Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha złośliwiec :eviltong:

przecież wszystkiego nie prasuję... tylko to co by wypadało chociaż przejechać zelazkiem... a na wakacjach to mam w nosie te mnące rzeczy :evil_lol:

i tak pewnie bedę łazić w 2 sukienkach i kostiumie ... no chyba ze na wycieczki w czymś innym :evil_lol:

a dasz jeszcze Axelka przed wyjazdem???

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']przecież wszystkiego nie prasuję... tylko to co by wypadało chociaż przejechać zelazkiem... a na wakacjach to mam w nosie te mnące rzeczy :evil_lol:

To ile Ty tego bierzesz? :crazyeye: jak wszystkiego nie prasujesz a narzekalas, ze masz tyyleeeeeeeeee prasowania :evil_lol:

[quote name='mmbbaj'] A co się tak dziwisz! :lol: Znana jesteś na dogo jako "ranny ptaszek" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ............;-)

Mówisz, ze mam Gosie obudzić? :evil_lol: To nawet jest mozliwe, bo w weekend wyjeżdza więc przed pójsciem spać moge ją obudzic :evil_lol:

[quote name='aga1215']a dasz jeszcze Axelka przed wyjazdem???
da, :evil_lol: jak go wyprasuje :evil_lol:

Posted

czesc Gosiu :)

PIKA napisał(a):
bez sensu :shake: albo się cos gniecie i trzeba prasowac, albo się nie gniecie i nie trzeba :shake: :lol:
ale czepialskie babsko ;) albo inaczej mowiac - dociekliwe ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
czesc Gosiu :)
ale czepialskie babsko ;) albo inaczej mowiac - dociekliwe ;)

bo ja dawno zelazka w ręku nie mialam :evil_lol: z uwagi na to iż kupuje rzeczy nie gniotące sie :evil_lol:

Posted

ahaha Pika... bo nie całe prasowanie jest przeznaczone na wyjazd :eviltong:
a skoro juz prasuję to hurtowo - co tylko sie da... żeby potem mieć dłuuuugi czas odpoczynku od wstretnego upalnego zelazka :evil_lol:

Axelka pewnie dam... może jutro troszkę pofocę ale bedą to zdjecia monotematyczne - Axel po prostu leży na trawce w cieniu :lol:

Posted

[quote name='aga1215']a dasz jeszcze Axelka przed wyjazdem???Agniesiu, specjalnei dla Ciebie... całe dwie dzisiejsze foteczki baaardzo zmęczonego upałami psa :lol:

Posted

cześć

wczoraj nie dałam rady zajrzeć.. najpierw biblioteka (:evil_lol:) potem zakończenie szkoły u Pauli, później szykowanko wszystkiego na urodziny Pauli, goście, sprzątanko... i cały dzień zleciał :lol:
a dzis od rana, prasuję, pakuję, szykuję.... a czas biegnie jak szalony :lol:

zdjeć dzis już nie robie bo aparat juz naszykowany na wyjazd (łącznie z kabelkiem i ładowarką) coby niczego nie zapomnieć..... ale mam wczorajsze fotki - w chwili wolnej zrobię szybciutko rameczki i wstawię......

AlKil napisał(a):
Szczęśliwej podróży Gosiu!!! Będziemy z dziećmi tęsknić...:placz::placz::placz:
Ewa... dziękuję i cieszę sie że komus bedzie mnie brakowało

miłego dzionka życzę wszystkim i uciekam

Posted

[quote name='Gosiek']Agniesiu, specjalnei dla Ciebie... całe dwie dzisiejsze foteczki baaardzo zmęczonego upałami psa :lol:

jes, jes, jes :multi: :multi: :multi:
Kiedy wracacie?????

Posted

Dominisiu, Luthien - dziękuję bardzo...
Luthien, kolorki są koszmarne bo ciężko je ufocić ;) żarówa niesamowita :evil_lol:

aga1215 napisał(a):
jes, jes, jes :multi: :multi: :multi:
Kiedy wracacie?????
hahaha jeszcze nie wyjechałam a Ty pytasz kiedy wracam?
wracam za 3 tygodnie czyli 15-16 lipca.

Posted

Gosieczku, zycze Ci wspanialych, rozkosznych, niezapomnianych, pelnych najcudowniejszych wspomnien wakacji :buzi:
Nie zapomnij aparatu, statywu, filtrow, bateryjek, akumulatorow, ladowaczek, karty do aparatu - najlepiej 700 GIGA :evil_lol: itd itp aby zdjec bylo w brod po Twoim powrocie.

Jakies nie mnace bluzki mozesz zabrac pod warunkiem ze nam sie w nich pokazesz :evil_lol:
[SIZE="1"]Mailika Ci wysylam

Posted

Kochana Evelinko - dziękuję bardzo... wszelkie akcesoria do aparatu są już spakowane :evil_lol:
hahaha z tym GIGA to przesadziłaś :eviltong: ale.. mam 40 więc powinno starczyć :evil_lol:

ufff większosć rzeczy ju z spakowałam... teraz dopakowuję i wykreślam z listy resztę :lol:
jest tego troszke ;)

Posted

Beatko - dziekuję bardzo... bawić sie będę swietnie ..... w fotografowanie :loveu:

spakowałam już większosć rzeczy i nagle czas zaczął mi sie dłużyć :crazyeye:
dopiero piętnasta :roll:

:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Gosiek']... i nagle czas zaczął mi sie dłużyć :crazyeye: dopiero piętnasta :roll:
:lol::lol::lol: Trzeba wcześniej iśc spać :evil_lol: skoro jechać macie bladym świtem, o godzinie której nie ma na zegarku :crazyeye: .
Gosiu czy ty też robisz za kierowcę, czy tylko mąż?
Pytam, bo nas też czeka taka sama podróż pod koniec lipca i będzie jechał tylko Wojtek bez "sternika", więc zastanawiam się ile dni na samą podróż przeznaczyć :hmmmm:??? A jedzie na Dalmacje, więc to kaaawał drogi :roll: :lol: .

Posted

[quote name='Poświata']Trzeba wcześniej iśc spać :evil_lol: skoro jechać macie bladym świtem, o godzinie której nie ma na zegarku :crazyeye: .
Gosiu czy ty też robisz za kierowcę, czy tylko mąż?
Pytam, bo nas też czeka taka sama podróż pod koniec lipca i będzie jechał tylko Wojtek bez "sternika", więc zastanawiam się ile dni na samą podróż przeznaczyć :hmmmm:??? A jedzie na Dalmacje, więc to kaaawał drogi :roll: :lol: . Beatko - tylko Robert prowadzi. Ja sie na kierowcę nie nadaję :oops: za nerwowa jestem :oops:
Nieraz ja sie wkurzam i psioczę na innych kierowców a Robert sie ze mnie śmieje :evil_lol:
jeśli Wojtek chce do dalmacji jechać to konieczny jest po drodze nocleg :cool1:
a skoro jedzie bez zwierzyńca to spokojnie może sobie np w Austrii zanocować :p