Gosiek Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 hahaha Kasiu - jak możesz :-(:eviltong::eviltong::eviltong: Ola - sama nie wiem jak to jest ale jak widać tym razem się udało.. nie miałam innego wyjścia. No bo przecież nie mogłam takiego pięknego pisklaczka zostawić na tej ziemi na pastwę losu :oops: Ciekawa jestem właśnie czy maleństwo ma rodzeństwo i czy zieba kursuje teraz miedzy dziuplą a gniazdkiem :razz: Quote
PIKA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Gosiek napisał(a): Ciekawa jestem właśnie czy maleństwo ma rodzeństwo i czy zieba kursuje teraz miedzy dziuplą a gniazdkiem :razz: poobserwuj :razz: Quote
olcha Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 PIKA napisał(a):poobserwuj :razz: i pofotkuj :cool3: Quote
Gosiek Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 PIKA napisał(a): poobserwuj :razz:olcha napisał(a):i pofotkuj :cool3: tak jest :eviltong: Quote
Cola Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Gosiu jak zwykle piękne zdjęcia :klacz: a historia z pisklakiem bomba :Cool!: Też mi się wydawało, że piskląt nie można brać w gołe ręce...ale jak widać jest wszystko OK :) Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 nikt za nami nie teskni :placz: Wyciągam sie z 5 stronki :-( :lol::lol::lol::lol: to jeszcze sobotnie foteczki Quote
Hanna R. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Gosiek']nikt za nami nie teskni :placz: A nieprawda !!! :eviltong: Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 widzę że też cię wzięło na niebo:razz:cudne jak obraz Quote
AlKil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Najprawdziwszy fałsz....:eviltong::eviltong::eviltong: tęsknimy, tylko u nas z czasem też była lipa..:shake: Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Och - no to dobrze bo juz się martwiłam :oops::oops::oops: Ala - niestety mogę focić tylko ten urywek nieba bo w pozostałym polu widzenia mam bloki, linie wysokiego napięcia i domy... ale mi to nie przeszkadza bo niebo jest codziennie inne :p Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kuba kazał napisać ze to jest CUDOWNE Naprawdę? Kuba - dziękuję bardzo :multi: Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :razz:nie Mixik tylko Axelek;) naprawdę Kubie się podobają takie foteczki i mi tu zawsze spogląda przez ramię ;) Quote
PIKA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Gosiek']nikt za nami nie teskni :placz: Wyciągam sie z 5 stronki :-( czy Ty przypadkiem nie przesadzasz? :eviltong: O Axelek zawital :multi: Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nie Mixik tylko Axelek;) naprawdę Kubie się podobają takie foteczki i mi tu zawsze spogląda przez ramię ;) hahaha własnie ze miksik bo Axio przeplatany roślinkami :evil_lol: a robalki też zatraz bedą :cool1: Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Agniesiu - a jakos tak... coś mnie naszło.. pewnie Aga zaraża ;) Quote
AlKil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Mój Michaś też jest wielkim fanem Twojej galerii i tych wszystkich robaczków, owadów, kwiatuszków i Axelka. On kocha przyrodę w każdej postaci... Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 PIKA napisał(a):O !!! obiadek :evil_lol: hahaha zdagłaś bo w porze obiadowej fotkę zrobiłam :lol::lol::lol: Oj masa tych ćwirków u nas - a głośno :crazyeye: szok Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 AlKil napisał(a):Mój Michaś też jest wielkim fanem Twojej galerii i tych wszystkich robaczków, owadów, kwiatuszków i Axelka. On kocha przyrodę w każdej postaci... Ewa - bardzo, bardzo mi miło że Michałowi się podobaja moje zdjecia...tym bardziej sie cieszę ze fajny z niego chłopak i na dokładkę lubi przyrodę tak jak ja :p no i przeciez wiele robalków jest naprawdę ładnych jeśli im się przyjrzeć z bliska :lol: Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Gosiek napisał(a):Oj masa tych ćwirków u nas - a głośno :crazyeye: szok tak samo na wsi u mnie :cool1: jak usiadłam wieczorkiem na dworze to hałassss straszny taki, że nie wiem co - a ponoć na wsi miało być cicho i spokojnie :roll: Quote
AlKil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Hm, żeby nie było nam tak wesoło, to powiem Ci w tajemnicy, że niedługo 10.06. mój synuś będzie "walczył z Warszawą":mad:. na szczęście tylko na sali gimnastycznej, na Mistrzostwach Młodzików, więc krew się nie przeleje.. Warszawa do nas przyjeżdża... Quote
bigos Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Gosiek']Agniesiu - a jakos tak... coś mnie naszło.. pewnie Aga zaraża ;) Ale śliczne fotki:Cool!::Cool!::Cool!: A jaka miłość ptaszyn:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='AlKil']Hm, żeby nie było nam tak wesoło, to powiem Ci w tajemnicy, że niedługo 10.06. mój synuś będzie "walczył z Warszawą":mad:. na szczęście tylko na sali gimnastycznej, na Mistrzostwach Młodzików, więc krew się nie przeleje.. Warszawa do nas przyjeżdża... oooo szkoda że nie Wy do Warszawy,.... miałabym fajowy prezencik imieninowy :razz: ale bedę trzymac kciuki za dobrą grę :p Monisiu - wiesz... w sumie to i dobrze że słychać jak się wróble drą... lepsze to niz sznury buczących samochodów czy pociągi :evil_lol: Mnie niby tylko 2 posesje oddzielają od głównej ulicy ale za to sporo drzew więc i hałas minimalny a ptaszynki ślicznie świergolą :loveu: Tylko że ostatnio budzą mnie około 4 rano tym głośnym świergoleniem :diabloti: Bigos - witam serdecznie :multi: Miło ze i do nas zawitałaś :multi: a wróbelki to rodzic z pisklakiem.. drze się to małe non stop o jedzenie a najśmieszniejsze jest to ze rodzic dosłownie o milimetry od tego pisklaka zbiera robale i w dzióbek mu wkłada :lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts