Poświata Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 AlKil napisał(a):. Jak sie jej podobał Gdańsk? Dzieci zawsze wszystko widzą inaczej od dorosłych... Ach ja kocham Gdańsk, szczególnie gdańską Starówkę :loveu: . Jeśli bym miała się z Warszawy wyprowadzić, to tylko tam, nad Motławę :loveu: . Gosiu, cieszę się że dziecko zadowolone, ale w szkołę to już mogli im odpuścić, no chyba że będą miec na luzie i na wesoło. Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Poświata napisał(a):Ach ja kocham Gdańsk, szczególnie gdańską Starówkę :loveu: . Jeśli bym miała się z Warszawy wyprowadzić, to tylko tam, nad Motławę :loveu: . Gosiu, cieszę się że dziecko zadowolone, ale w szkołę to już mogli im odpuścić, no chyba że będą miec na luzie i na wesoło.nie przypuszczam by mieli na wesoło ;) Choś moze ze względu na to ze wychowawczyni też padnięta i schrypnięta to jakoś lżej lekcje dziś potraktują :evil_lol: a jutro ciąg dalszy atrakcji bo szkoła festyn odzinny na Dzień Dziecka robi :evil_lol: idziemy na 12..... ciekawe co tym razem bedzie - w zeszłym roku było fajnie - np w indiańskiej wiosce dzieci sie uczyły strzelać z łuku, były konkurencje sprawnościowe, plastyczne, sportowe itp, itd.... Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='AlKil'] Axio akrobata!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihi a jak ... na 1 łapce za piłką śmiga :lol::lol::lol: wczorajsze kwiatki Quote
aga1215 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Gosiu - a dzisiejsze? Będą dziejsze kwiatki?? Czy Paula już odespała szaleństwa wycieczkowe? Jak wrażenia? Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='aga1215']Gosiu - a dzisiejsze? Będą dziejsze kwiatki?? Czy Paula już odespała szaleństwa wycieczkowe? Jak wrażenia? jakieś tam pewnie będą.. niedługo lecę do sklepu a potem wyjdę z axiem do ogródka ;) wrażenia ogólne miłe - Paula mówi ze najbardziej podobało jej sie Oceanarium i Planetarium :cool1: kilka atrakcji w trakcie wycieczki odpadło bo sie okazało :diabloti: ze przewodniczka za duzo zaplanowała ;) Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 wstawiam jeszcze ostatnie dwie foteczki z wczoraj i zmykam na dworek nacieszyc sie słonkiem (do sklepu pójdę sobie później) Quote
aga1215 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Gosiek napisał(a):jakieś tam pewnie będą.. niedługo lecę do sklepu a potem wyjdę z axiem do ogródka ;) wrażenia ogólne miłe - Paula mówi ze najbardziej podobało jej sie Oceanarium i Planetarium :cool1: kilka atrakcji w trakcie wycieczki odpadło bo sie okazało :diabloti: ze przewodniczka za duzo zaplanowała ;) to było do przewidzenia :evil_lol: to chyba dzieci tak bardzo się nie zmęczyły? Quote
aga1215 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Gosiek']wstawiam jeszcze ostatnie dwie foteczki z wczoraj i zmykam na dworek nacieszyc sie słonkiem (do sklepu pójdę sobie później) u nas zimno, ponuro, śladu słońca :-( na szczęście w tej chwili nie pada, ale co będzie potem??? Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 aga1215 napisał(a):to było do przewidzenia :evil_lol: to chyba dzieci tak bardzo się nie zmęczyły? powiem Ci tak: jak dzwoniłam do Pauli pierwszego dnia to tylko wrzaski było słychać... jak dzwonilam wczoraj to była cisza a dzieci wysiadajac z autokaru były milczące, dość blade i bardzo zmęczone... wiec chyba jednak było i tak zbyt dużo atrakcji i zajęć jak na ich wiek ;) Quote
an3czka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Cola']:crazyeye: oż wy morderczynie kwiatkowe....:mad: Tak u mnie kwitnie hoya :p Śliczna! Gdy mieszkałam z mamą miałyśmy hoyę i też tak pięknie kwitła. Teraz mam dwa kwiatki w domu i żaden nie kwitnie, buuuuu:-( Quote
an3czka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Gosiek']wstawiam jeszcze ostatnie dwie foteczki z wczoraj i zmykam na dworek nacieszyc sie słonkiem (do sklepu pójdę sobie później) Piękne!:multi: Quote
aga1215 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Gosiek']powiem Ci tak: jak dzwoniłam do Pauli pierwszego dnia to tylko wrzaski było słychać... jak dzwonilam wczoraj to była cisza a dzieci wysiadajac z autokaru były milczące, dość blade i bardzo zmęczone... wiec chyba jednak było i tak zbyt dużo atrakcji i zajęć jak na ich wiek ;) :hmmmm: myślę, że wykończyła ich długość wycieczki. Wiadomo, że takie dzieciaki potrzebują się wyszaleć.Ale chyba wystarczyły by na to 2 dni. Czyli krótsza trasa wycieczki. Gdzie będą jeździć w 6 klasie? Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: myślę, że wykończyła ich długość wycieczki. Wiadomo, że takie dzieciaki potrzebują się wyszaleć.Ale chyba wystarczyły by na to 2 dni. Czyli krótsza trasa wycieczki. Gdzie będą jeździć w 6 klasie? w zeszłym roku byli na trzydniowej w Białowieży ;) Quote
aga1215 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Gosiek napisał(a):w zeszłym roku byli na trzydniowej w Białowieży ;) Też za wcześnie - druga klasa to naprawdę są maluszki :hmmmm: Wg mnie w podstawówce nie powinno być dłuższych niż 2 dniowe wyjazdów. Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 mi się skojarzyło z pożegnaniem z afryką...:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Poświata Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Gosiek'] a jutro ciąg dalszy atrakcji bo szkoła festyn odzinny na Dzień Dziecka robi :evil_lol: idziemy na 12..... ciekawe co tym razem bedzie - w zeszłym roku było fajnie - np w indiańskiej wiosce dzieci sie uczyły strzelać z łuku, były konkurencje sprawnościowe, plastyczne, sportowe itp, itd....Ooooo jutro u nas też tzw. piknik rodzinny pod hasłem "W średniowiecznym grodzie" - Konrad będzie występował jako Kazimierz Wielki . Dobrej zabawy życzę . Quote
Evelina Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: myślę, że wykończyła ich długość wycieczki. Wiadomo, że takie dzieciaki potrzebują się wyszaleć.Ale chyba wystarczyły by na to 2 dni. Czyli krótsza trasa wycieczki. Gdzie będą jeździć w 6 klasie?No jak to gdzie ? Do Danii, Anglii, Hiszpanii :evil_lol: Piekny zachod, nie ma jak kolorowy swiat :loveu: Quote
Poświata Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Gosiek']...kilka atrakcji w trakcie wycieczki odpadło bo sie okazało :diabloti: ze przewodniczka za duzo zaplanowała ;) A nie mówiłam, że powariowali tak dzieciaki męczyć :shake: , toć to nie maraton.[quote name='aga1215']:hmmmm: myślę, że wykończyła ich długość wycieczki. Wiadomo, że takie dzieciaki potrzebują się wyszaleć.Ale chyba wystarczyły by na to 2 dni. Aguś, Paula właśnie praktycznie pojechała na dwa dni, bo dwa pozostałe przeznaczone były na dojazd i powrót, stąd takie parcie na zwiedzanie. Taka wycieczka powinna trwać minimum 5-6 dni, a na tyle nie każde dziecko chce wyjechać :shake: . Moja Gabi się zaparła i wogóle nie jedzie na swoja zieloną szkołę i już, woli matkę trzymać za kieckę :mad: :diabloti: . Quote
Cola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ten zachód jest boski...strasznie podobają mi się takie kolorki :loveu: ooo...to się szykują fotorelacje z pikników rodzinnych :multi: będzie co oglądać :cool3: Quote
Teklunia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Gosiek'] czesc Gosiu :) jaki rozbawiony Axio :multi: uwielbiam ogladac takie wesole pieski :) Quote
aga1215 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Gosiek'] a i tak najładniej Ci Gosiu kwitnie ten skaczący kwiatuszek:loveu: Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 dziekuję za przemiłe i dla oka i dla serducha komentarze.. teraz przyszedł czas na dzisiejsze zdjecia: cdn... Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 na spacerku w ogrodzie eSflores :lol: cdn.... Quote
Recommended Posts