Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 No nic - zmykam juz na dzisiaj bo przecież Axel od dawna śpi i będzie sie w okolicach siódmej domagał spacerku :roll: dobrej nocki Quote
aga1215 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Gosiek']No nic - zmykam juz na dzisiaj bo przecież Axel od dawna śpi i będzie sie w okolicach siódmej domagał spacerku :roll: dobrej nocki Dobranoc - kolorowych snów Quote
olcha Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Jakie one śliczne Szczególnie ten biały przypadł mi do gustu :loveu: ale ma małą doniczkę :lol: W tle widze bielunie :cool3: też mam dwa okazy (zimują w piwnicy). A to niebieskie to co to? I ten też piękny :loveu: to żółty? Czy biały? PIĘKNE PIĘKNE PIĘKNE Quote
Magda Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Czesc Gosiu!! Wy juz pewnie z Axelkiem po spacerku i teraz siedzisz pod zywoplotem:evil_lol: Mam nadzieje, ze uchwycisz jeszcze jakies dziwy przyrody, ktore nie wystepuja w innych rejonach swiata:cool3: I jak z konkursem? Poszlo cos dalej?:razz: Quote
Gosiek Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Cześć, czesć... Axel dał mi pospać dziś do 8:30 :multi: Jestem w szoku :evil_lol: Hmm dziwna dziś pogoda - rano było słonko, potem sie zachmurzyło i wiał chłodny wiatr.. a teraz znów słoneczko :lol: Ola - ten oleander na dolnym zdjeciu jest żółty :cool1: Quote
an3czka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Gosiek'] więc.. spróbuj sobie Aniu nie umyc głowy przez np 2 tygodnie :evil_lol: I niestety z tego powodu yoraski kąpie się (przynajmniej powinno) co 7-10 dni :cool1: oj dobrze masz z Basco że nie musisz go tak często kapać :p No nie no. Z ludzką głową jest inaczej, wiadomo. Ludzie sie pocą a psy nie. Quote
an3czka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Gosiek']Są, są Beatko - teraz to widzę... od kiedy zafascynował mnie swiat makro :multi::multi::multi: Świetne Gosiu! Twoje zdjęcia makro są powalające!:multi: Quote
Gosiek Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 cieszę sie Aniu ze podoba Ci się swiat makro :multi::multi::multi: ogrodowy hibiskus oto do czego służą psie miski z wodą stojace w ogródku :diabloti: Quote
madziasto4 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Gosiek'] :D się ptaszynka wykąpała :lol: Quote
olcha Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Gosiek']Cześć, czesć... Axel dał mi pospać dziś do 8:30 :multi: Jestem w szoku :evil_lol: Hmm dziwna dziś pogoda - rano było słonko, potem sie zachmurzyło i wiał chłodny wiatr.. a teraz znów słoneczko :lol: Ola - ten oleander na dolnym zdjeciu jest żółty :cool1: U mnie przez jakieś 5 minut była znów okropna ulewa, a do tego...padał grad! Śliczne te oleandry :loveu: Hehehehe wróbelek skorzystał z okazji :lol: :lol: :lol: Quote
Magda Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Gosiek'] Dobrze, ze w misce nie bylo obiadku:evil_lol::evil_lol: Wrobelek cffany potworek Quote
Alka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Witaj Gosiu ! :multi: Sporo stronek przybyło ...;) i mnóstwo pięknych foteczek .:loveu: haha, a ptaszek ochłodził sie , basenik w sam raz dla niego ...;) Quote
Gosiek Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 historia z happy endem: Była raz sobie maleńka zięba, która wypadła z gniazdka zdenerwowany rodzic próbował ja karmić na ziemi ale wiadomo - na ziemi zięba nie miala żadnych szans więc tajemnicze ręka uratowała maleństwo i przeniosła do pobliskiej dziupli w brzozie..... dorosła zieba szybko odnalazła maluszka i "nowe gniazdko" i juz po chwili kontynuowała karmienie szkrabka znosząc mu smakowite zielone glizdeczki koniec :p Quote
jo-jo Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Gosiek'] oto do czego służą psie miski z wodą stojace w ogródku :diabloti: Gosiu rewelacja!! Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :klacz: superrr fotki i super historia z happy endem :multi: Quote
PIKA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :roflt: :roflt: jaki czyścioch :roflt: Historia zieby :klacz: Medal Ci sie Gosiu nalezy :klacz: Quote
an3czka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Gosiek'] oto do czego służą psie miski z wodą stojace w ogródku :diabloti: No ładnie! Bezczelność nie zna granic;) :lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 no wiesz Gosiu nie mówiłaś ,że Axio jest na barfie :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poświata Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Gosiek']historia z happy endem: Była raz sobie maleńka zięba, która wypadła z gniazdka zdenerwowany rodzic próbował ja karmić na ziemi ale wiadomo - na ziemi zięba nie miala żadnych szans więc tajemnicze ręka uratowała maleństwo i przeniosła do pobliskiej dziupli w brzozie..... dorosła zieba szybko odnalazła maluszka i "nowe gniazdko" i juz po chwili kontynuowała karmienie szkrabka znosząc mu smakowite zielone glizdeczki koniec :pNo niech ja pierzem porosnę !!! Gosię "te wszystkie co skaczą, pełzają, biegają, i fruwają" poprostu muszą lubić . Quote
madzia20sosnowiec Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 piaaaankneeee :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 cześć ależ dziś leniwy dzionek - pogoda okropna... więc oczywiście nie pojechałam do Powsina :shake: Bardzo sie cieszę ze historia zieby się podobała :loveu::loveu::loveu: No i chyba nowe gniazdko w postaci dziupli sie ziębie spodobało bo lata co chwilę po jedzonko dla pisklatka a potem siedzi troszkę w dzipli by odpocząć... przynajmniej nie ruca gniazdem jak by to było w choinkach na tym dzisiejszym wietrze :lol: Quote
Teklunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 nie wierzcie w opowiadanie Gosi!!! to bylo tak: [quote name='Gosiek'] najpierw upolowala niewinnego ptaszka... [quote name='Gosiek'] a potem przyrządzila z niego rosół! :diabloti: Quote
olcha Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gosiu wybawicielko :crazyeye: Ja już nie wiem jak to jest z tym dotykaniem piskląt :niewiem: zawsze myślałam, że jak rodzice wyczują inny zapach to nie chcą już karmić młodych. A tu proszę :loveu: :loveu: :loveu: takie szczęśliwe zakończenie :loveu: :loveu: :loveu: To teraz pewnie muszą karmić maleństwo dziuplowe i maleństwo gniazdkowe (zakładając, że małe ma rodzeństwo) :loveu: :loveu: :loveu: Zwierzęta zawsze wyczują dobrych ludzi. Quote
Recommended Posts