Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='anetta']Oooo..ulala :oops: Ten zachod mnie powalil :smhair2: tia na pewno zachód :diabloti: Quote
AlKil Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']tia na pewno zachód :diabloti: ja też nie wierzę,że to zachód... Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a dla kogo i na co :evil_lol: :eviltong: A nie wiem sama. Tak sobie dziergałam i dziergałam czapeczkę za czapeczką. Nie wiem jakie było ich przeznaczenie:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='an3czka']A nie wiem sama. Tak sobie dziergałam i dziergałam czapeczkę za czapeczką. Nie wiem jakie było ich przeznaczenie:evil_lol: dobre hehe :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ale przy was dziewczyna to się pośmiać można :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']dobre hehe :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='an3czka']:cool3: :cool3: :cool3: zawsze możesz TZtowi taką sprawić, no albo ... Basculkowi :evil_lol: :eviltong: Quote
Gosiek Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 hahaha weszłam, poczytałam i zaśmiewam sie do łez :lol::lol::lol: niesamowite jesteście... komentarze no cóż... takie grzeczne ale dające do myslenia :evil_lol: Daga - nie wiem jakie w dotyku bo tylko zdjęcia robiłam... ale myslę że musi być milusie - takie jedwabiste te włoski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewa - dzieki mój Ty meteorologiczny sprawozdawco - kiedyś sie odwdzięczę :p U mnie dopiero teraz słonko wyszło - cały dzień pochmurny i nawet sobie trochę popadało :roll: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']zawsze możesz TZtowi taką sprawić, no albo ... Basculkowi :evil_lol: :eviltong: Daga już od wielu lat nie dziergam:shake: :lol: Quote
AlKil Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 och Gosieńko, bo Twoje zdjęcia są ..."takie grzeczne, ale dające do myślenia"....:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='an3czka']Daga już od wielu lat nie dziergam:shake: :lol: to pewnie za małe by były co :evil_lol: :lol: [quote name='Gosiek'] Daga - nie wiem jakie w dotyku bo tylko zdjęcia robiłam... ale myslę że musi być milusie - takie jedwabiste te włoski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak własnie myśłalam Gosiu, ze mimo tego iż groźnie na zdjęciu wygląda to musi być baaardzo niewinne i delikatne w dotyku :evil_lol: :eviltong: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='AlKil']och Gosieńko, bo Twoje zdjęcia są ..."takie grzeczne, ale dające do myślenia"....:eviltong::eviltong::eviltong: Oooo. Świetnie to ujęłaś:evil_lol: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']to pewnie za małe by były co :evil_lol: :lol: Nie wiem czy by w ogóle były:evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 AlKil napisał(a):och Gosieńko, bo Twoje zdjęcia są ..."takie grzeczne, ale dające do myślenia"....:eviltong::eviltong::eviltong: hihi staram się :evil_lol: Ja tylko wstawiam zdjecia - komentarze to już Wasza zasługa :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Gosiek']hihi staram się :evil_lol: Ja tylko wstawiam zdjecia - komentarze to już Wasza zasługa :eviltong: no my w końcu komentujemy to co Ty nam wstawisz :evil_lol: :eviltong: Quote
Gosiek Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no my w końcu komentujemy to co Ty nam wstawisz :evil_lol: :eviltong: hahaha no niby tak.... a ja prowokuję :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no my w końcu komentujemy to co Ty nam wstawisz :evil_lol: :eviltong: np. to.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha no niby tak.... a ja prowokuję :evil_lol: No widzisz biedna Gosiu, oskarżają ciebie:mad: , a jak to sie mówi; 'głodnemu chleb na myśli":evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='AlKil']np. to.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jest tylko niewiele przykładów z WIELU jakie Gosia nam prezentowała :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='AlKil']np. to.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahaha Ładnie Gosię podsumowałaś, ładnie:cool3: Quote
Gosiek Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 madzia i medor napisał(a):No widzisz biedna Gosiu, oskarżają ciebie:mad: , a jak to sie mówi; 'głodnemu chleb na myśli":evil_lol: no właśnie :evil_lol: ja tylko fotografuję przyrodę i otaczający swiat :eviltong: Quote
Gosiek Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 AlKil napisał(a):i kto tu jest głodny...????:razz::razz::razz: no jak to kto? ten komu sie niewinne zdjecia kojarzą :eviltong: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Medorowa Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Kurde, po przedstawieniu tak rzeczowych dowodów przez dziewczyny:roll: , hmm sama zaczynam się zastanawiać:roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts