Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Gosiu - też wczoraj oglądałam film o szarańczy :multi:
Wiesz... ja lubie szrańczę... fotografować oczywiscie :razz:
Strasznie mi się szarańcza podoba jako obiekt do fotografowania i już sie nie mogę doczekać zeby znów jej fotki jakieś porobić... ale to jeszcze ponad miesiąc :roll:

a ból głowy to może ta wredna trzydniówka ... och jak ja tego nie cierpię :(

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GOOOSIUUUU!!!!!

SZOOOOK !!!! Jesteś moim niedoścignionym ideałem fotograficznym!!!!!!:modla::modla::modla::modla::modla:
Dawaj to na jakiś konkurs!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='AlKil']GOOOSIUUUU!!!!!

SZOOOOK !!!! Jesteś moim niedoścignionym ideałem fotograficznym!!!!!!:modla::modla::modla::modla::modla:
Dawaj to na jakiś konkurs!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Ewa - dziekuję bardzo ale.. daleko tej focie do doskonałości .... wstawiłam ja tylko dlatego ze w miarę wraźnie wyszły roslinki w kropelce :oops::oops::oops:

Posted

Jak zwykle powaliłaś mnie tymi kropelkami :lying:

Burza była fajna, bo przestało boleć mnie kolano (barometr wstrętny :mad: ), a ja tam wolę modliszki od szarańczaków :p

Posted

[quote name='Cola']Jak zwykle powaliłaś mnie tymi kropelkami :lying:

Burza była fajna, bo przestało boleć mnie kolano (barometr wstrętny :mad: ), a ja tam wolę modliszki od szarańczaków :p hmmm modliszki też uwielbiam focić ale... o wiele trudniej je wypatrzeć niż wszędobylską szarańczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

konwaliowe wairiacje

serduszkowiec

Posted

AlKil napisał(a):
W miarę wyraźnie????? Daleko do doskonałości???????????
Czy Ty kiedyś będziesz z siebie zadowolona???!!!!!:mad:
hmm pewnie tak - jeśli mi wyjdzie takie zdjecie jakie bym chciała :evil_lol: czyli wyraźny obrys kropli + wyraźny obraz w środku :eviltong:

Posted

hihi bo modliszkę się kupuje i wypuszcza na roślinkę i cyka, cyka, cyka :evil_lol:
..a ufociłaś jakąś?? :razz: pokaż :razz:

..ta konwalijka mi się bardzo podoba :loveu:

Posted

hahaha wyczułam Cię chyba i własnie looknęłam na fotki z wakacji - modliszkę mam taką.. kicha bo z daleka robiłam - w tym roku postaram sie ładniejszą uwiecznić ;)

i jeszcze dwie konwalijki

Posted

dzięki za modliszkę :loveu: i tak mi się podoba....to ja zamawiam w kadrze wielkie jej oczęta z ryjkiem :cool3:

no tak, teraz to ciężko mnie nie wyczuć :evil_lol: :evil_lol: jak się wygadałam, że lubię takie tam robalstwa :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):

Wiesz... ja lubie szrańczę... fotografować oczywiscie :razz:
Strasznie mi się szarańcza podoba jako obiekt do fotografowania i już sie nie mogę doczekać zeby znów jej fotki jakieś porobić...

:crazyeye: taaaa......nie wiedziałam, że u nas też te paskudy są, ale mam nadzieję, że przynajmniej nie w takiej ilości jak na wczorajszym filmie :roll: Ja wogóle nie lubię robali! Ani łażących ani fruwających :mad: Jak jesteśmy na działce, to przed wieczorem latają chrabąszcze (tak się chyba toto nazywa...), a jak wpadnie na mnie to aż się otrząsam...ze zgrozy :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']:crazyeye: taaaa......nie wiedziałam, że u nas też te paskudy są, ale mam nadzieję, że przynajmniej nie w takiej ilości jak na wczorajszym filmie :roll: Ja wogóle nie lubię robali! Ani łażących ani fruwających :mad: Jak jesteśmy na działce, to przed wieczorem latają chrabąszcze (tak się chyba toto nazywa...), a jak wpadnie na mnie to aż się otrząsam...ze zgrozy :evil_lol:Gosiu, nie wiem czy i u nas jest szarańcza... fociłam w Chorwacji ;)

A tych latających chrabaszczy też nie lubię... chyba że usiądzie sobie gdzieś ii da sie sfotografować :lol:

Cola - jak tylko wypatrze modliszke to ja obfocę ze wszech stron :loveu:

Posted

Czytam sobie wątek o Akselku i bardzo mi się podoba. Zdjęcia są rzeczywiście piękne, szczególnie lubię te, na których jest Axelek. Bo Axelek mnie urzekł mnie się swoją yorkowością. Może i ja kiedyś doczekam się swojego Axelka, ale na razie mam belgusia a raczej belgusię, czarną jak sadza i najukochańszą.
Pozdrawiam od Camiśki.

Posted

serduszkowiec

jakie to sliczne :loveu:

I widze Gosiu, że będziesz miala pracowite wakacje :lol:
Mnie masz nagrac Cykady a Coli modliszki fotografowac :lol:

Posted

[quote name='PIKA']serduszkowiec

jakie to sliczne :loveu:

I widze Gosiu, że będziesz miala pracowite wakacje :lol:
Mnie masz nagrac Cykady a Coli modliszki fotografowac :lol: Oj dobrze ze przypomniałaś.. mam możliwosć zgrać te cykadki z zeszłego roku i Ci przeslę wieczorkiem - co nie znaczy ze w tym roku nie nagram ponownie :diabloti:

a serduszkowiec jest śliczny - dopiero zaczyna kwitnąć ale w szczytowej fazie jest cały obsypany kwiatuszkami :loveu:

Posted

Jerez napisał(a):
Czytam sobie wątek o Akselku i bardzo mi się podoba. Zdjęcia są rzeczywiście piękne, szczególnie lubię te, na których jest Axelek. Bo Axelek mnie urzekł mnie się swoją yorkowością. Może i ja kiedyś doczekam się swojego Axelka, ale na razie mam belgusia a raczej belgusię, czarną jak sadza i najukochańszą.
Pozdrawiam od Camiśki.
witam cieplutko :multi: i bardzo mi miło ze Axio się spodobał :p
zapraszamy częściej i zyczę spełnienia marzeń o rozbrykanym yoreczku :cool1:

Posted

Jerez napisał(a):
Pozdrawiam od Camiśki.

Yorki Yorkami, Camiśka Camiśką, ale mnie osobiście bardziej zainteresowała ta "banda kotów :diabloti: :diabloti: :diabloti: " w twoim podpisie :cool3: :lol: . Czy możesz wstawić fotki w topicu "zakoconych" ???

Posted

[quote name='Gosiek']
och, jakie piekne slimacze zaloty :loveu::loveu::loveu: mowie Ci Gosiu, to wszystko przez ten maj :p

[quote name='Gosiek']

mrrrru :p:p:p

[quote name='Cola'] jak się wygadałam, że lubię takie tam robalstwa :evil_lol:Cola, jak milo poznac bratnia dusze :p

Posted

hahaha ja też lubię robali ale.. fotografować :eviltong:

w domu nie mają prawa bytu :evil_lol:

właśnie byłam z Axelkiem na dworku i odkryłam coś cudownego.. w tui jest gniazdko z 6 pisklaczkami - delikatnie odgięłam gałąź i obfociłam te maciupki :loveu::loveu::loveu:
zajrze tam za kilka dni - może juz sie opierzą :multi:
zaraz zgram fotki :p

Posted

[quote name='basiulka22tychy']jejjjjjjj gdzie Ty robisz takie sliczne zdjecia:o pokazujesz je na jakis wystawach ?? :):):) nie, nigdzie oprócz DGM ich nie pokazuję :lol: