an3czka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Gosiek']ekhmmmmmm zeby zmienić tematy, wstawiam moje ulubione dzisiejsze zdjecia......... choć.... mam jeszcze pewną niespodziankę ale to później :evil_lol: Gosia te są przecudne! Aż dech zapiera!!!! Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Gosiek']Ola, Daga - dzięki... a teraz czas na niespodziankę Pamiętacie moze historię maleńkiej zieby? Oto dalszy ciąg :cool1: a kuku Ale fajna :-D Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Aniu - przyznam ze mnie sie te niezapominajki też podobaja :oops: dzisiejsze robalki :evil_lol: ten dziwnie wyszedł bo pomiędzy liśćmi siedział ;) Quote
olcha Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 A gdzie niespodzianka? hę? A robalki extra! Szczególnie ten krwisty robalek :cool3: już wiecie jak się nazywa? :eviltong: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Gosiek'] Brrrr jakie on ma "macki":razz: Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Ola..... hihi nie za duzo wymagasz? Jeszcze mam sie nauczyć nazw robali? Leń ogrodowy Bibo hortulanus Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 no dobra - znalazłam nazwę więc wstawiam jeszcze raz ta fotkę - tym razem z podpisem z dedykacją dla Oli Poskrzypka liliowa Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 hmmmmmm no tak cos mi mowila zeby tu jeszcze nie zagladac a ledwo co wyszlam z kompleksow hahahaha wspanialosci Gosiu czesc :buzi: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Gosiek'] Te kropelki to normalnie spędzają mi sen z powiek:razz: Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 dbsst napisał(a):hmmmmmm no tak cos mi mowila zeby tu jeszcze nie zagladac a ledwo co wyszlam z kompleksow hahahaha wspanialosci Gosiu czesc :buzi: :mad: i znów sie zaczyna :evil_lol: cześć Dominisiu - mam nadzieję że już teraz znbikać nie bedziesz na tak długo :p Quote
Kati Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Śliczne fotki Kilka dni temu bawiłam się w robienie artystycznych zdjęć, ale nie ma porównania. Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Cola']:crazyeye: jaka mrówa....nawet oczy widać :cool3: hihi jak dostała fleszem po oczkach to i je widać :evil_lol: muszę sobie jakiegos sofcika sprawić na lampę żeby nie oślepić robali :evil_lol: Aniu..... jest jeszcze młoda godzina więc moze sen nadejdzie wieczorkiem :eviltong: Quote
olcha Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Gosiek']no dobra - znalazłam nazwę więc wstawiam jeszcze raz ta fotkę - tym razem z podpisem z dedykacją dla Oli Poskrzypka liliowa Jak widać nie mam za dużych wymagań :p świetnie sobie poradziłaś :lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: A ta kropelka jest niesamowita i właśnie debatuję z siostrą na jej temat :eviltong: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :evil_lol: Gosiek napisał(a)::mad: i znów sie zaczyna :evil_lol: cześć Dominisiu - mam nadzieję że już teraz znbikać nie bedziesz na tak długo :p hahah nie tera ztylko na kilka dni do tygodnia bede znikac :roll: ale skladnia :angryy: Quote
malawaszka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Cola napisał(a)::crazyeye: jaka mrówa....nawet oczy widać :cool3: oczy jak oczy, ale te włoski na doopce :crazyeye: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Kati']Śliczne fotki Kilka dni temu bawiłam się w robienie artystycznych zdjęć, ale nie ma porównania. witam serdecznie w galerii :multi: na pewno przesadzasz :cool1: ale bardzo się cieszę ze moje zdjecia Ci przypadły do gustu :p Monika - nie masz na co patrzeć tylko na doopkę mrówy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dominisiu - jaka składnia jest, taka jest ale rozumiem o co biega :lol: Quote
PIKA Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Cześć Gosiu :multi: sliczne makro,:loveu: ale to wszyscy wiemy :razz: . ale wyrosla :multi: i znaczy jedna byla? :razz: Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Gosiu :multi: sliczne makro,:loveu: ale to wszyscy wiemy :razz: ale wyrosla :multi: i znaczy jedna byla? :razz:no wyszło na to ze chyba jedna... bo tak to by sie pewnie razem trzymały, prawda? najważniejsze ze wyrosła i juz sie usamodzielnia - fajnie tak patrzeć na to :loveu: Quote
Medorowa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 ale genialne:roll: :roll: szczególnie te mrówki = bomba i to jeszcze teraz znalazłam, tez superaśne Quote
aga1215 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :hmmmm: no tak, jak zwykle :hmmmm: a mój dołek fotograficzny rośnie :hmmmm: [quote name='Gosiek'] U Gucia i Mai ta pszczólka miała hełm. Gdzie on??? oczywiście to mrówa była ;) Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: no tak, jak zwykle :hmmmm: a mój dołek fotograficzny rośnie :hmmmm: U Gucia i Mai ta pszczólka miała hełm. Gdzie on??? pszczółka? no patrz - a ja myślałam ze tam mrówki w hełmach biegały a nie pszczółki :lol: a w Mai to mrówy były czarne :eviltong: Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='madzia i medor']ale genialne:roll: :roll: szczególnie te mrówki = bomba i to jeszcze teraz znalazłam, tez superaśne witaj Madziu :multi: widzę ze nieźle sie naoglądałaś zdjeć skjoro dotarłaś do fotek z Nieborowa :p Quote
aga1215 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Gosiek']pszczółka? no patrz - a ja myślałam ze tam mrówki w hełmach biegały a nie pszczółki :lol: a w Mai to mrówy były czarne :eviltong: :oops: to ubocznyskutekleku - w ulotce przy nim pisali, że tak może być :eviltong: lecę poprawić:scared: :scared: Quote
Recommended Posts