Alicja Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 :multi::multi::multi:ile Axelków to jest rozkoszne :loveu: Quote
AlKil Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 No tak, dogo nie działało, to miałaś czas na zdjęcia. Mnie przerwa zaskoczyła w trakcie wstawiania....:angryy:. A Axelek tak cudnie się bawił z koleżanką!! Quote
olcha Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Gosiek']proszę uprzejmie... hahaha nie są powalające na kolana :diabloti: i bonusik :p dobranoc Nie mogłam oglądnąć i się nie odezwać. To jest piekne! Tak kolorowego nieba w życiu nie widziałam. Dziekuję Ci Gosiu! A ta 4 listna koniczynka mam nadzieję, że przyniesie mi szczęście :loveu: Ale masz oko :eviltong: znaleźć taką samotną. Quote
olcha Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Rany, ileż tu stron przybyło w międzyczasie :crazyeye: Usmiechnięty Akselek śliczny :) i nie tylko on :) Pojechałam. Specjalnie na angielski okrężną drogą, wyskoczyłam z tramwaju, plułam sobie w brode, że połówki szarej nie wzięłam, albo chociaż polarka :shake: już jest w zasadzie po kwitnieniu. Fotki kiepskie, wybaczcie, naprawdę tylko wyskoczyłam, pstryknęłam i jechałam dalej. Mój Poznań kochany, zielone miasto moje... :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una :klacz: :klacz: :klacz: Jakie poświęcenie :multi: :multi: :multi: Piękne zdjęcia i piekny opis Poznania :loveu: Quote
olcha Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Sabina1']Marysiu, specjalnie dziekuję za te zdjęcia. Dla mnie Poznań, to Musierowicz i "Jeżycjada", dlatego też mam ciepły stosunek do tego miasta. Widzę, że wszyscy jesteśmy zachwyceni majem i pięknem , jakie on przynosi. Zachłystujmy się tym pięknem jak najdłużej, bo tak sobie myślę, że ono jest dla nas....... Musierowicz :loveu: moje ukochane książki :loveu: Moja córka będzie się nazywać Gabriela :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Gosiek'] :mdleje: :mdleje: :mdleje: Zaczynam popadać w kompleksy :placz: :placz: :placz: Są cudownie piękne! Szczególnie to drugie. Quote
Cola Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Rano obejrzałam zaległości (z ogromną ochotą..bez przymusu) i jak zwykle REWELACJA!! :loveu: ...a takie czerwone kasztany to ja mam na podwórku pod blokiem :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Cześć Gosiu :multi: Zaległości mam spore, odłoże je na inny dzień :eviltong: ale wariacje Axelkowe na zielonej trawce booomba :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 [quote name='Cola']Rano obejrzałam zaległości (z ogromną ochotą..bez przymusu) i jak zwykle REWELACJA!! :loveu: ...a takie czerwone kasztany to ja mam na podwórku pod blokiem :roll::grins: dzięki .. a kasztanka ufocisz? Ola - ta koniczynka nie rośnie samotnie ;) ale tylko ta jedna ma 4 listki a nie trzy :lol: i fajnie ze zdjątka sie spodobały :multi: ostatnia partia wariacji Axelkowych i zmykam na urodzinki do teścia... reszte zdjeć pewnie dopiero jutro wkleję a.... mam fajną glizdeczkę :evil_lol: Quote
olcha Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Gosiek']:grins: dzięki .. a kasztanka ufocisz? Ola - ta koniczynka nie rośnie samotnie ;) ale tylko ta jedna ma 4 listki a nie trzy :lol: i fajnie ze zdjątka sie spodobały :multi: ostatnia partia wariacji Axelkowych i zmykam na urodzinki do teścia... reszte zdjeć pewnie dopiero jutro wkleję a.... mam fajną glizdeczkę :evil_lol: Mi chodziło o samotność w jej inności :eviltong: . Dookoła 3 listne, a ona jedna 4 :lol: Axelek wariujący cudny! Quote
malawaszka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: ale śliczny Axelek śmigający :multi: :multi: :multi: Gosia ale dlaczego tylko 36 :placz: Quote
olcha Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Cola']Rano obejrzałam zaległości (z ogromną ochotą..bez przymusu) i jak zwykle REWELACJA!! :loveu: ...a takie czerwone kasztany to ja mam na podwórku pod blokiem :roll: i tak sobie spokojnie o tym mówisz? Leć i rób zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Marysia się tak poświęcała. No wiesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Gosiek'] wariacje Axelkowe z piłką: cdn.... Ale świetne ujęcie. Od razu widać, że psinka uwielbia zabawę z piłeczką:multi::multi::multi: Quote
Cola Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Czerwone kasztany dla mnie to codzienność :evil_lol: co roku, dlatego tak spokojnie o nich pisze :evil_lol: ;) ....ufoce ufoce jak tylko będę mogła wyjść z domku :-( ...a jutro postaram się zrobić przez okno jakies zdjęcie :) Quote
olcha Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Cola napisał(a):Czerwone kasztany dla mnie to codzienność :evil_lol: co roku, dlatego tak spokojnie o nich pisze :evil_lol: ;) ....ufoce ufoce jak tylko będę mogła wyjść z domku :-( ...a jutro postaram się zrobić przez okno jakies zdjęcie :) :multi: :multi: :multi: Ojej biedactwo kuruj się :glaszcze: Quote
PIKA Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Witaj Gosiu Ile zdjęc Axelka :crazyeye: az nie wierze :crazyeye: :evil_lol: slicznie bryka :multi: [quote name='Gosiek'] Kasiu - nie wstawiam juz fotek na konkurs... za duze prawa sobie roszczą do zdjeć ;-) wystarczą te początkowe co im wysłałam :smile: jak to? nie rozumiem Quote
Gosiek Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 [quote name='PIKA'] jak to? nie rozumiem proszę bardzo - już wyjaśniam 5. Zgłaszając zdjęcia do Konkursu, a tym samym akceptując regulamin Konkursu, uczestnik Konkursu oświadcza, że posiada pełnię praw autorskich do każdego zdjęcia i nieodpłatnie oraz bezterminowo zezwala Organizatorom na korzystanie z autorskich praw majątkowych do tego zdjęcia i tym samym wyraża zgodę na publikację zdjęć. 6. Zgłaszając zdjęcia do Konkursu, a tym samym akceptując regulamin Konkursu, uczestnik Konkursu oświadcza, że posiada pełnię praw autorskich do każdego zdjęcia i udziela organizatorowi niewyłącznej i nieodpłatnej licencji na wykorzystywanie przesłanych zdjęć w zakresie działań marketingowych. Quote
PIKA Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 No tak, niby niewinna zgoda na publikacje zdjęć, ale ... niby moga se na przyklad wydac album komercyjny (platny) z Twoimi zdjęciami bez Twojej zgody i zbijac na tym kase :roll: Quote
Gosiek Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 PIKA napisał(a):No tak, niby niewinna zgoda na publikacje zdjęć, ale ... niby moga se na przyklad wydac album komercyjny (platny) z Twoimi zdjęciami bez Twojej zgody i zbijac na tym kase :roll:no właśnie - a autorom zdjeć na otarcie łez dadzą moze prenumerate jakiegoś czasopisma ;) cwaniaczki :diabloti: Quote
Hanna R. Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Dobranoc, Gosiu ! Moja Aśka nałogowo kuka na Twoje makro... Chciałaby mieć takie możliwości ... Quote
aga1215 Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobranoc, Gosiu ! Moja Aśka nałogowo kuka na Twoje makro... Chciałaby mieć takie możliwości ... Witajcie! Śliczny Axio:loveu: oj śliczny :multi: Haniu -przed chwilą oglądałam Twoje polodowcowe mlecyki - :klacz: Quote
Poświata Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='olcha']Musierowicz :loveu: moje ukochane książki :loveu: Moja córka będzie się nazywać Gabriela :eviltong: :eviltong: :eviltong: Moja córcia już ma na imię Gabriela :eviltong: . Mam całą "Jeżycjadę", łącznie z najnowszymi :multi: . [quote name='COLA']...a takie czerwone kasztany to ja mam na podwórku pod blokiem :roll:To domyślasz się co mogłabyś zrobić jak już poczujesz się lepiej :lol: :mad: :lol: .[quote name='COLA'] ....ufoce ufoce jak tylko będę mogła wyjść z domku :-( ...a jutro postaram się zrobić przez okno jakies zdjęcie :smile: Grzeczna dziewczynka :calus: . ps. tak trochę bez ładu i składu, ale od pierwszego cytata lecę na podglądzie :oops: :lol: DOBRANOC :sleep2: :bye: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 a mnie pozostaje popatzrec i powzdychac bo juz z zaxhwytu zaniemówiłam :oops: Quote
Recommended Posts