Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']proszę uprzejmie... hahaha nie są powalające na kolana :diabloti:
:lying::lying::mad:

Robisz oszalamiajace foty, ten zachod jest tak samo piekny jak zachodz Coli :laola:
Axelek pokazal co potrafi hahahahaha super igraszki :sweetCyb:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AlKil napisał(a):
halo!!!!! odsypiasz imprę????
hahaha no coś ty - wstałam jak zawsze po szóstej i już jestem po kawie ipo spacerku z Axelkiem :evil_lol:

dziewczyny moje kochane - bardzo dziekuję za pochwały... trzymają mnie przy zyciu :oops: i mobilizują do kolejnych zdjeć :razz:

Posted

przypuszczam Ewuniu ze o wczorajsze zdjęcia Ci chodzi?

proszę uprzejmie.... ale przyszedł czas na robale :diabloti:

i na tym zakończyliśmy wczorajszy pokaz :razz:

Posted

[quote name='AlKil']hihi, ja w koszulce nocnej przy kompie

a moje psy smacznie jeszcze śpią.... hahaha no widzisz? spiochu.... i kto tu coś odsypia..... właśnei wyjrzało na chwilkę słonko.. a jak byłam na spacerku to ciutkę pokropiło.... oj bedzie dziś mega zmienna pogoda chyba - mam tylko nadzieję ze bedzie ładny zachód słonka :evil_lol:

Posted

Fascynują mnie te robaczki i gąsienniczki;) . Gosieczku, czy można będzie u Ciebie zamówić tamaryszki ? Bo już zaczynają kwitnąć lila-różową mgłą, a u Ciebie na zdjęciach wyobrażam sobie jak pięknie wyjdą .:modla: :modla:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Fascynują mnie te robaczki i gąsienniczki;) . Gosieczku, czy można będzie u Ciebie zamówić tamaryszki ? Bo już zaczynają kwitnąć lila-różową mgłą, a u Ciebie na zdjęciach wyobrażam sobie jak pięknie wyjdą .:modla: :modla:
hmmm cholerka akurat tamaryszków u siebie nie mam... ale postaram sie w przyszłym tygodniu (jak bedzie słonko) wprosić do sąsiadki na kawę... oni maja wielki ogród i o wiele więcej roślinek :evil_lol:

bigos napisał(a):
A ja przy kawce i w pracy:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to mam nadzieje ze chociaż dobra ta kaweczka :p

Posted

bigos napisał(a):
Niestety bez mleczka:placz:, bo zabrakło w firmie. U nas sami kawosze (zwłaszcza szef)
ble... nie lubię kawki bez mleczka.. jestem wielbicielką "białej" kawy :lol: no powiedzmy brązowej :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
ble... nie lubię kawki bez mleczka.. jestem wielbicielką "białej" kawy :lol: no powiedzmy brązowej :evil_lol:

Ja też:-(

Ale juz Pani Bożenka (nasza sekretarka) zakupiła mleczko, więc idę zrobić sobie pyszną, mleczną kawkę:multi:

Posted

bigos napisał(a):
Ja też:-(

Ale juz Pani Bożenka (nasza sekretarka) zakupiła mleczko, więc idę zrobić sobie pyszną, mleczną kawkę:multi:
ja sobie chyba tez jeszcze zrobię kawkę bo jakiś śpiący ten dzisiejszy dzionek.... zmykam na polowanie na robalki... wyszło słoneczko :multi:

Posted

[quote name='Gosiek']

a teraz przyszedł czas na......

przechodząc koło trzmieliny "coś" zwróciło moją uwagę... przyjrzałam si z bliska i zobaczyłam to:

zaciekawiona, zajrzałam z ciekawością pod listek i.....

och cóz za potwór (hihi fajny ma ryjek prawda?)

odsłoniłam listek bo musiałam dokładnie sie przyjrzeć i oto co zobaczyłam

Gosiu prześliczne!

Posted

[quote name='Gosiek']przypuszczam Ewuniu ze o wczorajsze zdjęcia Ci chodzi?

proszę uprzejmie.... ale przyszedł czas na robale :diabloti:

i na tym zakończyliśmy wczorajszy pokaz :razz:
O fuuuuj!
Dobrze, że takie "rzeczy" nie obrzydzają mi jedzenia, bo właśnie robię fasolkę po bretońsku:lol:

Posted

czesc MISTRZU! :)

Gosiek napisał(a):
mniam, tez taka uwielbiam, chciaz w moim wydaniu jest to bardziej mleko z kawa: pol kubka kawy i pol mleczka :p

porobilas swietne fotki Axelka! zawsze narzekasz ze takiego malego psa trudno w ruchu uchwycic, a udalo Ci sie rewelacyjnie :)

Posted

Teklunia napisał(a):
czesc MISTRZU! :)
mniam, tez taka uwielbiam, chciaz w moim wydaniu jest to bardziej mleko z kawa: pol kubka kawy i pol mleczka :p

porobilas swietne fotki Axelka! zawsze narzekasz ze takiego malego psa trudno w ruchu uchwycic, a udalo Ci sie rewelacyjnie :)
hahaha ta znów z jakimś mistrzem wyjeżdża :evil_lol:

Kasiu- dziekuję bardzo... mnie chodziło o to ze Axel jest strasznie szybki i nadokładkę ma masę fruwajacych i zyjących swoim zyciem włosów.. gdy pies jest gladkowłosy to ten problem znika bo właściwie łatwo (dla mnei) zrobić mu zdjęcie ostre a nie rozmytą plamę :razz:
Tu wyszło fajnie bo.. przynajmniej ta druga połowa szaleństw Axla była wspomagana przez moją córę - rzucała mu piłkę :lol:

Posted

[quote name='*luthien*']Niesamowite zdjęcia. Gosiu, Masz oko!!:p :loveu: :loveu: dziekuje ślicznie i witam w galeryjce :multi:

[quote name='Roczek']No przestań! Strasznie lubię, a nie wiem jak zrobić:oops: no wiesz... fasolka jest najłatwiejsza na swiecie :lol: