Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']:-o Ty widzę tak jak Cola lubisz pająki?

brr ja ich nie lubię :cool3: ale te maleńkie mi się fotograficznie podobają :evil_lol:
ten zielony pająk ma około pół centymetra wielkości :evil_lol:

Ja tam mam do nich stosunek obojętny, chodziło mi o te zdjęcia że ą cudne :loveu:

[quote name='Gosiek']

U mnie na osiedlu też pare flag powieszonych, i nawet po wczorajszej porażce nie zdjęte są, może ludzie jeszcze wierzą w co :evil_lol: (tylko że z Niemcami jeszcze nigdy nie wygraliśmy :roll: )

Posted

Gosia ty sie uspokój z tymi pająkami;)
Wiesz co będzie, jak któregoś wieczoru przysnę przed kompem, otworzę oczy... a tu nagle takie "coś" na monitorze :smhair2: :smhair2:
:evil_lol:
Najlepszego :Rose:

Posted

ooo..imieninki ktoś ma :cool3: W takim razie wszystkiego najlepszego etc. i wypijmy na zdrowie :drink1: :drink1: :drink1:

Jak wyszły fotki z pikniki Gosiu? Może chociaż jedną :roll:

Posted

Gosiu , spóźnione :razz:ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO :multi::multi::multi:

:BIG::laola::tort::BIG::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::cunao::laola::cunao:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Gosiu , spóźnione :razz:ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO :multi::multi::multi:

:BIG::laola::tort::BIG::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::cunao::laola::cunao:

Tak samo ja Gosiu wszystkiego Naj Naj Naj :calus:
I jeszcze więcej tak cudnych foteczek :loveu:

Posted

witam :p

Bardzo dziekuję za życzonka - przemiłą niespodziankę mi dziewczyny zrobiłyście :Cool!:

[SIZE=2]Miałam wczoraj być na pikniku góra 2 godziny a przeciągnęło się do prawie 6 :evil_lol:
Było ciekawie, słonecznie, wesoło :p Koniki pięknie skakały przez przeszkody, mam kilka zdjęć :cool1: wieczorkiem miałam gosci i dopiero teraz mam chwileńkę na kompa :)

Cola... wstawiam na razie 4 zdjątka bo muszę zmykać ... większa partia bedzie wieczorkiem

Posted

Alle go popletli :crazyeye: Niesamowicie to wyglada.
Gosiu, rowniez zycze Ci wszystkiego dobrego i naj najlepszego :crazyeye:

I powiem Ci jedno :razz: Jestes mistrzem fotografii makro!!!!