aga1215 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Gosiek']specjalnie dla Agi - zdjecia Axelka ech jakis pechowy ten dzisiejszy dzień.. chyba jednak cyfry coś w sobie mają :angryy: dzięki Gosiu za Axelka :buzi: dlaczego pechowy?:oops: Quote
Gosiek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='aga1215']dzięki Gosiu za Axelka :buzi: dlaczego pechowy?:oops: a bo taka głupia data 06.06.06 :diabloti: Quote
aga1215 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Gosiek napisał(a):a bo taka głupia data 06.06.06 :diabloti: no, nietuzinkowa;) ale dlaczego od razu pechowa:crazyeye: Quote
Gosiek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 aga1215 napisał(a):no, nietuzinkowa;) ale dlaczego od razu pechowa:crazyeye: w mediach określili ją jako diabelską... to i pechowa ;) Quote
aga1215 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Evelina']Bo kropelki sa jak male lupki ;) Przez nie sie patrzy a nie przeglada ;) Gosiu, focisz kropelki - pada deszcz. Az sie boje wracac myslami do sopelkow :oops: Patrze i patrze na Twoje kropelki i podziwiam jaka masz czysta wode. W innych rejonach kraju i poza nim jakas taka metna :hmmmm: :grin: :grin: :grin: Quote
Evelina Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Gosiek'][quote name='aga1215']no, nietuzinkowa;) ale dlaczego od razu pechowa:crazyeye: w mediach określili ją jako diabelską... to i pechowa ;)Agus, trzy szostki to znak Lucyfera :evil_lol: Pomysl kiedy podobny zestaw w dacie sie powtorzy ? Quote
aga1215 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Gosiek']w mediach określili ją jako diabelską... to i pechowa ;) media kłamią a kysz Quote
aga1215 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Evelina']Agus, trzy szostki to znak Lucyfera :evil_lol: Pomysl kiedy podobny zestaw w dacie sie powtorzy ? za 60 lat :lol: Quote
Evelina Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='aga1215']za 60 lat :lol:To bedzie jeszcze bardziej pechowa data, wiecej szostek. Dzisiejsza nie ma co sie przejmowac :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Evelina']To bedzie jeszcze bardziej pechowa data, wiecej szostek. Dzisiejsza nie ma co sie przejmowac :evil_lol: właśnie - a za 600 lat to dopiero będzie ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 tak piekne ze bym pozarla :eviltong: :eviltong: :eviltong: ale pewnie cos trującego to jest :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 mam dla Was coś śmiesznego do poczytania poryczałam sie ze smiechu http://www.seherhotels.com/pol/index.htm Quote
aga1215 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Gosiek']mam dla Was coś śmiesznego do poczytania poryczałam sie ze smiechu http://www.seherhotels.com/pol/index.htm dobre :multi: :lol!: :grin: :lol!: :grin: cyt.:łazienka (przelotny deszcz albo wanna) u nas dzisiaj tysz przelotny deszcz albo wanna :evil_lol: i jeszcze cyt.: powietrzny warunek (ciepły albo chłód), balkon przez morze, pokrywany przez dywany, minizagrodzenie :lol!: :grin: :lol!: :grin: i coś dla Eveliny cyt.: kłaść na stole tenis ;) :grin::grin::grin: Quote
Magda Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Czesc Gosiu!! Nie mam sliy ponadrabiac wszystkich zaleglosci w twojej gakerii, bo jest tego stanowczo za duzo!!:crazyeye: Przyznaje sie bez bicia:lol: Mozesz mi tylko powiedziec czy wiadomo cos odnosnie tego konkursu?:cool3: Sa juz jakies wyniki, albo cos? Quote
Teklunia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Gosiek'] rany :-o Gosiu, jestes... niesamowita! masz talent dziewczno, potwierdzasz to kazdym zdjeciem :klacz: Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bardzo mi się spodobał ,,przelotny deszcz i powietrzny warunek '':evil_lol: A to mnie się podobuje Quote
Cola Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 ślimaczki są bajerandzkie :loveu: ...a z opisów to wszyscy w domu popadali :lol: Quote
PIKA Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Cześć Gosiu madzia18sosnowiec napisał(a):hahhahahahha PIKA twoje perspektywy na przyszłosc są takie optymistyczne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale taka przyszlośc czeka każdego z nas :evil_lol: Opis bajerancki poplakalam się :roflt: :roflt: a zdjęcia, no jak zdjęcia Gosine... cudne :loveu: Quote
Gosiek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 hihi no to sie cieszę ze Was rozbawiły te opisy - pewnie biedacy tłumaczyli na Polski przez internetowego tłumacza :lol::lol::lol::lol: ostatnie juz na dzisiaj foteczki Quote
AlKil Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Kropelki, kropelki, kropelki...:placz::placz::placz: Quote
Gosiek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 AlKil napisał(a):Kropelki, kropelki, kropelki...:placz::placz::placz: :diabloti: hahaha a wlaśnie ze nie wszystkie.. na srodkowej focie jest robalek :eviltong: Quote
r_2005 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Gosiek napisał(a)::diabloti: hahaha a wlaśnie ze nie wszystkie.. na srodkowej focie jest robalek :eviltong: Na szczęście on taki wkomponowany w kwiatek, że go mało widać, ufff...:lol: Quote
Recommended Posts