Gosiek Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Brrre pogoda wstrętna, pada deszcz, zimno jak (nie bedę sie wyrażać).. całe 10 stopni :angryy: popijam własnie gorący rosołek Knorra :lol: cdn... Quote
AlKil Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Gosiek']Brrre pogoda wstrętna, pada deszcz, zimno jak (nie bedę sie wyrażać).. całe 10 stopni :angryy: popijam własnie gorący rosołek Knorra :lol: ... no to teraz wiemy co robiłaś jak Cię nie było....:sabber: a cóż to za cudo?????:-o Quote
Gosiek Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='AlKil']no to teraz wiemy co robiłaś jak Cię nie było....:sabber: a cóż to za cudo?????:-o to taka smieszna migajaca gumowa rozgwiazda - Paula przywiozła z wycieczki :cool1: Quote
Gosiek Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 AlKil napisał(a):Pamiątka z oceanarium??????? nie, z Planetarium :lol::lol::lol: ale ponoć w Oceanarium też były takie Quote
AlKil Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Gosiek napisał(a):nie, z Planetarium :lol::lol::lol: ale ponoć w Oceanarium też były takie Hmmm, zawsze rozgwiazdy kojarzyły mi się z morzem, a nie z niebem...ale ja jestem starej daty...:eviltong: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :loveu:rumianeczek te kiełbaski tysz fajowskie :razz: :eviltong: Quote
Alka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 hej Gosiu ! :multi: U nas też pogoda do bani.Słoneczko ani myśli wyjrzeć...:cool3: Gosiu Twoje foty są niezwykłe...np.taka zwykła koniczynka , a w Twoim wykonaniu przepiękna :loveu::loveu::loveu: milego dnia i buziaczki dla Axia ! Quote
bigos Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Czyzby psiak patrzył na kiełbaskę (mniam, mniam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
Teklunia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 czesc Gosiu :) paskudnie i zimno... jednym slowem - lato idzie ;) [quote name='Gosiek'] Gosia, ale to nie jest zywe, tak? :hmmmm: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Witajcie :) Fakt..pogoda jest epitetowa :watpliwy: okropieństwo..zimno, mokro i ciemno - a to niby czerwiec jest :angryy: Roślinki jak zawsze przepiękne...ale chyba najbardziej podoba mi się koniczynka, a może piórko, a może...ok wszystko :p ...a te kiełbaski musiały być pyszne..no i już mi burczy w brzuszku, idę zrobić napad na lodówke :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Gosiu :) paskudnie i zimno... jednym slowem - lato idzie ;) Gosia, ale to nie jest zywe, tak? :hmmmm: hihi tak, lato idzie.. byle wreszcie dotarło do nas :mad: Kasieńko to nie jest zywe :lol: Bigos - dokładnie tak... nie chciał ganiać zapiłką bo grillowe zapaszki były silniejsze :evil_lol: Alu - witaj, cieszę sie ze juz jesteś no i że koniczynka Ci sie spodobała.. niepozorna ale z bliska ładna ;) Ewa - no nie? bo przecież rozgwiazdy pewnie na niebie są i dlatego przy Planetarium je sprzedawali :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Cola napisał(a):Witajcie :) Fakt..pogoda jest epitetowa :watpliwy: okropieństwo..zimno, mokro i ciemno - a to niby czerwiec jest :angryy: Roślinki jak zawsze przepiękne...ale chyba najbardziej podoba mi się koniczynka, a może piórko, a może...ok wszystko :p ...a te kiełbaski musiały być pyszne..no i już mi burczy w brzuszku, idę zrobić napad na lodówke :evil_lol: oj tak - masz rację, pogoda wybitnie epitetowa. Nie dosć ze sie człowiek ubiera w ciepłe rzeczy to i tak mu zimno :placz: ja chce ciepełko i słonko :placz::placz::placz: oj kiełbaski przepyszne - uwielbiam takie cieniutkie bo są o wiele smaczniejsze od tych zwykłych ;) a miesko trzeba wcześniej marynować i nam sie nie chciało :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 reszta fotek przyrodniczych... potem przyjdzie czas na kropelki ;) a to nasza spacerowa alejka akacjowa :p Quote
Cola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Ja też chcę słoneczko i ciepełko :placz: ...a nie swetry w czerwcu :mad: może jeszcze kożuch mam sobie zakupić na lato :razz: Fajowe te kropeli :loveu: Quote
AlKil Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Gosiu, bo wpadnę w depresję.... taaakieee zachody są w Wa-wie?? :lying::lying::lying: Quote
Lucy* Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :loveu: Gosiu..... ja się zawsze rozcieplam, ocieplam i usłoneczniam jak wchodzę do Twojej Galerii :p :p Piękne foty :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Gosiek']reszta fotek przyrodniczych... potem przyjdzie czas na kropelki ;) ] Gosia brawo! Quote
aga1215 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Witaj Gosiu! Czy Axelka więcej można prosić? [quote name='Gosiek'] :loveu: Quote
olcha Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Gosiek']Brrre pogoda wstrętna, pada deszcz, zimno jak (nie bedę sie wyrażać).. całe 10 stopni :angryy: popijam własnie gorący rosołek Knorra :lol: cdn... Sadystka :placz: [quote name='Gosiek'] Łał :mdleje: Quote
Hanna R. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Łiiii !!! Koniczynka dla Gezia ! Odkąd stał się wegetarianinem spasa ich całą masę ! :lol: Zdjęcia - jak zwykle... :loveu: Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Gosiek']popijam własnie gorący rosołek Knorra :lol: a fuj :shake: To chyba gorsze niz papierosy :shake: [quote name='Gosiek']nie, z Planetarium :lol::lol::lol: ale ponoć w Oceanarium też były takie Bez sensu :lol: Rozgwiada powinna bć w Oceanarium a w Planetarium powinna byc jakas gwiazda :lol: [quote name='Gosiek']hihi tak, lato idzie.. byle wreszcie dotarło do nas :mad: Nie chce Ci martwic, ale lato w tym roku bedzie kijowe :shake: O fotkach to się nawet nie wypowiadam same sztuczności ;) Quote
Recommended Posts