Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no tak prawdę powiedziawszy to ja też chyba pójdę spać wcześnie.. taki dzień jak dzisiejszy nie sprzyja długiemu siedzeniu lecz skłania do spania ;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu, powaliło mnie na kolana.... znowu.... i to tak z rana, a muszę zbierać siły, bo pędzę z młodym na trening, ja na siłownię, potem do mamy, a wieczorem na imprę do kumpeli...jak ja tam wszędzie dotrę na tych kolanach?????? I wolę się już nie pytać, co Ci nie wyszło w tych kropelkach, bo jeszcze dostanę zawału...
:mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='AlKil']Gosiu, powaliło mnie na kolana.... znowu.... i to tak z rana, a muszę zbierać siły, bo pędzę z młodym na trening, ja na siłownię, potem do mamy, a wieczorem na imprę do kumpeli...jak ja tam wszędzie dotrę na tych kolanach?????? I wolę się już nie pytać, co Ci nie wyszło w tych kropelkach, bo jeszcze dostanę zawału...
:mdleje::mdleje::mdleje:

to może być jeszcze lepiej:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
iiiiiiii, nie możliwe:shake: :shake: :shake:

Posted

[quote name='aga1215']to może być jeszcze lepiej:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
iiiiiiii, nie możliwe:shake: :shake: :shake:

A ja się z Tobą Aga założę, że Gosia jeszcze nie raz dostarczy nam powodu do płaczu ... :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A ja się z Tobą Aga założę, że Gosia jeszcze nie raz dostarczy nam powodu do płaczu ... :lol:
mądra jeztes Hanuś - przeca taki zakład MUSISZ wygrać :eviltong: - wcale sie nie zakładam :shake:
BTW - Gosia jedno kolano już mi załatwiła :evil_lol:

Posted

cześć
wstałam, wstałam :lol:

hmm kropelki doprowadzają Was do płaczu... produkujecie własne kropelki czy jak? :evil_lol: dziś zdjęć makro nie będzie - odpoczniecie sobie :cool1:

rano oglądałam na TVP2 makrokosmos :loveu: ach jak podziwiam twórców tego filmu :modla: no coś fantastycznego.. i ile cudownych ujęć - teraz mi się marzy parę ciekawych kadrów :evil_lol:

Posted

Cześć
Ja też oglądałam ten film...TZ jak zobaczył fragmenty, to był w szoku i zaczął myśleć o jakimś obiektywie do makro :cool3: ale pewnie sama prędzej sobie kupię :roll:

Kropelki są boskie :loveu: czemu dzisiaj nie będzie fotek? :-(

Posted

czesc Gosienko :)
[quote name='Gosiek']

Gosia, one sa porazajace!!! Juz nie mam sily wymyslac nowych komplementow i pochwal, bo zadne nie oddadza tego, jak bardzo podobaja mi sie Twoje zdjecia :)

[quote name='Gosiek']rano oglądałam na TVP2 makrokosmos :loveu: ach jak podziwiam twórców tego filmu :modla: no coś fantastycznego.. i ile cudownych ujęć - teraz mi się marzy parę ciekawych kadrów :evil_lol:tez uwielbiam ten film :)
pamietam taka scenę z dwoma slimakami, przy operowej muzyce - poezja :loveu:
.
.
.
teraz dopiero doczytalam ze chodzilo o makrokosmos :oops:
tysz ładny ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
hihi nauczyłaś sie czegoś nowego o biedronkach, prawda?
:lol::lol::lol:

Troszkę mi się przypomiały lekcje biologii w podstawówce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Też uwielbiam makrokosmos! A szczególnie podoba mi się końcowa piosenka leci jakoś tak "look at your feet..." nigdzie nie moge znaleźć słów :placz:

Posted

[quote name='Gosiek'] rano oglądałam na TVP2 makrokosmos :loveu:

ale dzisiaj rano w TV był Mikrokosmos :evil_lol:

tylko czemu tak rano to dali :angryy: ne bylam w stanie wstać :oops:

Posted

Hahhahaha :roll: :roll: :roll: :oops: Ups ja też miałam na myśli mikrokosmos. Ale jest też druga część mikrokosmosu - makrokosmos (świat widziany oczami ptaków :eviltong: ) ale ta część już jest straszna i nie lubie jej oglądać :-( .

Posted

[quote name='olcha']Hahhahaha :roll: :roll: :roll: :oops: Ups ja też miałam na myśli mikrokosmos. Ale jest też druga część mikrokosmosu - makrokosmos (świat widziany oczami ptaków :eviltong: ) ale ta część już jest straszna i nie lubie jej oglądać :-( .hmmm, to ja juz zglupialam do reszty :roll: bo Gosia tez napisala makrokosmos, tylko j azle przeczytalam i zaczelam gadke o mikro, potem Ola znow o makro, Pika o mikro...

gdzie leży prawda? ;)

Posted

[quote name='Teklunia']hmmm, to ja juz zglupialam do reszty :roll: bo Gosia tez napisala makrokosmos, tylko j azle przeczytalam i zaczelam gadke o mikro, potem Ola znow o makro, Pika o mikro...

gdzie leży prawda? ;)

:lol: :lol: :lol: zazwyczaj pośrodku! Jak Twoje pytanie :eviltong:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha wariatki :eviltong:
no jasne że o mikrokosmos chodzi.. napisałam makro bo mi się ze zdjeciami skojarzyło :oops::eviltong:

A ja za Tobą powtórzyłam i się nie skapnęłam :oops:

No to się wszystko wyjaśniło :lol: :lol: :lol: