aga1215 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='Gosiek']Ups... Aga chyba cosik Ci nie wyszło ;) ;-) to takie "wirtualne" życzenia:x-mas: :x-mas: :x-mas: Quote
Gosiek Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 Witam ciepło i świątecznie :santagri: Dziekuję bardzo za świąteczne karteczki i za pamięć. Wspaniałych i niezapomnianych świąt wszystkim życzę :santagri: PS Aga - teraz widzę karteczki :D Quote
Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Quote
Gosiek Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 Dziękuję Wam Majko i Alu za życzonka Zmykam już powoli świętować więc chciałam jeszcze życzyć wszystkim którzy zajrzą do naszej galerii Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! Quote
Gosiek Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Dzieńdoberek, jak tam po świętach? Przejedzeni? Zmęczeni? Axio dostał pod choinkę ciasteczka ... Quote
Gosiek Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 A oto nasza choineczka aniołeczek dla SAYMY Quote
Gosiek Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ale śliczną macie choineczkę :laola:Dzięki Ala - uwielbiam choineczki i ten klimacik jaki wraz ze sobą wnoszą do domku.... Ależ dziś śniegu w nocy napadało - a zimno strasznie i Axio biega dzis po dworku w ciepłym kubraczku :great: Lecę na dworek troszke zdjęć porobić bo kto wie jak długo tym razem śnieżek poleży ;) Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Gosiek napisał(a):Dzięki Ala - uwielbiam choineczki i ten klimacik jaki wraz ze sobą wnoszą do domku.... Ależ dziś śniegu w nocy napadało - a zimno strasznie i Axio biega dzis po dworku w ciepłym kubraczku :great: Lecę na dworek troszke zdjęć porobić bo kto wie jak długo tym razem śnieżek poleży ;)u nas też snieżek sypie , ale do tego odczuwa się wilgoć .Zmarzłam strasznie bo bylismy na zakupach / a konkretnie po panele do pokoju Kuby , w końcu to ostatni moment na takie zakupy/a zaraz zabieramy się za szycie kubraczka . Ja choineczki nie mam tylko dużą gałąź na scianie ze względu na brak miejsca na choinkę / fotka jest u Ozzulca w galeryjce:great: / Quote
Daga_i_Oskar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Gosiu ja także uwielbiam Choineczkę, wnosi taki ciepły klimat i jakoś tak wszytsko staje się w okół fajne :multi: :multi: a Twoja choineczka prezentuje sie supper :multi: Quote
Gosiek Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):u nas też snieżek sypie , ale do tego odczuwa się wilgoć .Zmarzłam strasznie bo bylismy na zakupach / a konkretnie po panele do pokoju Kuby , w końcu to ostatni moment na takie zakupy/a zaraz zabieramy się za szycie kubraczka . Ja choineczki nie mam tylko dużą gałąź na scianie ze względu na brak miejsca na choinkę / fotka jest u Ozzulca w galeryjce:great: /Widziałam gałąź - prezentuje sie naprawdę wspaniale - nie myślałam że może aż tak ładnie wyglądać :p A zimno jest naprawdę bardzo - mam podgląd na stację meteo w moim miasteczku i podają że temp jest -4 a odczuwalne -11 w porywach do -16 z wiatrem brrrrrr Ty szyjesz kubrak (wiem, wiem ze TZ) a ja kupiłam dziś wełnę i dziergam Axiowi cieplusi kubraczek :p w moim ulubionym kolorku. Daga - dziękuję. Cieszę sie że klimacik choinkowy Ci się spodobał :p Quote
Gosiek Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 trzeba zobaczyć co sie na ulicy dzieje :grins: ach jak dobrze się przeciągnąć :wink: mam piłeczkę, mam i nikomu nie oddam :evil_lol: to jest ulubione miejsce do spania w ciągu dnia..... cieplusi kaloryferek to jest to :cool1: i na koniec... sikoreczka Quote
aga1215 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Gosia - Twoje foty są jak zwykle :klacz: Jak Ty utrzymałaś tą sikorkę w miejscu - moje w locie wszystko łapią i "w skrzydła" :wink: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Śliczna ta sikoreczka :-D Axio fantastycznie wygląda na śniezku i jak ciekawie spogląda na ulicę ;-) Quote
mmbbaj Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Gosiu, witam poświątecznie i przedsylwestrowo!:-D U nas właśnie przed chwilą była cała seria wystrzałów, nie wiem tylko na jaką okoliczność bo do sylwestra jeszcze trochę czasu:???: Biedny Bajan spał smacznie i się zdenerwował:pissed: Biedne te nasze psice! Widziałam Twoją choineczkę, jest śliczna, my niestety musieliśmy mieć malutką bo mało miejsca! Sypie ciągle śnieg więc myślę, że uda Ci się zrobić dużo zdjęć , a Aksio w sweterku jest po prostu boski :loveu: A ciekawa jestem czy wybierasz się gdzieś na bal? czy zostajesz w domu i będziesz szykowała jakieś pyszności?:eating: Quote
Gosiek Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 aga1215 napisał(a):Gosia - Twoje foty są jak zwykle :klacz: Jak Ty utrzymałaś tą sikorkę w miejscu - moje w locie wszystko łapią i "w skrzydła" :wink:Aga - bo słoninka była świeża :wink::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: a tak na poważnie - pisałam kilka dni temu że stoje grzecznie na mrozie i czekam... i czekam.. aż sie ptaszynki przestaną bać i na dłuzej siadaja do zarełka :) Małgosia napisał(a): Sypie ciągle śnieg więc myślę, że uda Ci się zrobić dużo zdjęć , a Aksio w sweterku jest po prostu boski :loveu: A ciekawa jestem czy wybierasz się gdzieś na bal? czy zostajesz w domu i będziesz szykowała jakieś pyszności?:eating: Oj sypie, sypie i to całkiem nieźle :shiny: więc jest duża szansa na jakieś fajne zdjątka jutro :shiny: A na bal się oczywiście wybieram... jak co roku zresztą :wink: na "białą salę" do dużego pokoju :laugh2_2: i z pyszności to tylko makowca zrobię bo wszystkim bardzo zasmakował. Axelek przynajmniej sam w domku nie zostanie - choć skubaniec wogóle nie zwraca uwagi na wybuchy petard... dziś u nas też strzelali a Ax w najlepsze węszył po śniegu :biggrina: Ala - Axel bardzo często tak wygląda - w jednym tylko miejscu mamy tak wysoką podmurówkę - jak ktoś idzie to leci przy ogrodzeniu towarzysząc... chyba ze sie ten ktoś do niego odezwie to.. no cóż, wtedy zaczyna gadać :wink: Quote
Gosiek Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='dbsst'] koooooooooooooooooooooooooooooooooosa Hihi DEBE jak ja lubię te Twoje komentarze :loveu: Swoją drogą to przy ostatnich fotach Szpili musiałabym taki koment maznąć pod każdym zdjątkiem :cool1: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='dbsst'] koooooooooooooooooooooooooooooooooosaoj przydałby się Axiowi stołeczek albo drabinka ;-) Quote
Gosiek Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):oj przydałby się Axiowi stołeczek albo drabinka ;-)Jak śniegu wiecej napada to sie wyrówna :wink::lol::lol: Quote
Alka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Witaj Gosiu! Wreszcie i do Was dotarłam.:multi: Trochę mnie nie było i staram się wszystko nadrobić.;) Piękne ubrane drzewko macie.Ciekawa jestem, jak długo przewaznie trzymacie choinkę. U nas nieraz stała do konca stycznia. ;) Śnieżny Axio boski i tak samo ciekawski jak Tuffi.Yorki to takie ciekawskie istotki, prawda? buziaczki dla was! Quote
Snoopy7 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Dzieńdoby Gosiu :kiss_2: I ja też nareszcie znalazłam chwilkę aby coś napisać, zdjęcia są piękne, bardzo podoba mi się nowy sweterek Axelka - świetne kolorki. A Twoja choineczka jest taka nastrojowa i tak czuć w niej święta - super .Nasza w tym roku może troszkę dłużej postoi kupiliśmy sosnę kaułkaską, ale zobaczymy. Całuski dla was i życzę miłego dzionka Quote
aga1215 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Gosiu - zrobiłam Wektorowi Twoje ciasteczka - najpierw nie bardzo chciał jeść a wieczorkiem to nie mogłam się od niego opędzić - a wcześniej zjadł michę :multi: super pomysł :multi: Quote
Recommended Posts