Alicja Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Gosiek napisał(a):Witam :cool1: wyciągam galeryjkę z czelusci zapomnienia :shake: Jestem już w domku - przyjechałam dziś o 3 w nocy...... pogoda nam nie dopisała zbytnio bo popadywał deszcz :roll: w sumie co drugi dzień był stracony ... no prawie stracony bo przynajmniej na wycieczki jeździliśmy :evil_lol: zamiast wylegiwać sie na plaży. tyle słowem wstępu i zmykam do rozpakowywania itp itdno ale odetchnęłaś innym powietrzem;)bo my tu cierpimy już od upałów :shake: Quote
aga1215 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Poświata napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Już wróciłaś ??? Jak ten czas szybko minął. :multi: Cieszę się i czekam na foty. Moi wyjeżdżają 27 mam nadzieję że się pogoda do tego czasu poprawi :hmmmm:. Beata - za chłodno Ci :-o :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Witaj Gosiu:multi: :multi: :multi: Quote
r_2005 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witaj Gosiek:lol: Cieszę się, że wróciłaś do słonecznej stolicy Polski! Quote
bigos Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witaj!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:Będą fotki, będą fotki...:multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 ach jak miło że sie cieszycie z mojego przedwczesnego powrotu :lol: zdjęcia bedą jutro... dziś nie dam rady bo się jakoś kiepsko czuję Quote
mmbbaj Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Gosiek napisał(a):... cieszę sie ciepełkiem ;) cieszysz się ciepełkiem? :mdleje: ja już mam go dosyć :grab: Mieszkanie nagrzane, w nocy duchota, chodzę niewyspana :placz: Quote
Teklunia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Gosiek napisał(a):Kasiu, było ciepło, pięknie, miło ale....... no cóż, pogoda taka sobie bo okolice Dubrownika są raczej dość "mokre" czyli często pada sobie deszcz. Będąc 14 dni, opalałam sie tylko 5 :-( a reszta to albo podróże/wycieczki albo pochmurne/deszczowe dni :roll: w piątek nastąpiło przegięcie bo była w nocy potężna burza - czułam że ziemia drży :shake: więc.... wróciliśmy sobie do domku - jest ciepło, ładnie (kwitnie masa kwiatków w ogródku) i miło ;)Kurcze,to niesamowite :shake: tam chlodniej niz u nas... trzeba bylo zostac tu i sieopalac na balkonie ;) Quote
Evelina Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Gosiek napisał(a):ach jak miło że sie cieszycie z mojego przedwczesnego powrotu :lol: zdjęcia bedą jutro... dziś nie dam rady bo się jakoś kiepsko czuję \ \ \ | / / / \ \ ~ ~ / / ( ...@ @... ) - - - - - - - - - - oOOo - ( _ ) - oOOo - - - - - - - - - - Gosiek wrócil ? Witaj Gosiaczku :multi: Troche sie zdziwialam, ze 3 tygodnie sa takie krotkie :lol: Quote
Lucy* Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Gosiaczku !!! bardzo się za Wami stęskniłam :buzi: fajowo że już bedziecie :multi: :multi: :multi: :multi: :iloveyou: :loveu: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ;)jak wrócę /za jakieś 2 godzinki / wpadam na Chorwackie fotki :p Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Oj :oops: foteczki będą.. mam nadzieje niedługo - zaraz się wezmę za zmniejszanie :oops: Jakos nie miałam do tej pory siły na siedzenie przy kompie :oops: ale juz sie poprawiam :p Axel śpi już drugi dzień - biedulek wymęczył się podróżami. Muszę powiedzieć ze jest fantastycznym psiakiem, który przystosowuje się do absolutnie wszystkiego - jechaliśmy z powrotem łacznie 18 godzin :roll: (z czego 3 godziny to poszukiwania fajnego campu - bezowocne zresztą) a mój dzielny psiak grzecznie leżał w swoim kojcu :loveu: ja już w ostatnich 3 godzinach nie wyrabiałam - łapały mnie skurcze w nogi od takiego siedzenia - pod nogami miałam aparat i kamerę więc i siedzieć prosto nie mogłam :evil_lol: ale za to przywiozłam sobie szczepki drzewek laurowych :loveu: zabieram sie za fotki - będę wrzucać jak tylko porobię rameczki :cool3: Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Na początek chorwacka autostrada - ech pomażyć można tylko żeby takie drogi u nas były :roll: jeden z wielu tuneli bardzo częsty widok czyli ruiny domów :shake: Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Axio w tym roku właził do wody - w zeszłym roku omijał szerokim łukiem słoną wodę :evil_lol: nawet wyłowił sobie patyczek plaża plaża w zbliżeniu Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 :pfajnej wody zazdraszczam ale kamory to mam w górskiej rzece ;)ja jednak preferuję piaseczek:p Axio wodniczek Quote
Alka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Witaj Gosiu!:multi: Fajnie ,że już jesteś !:loveu: Axio widać , odważna psina ... nie straszna mu woda :loveu: jaki dumny ,że sobie poradził z patykiem :loveu: widoczki cudniaste , prosimy o więcej :multi: Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Piaseczku w Chorwacji nie uswiadczysz :evil_lol: na dokładkę te "plaże" też są sztuczne - naturalna plaża u nich to: skały, skały i jeszcze raz skały :lol: a te wszelkie kamieniste plaże są usypane specjalnie dla turystów :cool3: i całe szczęście na wielu są to kamienie gładkie a nie takie jak na zdjęciach powyżej :p ale i tak bez karimaty ciężko o wygodne plażowanie :diabloti: Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Ala - nawet nie wiesz o co prosisz :evil_lol: zdjeć zdążyłam zrobić ponad 800. niektóre ujęcia są wielokrotne (np mam kilka zdjeć 1 ważki :evil_lol: ) ale i tak mam masę zdjeć do pokazania :diabloti: widoczki ogólne Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 :lol: widok na camp sprzed naszego namiotu tymi schodami chodzilismy na plażę..... policzyliśmy - trzeba pokonać 168 schodów :crazyeye: dosć męczący jest powrót po kilku godzinach plażowania otoczenie plaży czyli... skałki :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Gosiek napisał(a):Axio w tym roku właził do wody - w zeszłym roku omijał szerokim łukiem słoną wodę :evil_lol: nawet wyłowił sobie patyczek A co to za zmokła kurka! :evil_lol: Axsiulek kochany :loveu: :loveu: :loveu: Gosiek napisał(a): plaża w zbliżeniu mogłaś sobie wymasować receptory stóp! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bardzo zdrowo :eviltong: Kiedyś chodziłam do Japończyka i za każdy taki zabieg płaciłam 100zł!A katusze u niego przeżywałam straszne! Pociłam się z bólu jak mysz!A ty miałaś za darmo :bigok: Gosiek napisał(a): Autostrada super!!!!!!!!!!!:multi: Ja poproszę o zdjęcia z bazarów owocowo-warzywnych :p Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 mmbbaj napisał(a):A co to za zmokła kurka! :evil_lol: Axsiulek kochany :loveu: :loveu: :loveu: mogłaś sobie wymasować receptory stóp! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bardzo zdrowo :eviltong: Kiedyś chodziłam do Japończyka i za każdy taki zabieg płaciłam 100zł!A katusze u niego przeżywałam straszne! Pociłam się z bólu jak mysz!A ty miałaś za darmo :bigok: Autostrada super!!!!!!!!!!!:multi: Ja poproszę o zdjęcia z bazarów owocowo-warzywnych :pja uprzejmie dziękuje za takie masaże :shake: te kamienie były tragiczne - strasznie ostre bo chyba prosto z kamieniołomu przywiezione :angryy: ale na tamtym campie byliśmy tylko 2 dni :p zdjeć z bazarów nie posiadam :shake: nigdzie takowych nie było - tzn my bywamy na odludziach szukajac spokojnych campów oddalonych od wszelkich "atrakcji" .. zakupy robiliśmy w ichnich marketach ;) Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 cudne takie super wakacyjne;) Axio się masuje :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Gosiek napisał(a): zdjeć zdążyłam zrobić ponad 800 Tylko tyle???:crazyeye: Ja w niedzielę na działce zrobiłam 180! Policzyłam, że wg "mojej normy";) powinnaś zrobić 2520 zdjęć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gosiek napisał(a): widoczki ogólne Śliczne widoczki :loveu: Takie orzeźwiające, może mi trochę pomogą :grab: Quote
anetta Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 :sweetCyb: Wooow, ale przecudne zdjecia :iloveyou: Axelek, mokry szczurek :evil_lol: Czym jechaliscie? Quote
Recommended Posts