Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześc Gosiu !:multi:

Piękne foty...:loveu::loveu::loveu:

Wpadłam się przywitać bo i my zaraz uciekamy na spacerek.
miłego dnia !

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Gosiu!!!
Przechodzi już ludzkie pojecie - co Ty potrafisz ufocić!!!
Przy Tobie nigdy się człowiek z kompleksów nie wyleczy....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witaj Gosiu :multi:

[quote name='Gosiek']witam, wrzucam kilka fotek (robionych rano... oczywiście oprócz zachodu słonka ;-) )

Trzeba bylo nic nie mowic, to by bylo, ze to byl wschód slonka :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Witaj Gosiu :p

oczywiście zdjęcia śliczne - przejrzałam trochę tylko :eviltong: ale na wiecej czas mi nie pozwala, musiałabym tu tydzień siedzieć, żeby nadrobić zaległości :eviltong:

Co prawda to prawda:evil_lol: Zdaze tylko obejrzec fotaski

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No tom sobie pooglądała ! :multi: :multi: :multi:

Gosia, kiedy Ty wyjeżdżasz ?w niedzielę o 4 rano :crazyeye:
hihi, mam nadzieję że w miarę przytomnie porobię prowiancik na całą drogę :evil_lol:

cześć wszystkim - dziekuję ślicznie za pochwały, cieszę sie ze fotki się podobają.. wczoraj byłam na lotnisku i robiłam zdjecia startujących samolotów :evil_lol: zaraz zgram z aparatu, może coś wyszło... powietrze było koszmarnie nieprzezroczyste :mad:

Posted

zapakowali się

i polecieli na urlopiki i wycieczki :cool1:

obsługa naziemna :evil_lol:

i tylko tyle zdjeć w miarę wyraźnych :angryy: mi wyszło

Posted

[quote name='PIKA']Gosiu jak bylas na lotnisku, to czemu nie wpadlas do mnie do pracy na kawke? :lol: W drodze powrotnej do domu mialas po drodze :lol::-o hmmm a skąd miałam wiedzieć ze mam do Ciebie po drodze hę?

Posted

Cześć :)
Nadrobiłam zaległości, obejrzałam wszystkie cudowne fotki :loveu:
Jak ja wytrzymam 3 tygodnie bez Twoich nowych zdjęć?? :razz:

Posted

[quote name='Gosiek']zapakowali się

i polecieli na urlopiki i wycieczki :cool1:

Chcialoby sie tam byc miedzy tymi urlopowiczami:cool3: Ja jeszcze nigdy nie latalam samolocikiem:placz: ba.....nawet nie bylam na lotnisku

Czesc Gosiu!

Posted

olcha napisał(a):
Gosiu wysłałam Ci mejla :cool3: :oops:
dobrze że tu o tym napisałaś bo ja jakoś zapominam zaglądać do skrzynki :oops:

cześć wszystkim - zapowiada sie megaupalny dzionek :roll: a ja mam dziś cała furę prasowania (na wyjazd) i aż strach pomyśleć w jakim żarze będę :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']oj tam... trzy tygodnie... a potem zasypię Was mnóstwem zdjęć :evil_lol:

Będziesz tam miała wielkie pole do popisu, tam tak pięknie, ale znam tylko ze zdjęć :lol: Mam nadzieję Gosiu, że ty za nami też troszkę zatęsknisz...:razz: Wyjeżdżasz o 4 rano???:crazyeye: to coś dla Piki :evil_lol:

ale chłopaki zapracowane :evil_lol: , nie wiedzieli, że paparazzi się zaczaił!

Posted

[quote name='mmbbaj']Będziesz tam miała wielkie pole do popisu, tam tak pięknie, ale znam tylko ze zdjęć :lol: Mam nadzieję Gosiu, że ty za nami też troszkę zatęsknisz...:razz: Wyjeżdżasz o 4 rano???:crazyeye: to coś dla Piki :evil_lol:

ale chłopaki zapracowane :evil_lol: , nie wiedzieli, że paparazzi się zaczaił!cześć Gosiu
straszna godzina, wiem.. ale cóż zrobić, mamy mnóstwo kilometrów do pokonania zanim dojedziemy do miejsca noclegu ;) a potem, w poniedziałek rano też sporo km przed nami... a od wtorku: plaża, słonko, ciepła woda... raj :loveu:

oczywiście ze bedę tęsknić.. bedzie mi bardzo Was brakowało :razz:
a ileż zaległości będzie :crazyeye:

hihi panowie sobie siedzieli w przerwach między samolotami - a ruch był niezły :evil_lol:

Posted

Hej Gosiu !:multi:

Przyjemnego prasowania.;) Pomyśl sobie ,że za tydzień to będziesz leżeć do góry brzuchem i zachwycac się widokami :razz: