dbsst Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ooooooooo jejejejeciu mistrzostwo świata Gosia wysyłaj na konkurs jakis poważny Quote
PIKA Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Witaj Gosiu :multi: [quote name='Evelina']Jak Cie glowa boli to co wyrywasz ? :hmmmm: ja biore tabletke p/bólową :evil_lol: a to byla rada dla Poświaty :evil_lol: :pale fajny kwiatuszek jaka fajna roslinka :razz: :crazyeye: jakie ślepia :crazyeye: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 jaaaaaki czaaaaad :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Gosiek'] miłego oglądania a ja zmykam do wieczorka Znowu obcy...:lol: Quote
Hanna R. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Gosia ? Jak myślisz ? CO CI CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ ???? :razz: :loveu: :razz: Quote
Gosiek Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gosia ? Jak myślisz ? CO CI CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ ???? :razz: :loveu: :razz: nie mam najmniejszego pojęcia Haniu :cool1: bardzo dziekuję za zachwyty i wszelkie miłe słowa - bardzo mnie to podbudowuje :cool1: Quote
Alka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 cześć Gosiu !:multi: Piękne foteczki zapodałaś.:loveu:Ale to przecież norma , dziwne byłoby , gdyby spuściłaś z tonu...;) Dzionek zapowiada się ... słoneczny :multi:.Cieplutko, normalnie można założyć krótki rekawek...:bigcool: miłego , słonecznego dnia ! Quote
Lucy* Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Gosia... jakie zdjecia.. umarłam z zachwytu :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Ja się tak zastanawiam.. czym Ty przekupiłaś ten microświat :hmmmm: że oni nie uciekają jak im zdjecia robisz... :hmmmm: Ile bierze ślimak za sesje??.... a mucha ??? :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 oj, Gosiu... ja nic nowego juz nie wymysle w sprawie pochwal i komplementow... cudo po prostu! cudo!!! Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Lucy* napisał(a):Ile bierze ślimak za sesje??.... a mucha ??? :hmmmm: hahahahaha ślimak kawałek sałaty, a mucha ... :oops: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 malawaszka napisał(a):hahahahaha ślimak kawałek sałaty, a mucha ... :oops: :evil_lol: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: Quote
Cola Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :placz: :placz: ja tu chyba przestanę zaglądać :placz: bo nie wytrzymam nerwowo - za ładnie tutaj jest :p (dobra, żartowałam...będę, bo dopiero bym nie wytrzymała) Śliczne zdjęcia :loveu: a mucha jest kosiasta :multi: Quote
Evelina Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='malawaszka']hahahahaha ślimak kawałek sałaty, a mucha ... :oops: :evil_lol:Mucha dostaje pewnie papierek z adresem pod ktorym Axio zostawia zaplate. Gosia pisala, ze on na wynos ... :roll: Mucha wspaniala !!! :loveu: jako zdjecie, bo same w sobie to one :roll: :lol: Nie ma jak Axelek :loveu: Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy to po co ja tu przyszłam :roll: GOSIEŃKO WSPANIAŁE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Gosiek'] jakie ładne - co to jest? zdjęcia jak zwykle.......... :loveu: Quote
PIKA Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 aga1215 napisał(a):jakie ładne - co to jest? pewnie coś sztucznego :lol: Gosiu mnie juz brak slow :shake: Quote
aga1215 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 PIKA napisał(a):pewnie coś sztucznego :lol: Gosiu mnie juz brak slow :shake: Pika - nie jesteś w tym odczuciu odosobniona:shake: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Gosiek']nie mam najmniejszego pojęcia Haniu :cool1: No i widzisz, już ZAPOMNIAŁAM, co Ci chciałam powiedzieć ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Kwiatki, muszki, motylki, kropelki, Alexsik - wszystko piękne:multi::multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Dzieńdoberek - nareszcie słonecznie i cieplutko :multi: dziękuję bardzo za wszystkie miłe słowa o zdjeciach :Rose::buzi: wczorajsze foteczki cz I a to taki kolorystyczny kicz :evil_lol: Quote
Recommended Posts