Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']Cześć wszystkim - fajnie ze zdjecia sie podobały :multi:
Aniu czemu miałabys podpaść? Każdemu podoba się coś innego ;) a ja "Kryminalnych" uwielbiam oglądać i miałam frajdę w robieniu im zdjęć :loveu:
Szkoda ze zaczęłi już powtarzać odcinki :roll: i na nowe trzeba czekać conajmniej do wrzesnia.

No to cieszę się, że nie podpadłam:eviltong:
Sama lubię Kryminalnych:cool3:

Posted

Cześć Gosiu :multi:

Gosiek napisał(a):

Całe dnie siedzę na dworku, dlatego mało mnei na DG :oops: ale jak tu nie siedzieć w ogródku gdy taka piekna pogoda :evil_lol:
zdjecia Axiowi dziś porobię... obiecuję :)

bo nalezy pzreciagnąc sobie kabelek na dworek i siedziec w ogrodku przy kompiku :evil_lol:

Wiesz juz cos na temat soboty? :razz:

Posted

[quote name='Gosiek']i przedwczorajsze niebo

ksieżyc o 3 w nocy :evil_lol:

wow :-o :-o :-o

jak ja uwielbiam niebo :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Gosiu wyjechalaś na dlugi weekend? :shake:
I nic nam sie przed weekendem nie pochwaliłaś :shake::razz:ale Gosia chyba u mnie była w galeryjce

Posted

cześć dziewczyny - dzięki za pamięć i podtrzymywanie galerii na pierwszych stronkach :multi: to bardzo miłe :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ale Gosia chyba u mnie była w galeryjce:lol: chyba na pewno ;)

Posted

[quote name='Gosiek']cześć dziewczyny - dzięki za pamięć i podtrzymywanie galerii na pierwszych stronkach :multi: to bardzo miłe :loveu:

:lol: chyba na pewno ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ja zwątpiłam ,czy przypadkiem nie mam przywidzeń ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć dziewczyny - dzięki za pamięć i podtrzymywanie galerii na pierwszych stronkach :multi: to bardzo miłe :loveu:

:lol: chyba na pewno ;)

zepsułaś aparat?:crazyeye: