Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha no dobra - karykaturę twarzy :evil_lol:

same zobaczcie - to zdjecie z zeszłego roku

:crazyeye: skrzyżowanie Marsjanina z Chińczykiem :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Np. Przyszła mama z córką na próbne czesanie miesiąc wcześniej!!! Kazała opuścić rolety, żeby nikt z zewnatrz nie widział jak jej córka będzie uczesana! Co chwilę powtarzała córce, że ma nikomu nie wspominać o fryzurze, bo musi wyglądać oryginalnie i wogóle to wielka tajemnica!!! Chora kobieta!:shake: nie do wiary :-o takie rzeczy sie dzieja?
ale za tym wszystkim musza stac niespelnone ambicje rodzicow... szkoda tylko ze cierpia przez nie dzieci, bo robi im sie wode z mozgu :shake:

Posted

[quote name='Teklunia']nie do wiary :-o takie rzeczy sie dzieja?
ale za tym wszystkim musza stac niespelnone ambicje rodzicow... szkoda tylko ze cierpia przez nie dzieci, bo robi im sie wode z mozgu :shake:
No więc właśnie. Chorzy ludzie co?

Posted

[quote name='Gosiek']hahahaha

nie czołgam sie - żywopłot mam wysoki :eviltong:

biedroneczki

Gosia, zapomnialam jeszcze dodac ze robaczki mnie powalily... Szczegolnie te Dronki ;) A to ze ja przylapalas na "jajeczkowaniu" to naprawde jakis cud!!!

Posted

[quote name='Teklunia']nie do wiary :-o takie rzeczy sie dzieja?
ale za tym wszystkim musza stac niespelnone ambicje rodzicow... szkoda tylko ze cierpia przez nie dzieci, bo robi im sie wode z mozgu :shake: oj dzieją sie dzieją... moja teściowa jest fryzjerka więc wie co sie dzieje... ludzie są koszmarni... choć u niej nigdy aż tak nie było zeby była taaaka tajemnica z fryzurą :roll:

Anetko dziękuję bardzo ... zdjecie na skalniaku robiłam specjalnie dla Poswiatki bo jej sie skalniaczek upodobał szczególnie :lol:

No i co? widzicie teraz "twarz" na pająku?
:razz:

Posted

Teklunia napisał(a):
Gosia, zapomnialam jeszcze dodac ze robaczki mnie powalily... Szczegolnie te Dronki ;) A to ze ja przylapalas na "jajeczkowaniu" to naprawde jakis cud!!!
hihi jakos sie specjalnie z tym nie kryła ;)
ale faktycznie łatwo zobaczyć biedronki w parkach ale jajeczkujące to rzadkość :evil_lol:
a tych parek to zatrzęsienie na maxa - żywopłot oblężenie przeżywa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']
Połączenie ośmiornicy z obcym. Ale twarzy nie widze :shake: :evil_lol: no jak to nie widzisz? na żółtej twarzy masz oczy, nos i usta.... przypatrz się dokładnie :diabloti:

Kasiu - czas zakochanych to moze dla nas... zwierzaczki bardziej na rozmnażanko liczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:-o ile tu cudownych owadzików :loveu: :loveu: dronki boskie...a pajączek też niczego sobie...może podrzucę Tobie moje ptaszniki i je pofocisz :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
:-o ile tu cudownych owadzików :loveu: :loveu: dronki boskie...a pajączek też niczego sobie...może podrzucę Tobie moje ptaszniki i je pofocisz :evil_lol:
:crazyeye: oooo nie ma mowy - TEGo focić nie bedę :shake:
te pająki które focę mają góra 0,5cm - większych sie boję :oops:
brrr nawet przez obiektyw bym ich widzieć nie chciała :diabloti:

Posted

Gosiek napisał(a):
:crazyeye: oooo nie ma mowy - TEGo focić nie bedę :shake:
te pająki które focę mają góra 0,5cm - większych sie boję :oops:
brrr nawet przez obiektyw bym ich widzieć nie chciała :diabloti:

widzieć jak widzieć...a dotknąć?? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: takie fajne włoski puchate :razz:

Posted

Paulina wróciła ze szkoły i powiedziała tak : "eee łatwe to było" :multi::multi::multi:
zobaczymy :lol:

znalazłam jeszcze takie dronki :diabloti:

mam jeszcze muszke

i Axelka

zostały mi jeszcze kwiatki :cool1:

Posted

[quote name='Cola']widzieć jak widzieć...a dotknąć?? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: takie fajne włoski puchate :razz:
w zyciu nie dotknę pająka.. tym bardziej takiego wielkiego

tak samo jak nie jadam owoców morza - choć nie dlatego że sie brzydzę wyglądu - odstrasza mnei to ze są takie sliczne jako żywe - np kreweteczki ... choć paluszki krabowe jem :oops:

Posted

Mucha jest bombowa :multi:

...że krewetki ładnie wyglądają jako żywe to się zgodzę, ale są też dobre w smaku...a paluszki krabowe mniam...pewnie je wcinasz, bo są przerobione..ale jak by Ci rzyszło całego kraba znaleźć na talerku to chyba byś odmówiła :razz:

Posted

Cola napisał(a):
Mucha jest bombowa :multi:

...że krewetki ładnie wyglądają jako żywe to się zgodzę, ale są też dobre w smaku...a paluszki krabowe mniam...pewnie je wcinasz, bo są przerobione..ale jak by Ci rzyszło całego kraba znaleźć na talerku to chyba byś odmówiła :razz:
bingo :oops:
uwielbiam ogladać kraby i krewetki na wolności..... mam wyrzuty sumienia jedząc paluszki krabowe ale... w paluszkach mięsa z kraba jest znikoma ilość bo większosć stanowi dorsz :lol:
No i paluszki są robione z wielkich królewskich krabów a nie słodkich małych skubańców czających sie w przybrzeżnych kamykach :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']

mam jeszcze muszke

i Axelka

zostały mi jeszcze kwiatki :cool1:
Mucha jest kosmiczna!
A Axio taki grzeczniutki:loveu:
Biedronki świntuszki:lol:

Posted

[quote name='Gosiek']

a to sobie Droneczki zaszalaly :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie powinnas takich zdjec pokazywac przed 22.00 ;)

Posted

[quote name='Teklunia']a to sobie Droneczki zaszalaly :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie powinnas takich zdjec pokazywac przed 22.00 ;):lol::lol::lol: przecież to sama natura :eviltong:

ale burza przeszła... u Was też?

kwiatki z bukietu Pauliny