AlKil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Gosiek']oooo szkoda że nie Wy do Warszawy,.... miałabym fajowy prezencik imieninowy :razz: ale bedę trzymac kciuki za dobrą grę :p No niestety Warszawa nas jakoś nie zaprasza...już drugi rok z rzędu przyjeżdżają do nas...:eviltong: imieninki mówisz???:cool3: Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 AlKil napisał(a):No niestety Warszawa nas jakoś nie zaprasza...już drugi rok z rzędu przyjeżdżają do nas...:eviltong: imieninki mówisz???:cool3: ha - bo warszawiacy lubią jeździć ;) szkoda ze nie przyjedziecie - tak fajnie by było :p Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :loveu: niesamowicie śliczne te robale :loveu: Quote
AlKil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 nie martw się, będzie kiedyś okazja - wdepniemy..:razz: Quote
olcha Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Gosiek']Monisiu - wiesz... w sumie to i dobrze że słychać jak się wróble drą... lepsze to niz sznury buczących samochodów czy pociągi :evil_lol: Mnie niby tylko 2 posesje oddzielają od głównej ulicy ale za to sporo drzew więc i hałas minimalny a ptaszynki ślicznie świergolą :loveu: Tylko że ostatnio budzą mnie około 4 rano tym głośnym świergoleniem :diabloti: Obudził mnie ostatnio koło 6 rano pisk Tekili pod drzwiami...W pół śnie zaczęłam już na nią zrzędzić, że już tak dawno nie wstawała tak wcześnie. Ale sprawdzam nogą...Era jest pod kołdrą, sprawdzam ręką...Tekila jest :hmmmm: więc co u licha piszczy pod drzwiami? :angryy: A się okazało, że to jakiś ptaszek sobie usiadł na balkonie i mi zaczął urządzać piszczące trele :angryy: p.s. czy podcinałaś Axelka? Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 olcha napisał(a):Obudził mnie ostatnio koło 6 rano pisk Tekili pod drzwiami...W pół śnie zaczęłam już na nią zrzędzić, że już tak dawno nie wstawała tak wcześnie. Ale sprawdzam nogą...Era jest pod kołdrą, sprawdzam ręką...Tekila jest :hmmmm: więc co u licha piszczy pod drzwiami? :angryy: A się okazało, że to jakiś ptaszek sobie usiadł na balkonie i mi zaczął urządzać piszczące trele :angryy: p.s. czy podcinałaś Axelka? hahaha no to nieźle Cię ptaszynka nabrała :eviltong: Tak, podcinałam... pod koniec czerwca podetnę jeszcze bardziej :p Monisiu - mnie sie też robale podobają :evil_lol: od kiedy je fotografuję :evil_lol: ale niektóre omijam :oops: bo są brzydkie i odrażajace :diabloti: Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Ewa - trzymam za słowo :razz: na dobranoc mam jeszcze dwa zdjecia: gdzie dwóch się bije - tam trzeci korzysta :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: zmykam na Majewskiego :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha zdagłaś bo w porze obiadowej fotkę zrobiłam :lol::lol::lol: Oj masa tych ćwirków u nas - a głośno :crazyeye: szok taaaa? :evil_lol: niemozliwe :evil_lol: [quote name='malawaszka']ak samo na wsi u mnie :cool1: jak usiadłam wieczorkiem na dworze to hałassss straszny taki, że nie wiem co - a ponoć na wsi miało być cicho i spokojnie :roll: a ja to mam nie wychodząc z domu :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 super to robactwo :razz: Jeśli w temacie świergotów to ja mam w szczelinie między balkonami gniazda wróblasków i drą się od rana :evil_lol:ale kocham te dźwieki w przeciwieństwie do pijackiego bełkotu mojej sąsiadki zza ściany i balkonu:angryy: Quote
olcha Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Gosiek']Ewa - trzymam za słowo :razz: na dobranoc mam jeszcze dwa zdjecia: gdzie dwóch się bije - tam trzeci korzysta :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: zmykam na Majewskiego :evil_lol: Hahhahaha Gosiu jesteś niesamowita :evil_lol: Haremik sobie biedron znalazł. Od razu z jedzeniem pod "nosem" :lol: Quote
Teklunia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Gosiek']gdzie dwóch się bije - tam trzeci korzysta :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: czesc Gosienko :) zdjecia sa jak zwykle swieyne... Axio powychodzil na wszystkich cudnie :loveu: a komentarz do tego zwalil mnie z nóg ;) Quote
Evelina Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Gosiek'] gdzie dwóch się bije - tam trzeci korzysta :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Zastanawiam sie :hmmmm: skad ta pewnosc, ze tylko jeden korzysta ? :evil_lol: Quote
anetta Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Jakie to fajne...wlochate http://images4.fotosik.pl/34/1645ce3836f57351.jpg :lol: Quote
Gosiek Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 hahaha trójkącik biedron sie spodobał? A koment jakos tak od razu mi do głowy przyszedł - jeszcze zanim w miarę je ufociłam :evil_lol: i myślę ze w sumie skorzystały wszystkie 3 biedrony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdjecia kiepskawe no ale wiatr był niezły i nie chciały lepsze wyjść :mad: Anetko - jak widać brzydka mucha na ładnym tle moze być ładna :p a mucha dziwna taka była - z jakby oderwaną głową czy oczami... brrr a to włochate to kwiatek a właściwie pączek kwiatka azalii :p Quote
Sabina1 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Gosieczku, widziałam wczoraj coś pierwszy raz w życiu. Na cmentarzu , na Wólce, całą aleję kwitnacych , niedużych drzewek RÓŻOWYCH kasztanowców. Drzewka jakby w formie piennej, duże mocno rózowe kwiatostany zwrócone sztywno do góry, no coś cudownego. Znasz może takie drzewka, czy nazywają się ozdobne kasztany , czy jakoś inaczej? Muszę to mieć. Quote
an3czka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Gosiek']historia z happy endem: Była raz sobie maleńka zięba, która wypadła z gniazdka zdenerwowany rodzic próbował ja karmić na ziemi ale wiadomo - na ziemi zięba nie miala żadnych szans więc tajemnicze ręka uratowała maleństwo i przeniosła do pobliskiej dziupli w brzozie..... dorosła zieba szybko odnalazła maluszka i "nowe gniazdko" i juz po chwili kontynuowała karmienie szkrabka znosząc mu smakowite zielone glizdeczki koniec :p Gosia jesteś wspaniała!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
an3czka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Gosiek'] na dobranoc mam jeszcze dwa zdjecia: gdzie dwóch się bije - tam trzeci korzysta :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: zmykam na Majewskiego :evil_lol: Niesamowite!!:crazyeye: Quote
Gosiek Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [quote name='Sabina1']Gosieczku, widziałam wczoraj coś pierwszy raz w życiu. Na cmentarzu , na Wólce, całą aleję kwitnacych , niedużych drzewek RÓŻOWYCH kasztanowców. Drzewka jakby w formie piennej, duże mocno rózowe kwiatostany zwrócone sztywno do góry, no coś cudownego. Znasz może takie drzewka, czy nazywają się ozdobne kasztany , czy jakoś inaczej? Muszę to mieć. nie mam pojęcia - moze widziałaś mlode drzewka kasztanowca czerwonego.. mają własnie takie kwiatki. Oj nieczęsto można je spotkać.. ja widziałam tylko kilka razy takie kasztanowce - bardzo mi sie podobaja... T U T A J masz linka o kasztanowcach Quote
Sabina1 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 TAK !!!!!!!!!! To takie, piękne.Będę szukać czerwonego kasztanowca. Quote
Marysia_i_gończy Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Gosiek']nie mam pojęcia - moze widziałaś mlode drzewka kasztanowca czerwonego.. mają własnie takie kwiatki. Oj nieczęsto można je spotkać.. ja widziałam tylko kilka razy takie kasztanowce - bardzo mi sie podobaja... T U T A J masz linka o kasztanowcach Zapraszam do Poznania na ulicę Hetmańską :loveu: Jest tam wielka aleja kasztanowa oddzielająca jezdnię od tramwaju, a wszystkie kasztanowce kwitną na różowo :razz: Pozdrawiam poznanianka i pies gończy ;) Quote
Gosiek Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Sabina1 napisał(a):TAK !!!!!!!!!! To takie, piękne.Będę szukać czerwonego kasztanowca.hihi no to bardzo się cieszę że mogłam Ci pomóc w odnalezieniu nazwy :p alez pogoda - wiatr niesamowity... znów nie można zdjeć robić :motz: a od jutra ochłodzenie :placz: Quote
Gosiek Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Zapraszam do Poznania na ulicę Hetmańską :loveu: Jest tam wielka aleja kasztanowa oddzielająca jezdnię od tramwaju, a wszystkie kasztanowce kwitną na różowo :razz: Pozdrawiam poznanianka i pies gończy ;)zazdroszczę widoku kwitnących czerwonych kasztanów :-o piękny widok :loveu: Marysiu a może byś przy okazji jakieś zdjątko zrobiła? :modla: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Gosiek napisał(a):zazdroszczę widoku kwitnących czerwonych kasztanów :-o piękny widok :loveu: Marysiu a może byś przy okazji jakieś zdjątko zrobiła? :modla: Widok jest boski :loveu: Jeśli będę tam przy jakiejś okazji i będą jeszcze kwitły, to mogę strzelić. A czy będę nie wiem, bo to mi w każdą stronę nie po drodze... Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts