Gosiek Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Witam serdecznie :D Axel urodził się 6 listopada 2003roku Dziś mój skarbeniek kończy dwa latka i z tej okazji postanowiłam założyć mu w końcu galerię 8) Na początek zdjecia wspomnieniowe (jakże by inaczej :wink: ) tam wyglądałem jak miałem zaledwie 6 dni :baby: tu mam 10 dni 16 dni i widzę świat przezz szparki w oczkach... przytulam się do braciszka 24 dni 21.12.2003 23.12.2003. Na tym kończymy zdjecia z 2003 roku ale CDN Zdjęć mamy tysiące - pańcia zwariowała na tle pstrykanie zdjeć - nie tylko mi :lol: Quote
Snoopy7 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 SUPER SUPER SUPER cudny Axelek czekamy na więcej fotek i z okazji 2 urodzinek Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Gosiu, super, że wreszcie zdecydowałaś się założyć własną galerię Axelkowi Tylko gdzie Ty się dziecwzyno podziewasz? Gdzię są zdjęcia Axia?? :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Alicjo, Agnieszko, Dagusiu - bardzo nam miło ze zechciałyście do nas zajrzeć :buzi: Zdjęcia naturalnie bedą... wyszukuję teraz pokolei wg miesięcy :wink: miesiące miesiące miesięcy miesięcy cdn Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Gosiu, super hronologia :) ale ja już z niecierpliwościa czekam na ten c.d :) Quote
Gosiek Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Daga - pomyslałam sobie że wstawię zdjęcia wg miesiecy zeby było widać jak bardzo yoraski się zmieniają miesiac po miesiącu 8) miesięcy miesięcy miesięcy' miesięcy miesięcy miesięcy Quote
Gosiek Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Mały przerywnik w chronologii zdjeć 8) WALKA Z NIEDŹWIEDZIEM :wink: hau, hau kto ty jesteś? ganiaj mnie ... e... koleś sie nie chce bawić nie to nie... Quote
Yorczka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 śliczny yorczek kocham yorczki są piękne !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 dziękuję Yorczko za odwiedzinki i za bardzo miłe słowa o moim pupilku :D Masz yoraska? Quote
Yorczka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 nie mqam yorczka ale wszystkie je bardzo kocham i uważam że są przecudne w grydniu będę miała sznaucerkę Quote
Gosiek Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 no tak - yoraski są słodkie ale i mocno wymagajace. W końcu to bardzo zywe terrierki :wink: A sznaucerki też są wspaniałe i mają bardzo miłe pyszczki - jak tu nie kochać takich psiaków :P Quote
Yorczka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 co prawda to prawda !!! co tu dużo mówić !!! Quote
Snoopy7 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Kolejne piękne fotki Axelka :klacz: a historyjka baaardzo mi się podoba :P ohh a na trzeciej fotce ta minka Axia jest urocza :loveu: Super pomysł z tymi miesiącami, można dokładnie porównać jak Axio się zmieniał :klacz: 8 miesiąc jest The best :wink: . Wiekie brawa Gosiu :klacz: Quote
Alka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Wreszcie dotarłam do Axiowej galeryjki. Świetnie Gosiu,że ją założyłaś w końcu..., a mnie przykro że dopiero dziś zaglądam i podzwiam Axelka jako szczeniorka tak wogóle to mam doła i problemy zdrowotne z Mani ...szkoda gadać, dopiero co wróciłyśmy od lekarza foteczki cudne, wszytkie się wyświetlają , mam nadzieję Gosienko,że będziesz nas zasypywala fotami, czekamy... Buziaczki dla Was! Quote
Gosiek Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 dziewczyny - serdecznie witamy w naszym topiku :D :D czy będę zasypywać zdjeciami to nie wiem.... wszak muszą przejść ostrą selekcję. Nie wstawię przecież tych kiepściusich :wink: :lol: No ale zobaczymy... moze się rozszaleję. AnTu nie wiem czemu nie widzisz zdjeć - moze to chwilowy strajk na imafeShacku Jak tam u Was pogoda? w Wawie pada deszcz wiec mało na dworku dzis psina szaleje :-? Quote
mmbbaj Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Witaj Gosiek! Axelek prześliczny, a ja bardzo lubię yoreczki :D Niestety, ale mnie też dużo zdjęć się nie otworzyło :( Jeśli to tylko przejściowe problemy to nie szkodzi bo będę tu zaglądać na pewno! :lol: Serdecznie pozdrawiam, a z okazji urodzin Axelka :new-bday: Quote
Yorkies Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Gosiu, Jak cudnie że Axel ma wrescie swoją galerie! :D Jako fanka twoich fotek napewno bedę tu częstym gosciem! :wink: 8) Fajnie tak Axelka przedstawiłaś od maleńkosci... ależ on się zmieniał :D pozdrawiam :fadein: Quote
Gosiek Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='mmbbaj']Witaj Gosiek! Axelek prześliczny, a ja bardzo lubię yoreczki :D Niestety, ale mnie też dużo zdjęć się nie otworzyło :( Jeśli to tylko przejściowe problemy to nie szkodzi bo będę tu zaglądać na pewno! :lol: Serdecznie pozdrawiam, a z okazji urodzin Axelka :new-bday:witaj imienniczko 8) mam nadzieję ze to coś z ImageShackiem ale dziwne ze nie wszystkie zdjątka sie otwierają :-? Ty lubisz yoraski a ja ogary.. którymś razem mój wet (ma interczempiona) przywiózł specjalnie do lecznicy Terceta - ach jaki cudny - wtedy to tak bardzo mi sie ogarki spodobały. A jak fajnie wyglądał z moim Axelkiem :P Malwinko witam serdecznie i cieszę sie ze zaglądasz do nas 8) Daga, dziękuję :D Quote
Gosiek Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Te zdjęcia co prawda sa już na yoraskach ale skoro pogoda taka jest szarobura to coś na rozweselenie trzeba dać :wink: "z wiatrem we włosach" Quote
dbsst Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 rewelacja :D super foty i suuuuuuuper maly maskotek Quote
Guest bernulka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 śliczny pysio :angel: Moja kolezanka też ma yorka Axelka :D paździoszki Quote
Recommended Posts