Gosiek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 beth_i_boogi napisał(a):Kolejna piekna seria zdjęć!!!, chyba dzisiaj obiadu to ja nie ugotuję, najwyżej na Was zwalę:eviltong: za ładne zdjęcia robicie:lol: hihi dobrze że na ładne zdjecia a nie na robale na nich widniejące ;) dziękuję Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Roczku, proszę bardzo... te są ładniejsze :cool1: Quote
an3czka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu już któryś raz widzę (nie, żebym szczególnie interesowałą się tą tematyką...) SEX w Twojej galerii:evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='an3czka']Gosiu już któryś raz widzę (nie, żebym szczególnie interesowałą się tą tematyką...) SEX w Twojej galerii:evil_lol: :lol::lol::lol: i kolejny mezalians ;) co ja poradzę na to ze owady łaczą się w parki? No co? :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Gosiek']:lol::lol::lol: i kolejny mezalians ;) co ja poradzę na to ze owady łaczą się w parki? No co? :evil_lol: No niby nic:lol: Nie uważasz, że w kontekście owadów "bzykanie" jest całkiem na miejscu?:lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Gosiek']:lol::lol::lol: i kolejny mezalians ;) co ja poradzę na to ze owady łaczą się w parki? No co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no w końcu wiosna i osobniki mają się ku sobie:razz: Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='an3czka']No niby nic:lol: Nie uważasz, że w kontekście owadów "bzykanie" jest całkiem na miejscu?:lol: hahaha no Ania teraz to mnie rozbawiłaś nieźle.. faktycznie - masz rację :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 No a ja jestem ciekawa do czego się przyczepisz w tych kropelkach.... bo dla mnie są boskie!!! Nawet moja córka się mnie pytała " mamo, czy ta pani dała już jakieś nowe zdjęcia, które cię powaliły???" no to właśnie jest....:crazyeye: Quote
an3czka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha no Ania teraz to mnie rozbawiłaś nieźle.. faktycznie - masz rację :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='AlKil']No a ja jestem ciekawa do czego się przyczepisz w tych kropelkach.... bo dla mnie są boskie!!! Nawet moja córka się mnie pytała " mamo, czy ta pani dała już jakieś nowe zdjęcia, które cię powaliły???" no to właśnie jest....:crazyeye: :crazyeye: serio? Pozdrów córcię koniecznie... ach jak ja sie cieszę jak się komuś moje zdjecia podobają :p Ewcia... no wiesz.. obrys kropelki mógłby być wyraźniejszy :eviltong: Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='an3czka']:lol: :lol: :lol:hihi no ale dziś robaczków było bardzo mało - niestety chyba nie lubią mocnego wiatru i sie gdzieś pochowały... łaziłam długo po ogródku a mam tylko kilka zdjeć :cool1: piwonia Wojsiłka pospolita (Panorpa communis) takie niebo mamy dziś zły kadr :( ucięłam robalkowi czułek Wojsiłka pospolita (Panorpa communis) biedrona - wynik mezaliansów czyli dziwne kolorki muszka kropelka soczewka ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 zdecheniety robal :eviltong: mnie to drugie na biedronka nie wygląda, zastanawiam sie co z tego wyrosnie :evil_lol: czesc gosia :buzi: Quote
Poświata Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Gosiaaaaaaaa, a może czas na własną autorską stronę www - coś w tym stylu :hmmmm:??? Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Poświata']Gosiaaaaaaaa, a może czas na własną autorską stronę www - coś w tym stylu :hmmmm:??? rany Beatko - gdzie mi do nich :crazyeye: cudne foteczki :loveu: Quote
olcha Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 O jaka fajna :cool3: Ciekawe co z niej wyrośnie :cool3: może motylek? :-o :loveu: :-o :loveu: :-o :loveu: :-o :loveu: :-o :loveu: :-o :loveu: :-o :loveu: :-o :loveu: :-o :loveu: Skąd ty je bierzesz? :hmmmm: Nie ma takich! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Śliczne Quote
Poświata Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='olcha']Skąd ty je bierzesz? :hmmmm: Nie ma takich! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A właśnie że są :mad: , przekopałam internet, zawzięłam się, odwaliłam kawał nikomu niepotrzebnej roboty :mad: i wyszukalam. Przy okazji znowu na stare lata czegoś się nauczyłam :roll: :multi: . Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Poświata']A właśnie że są :mad: , przekopałam internet, zawzięłam się, odwaliłam kawał nikomu niepotrzebnej roboty :mad: i wyszukalam. Przy okazji znowu na stare lata czegoś się nauczyłam :roll: :multi: . o rany same DRONKI ;) Quote
Poświata Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Gosiek napisał(a):rany Beatko - gdzie mi do nich :crazyeye:Przy Twoim tempie, za przeproszeniem:roll: , rozwoju, tylko kroczek, tylko kroczek... Quote
malawaszka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 o rany jak to biedronka siedmiokropka i dwukropka???:crazyeye: :placz: czy to znaczy, że ilość kropek wcale nie oznacza ile dronka ma lat???? :lying: :mdleje: Quote
Poświata Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 :crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: . no to widzę, ze nie tylko ja się czegoś nauczyłam :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Beatko - jesteś niesamowita :-o Ja nie wpadłam na pomysł szukania rodzai biedron :oops: wygląda na to że nie mam jeszcze zdjeć rodolii i biedronki łąkowej :cool1: Quote
marlena924 Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Wsystko piękne :loveu: Pscółka piękna, biedronecka, Axelek, kolezanka Axelcia piękna, wsystko tu piękne :loveu: Quote
Recommended Posts