Gosiek Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 :oops: Anetko :oops: dziękuję Ci ślicznie za takie słowa choc niezasłuzone i bardzo się cieszę ze podoba Ci się moje makro :multi: właśnie wgrywam zdjecia na Fotosika wiec zaraz powstawiam koniki :p Quote
Medorowa Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gosiek napisał(a): właśnie wgrywam zdjecia na Fotosika wiec zaraz powstawiam koniki :p Sibko, sibko Quote
Gosiek Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Jeszcze raz dziękuję badzo za zyczenia :Rose: Quote
Gosiek Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Cola napisał(a):Cudo itd. :loveu: E tam.. po konikach Beaty i Dominiki moje to ... a zresztą nic nie bede mówić :cool1: Quote
Cola Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 No tak...to ja swoich może nie będę pokazywać :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gosiu , jestem pod wrażeniem .To ani kwiatki ani pieski i też ci super wychodzą ;) Quote
Gosiek Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Cola napisał(a):No tak...to ja swoich może nie będę pokazywać :evil_lol: oj pokaż, pokaż.. najwyżej mnie dobijesz ;) Quote
Teklunia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gosiek napisał(a):E tam.. po konikach Beaty i Dominiki moje to ... a zresztą nic nie bede mówić :cool1:no wlasnie, lepiej nie mow ;) piekne zdjecia, Gosiu! Quote
dbsst Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 jakie przecudowne fotki :loveu: :loveu: :loveu: jakie bowskie niebo super kolory Gosie :klacz: Ty mój talencie :loveu: Quote
Cola Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gosiu a nie widziałaś koników w moim wykonaniu? Są gdzieś w moim topiku :p Quote
dbsst Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gosiek napisał(a):E tam.. po konikach Beaty i Dominiki moje to ... a zresztą nic nie bede mówić :cool1: hmmmmmmmmmmmm :shake: Quote
Gosiek Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='Cola']Gosiu a nie widziałaś koników w moim wykonaniu? Są gdzieś w moim topiku :p Oj nie bądź taka - pokaż te dzisiejsze jak najszybciej :cool1: Dominisiu - hmm dzięki kłamczuszku :razz: cudowne to były koniki... Kasiu - na razie przemilczę :evil_lol: jeszcze nie koniec zdjeć :diabloti: zaraz będą miłe dla oka ;) Quote
Gosiek Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 zanim bedą miłe dla oka.... foteczki pozostałe czyli mix :lol: Quote
dbsst Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gosiu nie podpadaj mi bo Cie poszczuje moja sprężyną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ni emoge jakie obłoczki jestem Twoja ja normalnie uwielbiam nie bo i chmury :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wspaniałości Quote
Gosiek Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='dbsst'] Gosiu nie podpadaj mi bo Cie poszczuje moja sprężyną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ni emoge jakie obłoczki jestem Twoja ja normalnie uwielbiam nie bo i chmury :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wspaniałości hahaha a aiwesz ze ten widoczek robiłam tylko ze względu na piękne chmurki? :lol: też uwielbiam chmrurki na błekitnym niebie :cool1: chcecie reszte zdjeć dziś czy jutro? Quote
dbsst Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 DZIŚ DZIŚ DZIŚ chmurki są na wypasie :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Gosiek']Ojej :oops: dziękuę Wam :Rose: to teraz Axio Wygląda tu jak Pan i Władca na tronie:evil_lol: Quote
Recommended Posts