Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :loveu: :loveu: Ja chyba wogóle przestane pisać na temat Twoich fotek Gosiu....bo nie lubię się powtarzać :roll: a wszystko chyba już zostało wykorzystane :p Jeszcze :multi: jeszcze :multi: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Gosia Twoje kwiatowe kadry są strasznie kobiece i delikatne strasznie mi sie podobaja Twoje kwiaty o owadach nie wspomne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']:loveu: :loveu: Ja chyba wogóle przestane pisać na temat Twoich fotek Gosiu....bo nie lubię się powtarzać :roll: a wszystko chyba już zostało wykorzystane :p Jeszcze :multi: jeszcze :multi: Ja mam to samo :p śliczna biedroneczka : ) Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Gosiek'] o matko... nie wiem juz co mowic :shake: wiem tylko ze marnujesz sie tu... jak kiedys bedzie gdzies wystawa Twoich zdjec, to zaciagne wszystkich znajomych!!! Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Ojej :oops: dziękuę Wam :Rose: to teraz Axio a to zdjecia sprzed chwileczki dosłownie a tak wygląda naprawdę duuużo okien Quote
Alka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 jaki śliczny Axio! Cudownie mu się układają włoski na mordeczce :loveu::loveu::loveu: i u Was nastrój mundialowy.Masę przystrojonych balkonów takim gadzetem dzisiaj widziałam :cool1: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :crazyeye:ale extra o tej tęczy to nawet w telewizji mówili;) a u nas wiele balkonów tak wygląda / tylko ,że już ciemno i leje deszcz:angryy:/ Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cześć Gosiu :multi: U mnie na osiedlu tez widac, gdzie kibice mieszkaja :evil_lol: matko, kosa zdjęcie :crazyeye: anatomia pajaka jak na dloni :lol: [quote name='Gosiek'] On się na mnie gapi :shake: Obiadek? :razz: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 no tak - u mnie właśnie też duzo osób wywiesiło flagi ... jak na razie coś słabo naszym idzie gra :roll: Naprawdę mówili o tej teczy? no patrz a ja nie słyszałam..... ale naprawde była przepiękna - dawno już takiej nie widziałam :cool1: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Gosiu :multi: On się na mnie gapi :shake: na Ciebie sie gapi a mi się oggrażał i mnie straszył :mad: poważnie - drań mały... a kundupel z niego :evil_lol: nawet 1cm nie miał a taki zadziorny :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Gosiek napisał(a):no tak - u mnie właśnie też duzo osób wywiesiło flagi ... jak na razie coś słabo naszym idzie gra :roll: Naprawdę mówili o tej teczy? no patrz a ja nie słyszałam..... ale naprawde była przepiękna - dawno już takiej nie widziałam :cool1::razz:mówili w wiadomościach ,że ta tęcza to dobry znak:razz:dla naszych;) Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:mówili w wiadomościach ,że ta tęcza to dobry znak:razz:dla naszych;) hahaha jak Ekwadorczyk strzelił Bąka w nochal to już pewnie miał kolorowe tecze przed oczkami zamiast gwiazdek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no cóż.. sama jestem ciekawa jak to dzisiaj sie skończy.. ale... dobrych mysli nie mam :shake: Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Gosiek napisał(a):na Ciebie sie gapi a mi się oggrażał i mnie straszył :mad: poważnie - drań mały... a kundupel z niego :evil_lol: nawet 1cm nie miał a taki zadziorny :evil_lol: jak to straszył? :crazyeye: Gosiek napisał(a):hahaha jak Ekwadorczyk strzelił Bąka w nochal to już pewnie miał kolorowe tecze przed oczkami zamiast gwiazdek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: leją się? :multi: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='PIKA']jak to straszył? :crazyeye: leją się? :multi: :evil_lol: no gapił się na mnie i wymachwał tymi kosmatymiłapkami - za to dostał fleszem po wszystkich swoich oczkach ;) nie leją się ale Bąk strzała w nochal "niechcący" w ferworze walki o piłkę dostał :evil_lol: no i już nasi dzielni chłopcy 0:1 przegrywają :mad: ostatnia partia dzisiejszych zdjeć zbliżenie Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Gosiek'] akrobatka :lol: jak ona tu slodko wyszla :loveu: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 :lol: glizdka śliczna ale aż mną trząchały dreszcze jak jej zdjecia robiłam... i miałam wrażenie ze coś po mnie łazi :nerwy: no ale zawsze chciałam taką ufocić... choć to jewszcze nie ten "ryjek" o jaki mi chodziło ;) Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Gosiu czy dasz mi swój autograf Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 dbsst napisał(a)::mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Gosiu czy dasz mi swój autograf :grin: :grin: :grin: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Gosiek napisał(a)::grin: :grin: :grin: no powiedz ze dasz :cool1: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 dbsst napisał(a):no powiedz ze dasz :cool1: hahaha autograf? ale ja nic nie wydałam wiec nie mam na czym składać autografów :lol::lol::lol: ależ mnie rozbawiłaś :lol: Quote
Evelina Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Witaj Gosieczku. :) Przebieglam migiem zdjatka, doslownie w locie, nawet literki mignely mi jedynie przed oczami. :oops: A to dlatego, ze sie troszke zarobalilo u Ciebie :evil_lol: Mignela mi ta fotka. Wiesz co mi przelecialo przez glowe ? Ze po prawej to co czarne to lapy pajaka :oops: Nie moglam uwierzyc, ze takie nieostre. :lol: Gasieniczka musze przyznac sliczna, ale patrzy tak dziwnie :oops: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha autograf? ale ja nic nie wydałam wiec nie mam na czym składać autografów :lol::lol::lol: ależ mnie rozbawiłaś :lol: ale jak wydasz (a wydasz) to nie wiem czy znajdziesz czas na podpisik dla mnie :cool1: Quote
aga1215 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Gosiek']zielsko - zwykłe zielsko.. takie z serduszkowatymi listeczkami ;) Hmmm poczytałam co wypisujecie i .. po pierwsze jestem szczęśliwa ze lubicie moje zdjecia (powtarzam się ) a po drugie.... hihi chyba jednak przesadzacie.... są przepalenia, kiepskie kadry itp ale fajnie ze i tak fotki sie podobają...:multi: Kwiatków już nie mam ale teraz nadszedł czas na zdjecia wczorajszych robali. Zaraz wstawię.:evil_lol: ................................................................................................................. [SIZE=2]Jo-jo no właśnie takie smieszne kjoniczynki mam w ogródku - są maleńkie i jasnozielone ... i na dokładke tak żarówiaste że cieżko je porządnie ufocić :lol: Kasiu - mnie też urzekł wiciokrzew zalany słońcem :p jeszcze niejedna taka fotka w najbliższych dniach będzie ;) Aga - no właśnie, czego nie wiesz? :cool3: jak to czego:crazyeye: nie wiem jak chwalić Twoje foty, słów mi brakuje :oops: co wymyślę to albo już mówiłam albo któś inny... :shake: pienkne som i już :loveu: Quote
Recommended Posts