Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:czyli nawet w Warszawce potrafią spaczyć sens klasy integracyjnej :angryy:no ale ktoś im ten program przyjął :angryy:.Program w takiej klasie powinien być jak w każdej innej tylko te dzieci powinne mieć 2 progam wg którego przyswają wiadomości otóż to - widzę ze nie jestem osamotniona w poglądach :cool1: niby inteegracyjna liczy tylko 16 dzieciaków (pozostałe dwie klasy maja po 24 osóbki) i ma dwie nauczycielki ale.. coś tu jest nie tak :angryy: Ciekawa jestem jak tamte dzieci poradzą sobie w 4 klasie - przecież i tak ciężko im będzie sie przestawić z 1 miłej pani na kilku wymagajacych nauczycieli... ciekawe jak długo będą jechali na okrojonym materiale :roll: Aniu - bardzo mi sie to podoba bo przynajmneij nie ma rewii mody + sukien ślubnych dla dziewczynek :shake: strasznie mnie to wkurza - tzn podejscie niektórych rodziców... tak było za mojej komunii - jedna dziewczynka miała mniesamowita suknię, która na pewno nie mogla uchodzić za komunijną - koszmar :shake:] Ewa - mszyca nabłyszczyła sie fleszem ;) Muszę jeszcze ufocić porządnie "zad" mszycy - mają śmieszny otworek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha bardzo możliwe ... mówisz o mojej córze? :cool1: w rzeczy samej - ładna pannica Ci rośnie :lol: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 aga1215 napisał(a):w rzeczy samej - ładna pannica Ci rośnie :lol: a dziękuję bardzo :multi::multi::multi: ale jej nie powtórzę ;) Quote
nathaniel Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 U mnie na komuni 5 lat temu , mialy byc jednakowe sukienki , jednakowe "garniturki" białe, ze złotym napisem JHS i co ? PRzykro mowic aLE dupa, jakis rodzic sie zbunotwal, choc wszysycy juz byli pomiezeni, tylko trzeba bylo zlozyc sie na material i hola...a tak to kazdy byl inaczej...horror Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: mszyca z horroru - GIGANTYCZNA!!! :mad: hahaha Monisiu - no to moze wolisz pajączka? [quote name='AlKil']To czekam na ten zad!!!:evil_lol: no to jutro ufocę bo dziś pada co chwile więc juz nie dam rady Quote
r_2005 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Gosiek napisał(a):Muszę jeszcze ufocić porządnie "zad" mszycy - mają śmieszny otworek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W zadzie każdy ma otworek...:lol: A co śmiesznego jest w otworku mszycy? Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ten ma znowu 8 oczu :crazyeye: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 nathaniel napisał(a):U mnie na komuni 5 lat temu , mialy byc jednakowe sukienki , jednakowe "garniturki" białe, ze złotym napisem JHS i co ? PRzykro mowic aLE dupa, jakis rodzic sie zbunotwal, choc wszysycy juz byli pomiezeni, tylko trzeba bylo zlozyc sie na material i hola...a tak to kazdy byl inaczej...horror ech - szkoda gadać :angryy: u nas na szczęście na 67 dzieciaków tylko 1 rzodzice sie wyłamali i dziewczynka wystąpiła w 2 różnych kreacjach koronkowych.... na Komuni w jednea a w biały tydzień w dwóch na przemian :roll: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 r_2005 napisał(a):W zadzie każdy ma otworek...:lol: A co śmiesznego jest w otworku mszycy? hahaha Roczek sie znalazła :multi: a śmiesznie wygląda - taki wielki okrąg na cały zad :eviltong: Quote
AlKil Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Gosiek napisał(a): to jutro ufocę bo dziś pada co chwile więc juz nie dam rady no tak, kiepsko się czołga na deszczu... poczekam do jutra!:eviltong: Quote
Alicja Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 AlKil napisał(a):no tak, kiepsko się czołga na deszczu... poczekam do jutra!:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosiu musisz dać się obfocić ;) Quote
olcha Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ale błyszcząca ale ładna. U mnie takie potworki siedzą zielone :shake: One tak strasznie szybko biegają! Jak tyś go złapała w kadrze??? :-o Jesteś moim guru :modla: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosiu musisz dać się obfocić ;) hahahaha nie czołgam sie - żywopłot mam wysoki :eviltong: biedroneczki Quote
PIKA Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Gosiu córcia wygladala cuudnie :loveu: Mszyca ladnie zrobiona :razz: ale i tak jest bleee :evil_lol: a ten test na koniec 3 klasy to obowiazkowy jest w calej Polsce chyba :crazyeye: jak to, ze u niektorych go nie ma ? :crazyeye: to ja lecem dalej pracowac :roll: Quote
r_2005 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha Roczek sie znalazła :multi: A ja się zgubiłam?:crazyeye: To Ciebie nie było:lol: a śmiesznie wygląda - taki wielki okrąg na cały zad :eviltong: Znaczy więcej ma dziurska niż zadu?:evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='olcha'] Ale błyszcząca ale ładna. U mnie takie potworki siedzą zielone :shake: One tak strasznie szybko biegają! Jak tyś go złapała w kadrze??? :-o Jesteś moim guru :modla: hihi zielone też sa... i brązowawe ale.. te czarne najładniej na zdjeciach wychodzą... a pająk jest świetny - w zeszłym roku z większej odległosci zdjecia robilam i ten jego odwłok ma normalnie ludzką twarz :crazyeye: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='AlKil'] A to co znowu??????? no jak to co? Biedronka składa jajeczka :cool1: [quote name='r_2005']A ja się zgubiłam?:crazyeye: To Ciebie nie było:lol: Znaczy więcej ma dziurska niż zadu?:evil_lol: no na to wygląda - smieszne te mszyce są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja sie nie zgubiłam tylko nie miałam na nic chęci :eviltong: czytałam ale nie pisałam na DGM :oops: wieczorkiem wstawię wreszcie przepis na drożdżowe ala chałka - robiłam i mam fotki :lol: a teraz zmykam robić obiadek bo mężyk niedługo wraca, Paula wróci po 16 i idziemy do mojej Babci na urodzinki :cool1: Quote
olcha Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Gosiek']hihi zielone też sa... i brązowawe ale.. te czarne najładniej na zdjeciach wychodzą... a pająk jest świetny - w zeszłym roku z większej odległosci zdjecia robilam i ten jego odwłok ma normalnie ludzką twarz :crazyeye: Ludzką...twarz...:crazyeye: ? To zdjęcie od dziś jest moim ulubionym :loveu: Birdona na porodówce :evil_lol: Quote
r_2005 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Gosiek napisał(a):a pająk jest świetny - w zeszłym roku z większej odległosci zdjecia robilam i ten jego odwłok ma normalnie ludzką twarz :crazyeye: Ja wcale nie mam takiej twarzy:roll: :shake: Quote
r_2005 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Gosiek napisał(a):a teraz zmykam robić obiadek bo mężyk niedługo wraca, Paula wróci po 16 i idziemy do mojej Babci na urodzinki :cool1: To u Babci nie najecie się?:crazyeye: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 r_2005 napisał(a):Ja wcale nie mam takiej twarzy:roll: :shake: hahahahaha ja też nie :mad: Quote
an3czka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Gosiek'] Aniu - bardzo mi sie to podoba bo przynajmneij nie ma rewii mody + sukien ślubnych dla dziewczynek :shake: strasznie mnie to wkurza - tzn podejscie niektórych rodziców... tak było za mojej komunii - jedna dziewczynka miała mniesamowita suknię, która na pewno nie mogla uchodzić za komunijną - koszmar :shake:] Dokładnie. Ja miałam bardzo skromną i wcale nie czułam się gorsza, a wręcz przeciwnie. Wiadomo, jeśli któs czuje sie niedowartościowany, to i sukienkę wykorzysta jako coś czym może zwrócić na siebie uwagę innych. Wydaje mi się, że to niestety mamy mają problem a nie 8-letnie dziewczynki:cool1:. Miałam kiedyś taką znajomą fryzjerkę, która opowiadała mi co się dzieje przed komuniami... Np. Przyszła mama z córką na próbne czesanie miesiąc wcześniej!!! Kazała opuścić rolety, żeby nikt z zewnatrz nie widział jak jej córka będzie uczesana! Co chwilę powtarzała córce, że ma nikomu nie wspominać o fryzurze, bo musi wyglądać oryginalnie i wogóle to wielka tajemnica!!! Chora kobieta!:shake: Quote
olcha Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='an3czka']Dokładnie. Ja miałam bardzo skromną i wcale nie czułam się gorsza, a wręcz przeciwnie. Wiadomo, jeśli któs czuje sie niedowartościowany, to i sukienkę wykorzysta jako coś czym może zwrócić na siebie uwagę innych. Wydaje mi się, że to niestety mamy mają problem a nie 8-letnie dziewczynki:cool1:. Miałam kiedyś taką znajomą fryzjerkę, która opowiadała mi co się dzieje przed komuniami... Np. Przyszła mama z córką na próbne czesanie miesiąc wcześniej!!! Kazała opuścić rolety, żeby nikt z zewnatrz nie widział jak jej córka będzie uczesana! Co chwilę powtarzała córce, że ma nikomu nie wspominać o fryzurze, bo musi wyglądać oryginalnie i wogóle to wielka tajemnica!!! Chora kobieta!:shake: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: Quote
Recommended Posts