Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga1215']:oops: to ubocznyskutekleku - w ulotce przy nim pisali, że tak może być :eviltong:
lecę poprawić:scared: :scared: :lol::lol::lol: pisali ze mrówki z pszczółkami moga sie pomerdać? :lol: oj Agniesiu :evil_lol:

Na dobranoc

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']:lol::lol::lol: pisali ze mrówki z pszczółkami moga sie pomerdać? :lol: oj Agniesiu :evil_lol:

Na dobranoc

a jak - w tych ulotkach o wszystkim piszą:evil_lol:
BTW - ale ortograficznie napisałam:multi:

śliczne te Twoje zachody :loveu:
DOBRANOC!!!

Posted

[quote name='aga1215']a jak - w tych ulotkach o wszystkim piszą:evil_lol:
BTW - ale ortograficznie napisałam:multi: hahaha tego już sie nie czepiam - myslałam ze tak specjalnie bez spacji :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha tego już sie nie czepiam - myslałam ze tak specjalnie bez spacji :evil_lol:

kłopoty ze spacją mam od czyszczenia klawiatury:angryy: chyba będę musiała kupić nową:angryy:

Posted

Gosiek napisał(a):
witaj Madziu :multi:

widzę ze nieźle sie naoglądałaś zdjeć skjoro dotarłaś do fotek z Nieborowa :p

no nie ma co sie dziwić, przy takich zdjęciach:crazyeye: :crazyeye: ;) ;)

Posted

[quote name='dbsst']

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy zmienilas obiektyw czy masz az taki zoom :oops: hihi no jasne - przeca to normalka żeby zmieniać w kompaktach obiektywy ;)

zoom + soczewka makro = wyraźna mucha

Madziu - fajnie ze niebo Ci sie podoba :multi: ... choć dziś mało ciekawe było :evil_lol:

Posted

Gosiu, a jak tam twoje konkursowe fotki :razz: :razz:

Qrcze te co wstawiasz teraz sa wręcz poalające, już nie wiem jak pisać, bo żadne słowa nie wyraża tego, jak te zdjęcia bardzo mi się pdoobaja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hihihhi ale ma w każdej odnóżce śmieszny pazurek :loveu:

Gosiu co tu dużo pisać fotki powalające i już. Nawet już nie będę mdleć bo to ponoć niezdrowo tak w kółko

:mdleje:

Posted

[quote name='Gosiek'][quote name='dbsst']

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy zmienilas obiektyw czy masz az taki zoom :oops: hihi no jasne - przeca to normalka żeby zmieniać w kompaktach obiektywy ;)

zoom + soczewka makro = wyraźna mucha Na moje oko to potrzebna jest tresowana, sztuczna lub zahipnotyzowana mucha.
Wyrazna i tak wyjdzie jak sie ruszac nie bedzie ;) :evil_lol:

Generalnie moje odczucia przy ogladaniu Twoich zdjec Gosieńko sa jak nastepuje >>>
Zesz Ty Gocho jedna. :cool3:
Poczekaj, poczekaj niech sie dorobie porzadnego aparatu :evil_lol: :lol: ;) :calus:

Posted

[quote name='Evelina']Na moje oko to potrzebna jest tresowana, sztuczna lub zahipnotyzowana mucha.
Wyrazna i tak wyjdzie jak sie ruszac nie bedzie ;) :evil_lol:

Generalnie moje odczucia przy ogladaniu Twoich zdjec Gosieńko sa jak nastepuje >>>
Zesz Ty Gocho jedna. :cool3:
Poczekaj, poczekaj niech sie dorobie porzadnego aparatu :evil_lol: :lol: ;) :calus:

:multi: widzisz Gosia :turn-l: widzisz:turn-l:, Ewa tysz uważa, że sztuczne te Twoje modele:multi: ;)
ech................ ale śliczności :iloveyou:

Posted

[quote name='aga1215']:multi: widzisz Gosia :turn-l: widzisz:turn-l:, Ewa tysz uważa, że sztuczne te Twoje modele:multi: ;)
ech................ ale śliczności :iloveyou: Ja sie Aguś dziwie, ze od tylu zrobionych "przyziemnych" zdjec jeszcze jej nie pokrzywilo :oops: :evil_lol:

Posted

dzieńdoberek

Ewa
- dziękuję ślicznie za raporcik - mam nadzieję że po południu bedzie u Was ładnie bo dzieciaki mają zajęcia nad morzem aż do wieczora :lol: a co Ci sie w tej kropelce nie podoba że aż tak reagujesz :lol::lol::lol:

Ewuniu -
no co ja poradzę ze lubie takie zdjecia robić? Nie pokrzywiło mnie ale nieraz ma wielką ochotę :evil_lol: no i muszę sie nauczyć powoli wstawać bo nieraz mam niezłe zawroty głowy wracająco do pionu z pozycji prawie z nosem w trawie :evil_lol:

Dominisiu
- jak widać (uff na szczęście) z kompaktów też można conieco wyciągnąć..... choć brakuje mi bardzo punktowego pomiaru swiatła na dana część obiektywu :cool1: ale nie mozna mieć wszystkiego.

najważniejsze ze robie chyba sporo lepsze zdjecia niż w zeszłym roku i mam wielką nadzieję na naprawdę miłe dla oka wakacyjne foteczki :p

dziekuje bardzo wszystkim za przemiłe pochwały - bardzo, bardzo sie z nich cieszę :oops:

Posted

[quote name='Gosiek']Ewuniu - no co ja poradzę ze lubie takie zdjecia robić? Nie pokrzywiło mnie ale nieraz ma wielką ochotę :evil_lol: no i muszę sie nauczyć powoli wstawać bo nieraz mam niezłe zawroty głowy wracająco do pionu z pozycji prawie z nosem w trawie :evil_lol: No wlasnie. Uwazaj Gosieczku. :shake:

[SIZE="1"]Mam prosbe malenka, moze jakbym byla nazywana Eve bylabym lepiej identyfikowalna :oops:
Tyle Ewek spadlo z drzewek, ze mozna sie pogubic. :lol:

Posted

[quote name='Evelina']No wlasnie. Uwazaj Gosieczku. :shake:

Mam prosbe malenka, moze jakbym byla nazywana Eve bylabym lepiej identyfikowalna :oops:
Tyle Ewek spadlo z drzewek, ze mozna sie pogubic.
:lol: ależ oczywiscie :cool1:
wolisz Eve czy Evelinko?