Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja o 4 rano wyjeżdżam.... wstać muszę najpóźniej o 3 :diabloti:
ale co tam... ważne że potem bedzie wspaniale ;) i naturalnie jak to ja... zdjecia z podróży też będę robić :lol:

oj z tym prasowaniem... jeszcze sie nie zabrałam, na razie zrobiłam jeszcze jedno pranie z ciuchami na wyjazd :roll:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
na razie zrobiłam jeszcze jedno pranie z ciuchami na wyjazd :roll:

I oczywiście okaże się że za dużo rzeczy wzięłaś :evil_lol: Przynajmniej mnie się to zawsze zdarza :razz: A tego prasowania to ci bardzo współczuję, taka duchota :grab:

Posted

[quote name='mmbbaj']I oczywiście okaże się że za dużo rzeczy wzięłaś :evil_lol: Przynajmniej mnie się to zawsze zdarza :razz:

ja mam to samo :lol: walizka pęka w szwach a ja w połowy rzeczach potem nie chodzę, a biorę bo " zawsze się może przydać " :evil_lol:

Gosiu,
już teraz zazdraszczam wypoczynku ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
I oczywiście okaże się że za dużo rzeczy wzięłaś :evil_lol: Przynajmniej mnie się to zawsze zdarza :razz: A tego prasowania to ci bardzo współczuję, taka duchota :grab:
dzięki za współczucie - jestem cała mokra i nie mam już siły... a jeszcze dziś jedziemy do sklepu po wszystkie potrzebne rzeczy (najwięcej oczywiście prowiantu) :evil_lol:
ale prasowanie mam już prawie za sobą... resztę uprasuję w sobotę - bezpośrednio przed pakowaniem ;)

jakoś u mnie jest tak że co biorę na wyjazd to zawsze w tym chodzę.. może z 1 koszulka w nadmiarze :evil_lol: dziwne, co? Przeważnie mamy rzeczy dokładnie w sam raz... zresztą czy się jedzie na 1 czy na 3 tygodnie to sie bierze prawie to samo. No tyle ze na 3 tygodnie więcej koszulek. W miedzyczasie małe pranko... rzeczy naturalnie niemnące :evil_lol: i jest OK

Posted

czesc Gosiu :)

prasowania ja tez bardzo wspolczuje... sama mam juz wielka sterte, bo codzienni eodkladam na chlodniejszy dzien albo na wieczor, a potem sie okazuje ze dni coraz cieplejsze (chociaz wcale na to nie narzekam :)) a wieczorami mi sie nie chce ;)

Posted

[quote name='Gosiek']zapakowali się

i polecieli na urlopiki i wycieczki :cool1:

obsługa naziemna :evil_lol:

i tylko tyle zdjeć w miarę wyraźnych :angryy: mi wyszło

Fajne foteczki:razz:

A co się stało że na Okęciu się pojawiłaś? :diabloti:

Posted

Oj Gosiu jestem pałna uznania dla twego prasowania :pja nie mogę się przemóc :shake:za ciepło :angryy:

O rany jak ja bym już też chciała jakiś wyjaździk :razz:

Posted

Cześc Gosiu :multi:

wspólczuje przygotowan, zazdraszczam wyjazdu, ale .............. mam prosbe :oops:

Nie jedź :placz: zostań z nami :placz:

[quote name='mmbbaj']B Wyjeżdżasz o 4 rano???:crazyeye: to coś dla Piki :evil_lol:

a czemu dla mnie? :crazyeye: :evil_lol:

Posted

hahaha oj Pika - teraz to mnie rozbawiłaś :lol::lol::lol:

pojadę, narobię masę zdjeć, zasypię was nimi :diabloti: będziecie miały mnie dość i będziecie wspominać błogie 3 tygodnie bez mojej obecności :eviltong: odpoczniecie sobie ode mnie :razz:

wałówka już kupiona, większość rzeczy poprasowana... teraz tylko czekać na sobotę, zapakować walizki i w drogę :multi: HA byle by się zapakować dało do samochodu ze wszystkim :errrr:

ależ grzmi niesamowicie :crazyeye: ciekawe czy popada czy to taka "sucha burza" bedzie :roll:

Posted

hello Gosiu

ale Ci extra że jedziesz :D

a ja zdałam ostatni egzamin na studiach została tylko jeszcze obrobna :cool3: :multi: :multi: :multi:

i tak wpadłam sie pochwalić :cool1:

Posted

Gosiek napisał(a):

ależ grzmi niesamowicie :crazyeye: ciekawe czy popada czy to taka "sucha burza" bedzie :roll:

U nas przy takim straszeniu to narazie troszke kropi...

Debe brawo :multi: :multi: :multi:

Posted

Brawo Dominisiu :multi: cieszę sie razem z Tobą :multi:

u mnie też sobie coś tam pada....ale ulewy to chyba dziś nie bedzie... znów trzeba bedzie trawę podlewać :roll::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosiu , kochana, z tym prasowaniem to dałaś czadu !!! :-o :-o :-o

a ja się tak zastanawiam po co ona prasowala, jak w walizkach i tak się wszystko pogniecie :evil_lol:

Posted

Dzieńdoberek
baaaardzo ciepło dzis i duszno :roll: Axelek wyleguje się tylko i wyłącznie na podłodze - nie w głowie mu łóżeczka, kojce, poduchy czy dywany :lol: Biedny, co chwilę się przekłada w nowe/zimne miejsce ;)

PIKA napisał(a):
a ja się tak zastanawiam po co ona prasowala, jak w walizkach i tak się wszystko pogniecie :evil_lol:
a właśnie ze się nie gniecie... co śmieszniejsze, pakuję sie w torby podróżne a nie w walizki :evil_lol:
wystarczu umiejętnie wszystko poukładać a lekkie zagniotki, które są nieuniknione, zostana wyprostowane juz na miejscu... tam powietrze jest dość wilgotne więc wystarczy chwilka ciuszka na wieszaku :eviltong:
zresztą większosć ciuchów wyjazdowo-campingowych mam niemnących :eviltong:

Posted

Witaj Gosiu!
Praktyka czyni mistrza...pakowania ciuchów na wyjazd.
Życzę Ci wspaniałego wypoczynku a sobie po Twoim powrocie potwornej ilości zdjęć!!!:lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
większosć ciuchów wyjazdowo-campingowych mam niemnących :eviltong:

to jak się nie gniotą to po co prasujesz? :evil_lol:

Cześc ;)

Posted

PIKA napisał(a):
to jak się nie gniotą to po co prasujesz? :evil_lol:

Cześc ;)
:eviltong: bo są wyprasowane i sie nie gniotą :eviltong:

Ewa.. zasypię Was zdjeciami.. w zeszłym roku zrobiłam ponad 600 ale w tym, znajac moje mozliwości... będzie więcej :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:eviltong: bo są wyprasowane i sie nie gniotą :eviltong:

bez sensu :shake: albo się cos gniecie i trzeba prasowac, albo się nie gniecie i nie trzeba :shake: :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
bez sensu :shake: albo się cos gniecie i trzeba prasowac, albo się nie gniecie i nie trzeba :shake: :lol:
hahaha złośliwiec :eviltong:

przecież wszystkiego nie prasuję... tylko to co by wypadało chociaż przejechać zelazkiem... a na wakacjach to mam w nosie te mnące rzeczy :evil_lol:

i tak pewnie bedę łazić w 2 sukienkach i kostiumie ... no chyba ze na wycieczki w czymś innym :evil_lol:

Posted

Gosiu, ja już teraz życzę ci cudooooooooownych wakacji!!!! Będziemy czekać na wspaniałe zdjęcia, a ja w międzyczasie nadrobię u ciebie zaległości ;) Baw się dobrze!!!
Teraz ja uciekam nas szykować na jutrzejszy wyjazd :lol:

[quote name='PIKA']a czemu dla mnie? :crazyeye: :evil_lol:

A co się tak dziwisz! :lol: Znana jesteś na dogo jako "ranny ptaszek" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ............;)