Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu: :loveu: Ja chyba wogóle przestane pisać na temat Twoich fotek Gosiu....bo nie lubię się powtarzać :roll: a wszystko chyba już zostało wykorzystane :p
Jeszcze :multi: jeszcze :multi:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia Twoje kwiatowe kadry są strasznie kobiece i delikatne strasznie mi sie podobaja Twoje kwiaty

o owadach nie wspomne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Cola']:loveu: :loveu: Ja chyba wogóle przestane pisać na temat Twoich fotek Gosiu....bo nie lubię się powtarzać :roll: a wszystko chyba już zostało wykorzystane :p
Jeszcze :multi: jeszcze :multi: Ja mam to samo :p

śliczna biedroneczka : )

Posted

[quote name='Gosiek']

o matko... nie wiem juz co mowic :shake:
wiem tylko ze marnujesz sie tu...

jak kiedys bedzie gdzies wystawa Twoich zdjec, to zaciagne wszystkich znajomych!!!

Posted

jaki śliczny Axio!
Cudownie mu się układają włoski na mordeczce :loveu::loveu::loveu:

i u Was nastrój mundialowy.Masę przystrojonych balkonów takim gadzetem dzisiaj widziałam :cool1:

Posted

Cześć Gosiu :multi:

U mnie na osiedlu tez widac, gdzie kibice mieszkaja :evil_lol:

matko, kosa zdjęcie :crazyeye: anatomia pajaka jak na dloni :lol:

[quote name='Gosiek']

On się na mnie gapi :shake:

Obiadek? :razz:

Posted

no tak - u mnie właśnie też duzo osób wywiesiło flagi ... jak na razie coś słabo naszym idzie gra :roll:

Naprawdę mówili o tej teczy? no patrz a ja nie słyszałam..... ale naprawde była przepiękna - dawno już takiej nie widziałam :cool1:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Gosiu :multi:

On się na mnie gapi :shake:
na Ciebie sie gapi a mi się oggrażał i mnie straszył :mad: poważnie - drań mały... a kundupel z niego :evil_lol: nawet 1cm nie miał a taki zadziorny :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
no tak - u mnie właśnie też duzo osób wywiesiło flagi ... jak na razie coś słabo naszym idzie gra :roll:

Naprawdę mówili o tej teczy? no patrz a ja nie słyszałam..... ale naprawde była przepiękna - dawno już takiej nie widziałam :cool1:
:razz:mówili w wiadomościach ,że ta tęcza to dobry znak:razz:dla naszych;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:mówili w wiadomościach ,że ta tęcza to dobry znak:razz:dla naszych;)
hahaha jak Ekwadorczyk strzelił Bąka w nochal to już pewnie miał kolorowe tecze przed oczkami zamiast gwiazdek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no cóż.. sama jestem ciekawa jak to dzisiaj sie skończy.. ale... dobrych mysli nie mam :shake:

Posted

Gosiek napisał(a):
na Ciebie sie gapi a mi się oggrażał i mnie straszył :mad: poważnie - drań mały... a kundupel z niego :evil_lol: nawet 1cm nie miał a taki zadziorny :evil_lol:

jak to straszył? :crazyeye:

Gosiek napisał(a):
hahaha jak Ekwadorczyk strzelił Bąka w nochal to już pewnie miał kolorowe tecze przed oczkami zamiast gwiazdek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

leją się? :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']jak to straszył? :crazyeye:

leją się? :multi: :evil_lol: no gapił się na mnie i wymachwał tymi kosmatymiłapkami - za to dostał fleszem po wszystkich swoich oczkach ;)

nie leją się ale Bąk strzała w nochal "niechcący" w ferworze walki o piłkę dostał :evil_lol:

no i już nasi dzielni chłopcy 0:1 przegrywają :mad:

ostatnia partia dzisiejszych zdjeć

zbliżenie

Posted

:lol: glizdka śliczna ale aż mną trząchały dreszcze jak jej zdjecia robiłam... i miałam wrażenie ze coś po mnie łazi :nerwy:

no ale zawsze chciałam taką ufocić... choć to jewszcze nie ten "ryjek" o jaki mi chodziło ;)

Posted

dbsst napisał(a):
no powiedz ze dasz :cool1:
hahaha autograf?
ale ja nic nie wydałam wiec nie mam na czym składać autografów :lol::lol::lol:

ależ mnie rozbawiłaś :lol:

Posted

Witaj Gosieczku. :)

Przebieglam migiem zdjatka, doslownie w locie, nawet literki mignely mi jedynie przed oczami. :oops:
A to dlatego, ze sie troszke zarobalilo u Ciebie :evil_lol:
Mignela mi ta fotka. Wiesz co mi przelecialo przez glowe ?
Ze po prawej to co czarne to lapy pajaka :oops:
Nie moglam uwierzyc, ze takie nieostre. :lol:

Gasieniczka musze przyznac sliczna, ale patrzy tak dziwnie :oops:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha autograf?
ale ja nic nie wydałam wiec nie mam na czym składać autografów :lol::lol::lol:

ależ mnie rozbawiłaś :lol:

ale jak wydasz (a wydasz) to nie wiem czy znajdziesz czas na podpisik dla mnie :cool1:

Posted

[quote name='Gosiek']zielsko - zwykłe zielsko.. takie z serduszkowatymi listeczkami ;)

Hmmm poczytałam co wypisujecie i .. po pierwsze jestem szczęśliwa ze lubicie moje zdjecia (powtarzam się ) a po drugie.... hihi chyba jednak przesadzacie.... są przepalenia, kiepskie kadry itp ale fajnie ze i tak fotki sie podobają...:multi:

Kwiatków już nie mam ale teraz nadszedł czas na zdjecia wczorajszych robali. Zaraz wstawię.:evil_lol:

.................................................................................................................

[SIZE=2]Jo-jo
no właśnie takie smieszne kjoniczynki mam w ogródku - są maleńkie i jasnozielone ... i na dokładke tak żarówiaste że cieżko je porządnie ufocić :lol:

Kasiu - mnie też urzekł wiciokrzew zalany słońcem :p jeszcze niejedna taka fotka w najbliższych dniach będzie ;)

Aga - no właśnie, czego nie wiesz? :cool3:

jak to czego:crazyeye: nie wiem jak chwalić Twoje foty, słów mi brakuje :oops:
co wymyślę to albo już mówiłam albo któś inny... :shake:
pienkne som i już :loveu: