Gosiek Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 anetta napisał(a)::sweetCyb: Wooow, ale przecudne zdjecia :iloveyou: Axelek, mokry szczurek :evil_lol: Czym jechaliscie?samochodem :p a Axel komicznie wyglądał jak sie zmoczył... nieraz były fale - skutek przeepływających wodolotów - raz Axia prawie zmieliło :lol: i do końca dnia obraził sie na tę koszmarnie słoną wodę :lol: Gosiu - zdjeć i tak mam dużo :eviltong: zważywszy na to ze co 2 dzień padał deszcz i ze siedzielismy w jednym miejscu - nie licząc wycieczek ;) Quote
mmbbaj Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Axio się masuje :evil_lol: Bo Axio jest mądry!:p Stosuje profilaktykę :razz: Gosiek napisał(a): zdjeć z bazarów nie posiadam :shake: :placz: o noooooł!!! ;) Gosiek napisał(a): :crazyeye: A co to za kobra???:scared: Gosiek napisał(a): Co czytałaś? :-o Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 mmbbaj napisał(a):Bo Axio jest mądry!:p Stosuje profilaktykę :razz: :placz: o noooooł!!! ;) :crazyeye: A co to za kobra???:scared: Co czytałaś? :-o hahaha Axio leżał na okrągłych kamykach - choć i po nich nie dało się chodzić bez butów :roll::lol: Bazary były w większych (czytaj megaturystycznych) miejscowosciach i nyło to tylko kilka stoisk... nie uswiadczyłam ani razu widoku dużego targowiska na styl Grecji czy Turcji :shake: czytałam "Przejście" - o badaniach na temat przyczyn śmierci klinicznej :evil_lol: fajna ksiażka a tego węża spotkałam kilka.. no może kilkanaście metrów od namiotu - wygrzewał sie na słonku - brrr brzydzę sie tych wstreciuchów Quote
mmbbaj Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Gosiek napisał(a): spotkanie z żółwiem :lol: ale super spotkanko! I Axio jaki słodziak zaciekawiony :loveu: Gosiek napisał(a): czytałam "Przejście" - o badaniach na temat przyczyn śmierci klinicznej :evil_lol: fajna ksiażka Noooo....w sam raz na wakacje :evil_lol: Quote
bigos Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ale widoczki:-o:-o:-o Wszystkie foteczki piękne:loveu:Tylko pozazdrościć:loveu: Ja też chcę wakacje!!!!!!!!!!!! A to mnie powaliło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 ostatnie już na dzisiaj fotki... zaszalałam troszkę ale... będzie ich o wiele wiecej :diabloti: Quote
aga1215 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Gosiek - zazdroszczę :oops: bardzo :oops: a fotki :loveu: Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 aga1215 napisał(a):Gosiek - zazdroszczę :oops: bardzo :oops: a fotki :loveu:czego? Chyba tylko widoków? Bo pogoda zdecydowanie lepsza u nas :p wyższe temperatury, więcej słońca :evil_lol: ciepła woda :lol: Quote
Teklunia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Gosienko, jak dobrze ze wrocilas i znowu mozna si ezachwycac Twoimi pieknymi zdjeciami! :) Te sa oszalamiajace! Te kolory... :loveu: Po zdjeciach trudno sie domyslic ze nie mieliscie tam ladnej pogody :cool3: Quote
Alka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiu, piękne foty, widoczki cudne !:loveu: zaostrzyłaś apetyty , więcej , więcej...:multi: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 witam upalnie i dziekuję - cieszę sie ze zdjecia sie Wam spodobały...... czas na kolejna partię zdjeć - tym razem wycieczka do ruin kolejki - kiedyś (przed wojną) można było skorzystać z kolejki linowej dla podziwiania widoków nad Dubrownikiem... niestety zostały tylko ruiny :-( Quote
r_2005 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Jak miło ogląda się te kaskady kwiecia:loveu: Jedno mnie tylko zastanawia, pisałaś Gosiek, że plaże są u nich sztucznie robione, to dlaczego zamiast tych niewygodnych kamieni nie nawieźli fajnego piaseczku??? Też dobrze by się komponował ze skałkami:lol: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 r_2005 napisał(a):Jak miło ogląda się te kaskady kwiecia:loveu: Jedno mnie tylko zastanawia, pisałaś Gosiek, że plaże są u nich sztucznie robione, to dlaczego zamiast tych niewygodnych kamieni nie nawieźli fajnego piaseczku??? Też dobrze by się komponował ze skałkami:lol:cześć Roczku a skąd mają ten piasek wziąć? Gdzie sienie obejrzysz to wszędzie tylko góry i skała... oni nawet warzywa sporowadzają bo niemają upraw :-o Bardzo drogi mają nabiał i mięsa - przypuszczam ze też muszą wszystko sprowadzać zza granicy ;) ale fajnie by było poleżeć na piasku... pod tym względem NIC nie przebije bałtyckich plaż :p Quote
aga1215 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiu - ale mieliście widoczki :multi: :loveu: Ty chyba też nieźle opalilaś się, więc jak to z tym słońcem było :crazyeye: Gosiek napisał(a): rety - Axio chciał skoczyć??? Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek [IMG napisał(a):http://images1.fotosik.pl/102/e3690febf9067bcd.jpg Niesamowite! Wygląda jak obraz:loveu: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 :lol: Axio chciał koniecznie zobaczyć co widać z urwiska :lol: Opalałam sie łącznie 5 dni :razz: i zdążyłam sie całkiem, całkiem opalić :p jutro rano wybywam na 3 dni nad Zalew... moze coś sie jeszcze opalę :lol: Quote
r_2005 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ano pomyślałam sobie, że z zagramanicy mogliby ten piaseczek nawozić:evil_lol: Turysta nasz pan:lol: Quote
Recommended Posts