Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):
Ja dzisiaj też będę szlaleć w kuchni ...ale ze sprzątaniem ...
Sprzątanie zostawiam sobie niestety na piątek - nierealne jest wysprzątanie kuchni wcześniej ;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eeee tam , dziewczyny... Jakieś nadgorliwe jesteście... Już pieczenie, sprzątanie i te rzeczy... Ja tam mam urlop - I SIEDZĘ PRZY KOMPUTERZE - hahahaha :vamp: :vamp: :vamp:

Gosiu - proszę się poprawić i dawać ty ZARAZ jakieś ładne zdjęcia !!!:nono: :nono: :nono:

Posted

[quote name='Gosiek']Sprzątanie zostawiam sobie niestety na piątek - nierealne jest wysprzątanie kuchni wcześniej ;)

e tam Gosiu, w piatek oczywiście Mani poprawi, ale generalnie chce to zrobić dzisiaj, bo jutro jestem umówiona z paznokciami ;-)

TZ wyrobił się w sobotę z rybkami, najgorsze za nami.

Posted

az mi zapachnialo ta choineczka, Gosiu :D, ja zabiore sie za swoja gdzis tak w polowie tygodnia...
ciesze sie ze bedziemy miec nowe przepisy, Alka - a kuchnie tez mozesz wstawiac - fotki to fotki ;-)

Posted

już jesteśmy po dworku ..... i spotkała nas wspaniała niespodzianka - listonosz przyniósł nam karteczke świąteczna i prezencik :multi::multi::multi:
Agniesiu - dziękuję ślicznie.

[SIZE=2]Axio z prezencikiem

roześmiane muchomorki ;-)

sikoreczka 8-)

prosiaczek :tard:

Posted

Jeszcze raz Axio z nową zabaweczką

troszke słonko sie dziś przebijało przez chmury

ty, koleś, chodź sie pobawić....

no rusz się!!!! pokażę Ci język ty leniu :eviltong:

Aaaaaa w noooogiiiiiii

No dobra, idziemy juz do domku

:cool2:

Posted

Hihi no tak - i sama powiedz jak tu dobrze ufocić takiego psa?
Trzeba by mieć taki suuuuper sprzet i umiejętnosci jak nasza Beatka 8-)

Byłam na zakupach przedświątecznych :nonono2:
Aż się nie chce wierzyc co w sklepach sie dzieje - ludzie łażą sobie spacerowo bez ładu i składu, stoja na środku blokując przejścia, szwendaja się przy półkach nic nie biorąc.... no normalnie załamka :nonono2:
A nie łatiwej jak ja? Lista zakupów, szybkie przebieżki po sklepie i ....do domeczku spokojnie usiąść z kawusią w łapce? :kaffee_2:
Ech... ten przedswiąteczny czas :tard:

Posted

Gosiek, ja tez dzisiaj szał zakupów przeżyłam :D Kaska poleciała... Toffikowi prezencik pod choinę drugi już kupiłam :D Pyszne mleczne czekoladki :) :P Śliczny Axiu :D Ucałuj go moooooocno

Posted

[quote name='marlena924']Gosiek, ja tez dzisiaj szał zakupów przeżyłam :D Kaska poleciała... Toffikowi prezencik pod choinę drugi już kupiłam :D Pyszne mleczne czekoladki :) :P Śliczny Axiu :D Ucałuj go moooooocno :)
ucałuję z wielką chęcią 8-)

Ja Axiowi nic jeszcze nie kupiłam - on wszystko ma.. nie wiem co kupić - skonczy się znów na smakołykach chyba.

Posted

Gosiek napisał(a):

Byłam na zakupach przedświątecznych :nonono2:
Aż się nie chce wierzyc co w sklepach sie dzieje - ludzie łażą sobie spacerowo bez ładu i składu, stoja na środku blokując przejścia, szwendaja się przy półkach nic nie biorąc.... no normalnie załamka :nonono2:
A nie łatiwej jak ja? Lista zakupów, szybkie przebieżki po sklepie i ....do domeczku spokojnie usiąść z kawusią w łapce? :kaffee_2:
Ech... ten przedswiąteczny czas :tard:
bo ci wszyscy ludzie nie maja do czego wracac do domu... nic ich tam nie ciagnie... a Ty (i my) mamy Dogomanie!!! i trzeba szybko wracac przed komputerek. Jakas sila ciagnie! :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']bo ci wszyscy ludzie nie maja do czego wracac do domu... nic ich tam nie ciagnie... a Ty (i my) mamy Dogomanie!!! i trzeba szybko wracac przed komputerek. Jakas sila ciagnie! :lol: Hihi - masz całkowitą rację :bigok: ale wcale nie jesteśmy uzależnione... nic a nic :lol:
No i przecież pieseczków nie można zostawiać na długo samych w domu ;-)
Tak tesknią strasznie - biedulki :lol:

Ale ci ludzie naprawdę są okropni - pojechałam dziś do marketu bo myślałam ze wszyscy będą robić zakupy później, pod koniec tygodnia albo byli juz w weekend... a tu klops :nonono2:

Posted

[quote name='Gosiek']Hihi - masz całkowitą rację :bigok: ale wcale nie jesteśmy uzależnione... nic a nic :lol:
No i przecież pieseczków nie można zostawiać na długo samych w domu ;-)
Tak tesknią strasznie - biedulki :lol:

Ale ci ludzie naprawdę są okropni - pojechałam dziś do marketu bo myślałam ze wszyscy będą robić zakupy później, pod koniec tygodnia albo byli juz w weekend... a tu klops :nonono2:alez oczywiscie, ze NIE jestesmy uzaleznione! Tez mi pomysl 8-)

Ja tez bylam przed chwila w sklepie po ostatni (uff...) prezencik i dzikie tlumy byly. Dobrze, ze moglam tylko wejsc, wziac i wyjsc, a nie biegac miedzy polkami...

Posted

Oj tak, fajnie jest mieć okreslony cel zakupów a potem szybciutko myk i do domku.

A dziś mijają już 2 lata od kiedy Axelek jest u mnie :)
Dokładnie dwa lata temu przywiozłam szkrabeńka :iloveyou: do domu.
[SIZE=2]Aż się nie chce wierzyc ze czas tak szybko płynie 8-)

Posted

no to taka okazja, a Ty dopiero teraz mowisz!!!
Gosiu i Axelku - zycze Wam jeszcze wielu, wielu, wielu lat razem!

I toascik :):beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Gosia - nieśmiała?
nie no chyba źle coś jest tutaj napisane :)

:drinka: :-D

Dagus, znasz jakies fajne sekreciki na temat Gosi? ;) hihihi, poplotkujmy troszke ;)