Gosiek Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Alka napisał(a):Ja dzisiaj też będę szlaleć w kuchni ...ale ze sprzątaniem ...Sprzątanie zostawiam sobie niestety na piątek - nierealne jest wysprzątanie kuchni wcześniej ;) Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Eeee tam , dziewczyny... Jakieś nadgorliwe jesteście... Już pieczenie, sprzątanie i te rzeczy... Ja tam mam urlop - I SIEDZĘ PRZY KOMPUTERZE - hahahaha :vamp: :vamp: :vamp: Gosiu - proszę się poprawić i dawać ty ZARAZ jakieś ładne zdjęcia !!!:nono: :nono: :nono: Quote
Gosiek Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 :haha: Haniu - zaraz sie poprawię - tylko skoczę z Axlem na dworek :-D Quote
Alka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Gosiek']Sprzątanie zostawiam sobie niestety na piątek - nierealne jest wysprzątanie kuchni wcześniej ;) e tam Gosiu, w piatek oczywiście Mani poprawi, ale generalnie chce to zrobić dzisiaj, bo jutro jestem umówiona z paznokciami ;-) TZ wyrobił się w sobotę z rybkami, najgorsze za nami. Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 az mi zapachnialo ta choineczka, Gosiu :D, ja zabiore sie za swoja gdzis tak w polowie tygodnia... ciesze sie ze bedziemy miec nowe przepisy, Alka - a kuchnie tez mozesz wstawiac - fotki to fotki ;-) Quote
Gosiek Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 już jesteśmy po dworku ..... i spotkała nas wspaniała niespodzianka - listonosz przyniósł nam karteczke świąteczna i prezencik :multi::multi::multi: Agniesiu - dziękuję ślicznie. [SIZE=2]Axio z prezencikiem roześmiane muchomorki ;-) sikoreczka 8-) prosiaczek :tard: Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Gosiek'][SIZE=2] prosiaczek :tard: faktycznie, Prosiaczek jak malowanie :lol: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Gosiek'] extra bombelinska :D Quote
Gosiek Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 dbsst napisał(a):extra bombelinska :D :biggrina: dzięki :biggrina: Quote
Gosiek Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Jeszcze raz Axio z nową zabaweczką troszke słonko sie dziś przebijało przez chmury ty, koleś, chodź sie pobawić.... no rusz się!!!! pokażę Ci język ty leniu :eviltong: Aaaaaa w noooogiiiiiii No dobra, idziemy juz do domku :cool2: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 no nie moge szybujacy york czyli szybyork :thinkerg: rewelacyjny :D Quote
Gosiek Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Hihi no tak - i sama powiedz jak tu dobrze ufocić takiego psa? Trzeba by mieć taki suuuuper sprzet i umiejętnosci jak nasza Beatka 8-) Byłam na zakupach przedświątecznych :nonono2: Aż się nie chce wierzyc co w sklepach sie dzieje - ludzie łażą sobie spacerowo bez ładu i składu, stoja na środku blokując przejścia, szwendaja się przy półkach nic nie biorąc.... no normalnie załamka :nonono2: A nie łatiwej jak ja? Lista zakupów, szybkie przebieżki po sklepie i ....do domeczku spokojnie usiąść z kawusią w łapce? :kaffee_2: Ech... ten przedswiąteczny czas :tard: Quote
marlena924 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Gosiek, ja tez dzisiaj szał zakupów przeżyłam :D Kaska poleciała... Toffikowi prezencik pod choinę drugi już kupiłam :D Pyszne mleczne czekoladki :) :P Śliczny Axiu :D Ucałuj go moooooocno Quote
Gosiek Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='marlena924']Gosiek, ja tez dzisiaj szał zakupów przeżyłam :D Kaska poleciała... Toffikowi prezencik pod choinę drugi już kupiłam :D Pyszne mleczne czekoladki :) :P Śliczny Axiu :D Ucałuj go moooooocno :) ucałuję z wielką chęcią 8-) Ja Axiowi nic jeszcze nie kupiłam - on wszystko ma.. nie wiem co kupić - skonczy się znów na smakołykach chyba. Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Gosiek napisał(a): Byłam na zakupach przedświątecznych :nonono2: Aż się nie chce wierzyc co w sklepach sie dzieje - ludzie łażą sobie spacerowo bez ładu i składu, stoja na środku blokując przejścia, szwendaja się przy półkach nic nie biorąc.... no normalnie załamka :nonono2: A nie łatiwej jak ja? Lista zakupów, szybkie przebieżki po sklepie i ....do domeczku spokojnie usiąść z kawusią w łapce? :kaffee_2: Ech... ten przedswiąteczny czas :tard: bo ci wszyscy ludzie nie maja do czego wracac do domu... nic ich tam nie ciagnie... a Ty (i my) mamy Dogomanie!!! i trzeba szybko wracac przed komputerek. Jakas sila ciagnie! :lol: Quote
Gosiek Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='Teklunia']bo ci wszyscy ludzie nie maja do czego wracac do domu... nic ich tam nie ciagnie... a Ty (i my) mamy Dogomanie!!! i trzeba szybko wracac przed komputerek. Jakas sila ciagnie! :lol: Hihi - masz całkowitą rację :bigok: ale wcale nie jesteśmy uzależnione... nic a nic :lol: No i przecież pieseczków nie można zostawiać na długo samych w domu ;-) Tak tesknią strasznie - biedulki :lol: Ale ci ludzie naprawdę są okropni - pojechałam dziś do marketu bo myślałam ze wszyscy będą robić zakupy później, pod koniec tygodnia albo byli juz w weekend... a tu klops :nonono2: Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Gosiek']Hihi - masz całkowitą rację :bigok: ale wcale nie jesteśmy uzależnione... nic a nic :lol: No i przecież pieseczków nie można zostawiać na długo samych w domu ;-) Tak tesknią strasznie - biedulki :lol: Ale ci ludzie naprawdę są okropni - pojechałam dziś do marketu bo myślałam ze wszyscy będą robić zakupy później, pod koniec tygodnia albo byli juz w weekend... a tu klops :nonono2:alez oczywiscie, ze NIE jestesmy uzaleznione! Tez mi pomysl 8-) Ja tez bylam przed chwila w sklepie po ostatni (uff...) prezencik i dzikie tlumy byly. Dobrze, ze moglam tylko wejsc, wziac i wyjsc, a nie biegac miedzy polkami... Quote
Gosiek Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Oj tak, fajnie jest mieć okreslony cel zakupów a potem szybciutko myk i do domku. A dziś mijają już 2 lata od kiedy Axelek jest u mnie :) Dokładnie dwa lata temu przywiozłam szkrabeńka :iloveyou: do domu. [SIZE=2]Aż się nie chce wierzyc ze czas tak szybko płynie 8-) Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 no to taka okazja, a Ty dopiero teraz mowisz!!! Gosiu i Axelku - zycze Wam jeszcze wielu, wielu, wielu lat razem! I toascik :):beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Gosiek']a bo ja nieśmiała jestem :) Gosia - nieśmiała? nie no chyba źle coś jest tutaj napisane :) :drinka: :-D Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Daga_i_Oskar napisał(a):Gosia - nieśmiała? nie no chyba źle coś jest tutaj napisane :) :drinka: :-D Dagus, znasz jakies fajne sekreciki na temat Gosi? ;) hihihi, poplotkujmy troszke ;) Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Gosiek']a bo ja nieśmiała jestem :) hi hi hi hi za kolejne lata Axelka w domu Gosi Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 łiiiiiiiiiiiiiiiiiii to to siup :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: jakos tamta emotka mi sie bardziej poobala :drinking: Quote
Alka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 wow, trafiłam na imprezkę :-D no to za kolejne lata :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: Quote
Recommended Posts