Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, dogo nie działało, to miałaś czas na zdjęcia. Mnie przerwa zaskoczyła w trakcie wstawiania....:angryy:. A Axelek tak cudnie się bawił z koleżanką!!

Posted

[quote name='Gosiek']proszę uprzejmie... hahaha nie są powalające na kolana :diabloti:

i bonusik :p

dobranoc

Nie mogłam oglądnąć i się nie odezwać. To jest piekne! Tak kolorowego nieba w życiu nie widziałam. Dziekuję Ci Gosiu!

A ta 4 listna koniczynka mam nadzieję, że przyniesie mi szczęście :loveu: Ale masz oko :eviltong: znaleźć taką samotną.

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Rany, ileż tu stron przybyło w międzyczasie :crazyeye: Usmiechnięty Akselek śliczny :) i nie tylko on :)

Pojechałam. Specjalnie na angielski okrężną drogą, wyskoczyłam z tramwaju, plułam sobie w brode, że połówki szarej nie wzięłam, albo chociaż polarka :shake: już jest w zasadzie po kwitnieniu. Fotki kiepskie, wybaczcie, naprawdę tylko wyskoczyłam, pstryknęłam i jechałam dalej.

Mój Poznań kochany, zielone miasto moje... :loveu:

Pozdrawiam
Marysia i Una

:klacz: :klacz: :klacz:

Jakie poświęcenie :multi: :multi: :multi:

Piękne zdjęcia i piekny opis Poznania :loveu:

Posted

[quote name='Sabina1']Marysiu, specjalnie dziekuję za te zdjęcia. Dla mnie Poznań, to Musierowicz i "Jeżycjada", dlatego też mam ciepły stosunek do tego miasta.
Widzę, że wszyscy jesteśmy zachwyceni majem i pięknem , jakie on przynosi. Zachłystujmy się tym pięknem jak najdłużej, bo tak sobie myślę, że ono jest dla nas.......

Musierowicz :loveu: moje ukochane książki :loveu: Moja córka będzie się nazywać Gabriela :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Gosiek']

:mdleje: :mdleje: :mdleje:

Zaczynam popadać w kompleksy :placz: :placz: :placz:

Są cudownie piękne! Szczególnie to drugie.

Posted

Rano obejrzałam zaległości (z ogromną ochotą..bez przymusu) i jak zwykle REWELACJA!! :loveu:
...a takie czerwone kasztany to ja mam na podwórku pod blokiem :roll:

Posted

[quote name='Cola']Rano obejrzałam zaległości (z ogromną ochotą..bez przymusu) i jak zwykle REWELACJA!! :loveu:
...a takie czerwone kasztany to ja mam na podwórku pod blokiem :roll::grins: dzięki .. a kasztanka ufocisz?

Ola
- ta koniczynka nie rośnie samotnie ;) ale tylko ta jedna ma 4 listki a nie trzy :lol: i fajnie ze zdjątka sie spodobały :multi:

ostatnia partia wariacji Axelkowych i zmykam na urodzinki do teścia... reszte zdjeć pewnie dopiero jutro wkleję a.... mam fajną glizdeczkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']:grins: dzięki .. a kasztanka ufocisz?

Ola - ta koniczynka nie rośnie samotnie ;) ale tylko ta jedna ma 4 listki a nie trzy :lol: i fajnie ze zdjątka sie spodobały :multi:

ostatnia partia wariacji Axelkowych i zmykam na urodzinki do teścia... reszte zdjeć pewnie dopiero jutro wkleję a.... mam fajną glizdeczkę :evil_lol:

Mi chodziło o samotność w jej inności :eviltong: . Dookoła 3 listne, a ona jedna 4 :lol:

Axelek wariujący cudny!

Posted

[quote name='Cola']Rano obejrzałam zaległości (z ogromną ochotą..bez przymusu) i jak zwykle REWELACJA!! :loveu:
...a takie czerwone kasztany to ja mam na podwórku pod blokiem :roll:

i tak sobie spokojnie o tym mówisz? Leć i rób zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Marysia się tak poświęcała. No wiesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek'] wariacje Axelkowe z piłką:

cdn....

Ale świetne ujęcie. Od razu widać, że psinka uwielbia zabawę z piłeczką:multi::multi::multi:

Posted

Czerwone kasztany dla mnie to codzienność :evil_lol: co roku, dlatego tak spokojnie o nich pisze :evil_lol: ;) ....ufoce ufoce jak tylko będę mogła wyjść z domku :-( ...a jutro postaram się zrobić przez okno jakies zdjęcie :)

Posted

Cola napisał(a):
Czerwone kasztany dla mnie to codzienność :evil_lol: co roku, dlatego tak spokojnie o nich pisze :evil_lol: ;) ....ufoce ufoce jak tylko będę mogła wyjść z domku :-( ...a jutro postaram się zrobić przez okno jakies zdjęcie :)

:multi: :multi: :multi:

Ojej biedactwo kuruj się :glaszcze:

Posted

Witaj Gosiu

Ile zdjęc Axelka :crazyeye: az nie wierze :crazyeye: :evil_lol:

slicznie bryka :multi:

[quote name='Gosiek'] Kasiu - nie wstawiam juz fotek na konkurs... za duze prawa sobie roszczą do zdjeć ;-) wystarczą te początkowe co im wysłałam :smile:
jak to? nie rozumiem

Posted

[quote name='PIKA']
jak to? nie rozumiem proszę bardzo - już wyjaśniam

5. Zgłaszając zdjęcia do Konkursu, a tym samym akceptując regulamin Konkursu, uczestnik Konkursu oświadcza, że posiada pełnię praw autorskich do każdego zdjęcia i nieodpłatnie oraz bezterminowo zezwala Organizatorom na korzystanie z autorskich praw majątkowych do tego zdjęcia i tym samym wyraża zgodę na publikację zdjęć.
6. Zgłaszając zdjęcia do Konkursu, a tym samym akceptując regulamin Konkursu, uczestnik Konkursu oświadcza, że posiada pełnię praw autorskich do każdego zdjęcia i udziela organizatorowi niewyłącznej i nieodpłatnej licencji na wykorzystywanie przesłanych zdjęć w zakresie działań marketingowych.

Posted

No tak, niby niewinna zgoda na publikacje zdjęć, ale ... niby moga se na przyklad wydac album komercyjny (platny) z Twoimi zdjęciami bez Twojej zgody i zbijac na tym kase :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
No tak, niby niewinna zgoda na publikacje zdjęć, ale ... niby moga se na przyklad wydac album komercyjny (platny) z Twoimi zdjęciami bez Twojej zgody i zbijac na tym kase :roll:
no właśnie - a autorom zdjeć na otarcie łez dadzą moze prenumerate jakiegoś czasopisma ;)
cwaniaczki :diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dobranoc, Gosiu !
Moja Aśka nałogowo kuka na Twoje makro... Chciałaby mieć takie możliwości ...
Witajcie!
Śliczny Axio:loveu: oj śliczny :multi:

Haniu -przed chwilą oglądałam Twoje polodowcowe mlecyki - :klacz:

Posted

[quote name='olcha']Musierowicz :loveu: moje ukochane książki :loveu: Moja córka będzie się nazywać Gabriela :eviltong: :eviltong: :eviltong: Moja córcia już ma na imię Gabriela :eviltong: . Mam całą "Jeżycjadę", łącznie z najnowszymi :multi: .
[quote name='COLA']...a takie czerwone kasztany to ja mam na podwórku pod blokiem :roll:To domyślasz się co mogłabyś zrobić jak już poczujesz się lepiej :lol: :mad: :lol: .[quote name='COLA'] ....ufoce ufoce jak tylko będę mogła wyjść z domku :-( ...a jutro postaram się zrobić przez okno jakies zdjęcie :smile: Grzeczna dziewczynka :calus: .

ps. tak trochę bez ładu i składu, ale od pierwszego cytata lecę na podglądzie :oops: :lol:

DOBRANOC :sleep2: :bye: