Hanna R. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='PIKA']a fuj :shake: To chyba gorsze niz papierosy :shake: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Popatrz, popatrz, jak się to pociesza ! :lol: Quote
malawaszka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 PIKA napisał(a):a fuj :shake: To chyba gorsze niz papierosy :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Popatrz, popatrz, jak się to pociesza ! :lol: jakie pociesza? :crazyeye: nikotyna to ziele naturalne jest :evil_lol: a w tych Knorach to sama sztuczna chemia :shake: Mnie po Knorze itp to by zaraz zoladek rozbolal,:shake: a po papierosach nic mi nie jest :evil_lol: Co nie zmienia faktu, ze obie z Gosia umrzemy na raka, :lol: Ja płuc, Gosia wątroby lub inszej wnetrzności, ktora musi się z tymi zupkami meczyc :evil_lol: Quote
Moniś Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Cześć Gosieńko :multi: Pokaż jeszcze troszkę tych swoich cudowności :cool3::cool3::cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 PIKA napisał(a):jakie pociesza? :crazyeye: nikotyna to ziele naturalne jest :evil_lol: a w tych Knorach to sama sztuczna chemia :shake: Mnie po Knorze itp to by zaraz zoladek rozbolal,:shake: a po papierosach nic mi nie jest :evil_lol: Co nie zmienia faktu, ze obie z Gosia umrzemy na raka, :lol: Ja płuc, Gosia wątroby lub inszej wnetrzności, ktora musi się z tymi zupkami meczyc :evil_lol: hahhahahahha PIKA twoje perspektywy na przyszłosc są takie optymistyczne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 PIKA napisał(a):jakie pociesza? :crazyeye: nikotyna to ziele naturalne jest :evil_lol: a w tych Knorach to sama sztuczna chemia :shake: Mnie po Knorze itp to by zaraz zoladek rozbolal,:shake: a po papierosach nic mi nie jest :evil_lol: Co nie zmienia faktu, ze obie z Gosia umrzemy na raka, :lol: Ja płuc, Gosia wątroby lub inszej wnetrzności, ktora musi się z tymi zupkami meczyc :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin: Pika, jesteś niesamowita ... cześc Gosiu!:multi: Jaka pogoda u Was ? Quote
Gosiek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 cześć dziś świeci słońce i jest w miare ciepło. Wczoraj wieczorkiem napaliliśmy w kominku bo było nam tak zimno :evil_lol: Ech.. zeby w czerwcu tak marznąć :roll: wrzucam wczorajsze kropelki... dzis jakoś nie mam checi na zdjecia więc potem zgram jeszcze wczorajsze fotki i może cos ciekawego z nich będzie Quote
Alka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Gosiu, cudowne, jaka soczysta zieleń :loveu::loveu::loveu: Quote
Cola Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Gosiek']cześć dziś świeci słońce i jest w miare ciepło. Wczoraj wieczorkiem napaliliśmy w kominku bo było nam tak zimno :evil_lol: Ech.. zeby w czerwcu tak marznąć :roll: wrzucam wczorajsze kropelki... dzis jakoś nie mam checi na zdjecia więc potem zgram jeszcze wczorajsze fotki i może cos ciekawego z nich będzie Cześć :) Jaka miła niespodzianka z rana...przepiękne kropelki :loveu: Ja też coś wiem o marznięciu wczorajszym :mad: psa musiałam jako kaloryfer zabrać :evil_lol: bo kominka niestety nie mam :razz: Quote
Cola Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 :crazyeye: pewnie palicie sami, bo macie domek wolnostojący :cool3: Quote
AlKil Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Gosiu, a ja następnym razem zamawiam kropelkę wody z Twoim odbiciem....:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 ha - słyszałam ze na blokach (niektórych) spółdzielnie włączyły z powrotem ogrzewanie :evil_lol: czerwiec :diabloti: lato :diabloti: upał :diabloti: załamka Quote
Gosiek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 AlKil napisał(a):Gosiu, a ja następnym razem zamawiam kropelkę wody z Twoim odbiciem....:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha nie ma mowy :eviltong: kropelki są ciupeńkie i widać w nich to co jest za nimi a nie przed nimi :cool3: więc jeśli by miało byc z moim odbiciem to.. kropelka byłaby nieostra :razz: Quote
Teklunia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Gosiek']c czesc Gosiu :) widac ze to sztuczne, podoklejane kropelki! bo czy widzial ktos kiedys zeby one sie tak rowniutko w rzadku ustawialy na lisciach? :eviltong: Quote
Alka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Cola napisał(a)::crazyeye: pewnie palicie sami, bo macie domek wolnostojący :cool3: pewnie,chcielibyśmy ...:cool3: administracja zadbała o nas ...:multi: Quote
Cola Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Jak wam fajnie...a ja marznę :angryy: i mam zimne paluszki u rączek :mad: Quote
Medorowa Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Cola']Jak wam fajnie...a ja marznę :angryy: i mam zimne paluszki u rączek :mad: a PO CO MASZ PIESKA - DARMOWY GRZEJNICZEK:evil_lol: :evil_lol: :-o :cool3: Quote
aga1215 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 no tak.. jak zwykle.............. Gosia - Ty one NIE MOGĄ być prawdziwe :shake: te Twoje kropelki :shock: :shake: :shake: :shake: [quote name='Gosiek']:loveu: wczoraj ufociłam takie jedne, już myślałam, że super - dopóki tu nie zajrzałam:-( Quote
Evelina Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha nie ma mowy :eviltong: kropelki są ciupeńkie i widać w nich to co jest za nimi a nie przed nimi :cool3: więc jeśli by miało byc z moim odbiciem to.. kropelka byłaby nieostra :razz:Bo kropelki sa jak male lupki ;) Przez nie sie patrzy a nie przeglada ;) Gosiu, focisz kropelki - pada deszcz. Az sie boje wracac myslami do sopelkow :oops: Patrze i patrze na Twoje kropelki i podziwiam jaka masz czysta wode. W innych rejonach kraju i poza nim jakas taka metna :hmmmm: A czytalas, ze sie glycerynka trudniejsze (pochyle) obiekty skrapia, zeby kropelka nie zeslizgnela sie przed zrobieniem zdjecia ? :lol: Co sadze o fotkach, mam nadzieje, ze sie domyslasz ? :buzi: No dobra, juz mialam wyslac ten post, ale postanowilam podpytac Gosie o tajniki jej focenia. Powiedz Gosieczku, gdzie sprawdzasz ostrosc zdjecia ? Na ekraniku aparatu czy przez wizjer ? :p Quote
Gosiek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 specjalnie dla Agi - zdjecia Axelka ech jakis pechowy ten dzisiejszy dzień.. chyba jednak cyfry coś w sobie mają :angryy: Quote
Gosiek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='Evelina']Bo kropelki sa jak male lupki ;) Przez nie sie patrzy a nie przeglada ;) Gosiu, focisz kropelki - pada deszcz. Az sie boje wracac myslami do sopelkow :oops: Patrze i patrze na Twoje kropelki i podziwiam jaka masz czysta wode. W innych rejonach kraju i poza nim jakas taka metna :hmmmm: A czytalas, ze sie glycerynka trudniejsze (pochyle) obiekty skrapia, zeby kropelka nie zeslizgnela sie przed zrobieniem zdjecia ? :lol: Co sadze o fotkach, mam nadzieje, ze sie domyslasz ? :buzi: No dobra, juz mialam wyslac ten post, ale postanowilam podpytac Gosie o tajniki jej focenia. Powiedz Gosieczku, gdzie sprawdzasz ostrosc zdjecia ? Na ekraniku aparatu czy przez wizjer ? :p no właśnie - kropelki są jak lupki :p o glicerynie nie słyszałam.. no ale u mnie w ogródku sporo poziomych liści więc nie muszę sie uciekac do wspomagania ;) przyznam bez bicia ze wszystkie zdjecia makro i biegajacego Axelka robie na podglądzie czyli na ekraniku a inne fotki (zwłaszcza w słoneczny dzień) patrząc w wizjerek :p Quote
Recommended Posts