Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Cola napisał(a):...a jak już kupię dobre szkiełko to zrobię portrety oczek pajączkowi :evil_lol: ...no nie wiem czy dasz radę ominąć :cool3:uch - będziesz miała mnie na sumieniu :mad: Quote
Teklunia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Gosiek']ten trzmiel kopał dołek w piasku :-o Gooosiu, litosci! Ty mnie o drzenie tymi fotkami przyprawiasz, o zawroty glowy i palpitacje jakies!!! wszystko oczywiscie z rozkoszy :lol: Quote
PIKA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 pajączek z żarełkiem :evil_lol: On na mnie patrzy :crazyeye::crazyeye: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 PIKA napisał(a):On na mnie patrzy :crazyeye::crazyeye: hahaha na mnie się gapił ze mu zdjęcia robię - odwrócił się i groźnie oczkami łypał :nerwy: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ale się musiał biedaczek zdziwić :lol: Polował na jedzonko pare godzin, a tu nagle za nim pojawia się coś ogromnego :look3: to nie dziwne, że mu tak oczy wyszły :lol: Jaki pluszakowaty :loveu: Mam gdzies filmik z taką mufą, która wykopała sobie tunelik pod kostką i zanosiła tam różne nasionka? :niewiem: po czym na samym końcu wlazła do środka i przykryła się jakimś mikro orzeszkiem...w życiu takiego czegoś nie widziałam. Współczuję agrestu :-( a nie ma na to jakiegoś lekarstwa? Mi co roku jakaś rdza na malwy włazi :angryy: ------------------------- (Gosiu czy ta modliszka to z Polski?) Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 olcha napisał(a): Mam gdzies filmik z taką mufą, która wykopała sobie tunelik pod kostką i zanosiła tam różne nasionka? :niewiem: po czym na samym końcu wlazła do środka i przykryła się jakimś mikro orzeszkiem...w życiu takiego czegoś nie widziałam. Współczuję agrestu :-( a nie ma na to jakiegoś lekarstwa? Mi co roku jakaś rdza na malwy włazi :angryy: ------------------------- (Gosiu czy ta modliszka to z Polski?) hihi pewnie ten trzmiel też zapasy na zimę robił - ale jak to smiesznie wygląda jak się widzi nieporadnego robaczka kopiącego cieniutkimi łapkami w ziemi, prawda? Rozczulajace :lol::lol::lol: Agrest pewnie da sie czymś popsikać ale coś mi się kojarzy że w zeszłym roku też ta pleść się pojawiła... za ogrodzeniem (żywopłotem mszycowym) mam pustą działkę - mnóstwo krzaków, wysokiej trawy - ogólnie chaszcze niesamowite - stamtad robale do nas przylatują :placz: dlatego nie mogę mieć np surfinii na balkonie bo natychmiast - dosłownie po 2 dniach- pojawia się mączlik :angryy: tak więc pozostają mi tylko pelargonie :roll: Modliszka chorwacka ;) Quote
olcha Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Gosiek napisał(a):hihi pewnie ten trzmiel też zapasy na zimę robił - ale jak to smiesznie wygląda jak się widzi nieporadnego robaczka kopiącego cieniutkimi łapkami w ziemi, prawda? Rozczulajace :lol::lol::lol: Agrest pewnie da sie czymś popsikać ale coś mi się kojarzy że w zeszłym roku też ta pleść się pojawiła... za ogrodzeniem (żywopłotem mszycowym) mam pustą działkę - mnóstwo krzaków, wysokiej trawy - ogólnie chaszcze niesamowite - stamtad robale do nas przylatują :placz: dlatego nie mogę mieć np surfinii na balkonie bo natychmiast - dosłownie po 2 dniach- pojawia się mączlik :angryy: tak więc pozostają mi tylko pelargonie :roll: Modliszka chorwacka ;) Strasznie rozczulające siedziałam z 15 minut i się jej przyglądałam. Współczuję sąsiedztwa :shake: U mnie surfinie też marnieją nie wiem dlaczego :niewiem: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='olcha'] To się nazywa urozmaicenie :evil_lol: no nie? extremalnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 One się biedne pod listek schowaly, zeby ich Gosia nie dojrzala :evil_lol: ale się nie udalo :shake: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 PIKA napisał(a):One się biedne pod listek schowaly, zeby ich Gosia nie dojrzala :evil_lol: ale się nie udalo :shake: :evil_lol: hahaha i na dokładkę na chorym agreście :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a potem będą biedronki z szarym nalotem :roflt: Quote
Poświata Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Noooo nie mogę :crazyeye: , to biedronki są aż tak różnie kolorowe:hmmmm: , czy to tylko u Gosi w ogródku takie czary...:multi: . Quote
aga1215 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Poświata napisał(a):Noooo nie mogę :crazyeye: , to biedronki są aż tak różnie kolorowe:hmmmm: , czy to tylko u Gosi w ogródku takie czary...:multi: . tysz byś tak miała, jakbyś miała sztuczne:evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Poświata']Noooo nie mogę :crazyeye: , to biedronki są aż tak różnie kolorowe:hmmmm: , czy to tylko u Gosi w ogródku takie czary...:multi: . Są, są Beatko - teraz to widzę... od kiedy zafascynował mnie swiat makro :multi::multi::multi: Quote
Poświata Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 aga1215 napisał(a):tysz byś tak miała, jakbyś miała sztuczne:evil_lol:No nie powiem, przemknęło mi przez myśl, że Gosia je maluje :laugh2_2: :ices_bla: , bo kto to takie biedronki widział ;) :crazyeye: . Quote
Hanna R. Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu - :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A tak wogóle to dziękuję Wam za miłe słowo :loveu: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 no dobra - zeszłoroczne kwiatki Wam teraz wstawię.... oleandry :loveu: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gosiu - :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Haniu na taki koment zapracowałam sterczeniem pod zywopłotem i wypatrywaniem owadzików ;) oj masę czasu to zabiera :diabloti: ale warto :multi: [quote name='HankaRupczewska']A tak wogóle to dziękuję Wam za miłe słowo :loveu:absolutnie szczera prawda - przeciez wiesz Haniu ze my Cię bardzo doceniamy :loveu: Quote
Poświata Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Gosiaaaaaaa!!! Padłaś :crazyeye: ??? No tak, :hmmmm:, nieprzyzwyczajonym szkodzi :evil_lol: . Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Poświata napisał(a):Gosiaaaaaaa!!! Padłaś :crazyeye: ??? No tak, :hmmmm:, nieprzyzwyczajonym szkodzi :evil_lol: .nie padłam - jeszcze jestem :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 O TEJ porze :crazyeye: ??? To już nawet moje koty padły :evil_lol: , i ja mam taki zamiar. Dobranoc, idź się psitul do Axelka :calus: , miłych snów :hand:. Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Poświata']O TEJ porze :crazyeye: ??? To już nawet moje koty padły :evil_lol: , i ja mam taki zamiar. Dobranoc, idź się psitul do Axelka :calus: , miłych snów :hand:.:evil_lol: dobranoc Beatko - słodkich snów... idę poczytać książeczkę :cool1: Quote
aga1215 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 śliczne te Twoje oleandry - zawsze chciałam takie, ale mam problem z zimą :-( Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 aga1215 napisał(a):śliczne te Twoje oleandry - zawsze chciałam takie, ale mam problem z zimą :-( zimą to albo strych albo piwnica - niestety nie przezimują na dworku - oj trzeba sie nieźle nadźwigać z przenoszeniem skubańców :roll: w tym roku zimowały na strychu - w zeszłym normalnie w domku u mnie i powiem Ci ze ten biały kwitł non stop :crazyeye: Quote
Recommended Posts