Poświata Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Gosiek napisał(a):wygląda na to że nie mam jeszcze zdjeć rodolii i biedronki łąkowej :cool1: Ale za to masz inne biedrony (to te po prawej, twoje własne fotki ciut pozmniejszane:oops: ), których nawet w internecie nie znają :jumpie: . A może to jakieś nowe gatunki, które tylko u ciebie mieszkają :hmmmm:? Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Gosiek']Beatko - jesteś niesamowita :-o Ja nie wpadłam na pomysł szukania rodzai biedron :oops: wygląda na to że nie mam jeszcze zdjeć rodolii i biedronki łąkowej :cool1:;)Gosiu to mus ufocić Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Poświata napisał(a):Ale za to masz inne biedrony (to te po prawej, twoje własne fotki ciut pozmniejszane:oops: ), których nawet w internecie nie znają :jumpie: . A może to jakieś nowe gatunki, które tylko u ciebie mieszkają :hmmmm:? hahaha a wiesz ze sie zastanawiałam czy to nie moje fotki? I dopiero potem przeczytałam co napisałaś :oops: wiesz.. znalazłam tę moją co jest w prawym górnym rogu - bo bierdronka czternastokropka... przekopuję teraz ja internet.... ciężko to idzie z tymi odmianami :diabloti: jakie hasło wpisałaś w wyszukiwarkę? Quote
anetta Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 No prosze! Ile mamy biedronek w PL :smhair2: Jednego nie moge rozczytac, co jest napisane w prawym dolnym rogu? czy to znaczy, że ilość kropek wcale nie oznacza ile dronka ma lat???? Jednym slowem, rodzice oszukiwali nas przez cale zycie :placz: http://images4.fotosik.pl/35/90ea393f9c2c9145.jpg :lying: Jakie piekne zdjecia na tych dwoch stronkach :sweetCyb: Quote
Evelina Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Poświata']Ale za to masz inne biedrony (to te po prawej, twoje własne fotki ciut pozmniejszane:oops: ), których nawet w internecie nie znają :jumpie: . A może to jakieś nowe gatunki, które tylko u ciebie mieszkają :hmmmm:?Jesli świecą to napewno nowe gatunki :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Gosiek']wiesz.. znalazłam tę moją co jest w prawym górnym rogu - bo bierdronka czternastokropka... przekopuję teraz ja internet.... ciężko to idzie z tymi odmianami :diabloti: No faktycznie :crazyeye: czternastokropka, w życiu o takiej nie słyszałam :crazyeye: :shake: [quote name='Gosiek']jakie hasło wpisałaś w wyszukiwarkę?wpisałam "biedronka", a potem tak ze strony na stronę dokopywałam się do różnych stron i tak po trochu wyciągałam...... np Szaburga dziesięciokropka Quote
malawaszka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Poświata']No faktycznie :crazyeye: czternastokropka, w życiu o takiej nie słyszałam :crazyeye: :shake: wpisałam "biedronka", a potem tak ze strony na stronę dokopywałam się do różnych stron i tak po trochu wyciągałam...... np Szaburga dziesięciokropka to jakieś długowieczne gatunki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='malawaszka']to jakieś długowieczne gatunki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Jak dla mnie, wychowanej na siedmio- i dwukropce to są m u t a n t y:crazyeye: :???: . Quote
PIKA Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Matko to tyle rodzajów biedronek jest? :crazyeye::crazyeye: w szoku jestem :crazyeye::crazyeye: czy to znaczy, że ilość kropek wcale nie oznacza ile dronka ma lat???? ja tez tak do tej pory myslalam :oops: a co to za cudak? :lol: Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 PIKA napisał(a): a co to za cudak? :lol: ha - jeszcze nie wiem bo nie znalazłam w necie ;) widze ze moje biedronkowe zdjecia na coś sie przydały... oj jest tych odmian biedronek ze szok... iluż jeszcze nie widziałam :cool1: na tej str co Beatka podała znalazłam kilka robaczków ktore też ufociłam.. teraz wiem przynajmniej jak sie zwą :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Poświata'] . Beatko - ta moja biedrona czarna w czerwone kropeczki - ta druga od dołu to "okrajka okrągłoplama" :p Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 hahaha ale mam zabawę.. znalazłam kolejna nazwę Wrzeciążka Propylea qeatuordecimpunctata Quote
aga1215 Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha ale mam zabawę.. znalazłam kolejna nazwę Wrzeciążka Propylea qeatuordecimpunctata niesamowite jesteście :loveu: a ta nazwa u góry to chyba specjalnie dla dysgrafików ;) :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Gosiek napisał(a):Beatko - ta moja biedrona czarna w czerwone kropeczki - ta druga od dołu to "okrajka okrągłoplama" :pGosiek napisał(a):hahaha ale mam zabawę.. znalazłam kolejna nazwę Wrzeciążka Propylea qeatuordecimpunctata No proszę taka mała biedronka, a iluż ludziom dostarcza emocji :multi: . To widzę że muszę w "plakaciku" dokonać stosownych poprawek :evil_lol: . Jeszcze tylko zostało to niebożątko w dolnym prawym rogu i mamy biedrony rozpracowane :razz: :lol: . Quote
olcha Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Łał dziewczyny! Ale się postarałyście :multi: :multi: :multi: super! O 2 kropce i 7 kropce wiedziałam ale reszta ... niesamowite! Fajnie sobie tak wejść i się czegoś nauczyć :multi: Quote
Hanna R. Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Gosiu, Ty śpisz - a ja oglądam ... :multi: Dzięki za wiadomość :calus: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Cześć Gosiaku :razz: przyszłam sie przywitac :cool3: oczywście śliczne zdjęcia wstawilas:loveu: , i znowu biedronki przyłapalas :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 PIKA napisał(a):ja tez tak do tej pory myslalam :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Poświatko weszłam na te stronki co wstawiłaś wcześniej :loveu: ahhhh na jednej z nich jest dział cudownych ważek :loveu: :loveu: :loveu: jejj ależ one są piękne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 O matko!!! Biedronkowy świat!!! A Ty pewnie znowu przeczesujesz listowie na spacerku z Axelkiem w poszukiwaniu nie sklasyfikowanych biedron???:lol: Quote
Teklunia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 czesc Gosiu :) paskudna dzis pogoda, ale moze chociaż wylezą ze swoich norek robale deszczolubne :lol: Quote
Alka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Witaj Gosieńko !:multi: Dawno mnie u Was nie było... Odrobiłam zaległości, widzę ,że nadal trzymasz wysoki poziom i Twoje foty są rewelacyjne :loveu: U nas dziś pogoda w kratkę .Rano dosłownie ulewa , a teraz słoneczko wyjrzało... buziaczki dla was i życzę miłego dnia ! Quote
Gosiek Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 cześć wszystkim... pogoda dziś fatalna - nie dość ze co chwilę leje deszcz to jeszcze mocno sie ochłodziło :placz: robaczków do focenia dziś wcale nie ma... ale pofociłam coś innego :diabloti: na początek cdn... Quote
Basia&Safi Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 szczena mi opadla :o super fotka a:) kto sie tak poswiecil hihiih Quote
Gosiek Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 basiulka22tychy napisał(a):szczena mi opadla :o super fotka a:) kto sie tak poswiecil hihiih ja sie poświęciłam :cool3: to beżowo-złote to rajstopki :lol: Quote
Recommended Posts