Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 hahaha no dobra - karykaturę twarzy :evil_lol: same zobaczcie - to zdjecie z zeszłego roku Quote
aga1215 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha no dobra - karykaturę twarzy :evil_lol: same zobaczcie - to zdjecie z zeszłego roku :crazyeye: skrzyżowanie Marsjanina z Chińczykiem :crazyeye: :evil_lol: Quote
anetta Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Czuje sie jak w Makrokosmosie!!! :ghost_2: Bardzo ladnie Twoja corcia wyszla wsrod tych kwiatkow :loveu: Quote
Teklunia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='an3czka']Np. Przyszła mama z córką na próbne czesanie miesiąc wcześniej!!! Kazała opuścić rolety, żeby nikt z zewnatrz nie widział jak jej córka będzie uczesana! Co chwilę powtarzała córce, że ma nikomu nie wspominać o fryzurze, bo musi wyglądać oryginalnie i wogóle to wielka tajemnica!!! Chora kobieta!:shake: nie do wiary :-o takie rzeczy sie dzieja? ale za tym wszystkim musza stac niespelnone ambicje rodzicow... szkoda tylko ze cierpia przez nie dzieci, bo robi im sie wode z mozgu :shake: Quote
olcha Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 A dajcie spokój! Sale na komunie trzeba rezerwować z pół rocznym wyprzedzeniem! Quote
an3czka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Teklunia']nie do wiary :-o takie rzeczy sie dzieja? ale za tym wszystkim musza stac niespelnone ambicje rodzicow... szkoda tylko ze cierpia przez nie dzieci, bo robi im sie wode z mozgu :shake: No więc właśnie. Chorzy ludzie co? Quote
Teklunia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha nie czołgam sie - żywopłot mam wysoki :eviltong: biedroneczki Gosia, zapomnialam jeszcze dodac ze robaczki mnie powalily... Szczegolnie te Dronki ;) A to ze ja przylapalas na "jajeczkowaniu" to naprawde jakis cud!!! Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='Teklunia']nie do wiary :-o takie rzeczy sie dzieja? ale za tym wszystkim musza stac niespelnone ambicje rodzicow... szkoda tylko ze cierpia przez nie dzieci, bo robi im sie wode z mozgu :shake: oj dzieją sie dzieją... moja teściowa jest fryzjerka więc wie co sie dzieje... ludzie są koszmarni... choć u niej nigdy aż tak nie było zeby była taaaka tajemnica z fryzurą :roll: Anetko dziękuję bardzo ... zdjecie na skalniaku robiłam specjalnie dla Poswiatki bo jej sie skalniaczek upodobał szczególnie :lol: No i co? widzicie teraz "twarz" na pająku? :razz: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha no dobra - karykaturę twarzy :evil_lol: same zobaczcie - to zdjecie z zeszłego roku ufol a nie człowiek :p Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Teklunia napisał(a):Gosia, zapomnialam jeszcze dodac ze robaczki mnie powalily... Szczegolnie te Dronki ;) A to ze ja przylapalas na "jajeczkowaniu" to naprawde jakis cud!!!hihi jakos sie specjalnie z tym nie kryła ;) ale faktycznie łatwo zobaczyć biedronki w parkach ale jajeczkujące to rzadkość :evil_lol: a tych parek to zatrzęsienie na maxa - żywopłot oblężenie przeżywa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Gosiek napisał(a): a tych parek to zatrzęsienie na maxa - żywopłot oblężenie przeżywa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cóż, wiosna, maj... czas zakochanych ;) Quote
olcha Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Połączenie ośmiornicy z obcym. Ale twarzy nie widze :shake: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='olcha'] Połączenie ośmiornicy z obcym. Ale twarzy nie widze :shake: :evil_lol: no jak to nie widzisz? na żółtej twarzy masz oczy, nos i usta.... przypatrz się dokładnie :diabloti: Kasiu - czas zakochanych to moze dla nas... zwierzaczki bardziej na rozmnażanko liczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 :-o ile tu cudownych owadzików :loveu: :loveu: dronki boskie...a pajączek też niczego sobie...może podrzucę Tobie moje ptaszniki i je pofocisz :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Cola napisał(a)::-o ile tu cudownych owadzików :loveu: :loveu: dronki boskie...a pajączek też niczego sobie...może podrzucę Tobie moje ptaszniki i je pofocisz :evil_lol: :crazyeye: oooo nie ma mowy - TEGo focić nie bedę :shake: te pająki które focę mają góra 0,5cm - większych sie boję :oops: brrr nawet przez obiektyw bym ich widzieć nie chciała :diabloti: Quote
Cola Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Gosiek napisał(a)::crazyeye: oooo nie ma mowy - TEGo focić nie bedę :shake: te pająki które focę mają góra 0,5cm - większych sie boję :oops: brrr nawet przez obiektyw bym ich widzieć nie chciała :diabloti: widzieć jak widzieć...a dotknąć?? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: takie fajne włoski puchate :razz: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Paulina wróciła ze szkoły i powiedziała tak : "eee łatwe to było" :multi::multi::multi: zobaczymy :lol: znalazłam jeszcze takie dronki :diabloti: mam jeszcze muszke i Axelka zostały mi jeszcze kwiatki :cool1: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='Cola']widzieć jak widzieć...a dotknąć?? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: takie fajne włoski puchate :razz: w zyciu nie dotknę pająka.. tym bardziej takiego wielkiego tak samo jak nie jadam owoców morza - choć nie dlatego że sie brzydzę wyglądu - odstrasza mnei to ze są takie sliczne jako żywe - np kreweteczki ... choć paluszki krabowe jem :oops: Quote
Cola Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Mucha jest bombowa :multi: ...że krewetki ładnie wyglądają jako żywe to się zgodzę, ale są też dobre w smaku...a paluszki krabowe mniam...pewnie je wcinasz, bo są przerobione..ale jak by Ci rzyszło całego kraba znaleźć na talerku to chyba byś odmówiła :razz: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Cola napisał(a):Mucha jest bombowa :multi: ...że krewetki ładnie wyglądają jako żywe to się zgodzę, ale są też dobre w smaku...a paluszki krabowe mniam...pewnie je wcinasz, bo są przerobione..ale jak by Ci rzyszło całego kraba znaleźć na talerku to chyba byś odmówiła :razz:bingo :oops: uwielbiam ogladać kraby i krewetki na wolności..... mam wyrzuty sumienia jedząc paluszki krabowe ale... w paluszkach mięsa z kraba jest znikoma ilość bo większosć stanowi dorsz :lol: No i paluszki są robione z wielkich królewskich krabów a nie słodkich małych skubańców czających sie w przybrzeżnych kamykach :lol: Quote
an3czka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Gosiek'] znalazłam jeszcze takie dronki :diabloti: mam jeszcze muszke i Axelka zostały mi jeszcze kwiatki :cool1: Mucha jest kosmiczna! A Axio taki grzeczniutki:loveu: Biedronki świntuszki:lol: Quote
Teklunia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Gosiek'] znalazłam jeszcze takie dronki :diabloti: a to sobie Droneczki zaszalaly :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie powinnas takich zdjec pokazywac przed 22.00 ;) Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='Teklunia']a to sobie Droneczki zaszalaly :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie powinnas takich zdjec pokazywac przed 22.00 ;):lol::lol::lol: przecież to sama natura :eviltong: ale burza przeszła... u Was też? kwiatki z bukietu Pauliny Quote
Recommended Posts