Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Gosiu!
Ilość kwiatów, roślinek i owadów w Waszym ogrodzie jest porażająca...kto to wszystko pieli, podlewa, pielegnuje???? Zdjęcia jak zwykle świetne.
Dzisiaj u nas dzień mistrzostw...
Warszawka już pewnie pędzi w naszą stronę...Michał ma dzisiaj wolne od szkoły, a wstał o 7. Zwykle nie mogę go obudzić jak ma na 9, a dzisiaj... pewnie ma lekki stres...:nerwy:

Posted

Cześć :)

Jak zwykle piękne...i chyba mi tylko tutaj pasuje powiedzonko HaniR (chyba?? :oops: ) PKP :cool3: ...sama już nie wiem co mam pisać :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No i widzisz, już ZAPOMNIAŁAM, co Ci chciałam powiedzieć ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oooo ! Gosiu ! Już sobie przypomniałam, co miałam Ci powiedzieć ... Otóż - nie wiem, czy ktoś Ci mówił, że ładne zdjęcia robisz ... :roll: :roll: :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Oooo ! Gosiu ! Już sobie przypomniałam, co miałam Ci powiedzieć ... Otóż - nie wiem, czy ktoś Ci mówił, że ładne zdjęcia robisz ... :roll: :roll: :roll:
Coś mi się wydaje, ze ktoś kiedyś coś tam wspominała, ale nie jestem pewna :roll: :evil_lol:

Posted

Witaj Gosiu ! :multi:

Piękne kwiatki na miły początek dnia :loveu:.

Tak się chwaliłam ,że cudna pogoda , a teraz mamy więcej chmur niz słonka :cool3:

Posted

dzien dobry Mistrzuniu :)
[quote name='Gosiek']

ale spaślaczek :lol:

[quote name='Gosiek']

piekne... te kolory sa oszalamiajace :loveu:

[quote name='HankaRupczewska']Oooo ! Gosiu ! Już sobie przypomniałam, co miałam Ci powiedzieć ... Otóż - nie wiem, czy ktoś Ci mówił, że ładne zdjęcia robisz ... :roll: :roll: :roll:Haniu, wiesz ze chyba masz racje... :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']jakie ładne - co to jest?
zdjęcia jak zwykle.......... :loveu:zielsko - zwykłe zielsko.. takie z serduszkowatymi listeczkami ;)

Hmmm poczytałam co wypisujecie i .. po pierwsze jestem szczęśliwa ze lubicie moje zdjecia (powtarzam się ) a po drugie.... hihi chyba jednak przesadzacie.... są przepalenia, kiepskie kadry itp ale fajnie ze i tak fotki sie podobają...:multi:

Kwiatków już nie mam ale teraz nadszedł czas na zdjecia wczorajszych robali. Zaraz wstawię.:evil_lol:

.................................................................................................................

[SIZE=2]Jo-jo
no właśnie takie smieszne kjoniczynki mam w ogródku - są maleńkie i jasnozielone ... i na dokładke tak żarówiaste że cieżko je porządnie ufocić :lol:

Kasiu - mnie też urzekł wiciokrzew zalany słońcem :p jeszcze niejedna taka fotka w najbliższych dniach będzie ;)

Aga
- no właśnie, czego nie wiesz? :cool3:

Posted

dziekuję, dziekuję :multi::multi::multi:

Cola napisał(a):
:-o :klacz: :klacz: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :sweetCyb: ROBALE SĄ BOSKIE!! :loveu: a ten pajączek..ehhh.....BOMBA!!:loveu:
hihi pająk bedzie jeszcze :cool1: właśnie wgrywam zdjecia na Fotosika...

Posted

jo-jo napisał(a):
Gosiu te robaczki są piękne!!:loveu:
:-o Ty widzę tak jak Cola lubisz pająki?

brr ja ich nie lubię :cool3: ale te maleńkie mi się fotograficznie podobają :evil_lol:
ten zielony pająk ma około pół centymetra wielkości :evil_lol: