Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']Ola - tak jak obiecałam wczoraj - zrobiłam zdjecia tej roślinki co Ci się spodobała...

AKEBIA

:-o Pierwsze widzę taki kwiatek! Jaki on jest piekny! A może to przez to, że to ty zdjęcia robiłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olcha napisał(a):
:-o Pierwsze widzę taki kwiatek! Jaki on jest piekny! A może to przez to, że to ty zdjęcia robiłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:
prawdę powiedziawszy to kwiatki są malutkie i niepozorne - akebia rośnie bardzo szybko i jeśli ma podporę np. w postaci sznurka to pnie się wyyyyysoko - w zeszłym roku pędy wlazły na garaż i przyczepiły sie do komina :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek'][quote name='Ania']Gosia i co ja mam Ci o tych zdjęciach napisać? No co?
Przecież wiadomo, że one są boskie, cudne, wspaniałe, genialne, piękne, urocze, niesamowite, oszałamiające, powalające, mnie frustrujące, zazdrość budzące, w pamięć zapadające, koncentrację pogarszające i sen z powiek spędzające.
:buzi:
[quote name='olcha']Wszystko zostało powiedziane, nie muszę nic dodawać :lol:wariatki :lol::lol::lol:
Juz widze te prosby o czasowego bana zeby zlapac oddech od Gosiowych fotek :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']Juz widze te prosby o czasowego bana zeby zlapac oddech od Gosiowych fotek :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ewa chcesz mnie chwilowo zbanować? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dzisiejsza partia zdjeć a właściwie pierwsza część :eviltong:

Kasiu - to ptaszynka Rodzic maluszków.. wiesz cóż to za ptica?

Posted

[quote name='Gosiek']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ewa chcesz mnie chwilowo zbanować? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dzisiejsza partia zdjeć a właściwie pierwsza część :eviltong:

:placz: :placz: :placz: mój ty niedościgniony ideale :modla:

A takie ptice kiedyś i u mnie w dziupli w starej gruszce się zagnieździły :multi:

Posted

[quote name='olcha']:placz: :placz: :placz: mój ty niedościgniony ideale :modla:

A takie ptice kiedyś i u mnie w dziupli w starej gruszce się zagnieździły :multi: hahaha oj Oleńko ależ słodzisz ;)

i co? miały pisklaki?

całe 2 dzisiejsze robale - wiecej dziś nie ufociłam

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha oj Oleńko ależ słodzisz ;)

:obrazic:

[quote name='Gosiek']

i co? miały pisklaki?

całe 2 dzisiejsze robale - wiecej dziś nie ufociłam

A nie wiem czy miały bo ta gruszka w takich chaszczach stoi i nie było tam dostępu. Z daleka było widać, że wlatują do dziupli. A samych małych nie widziałam :niewiem: ta dziupla była w miarę nisko nad ziemią...:roll:

Posted

[quote name='Gosiek'] całe 2 dzisiejsze robale - wiecej dziś nie ufociłam

Tu jest więcej niz dwa robale :shake:
:evil_lol::evil_lol:

Posted

hahaha robali wiecej niz 2 ale 2 zdjecia :eviltong:

to teraz czas na Axia :p

przed kąpielą - brudasek

szczęśliwy po kąpieli :lol:

hihi hoooopla

dooobrze sie leży na bujawce :p

na ciepłym chodniczku też fajnie :razz:

zmykam już - paaaaaa

Posted

Poświata, chętnie wstawie zdjęcia moich kotów w wątku zakoconych, tylko gdzie ten wątek? Nie mogę go znaleźć. Mogę oczywiście założyć swój wątek w galerii.

Gosiek, Axelek jest BOSKI, BOSKI.

Posted

[quote name='Jerez']Poświata, chętnie wstawie zdjęcia moich kotów w wątku zakoconych, tylko gdzie ten wątek? Nie mogę go znaleźć. Mogę oczywiście założyć swój wątek w galerii.

Gosiek, Axelek jest BOSKI, BOSKI. dzieki - dla mnie też jest boski :lol: ale każdy psiarz chyba zna to uczucie :loveu:

a topik o zakoconych masz t u t a j

Posted

na dobry początek dnia mam dla Was troszkę kwiatków :cool1:

skalniaczek w pełnej okazałości

hihi grzybki ;)

bzik

irga

hmm listki :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dzień doberek :p

;)i wcale nie sztuczne te grzybki :razz:

ale Axio robi susy:crazyeye:

hihi takie psiaczki wyrosły wokół ściętego tulipanka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Axio skacze wysoko to fakt.. ostatnio lubi leżeć na bujawce a ja sobie siedzę koło niego i czytam książeczki ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
hihi takie psiaczki wyrosły wokół ściętego tulipanka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Axio skacze wysoko to fakt.. ostatnio lubi leżeć na bujawce a ja sobie siedzę koło niego i czytam książeczki ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przy Ozzulku by ci miejsca brakło :razz:

Posted

Witam :) słoneczko u mnie już przegoniło chmurki :cool3: będą dzisiaj jakieś foconka??

Ten robal jest extra...i nawet spojrzał w obiektyw, szkoda tylko, że nie powiedział marmolada :lol: :lol:

...a skalniaczek fajowy...taki uzwierzęcony :cool3:

Posted

[quote name='Cola']Witam :) słoneczko u mnie już przegoniło chmurki :cool3: będą dzisiaj jakieś foconka??

Ten robal jest extra...i nawet spojrzał w obiektyw, szkoda tylko, że nie powiedział marmolada :lol: :lol:

...a skalniaczek fajowy...taki uzwierzęcony :cool3: hahaha a jaką popularność ma wśród przechodzących dzieci ;)
niektóre myślą że króliczek jest zywy :lol::lol::lol:

Ala - myślę że by nie zabrakło - spokojnie byśmy się pomieścili :cool1:

Posted

[quote name='an3czka']Jaki brudasek?:roll: no brudasek - półtora tygodnia bez kapieli u yorka = włos brzydki, matowy i sztywniejszy :evil_lol:
a po kapieli pięknie pachnie, włoski są mieciutkie i błyszczące i taaakie fajowe do głaskania jak aksamit :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']no brudasek - półtora tygodnia bez kapieli u yorka = włos brzydki, matowy i sztywniejszy :evil_lol:
a po kapieli pięknie pachnie, włoski są mieciutkie i błyszczące i taaakie fajowe do głaskania jak aksamit :loveu:

A skąd u yorków wziął się taki "ludzki" włos? Jest jakaś tego historia?
Moje niekąpane chyba ze 2 miesiące :eviltong: zaczynają śmierdzieć :roll:

Posted

[quote name='Gosiek']Kasiu - to ptaszynka Rodzic maluszków.. wiesz cóż to za ptica?
Gosiu, wiesz ze nie wiem :oops: moze piecuszek, moze strumieniowka czy wierzbówka? cos pokrzewkowatego w kazdym razie: )

[quote name='Gosiek']
aleee!!!
przyjecie mają :lol:

[quote name='Gosiek']hihi hoooopla

moje psy zawsze sie baly hustawki, ze wzgledu na to ze sie rusza... dlatego jestem pelna uznania dla odwagi Axia :lol: