Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam ciepło i świątecznie :santagri:

Dziekuję bardzo za świąteczne karteczki i za pamięć.
Wspaniałych i niezapomnianych świąt wszystkim życzę :santagri:

PS Aga - teraz widzę karteczki :D

Posted

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu napada.

Posted

Dziękuję Wam Majko i Alu za życzonka

Zmykam już powoli świętować więc chciałam jeszcze życzyć wszystkim którzy zajrzą do naszej galerii

Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie
no i radość będzie wszędzie!

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ale śliczną macie choineczkę :laola:
Dzięki Ala - uwielbiam choineczki i ten klimacik jaki wraz ze sobą wnoszą do domku....

Ależ dziś śniegu w nocy napadało - a zimno strasznie i Axio biega dzis po dworku w ciepłym kubraczku :great:
Lecę na dworek troszke zdjęć porobić bo kto wie jak długo tym razem śnieżek poleży ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
Dzięki Ala - uwielbiam choineczki i ten klimacik jaki wraz ze sobą wnoszą do domku....

Ależ dziś śniegu w nocy napadało - a zimno strasznie i Axio biega dzis po dworku w ciepłym kubraczku :great:
Lecę na dworek troszke zdjęć porobić bo kto wie jak długo tym razem śnieżek poleży ;)
u nas też snieżek sypie , ale do tego odczuwa się wilgoć .Zmarzłam strasznie bo bylismy na zakupach / a konkretnie po panele do pokoju Kuby , w końcu to ostatni moment na takie zakupy/a zaraz zabieramy się za szycie kubraczka .
Ja choineczki nie mam tylko dużą gałąź na scianie ze względu na brak miejsca na choinkę / fotka jest u Ozzulca w galeryjce:great: /

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
u nas też snieżek sypie , ale do tego odczuwa się wilgoć .Zmarzłam strasznie bo bylismy na zakupach / a konkretnie po panele do pokoju Kuby , w końcu to ostatni moment na takie zakupy/a zaraz zabieramy się za szycie kubraczka .
Ja choineczki nie mam tylko dużą gałąź na scianie ze względu na brak miejsca na choinkę / fotka jest u Ozzulca w galeryjce:great: /
Widziałam gałąź - prezentuje sie naprawdę wspaniale - nie myślałam że może aż tak ładnie wyglądać :p
A zimno jest naprawdę bardzo - mam podgląd na stację meteo w moim miasteczku i podają że temp jest -4 a odczuwalne -11 w porywach do -16 z wiatrem brrrrrr

Ty szyjesz kubrak (wiem, wiem ze TZ) a ja kupiłam dziś wełnę i dziergam Axiowi cieplusi kubraczek :p w moim ulubionym kolorku.

Daga - dziękuję. Cieszę sie że klimacik choinkowy Ci się spodobał :p

Posted

trzeba zobaczyć co sie na ulicy dzieje :grins:

ach jak dobrze się przeciągnąć :wink:

mam piłeczkę, mam i nikomu nie oddam :evil_lol:

to jest ulubione miejsce do spania w ciągu dnia..... cieplusi kaloryferek to jest to :cool1:

i na koniec... sikoreczka

Posted

Gosiu, witam poświątecznie i przedsylwestrowo!:-D U nas właśnie przed chwilą była cała seria wystrzałów, nie wiem tylko na jaką okoliczność bo do sylwestra jeszcze trochę czasu:???: Biedny Bajan spał smacznie i się zdenerwował:pissed: Biedne te nasze psice!
Widziałam Twoją choineczkę, jest śliczna, my niestety musieliśmy mieć malutką bo mało miejsca! Sypie ciągle śnieg więc myślę, że uda Ci się zrobić dużo zdjęć , a Aksio w sweterku jest po prostu boski :loveu: A ciekawa jestem czy wybierasz się gdzieś na bal? czy zostajesz w domu i będziesz szykowała jakieś pyszności?:eating:

Posted

aga1215 napisał(a):
Gosia - Twoje foty są jak zwykle :klacz:
Jak Ty utrzymałaś tą sikorkę w miejscu - moje w locie wszystko łapią i "w skrzydła" :wink:
Aga - bo słoninka była świeża :wink::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
a tak na poważnie - pisałam kilka dni temu że stoje grzecznie na mrozie i czekam... i czekam.. aż sie ptaszynki przestaną bać i na dłuzej siadaja do zarełka :)

Małgosia napisał(a):
Sypie ciągle śnieg więc myślę, że uda Ci się zrobić dużo zdjęć , a Aksio w sweterku jest po prostu boski :loveu: A ciekawa jestem czy wybierasz się gdzieś na bal? czy zostajesz w domu i będziesz szykowała jakieś pyszności?:eating:

Oj sypie, sypie i to całkiem nieźle :shiny: więc jest duża szansa na jakieś fajne zdjątka jutro :shiny:
A na bal się oczywiście wybieram... jak co roku zresztą :wink:
na "białą salę" do dużego pokoju :laugh2_2: i z pyszności to tylko makowca zrobię bo wszystkim bardzo zasmakował.
Axelek przynajmniej sam w domku nie zostanie - choć skubaniec wogóle nie zwraca uwagi na wybuchy petard... dziś u nas też strzelali a Ax w najlepsze węszył po śniegu :biggrina:

Ala - Axel bardzo często tak wygląda - w jednym tylko miejscu mamy tak wysoką podmurówkę - jak ktoś idzie to leci przy ogrodzeniu towarzysząc... chyba ze sie ten ktoś do niego odezwie to.. no cóż, wtedy zaczyna gadać :wink:

Posted

[quote name='dbsst']

koooooooooooooooooooooooooooooooooosa Hihi DEBE jak ja lubię te Twoje komentarze :loveu:

Swoją drogą to przy ostatnich fotach Szpili musiałabym taki koment maznąć pod każdym zdjątkiem :cool1:

Posted

Witaj Gosiu!

Wreszcie i do Was dotarłam.:multi: Trochę mnie nie było i staram się wszystko nadrobić.;)
Piękne ubrane drzewko macie.Ciekawa jestem, jak długo przewaznie trzymacie choinkę. U nas nieraz stała do konca stycznia. ;)

Śnieżny Axio boski i tak samo ciekawski jak Tuffi.Yorki to takie ciekawskie istotki, prawda?

buziaczki dla was!

Posted

Dzieńdoby Gosiu :kiss_2: I ja też nareszcie znalazłam chwilkę aby coś napisać, zdjęcia są piękne, bardzo podoba mi się nowy sweterek Axelka - świetne kolorki. A Twoja choineczka jest taka nastrojowa i tak czuć w niej święta - super .Nasza w tym roku może troszkę dłużej postoi kupiliśmy sosnę kaułkaską, ale zobaczymy.

Całuski dla was i życzę miłego dzionka

Posted

Gosiu - zrobiłam Wektorowi Twoje ciasteczka - najpierw nie bardzo chciał jeść a wieczorkiem to nie mogłam się od niego opędzić - a wcześniej zjadł michę :multi:
super pomysł :multi: