Gosiek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='aga1215']:oops: to ubocznyskutekleku - w ulotce przy nim pisali, że tak może być :eviltong: lecę poprawić:scared: :scared: :lol::lol::lol: pisali ze mrówki z pszczółkami moga sie pomerdać? :lol: oj Agniesiu :evil_lol: Na dobranoc Quote
aga1215 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Gosiek']:lol::lol::lol: pisali ze mrówki z pszczółkami moga sie pomerdać? :lol: oj Agniesiu :evil_lol: Na dobranoc a jak - w tych ulotkach o wszystkim piszą:evil_lol: BTW - ale ortograficznie napisałam:multi: śliczne te Twoje zachody :loveu: DOBRANOC!!! Quote
bigos Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nie przepadam za robalkami, ale w Twoim wydaniu....:multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='aga1215']a jak - w tych ulotkach o wszystkim piszą:evil_lol: BTW - ale ortograficznie napisałam:multi: hahaha tego już sie nie czepiam - myslałam ze tak specjalnie bez spacji :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha tego już sie nie czepiam - myslałam ze tak specjalnie bez spacji :evil_lol: kłopoty ze spacją mam od czyszczenia klawiatury:angryy: chyba będę musiała kupić nową:angryy: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy zmienilas obiektyw czy masz az taki zoom :oops: Quote
Medorowa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 __________________ o ludziska, aż mi dech w piersiach zaparło:crazyeye: :crazyeye: :lying: :lying: Quote
Medorowa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Gosiek napisał(a):witaj Madziu :multi: widzę ze nieźle sie naoglądałaś zdjeć skjoro dotarłaś do fotek z Nieborowa :p no nie ma co sie dziwić, przy takich zdjęciach:crazyeye: :crazyeye: ;) ;) Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='dbsst'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy zmienilas obiektyw czy masz az taki zoom :oops: hihi no jasne - przeca to normalka żeby zmieniać w kompaktach obiektywy ;) zoom + soczewka makro = wyraźna mucha Madziu - fajnie ze niebo Ci sie podoba :multi: ... choć dziś mało ciekawe było :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 nie do kompaktow mozna przeciez konwerter dokupic i takie tam nic nic to ja kce kompakta w takim razie ;) superasne wlochate zdjecie Quote
Medorowa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Gosiek']Madziu - fajnie ze niebo Ci sie podoba :multi: ... choć dziś mało ciekawe było :evil_lol: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
Poświata Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 AlKil napisał(a):bez komentarza.....:wallbash:Kochana spokojnie, bo sobie krzywdę zrobisz i kto będzie Gosię informował o pogodzie :shake: :roll: . Quote
AlKil Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 już się uspokoiłam, byłam u Ali na gołąbkach dla krasnoludków, więc zdołam jutro zdać raport...:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Gosiu, a jak tam twoje konkursowe fotki :razz: :razz: Qrcze te co wstawiasz teraz sa wręcz poalające, już nie wiem jak pisać, bo żadne słowa nie wyraża tego, jak te zdjęcia bardzo mi się pdoobaja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Hihihhi ale ma w każdej odnóżce śmieszny pazurek :loveu: Gosiu co tu dużo pisać fotki powalające i już. Nawet już nie będę mdleć bo to ponoć niezdrowo tak w kółko :mdleje: Quote
aga1215 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='AlKil']RAPORT :lol::lol::lol: popatrz Ewa - na południowej granicy jest dokładnie taka sama pogoda :cool3: :-( Quote
Evelina Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Gosiek'][quote name='dbsst'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy zmienilas obiektyw czy masz az taki zoom :oops: hihi no jasne - przeca to normalka żeby zmieniać w kompaktach obiektywy ;) zoom + soczewka makro = wyraźna mucha Na moje oko to potrzebna jest tresowana, sztuczna lub zahipnotyzowana mucha. Wyrazna i tak wyjdzie jak sie ruszac nie bedzie ;) :evil_lol: Generalnie moje odczucia przy ogladaniu Twoich zdjec Gosieńko sa jak nastepuje >>> Zesz Ty Gocho jedna. :cool3: Poczekaj, poczekaj niech sie dorobie porzadnego aparatu :evil_lol: :lol: ;) :calus: Quote
aga1215 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Evelina']Na moje oko to potrzebna jest tresowana, sztuczna lub zahipnotyzowana mucha. Wyrazna i tak wyjdzie jak sie ruszac nie bedzie ;) :evil_lol: Generalnie moje odczucia przy ogladaniu Twoich zdjec Gosieńko sa jak nastepuje >>> Zesz Ty Gocho jedna. :cool3: Poczekaj, poczekaj niech sie dorobie porzadnego aparatu :evil_lol: :lol: ;) :calus: :multi: widzisz Gosia :turn-l: widzisz:turn-l:, Ewa tysz uważa, że sztuczne te Twoje modele:multi: ;) ech................ ale śliczności :iloveyou: Quote
Evelina Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='aga1215']:multi: widzisz Gosia :turn-l: widzisz:turn-l:, Ewa tysz uważa, że sztuczne te Twoje modele:multi: ;) ech................ ale śliczności :iloveyou: Ja sie Aguś dziwie, ze od tylu zrobionych "przyziemnych" zdjec jeszcze jej nie pokrzywilo :oops: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 dzieńdoberek Ewa - dziękuję ślicznie za raporcik - mam nadzieję że po południu bedzie u Was ładnie bo dzieciaki mają zajęcia nad morzem aż do wieczora :lol: a co Ci sie w tej kropelce nie podoba że aż tak reagujesz :lol::lol::lol: Ewuniu - no co ja poradzę ze lubie takie zdjecia robić? Nie pokrzywiło mnie ale nieraz ma wielką ochotę :evil_lol: no i muszę sie nauczyć powoli wstawać bo nieraz mam niezłe zawroty głowy wracająco do pionu z pozycji prawie z nosem w trawie :evil_lol: Dominisiu - jak widać (uff na szczęście) z kompaktów też można conieco wyciągnąć..... choć brakuje mi bardzo punktowego pomiaru swiatła na dana część obiektywu :cool1: ale nie mozna mieć wszystkiego. najważniejsze ze robie chyba sporo lepsze zdjecia niż w zeszłym roku i mam wielką nadzieję na naprawdę miłe dla oka wakacyjne foteczki :p dziekuje bardzo wszystkim za przemiłe pochwały - bardzo, bardzo sie z nich cieszę :oops: Quote
Evelina Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Gosiek']Ewuniu - no co ja poradzę ze lubie takie zdjecia robić? Nie pokrzywiło mnie ale nieraz ma wielką ochotę :evil_lol: no i muszę sie nauczyć powoli wstawać bo nieraz mam niezłe zawroty głowy wracająco do pionu z pozycji prawie z nosem w trawie :evil_lol: No wlasnie. Uwazaj Gosieczku. :shake: [SIZE="1"]Mam prosbe malenka, moze jakbym byla nazywana Eve bylabym lepiej identyfikowalna :oops: Tyle Ewek spadlo z drzewek, ze mozna sie pogubic. :lol: Quote
Gosiek Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='Evelina']No wlasnie. Uwazaj Gosieczku. :shake: Mam prosbe malenka, moze jakbym byla nazywana Eve bylabym lepiej identyfikowalna :oops: Tyle Ewek spadlo z drzewek, ze mozna sie pogubic. :lol: ależ oczywiscie :cool1: wolisz Eve czy Evelinko? Quote
Recommended Posts