jo-jo Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Gosiek'] Nie daleko mnie takiego typu chałupki są :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Gosiek']reszta wczorajszyc zdjeć Gosia na to zwróciłam szczególną uwagę:p, natomiast wszystkie zdjęcia jak zwykle cudne, piękne, wspaniałe:loveu: Quote
Teklunia Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 czesc Goniu :) widze ze koniki to Twoja nowa milosc :) musze sie pochwalic ze tez dzis widzialam kunia...i glaskalam... i nawet mnie ugryzl (nie powiem w co, bo sie wstydze :oops:), bo sie zarcia domagal :evil_lol: glaskalam tez swoja najwieksza zwierzeca milosc - swinie :loveu::loveu::loveu: [quote name='Gosiek'][quote name='jo-jo'][quote name='Gosiek'] Panienka z Okienka:loveu: :lol: prawda? też mi sie tak skojarzyło od razu... potem sie dowiedziałam ze to ON :evil_lol:tez chcialam tak podpisac to zdjecie :lol: [quote name='Gosiek'] ach :p:loveu::p:loveu::p:loveu: Quote
Gosiek Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 dzieńdoberek Kasiu, cieszę sie ze różyczka tak Ci sie podoba... też uwielbiam róże :loveu: konisie cz II (ostatnia) Quote
Teklunia Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Gosiek napisał(a):dzieńdoberek Kasiu, cieszę sie ze różyczka tak Ci sie podoba... też uwielbiam róże :loveu: czesc Gosiu :) ja nie tyle uwielbiam róże, ile tę różę :lol: pieknie ja uchwycilas :loveu: a moje ukochane kwiaty to tulipany... biale :) Quote
PIKA Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Czesc Gosiu :multi: Śliczne konisie,:loveu: ale i tak zaluj ze cie wczoraj nie bylo :razz: ;) Quote
jo-jo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Gosiek napisał(a):dzieńdoberek Kasiu, cieszę sie ze różyczka tak Ci sie podoba... też uwielbiam róże :loveu: konisie cz II (ostatnia) Piękne Kunie :loveu: Dzień Dobry Gosiu :multi: Quote
anetta Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ach, jakie piekne!!! Ta zolta roza jest przepiekna z kropelkami wody :loveu::loveu::loveu: wlazl do mieszkania http://images4.fotosik.pl/50/17df1778ea128a53.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Klaudio, Anetko - cześć i dzieki :multi: teraz zdjecia klimatów przeróżnych ;) i zmykam oglądać Francuzików Quote
mmbbaj Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Gosiek napisał(a): Ależ cudowny klimat tego zdjęcia! Przydałaby mi się Gosiu twoja umiejętność robienia zdjęć, teraz na wyjezdzie :cool1: Ale tak bym chciała posiąść tę umiejętność bez trudu robienia setek zdjęć celem nauki...:oops: Zaległości mam u was straszne :razz: , a ciekawa jestem wszystkich co słychać! Quote
Gosiek Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 mmbbaj napisał(a):Ależ cudowny klimat tego zdjęcia! Przydałaby mi się Gosiu twoja umiejętność robienia zdjęć, teraz na wyjezdzie :cool1: Ale tak bym chciała posiąść tę umiejętność bez trudu robienia setek zdjęć celem nauki...:oops: Zaległości mam u was straszne :razz: , a ciekawa jestem wszystkich co słychać!dzieki... to u mojego szwagra przed domkiem :p lubują sie w takich "rzeczach".. nast razem zrobię zdjecie popielniczki :evil_lol: jest zrobiona z kawałka wyłowionego z jakiejś rzeki korzenia i wygląda jak wielka fajka :evil_lol: a zaległości faktycznie masz straaaaasznie dużo.. oj juz sie boję jakie ja po 3 tygodniach bedę miała ... szok Quote
dbsst Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 hello Gosiu jak u Ciebie konikowo i uroczo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 dbsst napisał(a):hello Gosiu jak u Ciebie konikowo i uroczo :loveu: :loveu: :loveu::lol: no jakos tak ostatnio konikowo sie zrobiło.. nie tylko u mnie ;) spodobało mi sie focenie koni... nie jest to najprostsze ale ileż satysfakcji w dynamicznym ujęciu, prawda? Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: no jakos tak ostatnio konikowo sie zrobiło.. nie tylko u mnie ;) spodobało mi sie focenie koni... nie jest to najprostsze ale ileż satysfakcji w dynamicznym ujęciu, prawda?:razz:a Axelek nie jest zazdrosny;) Quote
Gosiek Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a Axelek nie jest zazdrosny;)Gdy ja jadę focić koniki, Axelek zostaje w domu :razz: w zeszłym roku widział konika z bliskiej odległości i ... nie podobał mu się :diabloti: Axel naszczekał na konika - wiec po co stresować psiaka i straszyć/rozpraszać konie ;) Dominisiu - rozumiemy sie doskonale w tym punkcie :lol::lol::lol: Quote
Medorowa Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ale piękne :crazyeye: :loveu: Konie mają niesamowite oczy... :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 PIKA napisał(a):piekne oczy :loveu: hihi a ja widzę tylko jedno :eviltong: dobranoc Quote
Gosiek Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 witam, wrzucam kilka fotek (robionych rano... oczywiście oprócz zachodu słonka ;) ) i zmykam na dworek Quote
Recommended Posts