an3czka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Gosiek']Jeszcze raz dziękuję badzo za zyczenia :Rose: Super!:multi: Quote
Poświata Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Gosiek'] Oooooo, tego dużego to jak bym skądś znała :hmmmm:. Quote
Gosiek Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Poświata napisał(a):Oooooo, tego dużego to jak bym skądś znała :hmmmm:.:lol::lol::lol: z "Klanu" z pewnoscia :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 extra jaka szkoda że nie mogłam tam być :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Poświata napisał(a):Oooooo, tego dużego to jak bym skądś znała :hmmmm:. tam więcej znajomych twarzy :razz: Gosiu po tych koniach to mnie juz nic więcej w Twoim wykonaniu nie zaskoczy (chyba.....) .... nawet w ruchu są, co podobno trudno zrobic, ale widocznie dla Ciebie nie ma nic trudnego ... jezeli o fotki chodzi :) Quote
Poświata Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 PIKA napisał(a):tam więcej znajomych twarzy :razz::oops: o kurde faktycznie:crazyeye: , teraz dopiero się dokładnie przyjrzałam :oops:. Usprawiedliwić mnie może tylko to, że na konie patrzyłam :oops:, a ten "klanowy" był bez konia, to mi się w oczy rzucił :cool3: . Quote
Gosiek Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='Poświata']:oops: o kurde faktycznie:crazyeye: , teraz dopiero się dokładnie przyjrzałam :oops:. Usprawiedliwić mnie może tylko to, że na konie patrzyłam :oops:, a ten "klanowy" był bez konia, to mi się w oczy rzucił :cool3: . hahaha ten klanowy był wynajęty do prowadzenia zabawy i zabaw z dzieciakami ;) jeszcze kilka fotek i zmykam juz na dzisiaj Quote
Teklunia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gosiu, jakie towarzystwo tam mialas doborowe ;) Czy zobaczymy Cie w nastepnym miesiacu w rubrykach towarzyskich kolorowych pism dlapań? :lol: Quote
Gosiek Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Teklunia napisał(a):Gosiu, jakie towarzystwo tam mialas doborowe ;) Czy zobaczymy Cie w nastepnym miesiacu w rubrykach towarzyskich kolorowych pism dlapań? :lol::lol::lol: ależ ska... przyznam sie że... wstydziłam się poprosic o zdjecie z którymś z aktorów :oops: dziewczyny sobie robiły z Zakościelnym :lol: a ja ... pstrykałam zdjecia z daleka :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gosiek napisał(a)::lol::lol: ależ ska... przyznam sie że... wstydziłam się poprosic o zdjecie z którymś z aktorów :oops: dziewczyny sobie robiły z Zakościelnym :lol: a ja ... pstrykałam zdjecia z daleka :evil_lol: No wiesz co Gosiu:roll: Taka okazja:crazyeye: Ale miałaś byłaś na suuppppeer iimprezie :razz: :cool3: Quote
Cola Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Śliczne fotaski :loveu: Za rok może się wybiorę :roll: aha..tak przy okazji, bo mi się teraz przypomniało - we wrześniu będą znowu koniki w Wilanowie - kawaleria i pewnie jeszcze jakieś inne atrakcje :cool3: Quote
Poświata Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Cola napisał(a):aha..tak przy okazji, bo mi się teraz przypomniało - we wrześniu będą znowu koniki w Wilanowie - kawaleria i pewnie jeszcze jakieś inne atrakcje :cool3:A dokładniej ? Moje młodsze się ucieszy, baardzo lubi koniki :loveu: . Gosia, a ten Twój piknik to gdzie był ? Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gosiu ktos sie do Ciebie usmiecha :cool3: a to zamglenie " w tle" to w trakcie robienia zdjęcia, czy po obrobce ? :razz: Quote
Lucy* Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 dbsst napisał(a)::mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Gosiu czy dasz mi swój autograf Ja też chce.. dla mnie i ludzi z pracy :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Lucy* Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gosiu.... tak strasznie się spóźniłam .... :shake: :oops: :shake: :oops::shake: :oops::shake: :oops::shake: :oops::shake: :oops::shake: :oops::shake: :oops::shake: :oops::shake: :oops: przepraszam.... ale wiesz że ja Tobie wszystkiego co naj naj naj Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 zgłosiałam twoje 2 zdjęcia do konkursu makro:oops: Quote
Magda Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Czesc Gosiu!! Mam 10 stron zaleglosci:lol: (niestety nie nadrobie tego) Quote
Teklunia Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Gosiek napisał(a)::lol::lol: ależ ska... przyznam sie że... wstydziłam się poprosic o zdjecie z którymś z aktorów :oops: dziewczyny sobie robiły z Zakościelnym :lol: a ja ... pstrykałam zdjecia z daleka :evil_lol:jak rasowy paparazzi ;) witaj Gosiu :) Quote
bigos Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha ten klanowy był wynajęty do prowadzenia zabawy i zabaw z dzieciakami ;) jeszcze kilka fotek i zmykam juz na dzisiaj Kurcze, ale ekipa:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Cześć Gosiu :multi: Ale gdzie Ty jesteś? :shake: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Dzień Dobry Gosiu :multi: Nadrobiłam galerie i powiem że pinkne zdjecia :loveu: Quote
anetta Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Bombowe!!!:laola: A to wyglada jakby bylo nalozone http://images3.fotosik.pl/82/b0f293bdf53abcd0.jpg :-o Tego z Klanu od razu poznalam hihihhh a potem Zakoscielny mi sie nawinal :lol: Quote
Recommended Posts