Teklunia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Gosiek'] ALE!!! :crazyeye: Gosiu, to poswiecenie godne bpradziwego artysty :lol: Zdjecie okupione wlasna krwia :lol: Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Gosiek']jest kropelka :multi: :multi: :multi: śliczne pączki róży:loveu: Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Gosiek']cześć wszystkim... pogoda dziś fatalna - nie dość ze co chwilę leje deszcz to jeszcze mocno sie ochłodziło :placz: robaczków do focenia dziś wcale nie ma... ale pofociłam coś innego :diabloti: na początek cdn... Gosiu :placz: :placz: :placz: Nie rób tak! Nie przelewaj własnej krwi dla nas :placz: :lol: :evil_lol: Na róży oczywiście mszyce tak jak i u mnie :mad: A te kwiatki oszałamiająco-powalające. Quote
Gosiek Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 hahaha tego komara miałam strzelić ale w ostatniej chwili pomyslałam ze najpierw zrobię zdjecie :evil_lol: cdn..... Quote
anetta Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Alez przecudowne!!! http://images3.fotosik.pl/72/ab994d1205bf67e5.jpg Komarom mowimy won :evil_lol: Quote
Cola Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 :crazyeye: Foty powalające na kolana... :loveu: Ja tam do komarów nic nie mam, ale do komarzyc to tak :mad: wstrętne gryzące maupy :mad: Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha tego komara miałam strzelić ale w ostatniej chwili pomyslałam ze najpierw zrobię zdjecie :evil_lol: cdn..... :roflt: Gosia uzależniona od aparatu :roflt: A to ostatnie zdjęcie :oops: :oops: :oops: Quote
Gosiek Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='olcha']:roflt: Gosia uzależniona od aparatu :roflt: A to ostatnie zdjęcie :oops: :oops: :oops: hahaha no co? Anetko, Cola - dziekuję Quote
Mi. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Gosiek']kropelkowy świat Jeeeeeeeeeeej !:-o :-o :-o To jest piękne!:-o :loveu: :loveu: niesamowite... Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 *luthien* napisał(a):Jeeeeeeeeeeej !:-o :-o :-o To jest piękne!:-o :loveu: :loveu: niesamowite... trafnie to Luthien ujęłaś :multi: Quote
an3czka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Gosiek'] Wojsiłka pospolita (Panorpa communis) Gosia niesamowite:crazyeye: kropelka soczewka ;) Śliczne!:loveu: Quote
an3czka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Gosiek']kropelkowy świat A to jest niesamowite!!! Brawo Gosiu! Quote
Gosiek Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 dziękuję, bardzo dziekuję za wszelkie zachwyty i miłe słowa - to jak miód na serduszko :multi::multi::multi: dla wielbicieli moich kropelek mam jeszcze kilka zdjęć :p cdn... jeszcze raz Quote
PIKA Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Cześć Gosiu :multi: Gosiu nie swędzi Cie teraz ? :evil_lol: Quote
bigos Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Nie było mnie od wczoraj popołudnia i z 10 stron zaległości miałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale oczywiście warto było je wszytskie przejrzeć bo są naprawdę udane:klacz::klacz::klacz: Quote
Gosiek Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Gosiu :multi: Gosiu nie swędzi Cie teraz ? :evil_lol:nie :eviltong: zdjecie zrobiłam extraszybko i nawet nie zdjażył sie dobrze wbić ;) Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Gosiek']dziękuję, bardzo dziekuję za wszelkie zachwyty i miłe słowa - to jak miód na serduszko :multi::multi::multi: dla wielbicieli moich kropelek mam jeszcze kilka zdjęć :p cdn... jeszcze raz Najlepsze na koniec :multi: :multi: :multi: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Gosiek Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 bigos napisał(a):Nie było mnie od wczoraj popołudnia i z 10 stron zaległości miałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale oczywiście warto było je wszytskie przejrzeć bo są naprawdę udane:klacz::klacz::klacz: hihi nauczyłaś sie czegoś nowego o biedronkach, prawda? :lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 olcha napisał(a):Najlepsze na koniec :multi: :multi: :multi: :cool3: :cool3: :cool3: :oops: tak jest - najulubieńsze kadry wstawie na sam koniec :oops: teraz zmykam z Axiem na siuski, potem muszę szkrabka wykąpać.. bedę za jakąś godzinkę :razz: dziś znów dłużej urzęduję :cool1: Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Gosiek'] :crazyeye: kropelka wkropelce???:crazyeye: Gosia - sama siebie przebijasz:loveu: Quote
Poświata Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Gosiek napisał(a):dziś znów dłużej urzęduję :cool1: no ja dzisiaj raczej wymiękam :shake: , pogoda mnie dobija, chodzę śnięta jak ryba i juz marzy mi się cieplutkie miciutkie łóżeczko :sleep: , także ja dziś z wybiciem ciszy nocnej odpadam......:roll:. Quote
PIKA Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Poświata napisał(a):no ja dzisiaj raczej wymiękam :shake: , pogoda mnie dobija, chodzę śnięta jak ryba i juz marzy mi się cieplutkie miciutkie łóżeczko :sleep: , także ja dziś z wybiciem ciszy nocnej odpadam......:roll:. a ja mam zamiar obejrzeć "Lowce jeleni", ktory to konczy sie o 1,45 :crazyeye: Quote
Poświata Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 PIKA napisał(a):a ja mam zamiar obejrzeć "Lowce jeleni", ktory to konczy sie o 1,45 :crazyeye:No ale Ty chyba raczej nocny marek jesteś :razz: , to taka godzina to nic strasznego, gorsza jest 6;oo rano :shock::lol: . Quote
Recommended Posts