Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']
dzwoniła już do mnie - ze fajnie sie jedzie i ze deszcz nie pada ;)
jak to dobrze że istnieją telefony komórkowe :lol:

Gosiu, dzięki telefonom komórkowym dzieci czują się zniewolone :diabloti: Aśka czasami ma się meldować co dwie godziny . Kiedyś po czwartym esemesku napisala, że CZUJE SIĘ ZNIEWOLONA . Tak właśnie napisała :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosiu, dzięki telefonom komórkowym dzieci czują się zniewolone :diabloti: Aśka czasami ma się meldować co dwie godziny . Kiedyś po czwartym esemesku napisala, że CZUJE SIĘ ZNIEWOLONA . Tak właśnie napisała :lol: hahahaha no to ładnie Cię załatwiła tym SMSkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

moja córa jak na razie cieszy sie że może dzwonić... prikaz miała tylko meldowac sie wieczorem i jak dojada na miejsce :lol: a sama chciała do mnie zadzwonić z autokaru :multi:

Ewa
- bardzo bym chciała... zastanawiałam sie czy by nie jechać na ta wycieczkę ale... na 4 dni Axia nie zostawię samego :oops:

Posted

Yorkies napisał(a):
a Axel znowu lata :lol:

ty to masz oko Gosiu, uchwycic psa w tak fajnych momentach :loveu:
hihi bo wiesz... Axel jest zwariowany i smiga bardzo szybko.. więc jedynym wyjściem jest focenie z boku :evil_lol:
no i właśnie na wielu fotkach po prostu lata :lol::lol::lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:crazyeye: pewnie i Paula wróci padnieta :roll:
hmm taki plan wycieczki byłby extra dla nas... i ile ładnych zdjęć by można było zrobić ;)
I otóż to:evil_lol: . Dzieciakom do szczęścia wystarczyłoby odrobinę swobody szaleństwa, zabawy. Chadzając na wycieczki z dzieciakiami w różnym wieku widzę, że ich to całe zwiedzanie poprostu nudzi. W nosie mają widoki, zabytki, ładne kwiatki, ptaszki, rybki itp. Nam by sie taka wycieczka napewno podobała, szkoda że wcześniej nic nie mówiłaś, mogłyśmy pojechać jako opieka ;) :evil_lol: . No ale może Paulina jest wyjątkiem i będzie zachwycona. Bo akurat moje nie są trampami :shake: , ileż ja się muszę namęczyć, żeby ich na jakieś łażenie namówić, choćby bez celu po lesie :roll: :mad: :diabloti: .

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosiu, dzięki telefonom komórkowym dzieci czują się zniewolone :diabloti: Aśka czasami ma się meldować co dwie godziny . Kiedyś po czwartym esemesku napisala, że CZUJE SIĘ ZNIEWOLONA . Tak właśnie napisała :lol:Moje narazie nie czują się zniewolone :shake: . Telefon służy im do zabawy grami, i dzwonienia do mamy np: Gabi jak lekcje są krócej żeby przyjść, Konradowi do zameldowania że zostaje w piłę pograć. Albo właśnie do kontaktu jak dłużej są gdzieś poza domem. Nie miałam jeszcze systuacji żeby dzieciak miał się meldowac co dwie godziny, kto wie może kiedyś oddadzą komóry i powiedzą żebym się odczepiła :hmmmm:.

Posted

Moja 15 letnia Madzia dopiero pierwszy raz w tym roku wróciła zadowolona z wycieczki i zwiedzaniu Zakopca, Krakowa, Wieliczki, Ojcowskiego Parku i itp, itd. Podobało jej sie bardzo, chociaż nogi bolały ją okrutnie. Natomiast mój 10 latek (dzisiaj ma urodziny!!!) jeśli nie może na coś wejść, dotknąć, sprawdzić z czego jest zrobione - to jest do kitu...Oglądać to on może tylko przyrodę, zabytki ma w nosie...:eviltong:

Posted

[quote name='AlKil']Stan pogody na chwilę obecną...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewa :buzi::buzi::buzi:
dzięki wielkie - rewelacyjna relacja pogodowa - i powiem Ci ze macie o wiele ładniej niż ja... u mnie szaro, buro i wietrznie :evil_lol:

dzięki dziewczyny - cieszę sie ze axio i zdjecia sie podobają.. teraz przejdę do fotek przyrodniczych ;)

Posted

[quote name='Gosiek']

Gosia nie myślałaś, żeby dać sobie spokój z tymi zdjęciami. Człowiek sobie niewinnie zdjątka robi, cieszy się, że mu ostre wychodzą, i że kolory względnie ok...
Potem tu wchodzi i cieśnienie mu skacze z zazdrości:eviltong: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Gosia nie myślałaś, żeby dać sobie spokój z tymi zdjęciami. Człowiek sobie niewinnie zdjątka robi, cieszy się, że mu ostre wychodzą, i że kolory względnie ok...
Potem tu wchodzi i cieśnienie mu skacze z zazdrości:eviltong: :lol: no chyba zartujesz :mad: to mnie cisnienie ostatnio skacze w Twojej galerii.... i patrzę na nie z zazdroscią.... a zdjecia z czasem robi sie coraz lepsze więc... jakie będą Twoje powiedzmy za pół roku? :diabloti:

a te roslinne fotki są z dzisiejszego poranka - brrr zimno i wstretnie wiec i kilory wyszły mocne i ciemne :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']no chyba zartujesz :mad: to mnie cisnienie ostatnio skacze w Twojej galerii.... i patrzę na nie z zazdroscią.... a zdjecia z czasem robi sie coraz lepsze więc... jakie będą Twoje powiedzmy za pół roku? :diabloti:

Hahahaha! No dobra

a te roslinne fotki są z dzisiejszego poranka - brrr zimno i wstretnie wiec i kilory wyszły mocne i ciemne :evil_lol:

A mnie sie one właśnie bardzo podobają:cool2:

Posted

[quote name='malawaszka']piękne są :loveu: u mnie nie sa ciemne :eviltong:
Wasiu przecież Gosia nie mogłaby napisać "zrobiłam boskie, idealne zdjęcia". Musiała coś dodać, że mocne, że ciemne:eviltong:
A my i tak wiemy swoje, że są wspaniałe!:loveu:

Posted

[quote name='an3czka']Wasiu przecież Gosia nie mogłaby napisać "zrobiłam boskie, idealne zdjęcia". Musiała coś dodać, że mocne, że ciemne:eviltong:
A my i tak wiemy swoje, że są wspaniałe!:loveu:

ano - ta Gosina skromność :eviltong:

Posted

[quote name='Poświata']Nie miałam jeszcze systuacji żeby dzieciak miał się meldowac co dwie godziny, kto wie może kiedyś oddadzą komóry i powiedzą żebym się odczepiła :hmmmm:.

Beata, Kiedy Gabrysia będzie miała lat 17 - i pozwolisz jej pójść na koncert "masowy" ( Asia była na Kulcie ) - to pewnie też poprosisz o esemesa - sygnał, że wszystko jest ok . Chyba, że ja przewrażliwiona jakaś jestem ... Ale czasami poprostu się boję i przy takim kontakcie poprostu mi lżej ... I Aśka o tym wie . :p

Posted

[quote name='Gosiek']zimno i wstretnie wiec i kilory wyszły mocne i ciemne :evil_lol:
Ja tam nie wiem, jakie wyszły kilory, ale od Twoich Gosiek zdjęć odpoczywają mi oczy...:p I ja też:lol:

Posted

[quote name='r_2005']Ja tam nie wiem, jakie wyszły kilory, ale od Twoich Gosiek zdjęć odpoczywają mi oczy...:p I ja też:lol: ach ty czepialski Roczku :eviltong:

proszę... daj poodpoczywać oczkom jeszcze troszkę