Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Popatrz, popatrz, jak się to pociesza ! :lol:

jakie pociesza? :crazyeye:

nikotyna to ziele naturalne jest :evil_lol: a w tych Knorach to sama sztuczna chemia :shake:
Mnie po Knorze itp to by zaraz zoladek rozbolal,:shake: a po papierosach nic mi nie jest :evil_lol:
Co nie zmienia faktu, ze obie z Gosia umrzemy na raka, :lol: Ja płuc, Gosia wątroby lub inszej wnetrzności, ktora musi się z tymi zupkami meczyc :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):

nikotyna to ziele naturalne jest :evil_lol: a w tych Knorach to sama sztuczna chemia :shake:
Mnie po Knorze itp to by zaraz zoladek rozbolal,:shake: a po papierosach nic mi nie jest :evil_lol:
Co nie zmienia faktu, ze obie z Gosia umrzemy na raka, :lol: Ja płuc, Gosia wątroby lub inszej wnetrzności, ktora musi się z tymi zupkami meczyc :evil_lol:

hahhahahahha PIKA twoje perspektywy na przyszłosc są takie optymistyczne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):

:megagrin::megagrin::megagrin: Pika, jesteś niesamowita ...

cześc Gosiu!:multi:

Jaka pogoda u Was ?

Posted

cześć

dziś świeci słońce i jest w miare ciepło.
Wczoraj wieczorkiem napaliliśmy w kominku bo było nam tak zimno :evil_lol:
Ech.. zeby w czerwcu tak marznąć :roll:

wrzucam wczorajsze kropelki... dzis jakoś nie mam checi na zdjecia więc potem zgram jeszcze wczorajsze fotki i może cos ciekawego z nich będzie

Posted

[quote name='Gosiek']cześć

dziś świeci słońce i jest w miare ciepło.
Wczoraj wieczorkiem napaliliśmy w kominku bo było nam tak zimno :evil_lol:
Ech.. zeby w czerwcu tak marznąć :roll:

wrzucam wczorajsze kropelki... dzis jakoś nie mam checi na zdjecia więc potem zgram jeszcze wczorajsze fotki i może cos ciekawego z nich będzie

Cześć :)
Jaka miła niespodzianka z rana...przepiękne kropelki :loveu:
Ja też coś wiem o marznięciu wczorajszym :mad: psa musiałam jako kaloryfer zabrać :evil_lol: bo kominka niestety nie mam :razz:

Posted

ha - słyszałam ze na blokach (niektórych) spółdzielnie włączyły z powrotem ogrzewanie :evil_lol:
czerwiec :diabloti: lato :diabloti: upał :diabloti:

załamka

Posted

AlKil napisał(a):
Gosiu, a ja następnym razem zamawiam kropelkę wody z Twoim odbiciem....:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hahaha nie ma mowy :eviltong:
kropelki są ciupeńkie i widać w nich to co jest za nimi a nie przed nimi :cool3:
więc jeśli by miało byc z moim odbiciem to.. kropelka byłaby nieostra :razz:

Posted

[quote name='Gosiek']c

czesc Gosiu :)
widac ze to sztuczne, podoklejane kropelki! bo czy widzial ktos kiedys zeby one sie tak rowniutko w rzadku ustawialy na lisciach? :eviltong:

Posted

Cola napisał(a):
:crazyeye: pewnie palicie sami, bo macie domek wolnostojący :cool3:

pewnie,chcielibyśmy ...:cool3:

administracja zadbała o nas ...:multi:

Posted

no tak.. jak zwykle.............. Gosia - Ty one NIE MOGĄ być prawdziwe :shake: te Twoje kropelki :shock: :shake: :shake: :shake:
[quote name='Gosiek']:loveu:

wczoraj ufociłam takie jedne, już myślałam, że super - dopóki tu nie zajrzałam:-(

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha nie ma mowy :eviltong:
kropelki są ciupeńkie i widać w nich to co jest za nimi a nie przed nimi :cool3:
więc jeśli by miało byc z moim odbiciem to.. kropelka byłaby nieostra :razz:Bo kropelki sa jak male lupki ;) Przez nie sie patrzy a nie przeglada ;)
Gosiu, focisz kropelki - pada deszcz. Az sie boje wracac myslami do sopelkow :oops:

Patrze i patrze na Twoje kropelki i podziwiam jaka masz czysta wode.
W innych rejonach kraju i poza nim jakas taka metna :hmmmm:

A czytalas, ze sie glycerynka trudniejsze (pochyle) obiekty skrapia, zeby kropelka nie zeslizgnela sie przed zrobieniem zdjecia ? :lol:

Co sadze o fotkach, mam nadzieje, ze sie domyslasz ? :buzi:

No dobra, juz mialam wyslac ten post, ale postanowilam podpytac Gosie o tajniki jej focenia.
Powiedz Gosieczku, gdzie sprawdzasz ostrosc zdjecia ?
Na ekraniku aparatu czy przez wizjer ? :p

Posted

[quote name='Evelina']Bo kropelki sa jak male lupki ;) Przez nie sie patrzy a nie przeglada ;)
Gosiu, focisz kropelki - pada deszcz. Az sie boje wracac myslami do sopelkow :oops:

Patrze i patrze na Twoje kropelki i podziwiam jaka masz czysta wode.
W innych rejonach kraju i poza nim jakas taka metna :hmmmm:

A czytalas, ze sie glycerynka trudniejsze (pochyle) obiekty skrapia, zeby kropelka nie zeslizgnela sie przed zrobieniem zdjecia ? :lol:

Co sadze o fotkach, mam nadzieje, ze sie domyslasz ? :buzi:

No dobra, juz mialam wyslac ten post, ale postanowilam podpytac Gosie o tajniki jej focenia.
Powiedz Gosieczku, gdzie sprawdzasz ostrosc zdjecia ?
Na ekraniku aparatu czy przez wizjer ? :p no właśnie - kropelki są jak lupki :p
o glicerynie nie słyszałam.. no ale u mnie w ogródku sporo poziomych liści więc nie muszę sie uciekac do wspomagania ;)

przyznam bez bicia ze wszystkie zdjecia makro i biegajacego Axelka robie na podglądzie czyli na ekraniku a inne fotki (zwłaszcza w słoneczny dzień) patrząc w wizjerek :p