Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zawsze nie mam dosyć :cool3: Mogłabym Twoje zdjęcia oglądać non stop, ale wiem, że nie mogę...kto mi potem zapłaci za terapię u psychoanalityka?? :evil_lol:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ha, słodziutkie bo nie ma robali z bliska? :evil_lol:

reszta zdjeć... ufociłam jeszcze niebo (znów :oops: ) ale wstawię może z rana - nie bedę Was już dziś kolejnym zachodzącym słonkiem maltretować :razz: no i nie zgrałam jeszcze nieba z aparatu ;)

to wszystko to nasze tereny spacerowe :)

Posted

[quote name='AlKil']Zwłaszcza ten teren spacerowy mi się spodobał...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:eviltong:

nast razem zrobię zdjecie całej alejki :eviltong:

a akacje są przepiękne i fantastycznie pachną... oj luuubię tam teraz spacerować :lol:

Posted

[quote name='aga1215']:multi:koniczynka :multi::lol: ufociłam jeszcze różową a raczej wydawało mi się ze ufociłam - byął niewyraźna i poszło zdjecia do smietnika... ufocę w najbliższym czasie :cool1:

Pika - no jasne - nie pamiętasz że Axel juz w zimę trenował?

Posted

Gosiek napisał(a):
:eviltong:a akacje są przepiękne i fantastycznie pachną... oj luuubię tam teraz spacerować :lol:

Kwitną akacje :multi: , a to znaczy że niedługo wakacje :multi: .

Posted

[quote name='Gosiek']:lol: ufociłam jeszcze różową a raczej wydawało mi się ze ufociłam - byął niewyraźna i poszło zdjecia do smietnika... ufocę w najbliższym czasie :cool1:
w zeszłym roku zrobiłam różową w makro - super wyszła - spróbuj z białą:lol:

Posted

[quote name='aga1215']w zeszłym roku zrobiłam różową w makro - super wyszła - spróbuj z białą:lol: hmm niezły pomysł.. w najbliższym czasie musze upolować świeżo rozkwitnięta koniczynkę w takim razie ;)

No pewnie że niedługo wakacje - jeszcze tylko 3 tygodnie :bigcool::sweetCyb: :Cool!:

Posted

Gosiek napisał(a):

Pika - no jasne - nie pamiętasz że Axel juz w zimę trenował?

pamietam :cool3: i czekam na bilet do tego cyrku, żeby Axia mogla obejrzec :cool3:

Gosiek napisał(a):
zmykam juz na dzisiaj.... dobrej nocki zyczę

co tak wczesnie? :crazyeye:

Posted

Zachod, kwiatki, Axelek :sweetCyb: Tereny spacerowe :evil_lol:

Cudne :loveu:

Wszyscy tylko zachod foca, moze znajdzi sie smialek i ufoci WSCHOD? :cool3::evil_lol: Kiedys jechalam przez Wawe ok 5 rano, slonce bylo tak czerwone ze wygladalo jakby sie cos palilo :-o To bylo niesamowite!

Posted

Cześć Gosiu !:multi:
Wpadłam się przywitać, przesłać Wam pozdriowionka i buziaczki :calus:, ale póki co zaległosci muszę nadrobic :oops:

Posted

AlKil napisał(a):
Jesteś już, to będą zdjęcia???!!!!
Ewuniu, bedą ale właśnei dopiero zgrałam i robie rameczki.. jeszcze chwileńka ;)

cały weekend spedziłam z dala od kompa ale zdjęć kilka bedzie :p