sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Gosiek napisał(a):ciacha wyjdą na 100% - tego sie nie da zepsuć :lol: a ten smaczek... wiesz ze wczoraj mój mąż chrupał sobie pierniczki do kawki i sie nie domyślił ze to domowe? Myślał ze w sklepie kupiłam :lol: niooo dobra przekonałaś mnie zaraz lecę do sklepu i zabieram sie do robotki ten smaczek mnie przekonał :sabber: :sabber: Gosiek hahaha ja potrafię wszystko zepsuc :haha: :haha: Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 sayma napisał(a):niooo dobra przekonałaś mnie zaraz lecę do sklepu i zabieram sie do robotki ten smaczek mnie przekonał :sabber: :sabber: Gosiek hahaha ja potrafię wszystko zepsuc :haha: :haha:Wiesz co? Jak zepsujesz pierniki to napisz OK? Nie jestem w stanie w to uwierzyć 8-) A jakie pyszne są takie jeszcze cieplutkie i z kawusią :kaffee_2: Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 sayma napisał(a):Gosiek juz się właśnie masa łączy 8-)No to jeszcze chwilka pieczenia i ..... degustacja ;) Nie przeraź się ze po tych około 15 minutkach pieczenia pierniki są "miękkie" na wierzchu - jak wystygną to takie już nie bedą :) Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Gosiek napisał(a):No to jeszcze chwilka pieczenia i ..... degustacja ;) Nie przeraź się ze po tych około 15 minutkach pieczenia pierniki są "miękkie" na wierzchu - jak wystygną to takie już nie bedą :) już sie doczekać nie moge tylko nie mam foremek 8-) musze coś wykombinować żeby jakis kształcik miały Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 uuuuuu cieniutko jak nie ma foremek, pozostają Ci szklanki i kieliszki na różnej wielkości kółeczka ;) zmykam ubierać choineczkę 8-) Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Gosiek napisał(a):uuuuuu cieniutko jak nie ma foremek, pozostają Ci szklanki i kieliszki na różnej wielkości kółeczka ;) zmykam ubierać choineczkę 8-) Gosiek juz sa pyszniutkie, chrupiace pierniczki mniammmmm ale się objadłam ale są pyszne :-D :-D a z kształtami prowizorka - nie jest tak źle nawet choineczkę mam wycinana nożem :-D :-D Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='sayma']Gosiek juz sa pyszniutkie, chrupiace pierniczki mniammmmm ale się objadłam ale są pyszne :-D :-D a z kształtami prowizorka - nie jest tak źle nawet choineczkę mam wycinana nożem :-D :-D Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Eeeextra - no proszę jakie można śliczne ciacha zrobić 8-) A przy okazji są oryginalne i niepowtarzalne - brawo :klacz: Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 jeszzce tylko lukrowanie i juz gotowe to moje pierwsze ciasteczka bezforemkowe hihihhihih :haha: a jutro jade do sklepu i kupuje ładne foremeczki :-D Quote
Alka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 sayma , jestem pod wrażeniem :klacz: śliczne i na pewno smaczne ciasteczka :-D Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Alka napisał(a):sayma , jestem pod wrażeniem :klacz: śliczne i na pewno smaczne ciasteczka :-D hahaha napewno są PYSZNE :-D :-D Alka w poniedziałek robie te twoje (drugie z życiu yyuuupiii) ale juz z foremkami 8-) 8-) może jak ozdobie to nie bedą takie pokraczne hahaha Gosiek czy one mi nie wyszły za cienkie?? Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 nie, nie wyszły za cienkie - takie powinny właśnie być - wkońcu to pierniczki ;) coś mi sie nie udaje zdjecia wstawić :( Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Gosiek'] jaka bombaseczka śliczna sama robiłaś?? cuuudeńko :-D :-D Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 ha - chyba już wiem jak wstawiać fotaski Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='sayma']jaka bombaseczka śliczna sama robiłaś?? cuuudeńko :-D :-D Sama :cool2: Bardzo mi miło ze sie podoba - dwa lata temu mnei naszło i tak się bawiłam :lol: Quote
Alka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Gosiu, ta choineczka to już tegoroczna ? Śliczna !:-D Moja leży na balkonie, dopiero w przyszłym tygodniu będziemy ją ubierac Mateusz mi pokazał jak wstawiać fotki , jakos nie umiem się odnależć na nowym forum Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 :multi: :multi: i te jamiołeczki sliczne też?? Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 A ja sama kombinuję co i jak robić :nonono2: Tak Alunia, to już tegoroczna choinka - właśnie niedawno skończyłam ja ubierać. Teraz troszkę czuję ze sie swięta zbliżają - pięknie pachnie i ... strasznie kłuje ;) Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 sayma napisał(a)::multi: :multi: i te jamiołeczki sliczne też?? Nie, jamiołeczki kupiłam w Leroyu 8-) ale strasznie mi sie podobają i wiszą że tak powiem na samym wierzchu. Quote
Gosiek Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Śnieżyca za oknem a my zapomnieni na 3 stronce :puppydog: Idę piec kolejne pierniczki bo mi poprzednei zjedli ;-) Quote
isabelle Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 to już was Gosiaczku przenoszę na 1 stronke, przynajmniej chwilowo :-D kurcze, w ogole nie moge sie polapac w tym nowym dogo, i watki mam nie po kolei, tragedia .., a gdzie sa te dawne ikonki, wszystko pozmieniane :nonono2: :nonono2: :nonono2: Quote
Gosiek Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 cześć i czołem.... ale dzis fajnie. Biało za oknem, choineczka pieknie w domku pachnie.... ach teraz czuję ze sie swięta zbliżają :lol: Agatko - emotki podreczne są kiepsko dobrane wiec niestety trzeba otwierać okno z pozostałymi albo wpisywać ręcznie ;) Kasieńko juz sie wpisałam do nowego topiku - bardzo sie cieszę ze takowy powstał :-D Dziś cały dzień bedę piekła ciacha, jutro będę je dekorować, więc jutro mogę wstawić dwa nowe przepisiki na ciasteczka 8-) Lecę na dwór z piesiem - poszalejemy troszkę na tym białym puszku a potem... do roboty w kuchni :lol: Quote
Alka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Ja dzisiaj też będę szlaleć w kuchni ...ale ze sprzątaniem ... Quote
Recommended Posts