Gosiek Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 no tak prawdę powiedziawszy to ja też chyba pójdę spać wcześnie.. taki dzień jak dzisiejszy nie sprzyja długiemu siedzeniu lecz skłania do spania ;) Quote
Gosiek Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 wstawiam ostatnie dzisiejsze zdjecia kropleki i uciekam spać :oops: Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Wiedziałam wiedziałam :multi: :multi: :multi: . Było warto czekać :multi: :multi: :multi: Piękne :-( ! Quote
Hanna R. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Aaaaaaaaa :eek2: :eek2: :eek2: A KYSZ ! A KYSZ !!!! Gosia, ja nie mogę .... :loveu: Quote
PIKA Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='olcha'] Piękne :-( ! a to powód do placzu ? :evil_lol: Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='PIKA']a to powód do placzu ? :evil_lol: Tak Quote
AlKil Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Gosiu, powaliło mnie na kolana.... znowu.... i to tak z rana, a muszę zbierać siły, bo pędzę z młodym na trening, ja na siłownię, potem do mamy, a wieczorem na imprę do kumpeli...jak ja tam wszędzie dotrę na tych kolanach?????? I wolę się już nie pytać, co Ci nie wyszło w tych kropelkach, bo jeszcze dostanę zawału... :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
aga1215 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='AlKil']Gosiu, powaliło mnie na kolana.... znowu.... i to tak z rana, a muszę zbierać siły, bo pędzę z młodym na trening, ja na siłownię, potem do mamy, a wieczorem na imprę do kumpeli...jak ja tam wszędzie dotrę na tych kolanach?????? I wolę się już nie pytać, co Ci nie wyszło w tych kropelkach, bo jeszcze dostanę zawału... :mdleje::mdleje::mdleje: to może być jeszcze lepiej:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: iiiiiiii, nie możliwe:shake: :shake: :shake: Quote
Hanna R. Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='aga1215']to może być jeszcze lepiej:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: iiiiiiii, nie możliwe:shake: :shake: :shake: A ja się z Tobą Aga założę, że Gosia jeszcze nie raz dostarczy nam powodu do płaczu ... :lol: Quote
aga1215 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A ja się z Tobą Aga założę, że Gosia jeszcze nie raz dostarczy nam powodu do płaczu ... :lol: mądra jeztes Hanuś - przeca taki zakład MUSISZ wygrać :eviltong: - wcale sie nie zakładam :shake: BTW - Gosia jedno kolano już mi załatwiła :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 cześć wstałam, wstałam :lol: hmm kropelki doprowadzają Was do płaczu... produkujecie własne kropelki czy jak? :evil_lol: dziś zdjęć makro nie będzie - odpoczniecie sobie :cool1: rano oglądałam na TVP2 makrokosmos :loveu: ach jak podziwiam twórców tego filmu :modla: no coś fantastycznego.. i ile cudownych ujęć - teraz mi się marzy parę ciekawych kadrów :evil_lol: Quote
marlena924 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Piękne te Twoje kropelki :loveu: :lol: :lol: :lol: Quote
Cola Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Cześć Ja też oglądałam ten film...TZ jak zobaczył fragmenty, to był w szoku i zaczął myśleć o jakimś obiektywie do makro :cool3: ale pewnie sama prędzej sobie kupię :roll: Kropelki są boskie :loveu: czemu dzisiaj nie będzie fotek? :-( Quote
Alka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 cześć Gosiu !:multi: Wpadłam się przywitać i życzyć miłego weekendu :loveu: Quote
Teklunia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 czesc Gosienko :) [quote name='Gosiek'] Gosia, one sa porazajace!!! Juz nie mam sily wymyslac nowych komplementow i pochwal, bo zadne nie oddadza tego, jak bardzo podobaja mi sie Twoje zdjecia :) [quote name='Gosiek']rano oglądałam na TVP2 makrokosmos :loveu: ach jak podziwiam twórców tego filmu :modla: no coś fantastycznego.. i ile cudownych ujęć - teraz mi się marzy parę ciekawych kadrów :evil_lol:tez uwielbiam ten film :) pamietam taka scenę z dwoma slimakami, przy operowej muzyce - poezja :loveu: . . . teraz dopiero doczytalam ze chodzilo o makrokosmos :oops: tysz ładny ;) Quote
bigos Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Gosiek napisał(a):hihi nauczyłaś sie czegoś nowego o biedronkach, prawda? :lol::lol::lol: Troszkę mi się przypomiały lekcje biologii w podstawówce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Też uwielbiam makrokosmos! A szczególnie podoba mi się końcowa piosenka leci jakoś tak "look at your feet..." nigdzie nie moge znaleźć słów :placz: Quote
PIKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Gosiek'] rano oglądałam na TVP2 makrokosmos :loveu: ale dzisiaj rano w TV był Mikrokosmos :evil_lol: tylko czemu tak rano to dali :angryy: ne bylam w stanie wstać :oops: Quote
olcha Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Hahhahaha :roll: :roll: :roll: :oops: Ups ja też miałam na myśli mikrokosmos. Ale jest też druga część mikrokosmosu - makrokosmos (świat widziany oczami ptaków :eviltong: ) ale ta część już jest straszna i nie lubie jej oglądać :-( . Quote
Teklunia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='olcha']Hahhahaha :roll: :roll: :roll: :oops: Ups ja też miałam na myśli mikrokosmos. Ale jest też druga część mikrokosmosu - makrokosmos (świat widziany oczami ptaków :eviltong: ) ale ta część już jest straszna i nie lubie jej oglądać :-( .hmmm, to ja juz zglupialam do reszty :roll: bo Gosia tez napisala makrokosmos, tylko j azle przeczytalam i zaczelam gadke o mikro, potem Ola znow o makro, Pika o mikro... gdzie leży prawda? ;) Quote
olcha Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Teklunia']hmmm, to ja juz zglupialam do reszty :roll: bo Gosia tez napisala makrokosmos, tylko j azle przeczytalam i zaczelam gadke o mikro, potem Ola znow o makro, Pika o mikro... gdzie leży prawda? ;) :lol: :lol: :lol: zazwyczaj pośrodku! Jak Twoje pytanie :eviltong: Quote
Mi. Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Zdjęcia cudowne, ale chodzi a MIKRO czy o MAKROkosmos?:lol: :lol: Quote
Gosiek Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 hahaha wariatki :eviltong: no jasne że o mikrokosmos chodzi.. napisałam makro bo mi się ze zdjeciami skojarzyło :oops::eviltong: Quote
olcha Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha wariatki :eviltong: no jasne że o mikrokosmos chodzi.. napisałam makro bo mi się ze zdjeciami skojarzyło :oops::eviltong: A ja za Tobą powtórzyłam i się nie skapnęłam :oops: No to się wszystko wyjaśniło :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts