Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahaha Kasiu - jak możesz :-(:eviltong::eviltong::eviltong:

Ola - sama nie wiem jak to jest ale jak widać tym razem się udało.. nie miałam innego wyjścia. No bo przecież nie mogłam takiego pięknego pisklaczka zostawić na tej ziemi na pastwę losu :oops:
Ciekawa jestem właśnie czy maleństwo ma rodzeństwo i czy zieba kursuje teraz miedzy dziuplą a gniazdkiem :razz:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):

Ciekawa jestem właśnie czy maleństwo ma rodzeństwo i czy zieba kursuje teraz miedzy dziuplą a gniazdkiem :razz:

poobserwuj :razz:

Posted

Gosiu jak zwykle piękne zdjęcia :klacz: a historia z pisklakiem bomba :Cool!:

Też mi się wydawało, że piskląt nie można brać w gołe ręce...ale jak widać jest wszystko OK :)

Posted

Och - no to dobrze bo juz się martwiłam :oops::oops::oops:

Ala - niestety mogę focić tylko ten urywek nieba bo w pozostałym polu widzenia mam bloki, linie wysokiego napięcia i domy... ale mi to nie przeszkadza bo niebo jest codziennie inne :p

Posted

[quote name='Gosiek']nikt za nami nie teskni :placz:
Wyciągam sie z 5 stronki :-(

czy Ty przypadkiem nie przesadzasz? :eviltong:

O Axelek zawital :multi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:nie Mixik tylko Axelek;)

naprawdę Kubie się podobają takie foteczki i mi tu zawsze spogląda przez ramię ;)
hahaha własnie ze miksik bo Axio przeplatany roślinkami :evil_lol:

a robalki też zatraz bedą :cool1:

Posted

Mój Michaś też jest wielkim fanem Twojej galerii i tych wszystkich robaczków, owadów, kwiatuszków i Axelka. On kocha przyrodę w każdej postaci...

Posted

PIKA napisał(a):
O !!! obiadek :evil_lol:
hahaha zdagłaś bo w porze obiadowej fotkę zrobiłam :lol::lol::lol:
Oj masa tych ćwirków u nas - a głośno :crazyeye: szok

Posted

AlKil napisał(a):
Mój Michaś też jest wielkim fanem Twojej galerii i tych wszystkich robaczków, owadów, kwiatuszków i Axelka. On kocha przyrodę w każdej postaci...
Ewa - bardzo, bardzo mi miło że Michałowi się podobaja moje zdjecia...tym bardziej sie cieszę ze fajny z niego chłopak i na dokładkę lubi przyrodę tak jak ja :p

no i przeciez wiele robalków jest naprawdę ładnych jeśli im się przyjrzeć z bliska :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Oj masa tych ćwirków u nas - a głośno :crazyeye: szok

tak samo na wsi u mnie :cool1: jak usiadłam wieczorkiem na dworze to hałassss straszny taki, że nie wiem co - a ponoć na wsi miało być cicho i spokojnie :roll:

Posted

Hm, żeby nie było nam tak wesoło, to powiem Ci w tajemnicy, że niedługo 10.06. mój synuś będzie "walczył z Warszawą":mad:. na szczęście tylko na sali gimnastycznej, na Mistrzostwach Młodzików, więc krew się nie przeleje.. Warszawa do nas przyjeżdża...

Posted

[quote name='Gosiek']Agniesiu - a jakos tak... coś mnie naszło.. pewnie Aga zaraża ;)

Ale śliczne fotki:Cool!::Cool!::Cool!:
A jaka miłość ptaszyn:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='AlKil']Hm, żeby nie było nam tak wesoło, to powiem Ci w tajemnicy, że niedługo 10.06. mój synuś będzie "walczył z Warszawą":mad:. na szczęście tylko na sali gimnastycznej, na Mistrzostwach Młodzików, więc krew się nie przeleje.. Warszawa do nas przyjeżdża... oooo szkoda że nie Wy do Warszawy,.... miałabym fajowy prezencik imieninowy :razz: ale bedę trzymac kciuki za dobrą grę :p

Monisiu
- wiesz... w sumie to i dobrze że słychać jak się wróble drą... lepsze to niz sznury buczących samochodów czy pociągi :evil_lol:
Mnie niby tylko 2 posesje oddzielają od głównej ulicy ale za to sporo drzew więc i hałas minimalny a ptaszynki ślicznie świergolą :loveu:
Tylko że ostatnio budzą mnie około 4 rano tym głośnym świergoleniem :diabloti:

Bigos - witam serdecznie :multi: Miło ze i do nas zawitałaś :multi:

a wróbelki to rodzic z pisklakiem.. drze się to małe non stop o jedzenie a najśmieszniejsze jest to ze rodzic dosłownie o milimetry od tego pisklaka zbiera robale i w dzióbek mu wkłada :lol::evil_lol: