AlKil Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Witaj Gosiu! Ilość kwiatów, roślinek i owadów w Waszym ogrodzie jest porażająca...kto to wszystko pieli, podlewa, pielegnuje???? Zdjęcia jak zwykle świetne. Dzisiaj u nas dzień mistrzostw... Warszawka już pewnie pędzi w naszą stronę...Michał ma dzisiaj wolne od szkoły, a wstał o 7. Zwykle nie mogę go obudzić jak ma na 9, a dzisiaj... pewnie ma lekki stres...:nerwy: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 jaki delikutasny kwiatuszek :cool3: :loveu: czesc gosia :buzi: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cześć :) Jak zwykle piękne...i chyba mi tylko tutaj pasuje powiedzonko HaniR (chyba?? :oops: ) PKP :cool3: ...sama już nie wiem co mam pisać :roll: Quote
anetta Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 http://images3.fotosik.pl/80/9b5beed0fb81eea0.jpg ale siatka :lying: Nie ma co, PKP! :lol::lol: Quote
Hanna R. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No i widzisz, już ZAPOMNIAŁAM, co Ci chciałam powiedzieć ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oooo ! Gosiu ! Już sobie przypomniałam, co miałam Ci powiedzieć ... Otóż - nie wiem, czy ktoś Ci mówił, że ładne zdjęcia robisz ... :roll: :roll: :roll: Quote
Medorowa Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Oooo ! Gosiu ! Już sobie przypomniałam, co miałam Ci powiedzieć ... Otóż - nie wiem, czy ktoś Ci mówił, że ładne zdjęcia robisz ... :roll: :roll: :roll: Coś mi się wydaje, ze ktoś kiedyś coś tam wspominała, ale nie jestem pewna :roll: :evil_lol: Quote
Alka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Witaj Gosiu ! :multi: Piękne kwiatki na miły początek dnia :loveu:. Tak się chwaliłam ,że cudna pogoda , a teraz mamy więcej chmur niz słonka :cool3: Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dzien dobry Mistrzuniu :) [quote name='Gosiek'] ale spaślaczek :lol: [quote name='Gosiek'] piekne... te kolory sa oszalamiajace :loveu: [quote name='HankaRupczewska']Oooo ! Gosiu ! Już sobie przypomniałam, co miałam Ci powiedzieć ... Otóż - nie wiem, czy ktoś Ci mówił, że ładne zdjęcia robisz ... :roll: :roll: :roll:Haniu, wiesz ze chyba masz racje... :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :pcześć , byłam , zobaczyłam , przedemną już wszystko napisano ;) Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Gosiek'] Jaki piekny kolor :crazyeye: :loveu: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='aga1215']jakie ładne - co to jest? zdjęcia jak zwykle.......... :loveu:zielsko - zwykłe zielsko.. takie z serduszkowatymi listeczkami ;) Hmmm poczytałam co wypisujecie i .. po pierwsze jestem szczęśliwa ze lubicie moje zdjecia (powtarzam się ) a po drugie.... hihi chyba jednak przesadzacie.... są przepalenia, kiepskie kadry itp ale fajnie ze i tak fotki sie podobają...:multi: Kwiatków już nie mam ale teraz nadszedł czas na zdjecia wczorajszych robali. Zaraz wstawię.:evil_lol: ................................................................................................................. [SIZE=2]Jo-jo no właśnie takie smieszne kjoniczynki mam w ogródku - są maleńkie i jasnozielone ... i na dokładke tak żarówiaste że cieżko je porządnie ufocić :lol: Kasiu - mnie też urzekł wiciokrzew zalany słońcem :p jeszcze niejedna taka fotka w najbliższych dniach będzie ;) Aga - no właśnie, czego nie wiesz? :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Gosiek'][SIZE=2]Aga - no właśnie, czego nie wiesz? :cool3: chyba nikt nie wie czego aga nie wie i ona tez chyba nie wie:eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 goooosia dzieki tobie wiem jak wygląda zadzicho pająka :lol: jaaki czad :eviltong: ja nawet oczami własnymi tak dobrze nie widze jak ty gosia zdjecia takie robisz :cool3: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :-o :klacz: :klacz: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :sweetCyb: ROBALE SĄ BOSKIE!! :loveu: a ten pajączek..ehhh.....BOMBA!!:loveu: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 dziekuję, dziekuję :multi::multi::multi: Cola napisał(a)::-o :klacz: :klacz: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :sweetCyb: ROBALE SĄ BOSKIE!! :loveu: a ten pajączek..ehhh.....BOMBA!!:loveu: hihi pająk bedzie jeszcze :cool1: właśnie wgrywam zdjecia na Fotosika... Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ty wiesz jak mnie uszczęśliwić :loveu: Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu te robaczki są piękne!!:loveu: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 jo-jo napisał(a):Gosiu te robaczki są piękne!!:loveu: :-o Ty widzę tak jak Cola lubisz pająki? brr ja ich nie lubię :cool3: ale te maleńkie mi się fotograficznie podobają :evil_lol: ten zielony pająk ma około pół centymetra wielkości :evil_lol: Quote
Recommended Posts