Cola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ja zawsze nie mam dosyć :cool3: Mogłabym Twoje zdjęcia oglądać non stop, ale wiem, że nie mogę...kto mi potem zapłaci za terapię u psychoanalityka?? :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Słodziutkie te Twoje dzisiejsze zdjątka...:lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 ha, słodziutkie bo nie ma robali z bliska? :evil_lol: reszta zdjeć... ufociłam jeszcze niebo (znów :oops: ) ale wstawię może z rana - nie bedę Was już dziś kolejnym zachodzącym słonkiem maltretować :razz: no i nie zgrałam jeszcze nieba z aparatu ;) to wszystko to nasze tereny spacerowe :) Quote
aga1215 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Gosiek'] :multi:koniczynka :multi: Quote
PIKA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Witaj Gosiu :multi: Widze, ze dziecię zmeczone, ale chyba zadwolone :razz: Axio się na wystepy do cyrku szykuje ? :razz: Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Zwłaszcza ten teren spacerowy mi się spodobał...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='AlKil']Zwłaszcza ten teren spacerowy mi się spodobał...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: nast razem zrobię zdjecie całej alejki :eviltong: a akacje są przepiękne i fantastycznie pachną... oj luuubię tam teraz spacerować :lol: Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='aga1215']:multi:koniczynka :multi::lol: ufociłam jeszcze różową a raczej wydawało mi się ze ufociłam - byął niewyraźna i poszło zdjecia do smietnika... ufocę w najbliższym czasie :cool1: Pika - no jasne - nie pamiętasz że Axel juz w zimę trenował? Quote
Poświata Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Gosiek napisał(a)::eviltong:a akacje są przepiękne i fantastycznie pachną... oj luuubię tam teraz spacerować :lol: Kwitną akacje :multi: , a to znaczy że niedługo wakacje :multi: . Quote
aga1215 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Gosiek']:lol: ufociłam jeszcze różową a raczej wydawało mi się ze ufociłam - byął niewyraźna i poszło zdjecia do smietnika... ufocę w najbliższym czasie :cool1: w zeszłym roku zrobiłam różową w makro - super wyszła - spróbuj z białą:lol: Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='aga1215']w zeszłym roku zrobiłam różową w makro - super wyszła - spróbuj z białą:lol: hmm niezły pomysł.. w najbliższym czasie musze upolować świeżo rozkwitnięta koniczynkę w takim razie ;) No pewnie że niedługo wakacje - jeszcze tylko 3 tygodnie :bigcool::sweetCyb: :Cool!: Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='marlena924']:loveu: Spacerkowe foty piękne :loveu: dzieki :kiss_2: zmykam juz na dzisiaj.... dobrej nocki zyczę Quote
PIKA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Gosiek napisał(a): Pika - no jasne - nie pamiętasz że Axel juz w zimę trenował? pamietam :cool3: i czekam na bilet do tego cyrku, żeby Axia mogla obejrzec :cool3: Gosiek napisał(a): zmykam juz na dzisiaj.... dobrej nocki zyczę co tak wczesnie? :crazyeye: Quote
anetta Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Zachod, kwiatki, Axelek :sweetCyb: Tereny spacerowe :evil_lol: Cudne :loveu: Wszyscy tylko zachod foca, moze znajdzi sie smialek i ufoci WSCHOD? :cool3::evil_lol: Kiedys jechalam przez Wawe ok 5 rano, slonce bylo tak czerwone ze wygladalo jakby sie cos palilo :-o To bylo niesamowite! Quote
Teklunia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 dzien dobry :bye: Gosiu, wstaw nam dzisiaj cos ładnego :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 łoo jacie gosia, pare dni mnie nie było a u ciebie ponad 15 stron do nadrabiania :roll: :razz: :razz: :razz: kwiatki piekne, robaluski i ptaszki tyz, ale axio najbardziej mi sie podobuje, zwłaszcza chinskie es:eviltong: Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Gosiek'] baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajka Quote
Alka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Cześć Gosiu !:multi: Wpadłam się przywitać, przesłać Wam pozdriowionka i buziaczki :calus:, ale póki co zaległosci muszę nadrobic :oops: Quote
r_2005 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ja też nadrabiam zaległości, na szczęście Gosiek dała spokój robalom i kwiatki foci:lol: Quote
PIKA Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Witaj Gosiu A gdzieżeś ty byla przez caly dzień ? :razz: Ladnie nawet dzisiaj bylo i zadnej fotki nie ma :shake: Quote
Gosiek Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 AlKil napisał(a):Jesteś już, to będą zdjęcia???!!!!Ewuniu, bedą ale właśnei dopiero zgrałam i robie rameczki.. jeszcze chwileńka ;) cały weekend spedziłam z dala od kompa ale zdjęć kilka bedzie :p Quote
Recommended Posts