Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anetta napisał(a):
:sweetCyb: Wooow, ale przecudne zdjecia :iloveyou:
Axelek, mokry szczurek :evil_lol:

Czym jechaliscie?
samochodem :p
a Axel komicznie wyglądał jak sie zmoczył... nieraz były fale - skutek przeepływających wodolotów - raz Axia prawie zmieliło :lol: i do końca dnia obraził sie na tę koszmarnie słoną wodę :lol:

Gosiu - zdjeć i tak mam dużo :eviltong: zważywszy na to ze co 2 dzień padał deszcz i ze siedzielismy w jednym miejscu - nie licząc wycieczek ;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Axio się masuje :evil_lol:

Bo Axio jest mądry!:p Stosuje profilaktykę :razz:

Gosiek napisał(a):

zdjeć z bazarów nie posiadam :shake:

:placz: o noooooł!!! ;)

Gosiek napisał(a):

:crazyeye: A co to za kobra???:scared:

Gosiek napisał(a):

Co czytałaś? :-o

Posted

mmbbaj napisał(a):
Bo Axio jest mądry!:p Stosuje profilaktykę :razz:

:placz: o noooooł!!! ;)

:crazyeye: A co to za kobra???:scared:

Co czytałaś? :-o
hahaha Axio leżał na okrągłych kamykach - choć i po nich nie dało się chodzić bez butów :roll::lol:

Bazary były w większych (czytaj megaturystycznych) miejscowosciach i nyło to tylko kilka stoisk... nie uswiadczyłam ani razu widoku dużego targowiska na styl Grecji czy Turcji :shake:

czytałam "Przejście" - o badaniach na temat przyczyn śmierci klinicznej :evil_lol: fajna ksiażka

a tego węża spotkałam kilka.. no może kilkanaście metrów od namiotu - wygrzewał sie na słonku - brrr brzydzę sie tych wstreciuchów

Posted

Gosiek napisał(a):

spotkanie z żółwiem

:lol: ale super spotkanko! I Axio jaki słodziak zaciekawiony :loveu:

Gosiek napisał(a):

czytałam "Przejście" - o badaniach na temat przyczyn śmierci klinicznej :evil_lol: fajna ksiażka

Noooo....w sam raz na wakacje :evil_lol:

Posted

Ale widoczki:-o:-o:-o
Wszystkie foteczki piękne:loveu:Tylko pozazdrościć:loveu:
Ja też chcę wakacje!!!!!!!!!!!!

A to mnie powaliło

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
Gosiek - zazdroszczę :oops: bardzo :oops:
a fotki :loveu:
czego? Chyba tylko widoków? Bo pogoda zdecydowanie lepsza u nas :p wyższe temperatury, więcej słońca :evil_lol: ciepła woda :lol:

Posted

Gosienko, jak dobrze ze wrocilas i znowu mozna si ezachwycac Twoimi pieknymi zdjeciami! :)

Te sa oszalamiajace! Te kolory... :loveu: Po zdjeciach trudno sie domyslic ze nie mieliscie tam ladnej pogody :cool3:

Posted

witam upalnie i dziekuję - cieszę sie ze zdjecia sie Wam spodobały......

czas na kolejna partię zdjeć - tym razem wycieczka do ruin kolejki - kiedyś (przed wojną) można było skorzystać z kolejki linowej dla podziwiania widoków nad Dubrownikiem... niestety zostały tylko ruiny :-(

Posted

Jak miło ogląda się te kaskady kwiecia:loveu:

Jedno mnie tylko zastanawia, pisałaś Gosiek, że plaże są u nich sztucznie robione, to dlaczego zamiast tych niewygodnych kamieni nie nawieźli fajnego piaseczku??? Też dobrze by się komponował ze skałkami:lol:

Posted

r_2005 napisał(a):
Jak miło ogląda się te kaskady kwiecia:loveu:

Jedno mnie tylko zastanawia, pisałaś Gosiek, że plaże są u nich sztucznie robione, to dlaczego zamiast tych niewygodnych kamieni nie nawieźli fajnego piaseczku??? Też dobrze by się komponował ze skałkami:lol:
cześć Roczku

a skąd mają ten piasek wziąć? Gdzie sienie obejrzysz to wszędzie tylko góry i skała... oni nawet warzywa sporowadzają bo niemają upraw :-o
Bardzo drogi mają nabiał i mięsa - przypuszczam ze też muszą wszystko sprowadzać zza granicy ;)
ale fajnie by było poleżeć na piasku... pod tym względem NIC nie przebije bałtyckich plaż :p

Posted

Gosiu - ale mieliście widoczki :multi: :loveu: Ty chyba też nieźle opalilaś się, więc jak to z tym słońcem było :crazyeye:

Gosiek napisał(a):

rety - Axio chciał skoczyć???

Posted

:lol: Axio chciał koniecznie zobaczyć co widać z urwiska :lol:

Opalałam sie łącznie 5 dni :razz: i zdążyłam sie całkiem, całkiem opalić :p
jutro rano wybywam na 3 dni nad Zalew... moze coś sie jeszcze opalę :lol: