olcha Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Gosiek']Ola - tak jak obiecałam wczoraj - zrobiłam zdjecia tej roślinki co Ci się spodobała... AKEBIA :-o Pierwsze widzę taki kwiatek! Jaki on jest piekny! A może to przez to, że to ty zdjęcia robiłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
Gosiek Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 olcha napisał(a)::-o Pierwsze widzę taki kwiatek! Jaki on jest piekny! A może to przez to, że to ty zdjęcia robiłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: prawdę powiedziawszy to kwiatki są malutkie i niepozorne - akebia rośnie bardzo szybko i jeśli ma podporę np. w postaci sznurka to pnie się wyyyyysoko - w zeszłym roku pędy wlazły na garaż i przyczepiły sie do komina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Evelina Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Gosiek'][quote name='Ania']Gosia i co ja mam Ci o tych zdjęciach napisać? No co? Przecież wiadomo, że one są boskie, cudne, wspaniałe, genialne, piękne, urocze, niesamowite, oszałamiające, powalające, mnie frustrujące, zazdrość budzące, w pamięć zapadające, koncentrację pogarszające i sen z powiek spędzające. :buzi: [quote name='olcha']Wszystko zostało powiedziane, nie muszę nic dodawać :lol:wariatki :lol::lol::lol: Juz widze te prosby o czasowego bana zeby zlapac oddech od Gosiowych fotek :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='Evelina']Juz widze te prosby o czasowego bana zeby zlapac oddech od Gosiowych fotek :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ewa chcesz mnie chwilowo zbanować? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzisiejsza partia zdjeć a właściwie pierwsza część :eviltong: Kasiu - to ptaszynka Rodzic maluszków.. wiesz cóż to za ptica? Quote
Alicja Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 :shake:Evelinko , nie banuj Gosi , bo na kogo zwalimy naszą bezsenność :evil_lol: Gosiu .....a zresztą wiesz ;) Quote
olcha Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Gosiek']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ewa chcesz mnie chwilowo zbanować? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzisiejsza partia zdjeć a właściwie pierwsza część :eviltong: :placz: :placz: :placz: mój ty niedościgniony ideale :modla: A takie ptice kiedyś i u mnie w dziupli w starej gruszce się zagnieździły :multi: Quote
Gosiek Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='olcha']:placz: :placz: :placz: mój ty niedościgniony ideale :modla: A takie ptice kiedyś i u mnie w dziupli w starej gruszce się zagnieździły :multi: hahaha oj Oleńko ależ słodzisz ;) i co? miały pisklaki? całe 2 dzisiejsze robale - wiecej dziś nie ufociłam Quote
anetta Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ooo fuuuuuuuuu :tard: One chyba byly w czasie sniadanka. Quote
Gosiek Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 anetta napisał(a):Ooo fuuuuuuuuu :tard: One chyba byly w czasie sniadanka.nio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha oj Oleńko ależ słodzisz ;) :obrazic: [quote name='Gosiek'] i co? miały pisklaki? całe 2 dzisiejsze robale - wiecej dziś nie ufociłam A nie wiem czy miały bo ta gruszka w takich chaszczach stoi i nie było tam dostępu. Z daleka było widać, że wlatują do dziupli. A samych małych nie widziałam :niewiem: ta dziupla była w miarę nisko nad ziemią...:roll: Quote
PIKA Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Gosiek'] całe 2 dzisiejsze robale - wiecej dziś nie ufociłam Tu jest więcej niz dwa robale :shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Witajcie :buzi: [quote name='Gosiek'] ten robal to mi się nawet bardzo podoba :lol: on jest :hmmmm: taki... :hmmmm: elegancki Quote
Gosiek Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 hahaha robali wiecej niz 2 ale 2 zdjecia :eviltong: to teraz czas na Axia :p przed kąpielą - brudasek szczęśliwy po kąpieli :lol: hihi hoooopla dooobrze sie leży na bujawce :p na ciepłym chodniczku też fajnie :razz: zmykam już - paaaaaa Quote
Jerez Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Poświata, chętnie wstawie zdjęcia moich kotów w wątku zakoconych, tylko gdzie ten wątek? Nie mogę go znaleźć. Mogę oczywiście założyć swój wątek w galerii. Gosiek, Axelek jest BOSKI, BOSKI. Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Jerez']Poświata, chętnie wstawie zdjęcia moich kotów w wątku zakoconych, tylko gdzie ten wątek? Nie mogę go znaleźć. Mogę oczywiście założyć swój wątek w galerii. Gosiek, Axelek jest BOSKI, BOSKI. dzieki - dla mnie też jest boski :lol: ale każdy psiarz chyba zna to uczucie :loveu: a topik o zakoconych masz t u t a j Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 na dobry początek dnia mam dla Was troszkę kwiatków :cool1: skalniaczek w pełnej okazałości hihi grzybki ;) bzik irga hmm listki :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Dzień doberek :p ;)i wcale nie sztuczne te grzybki :razz: ale Axio robi susy:crazyeye: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień doberek :p ;)i wcale nie sztuczne te grzybki :razz: ale Axio robi susy:crazyeye: hihi takie psiaczki wyrosły wokół ściętego tulipanka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Axio skacze wysoko to fakt.. ostatnio lubi leżeć na bujawce a ja sobie siedzę koło niego i czytam książeczki ;) Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Gosiek napisał(a):hihi takie psiaczki wyrosły wokół ściętego tulipanka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Axio skacze wysoko to fakt.. ostatnio lubi leżeć na bujawce a ja sobie siedzę koło niego i czytam książeczki ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:przy Ozzulku by ci miejsca brakło :razz: Quote
Cola Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Witam :) słoneczko u mnie już przegoniło chmurki :cool3: będą dzisiaj jakieś foconka?? Ten robal jest extra...i nawet spojrzał w obiektyw, szkoda tylko, że nie powiedział marmolada :lol: :lol: ...a skalniaczek fajowy...taki uzwierzęcony :cool3: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Cola']Witam :) słoneczko u mnie już przegoniło chmurki :cool3: będą dzisiaj jakieś foconka?? Ten robal jest extra...i nawet spojrzał w obiektyw, szkoda tylko, że nie powiedział marmolada :lol: :lol: ...a skalniaczek fajowy...taki uzwierzęcony :cool3: hahaha a jaką popularność ma wśród przechodzących dzieci ;) niektóre myślą że króliczek jest zywy :lol::lol::lol: Ala - myślę że by nie zabrakło - spokojnie byśmy się pomieścili :cool1: Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Gosiek'] to teraz czas na Axia :p przed kąpielą - brudasek Jaki brudasek?:roll: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='an3czka']Jaki brudasek?:roll: no brudasek - półtora tygodnia bez kapieli u yorka = włos brzydki, matowy i sztywniejszy :evil_lol: a po kapieli pięknie pachnie, włoski są mieciutkie i błyszczące i taaakie fajowe do głaskania jak aksamit :loveu: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Gosiek']no brudasek - półtora tygodnia bez kapieli u yorka = włos brzydki, matowy i sztywniejszy :evil_lol: a po kapieli pięknie pachnie, włoski są mieciutkie i błyszczące i taaakie fajowe do głaskania jak aksamit :loveu: A skąd u yorków wziął się taki "ludzki" włos? Jest jakaś tego historia? Moje niekąpane chyba ze 2 miesiące :eviltong: zaczynają śmierdzieć :roll: Quote
Teklunia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Gosiek']Kasiu - to ptaszynka Rodzic maluszków.. wiesz cóż to za ptica? Gosiu, wiesz ze nie wiem :oops: moze piecuszek, moze strumieniowka czy wierzbówka? cos pokrzewkowatego w kazdym razie: ) [quote name='Gosiek'] aleee!!! przyjecie mają :lol: [quote name='Gosiek']hihi hoooopla moje psy zawsze sie baly hustawki, ze wzgledu na to ze sie rusza... dlatego jestem pelna uznania dla odwagi Axia :lol: Quote
Recommended Posts