Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
ciacha wyjdą na 100% - tego sie nie da zepsuć :lol:
a ten smaczek... wiesz ze wczoraj mój mąż chrupał sobie pierniczki do kawki i sie nie domyślił ze to domowe?
Myślał ze w sklepie kupiłam :lol:

niooo dobra przekonałaś mnie zaraz lecę do sklepu i zabieram sie do robotki
ten smaczek mnie przekonał :sabber: :sabber:
Gosiek hahaha ja potrafię wszystko zepsuc :haha: :haha:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sayma napisał(a):
niooo dobra przekonałaś mnie zaraz lecę do sklepu i zabieram sie do robotki
ten smaczek mnie przekonał :sabber: :sabber:
Gosiek hahaha ja potrafię wszystko zepsuc :haha: :haha:
Wiesz co? Jak zepsujesz pierniki to napisz OK?
Nie jestem w stanie w to uwierzyć 8-)
A jakie pyszne są takie jeszcze cieplutkie i z kawusią :kaffee_2:

Posted

sayma napisał(a):
Gosiek juz się właśnie masa łączy 8-)
No to jeszcze chwilka pieczenia i ..... degustacja ;)
Nie przeraź się ze po tych około 15 minutkach pieczenia pierniki są "miękkie" na wierzchu - jak wystygną to takie już nie bedą :)

Posted

Gosiek napisał(a):
No to jeszcze chwilka pieczenia i ..... degustacja ;)
Nie przeraź się ze po tych około 15 minutkach pieczenia pierniki są "miękkie" na wierzchu - jak wystygną to takie już nie bedą :)

już sie doczekać nie moge tylko nie mam foremek 8-) musze coś wykombinować żeby jakis kształcik miały

Posted

Gosiek napisał(a):
uuuuuu cieniutko jak nie ma foremek, pozostają Ci szklanki i kieliszki na różnej wielkości kółeczka ;)

zmykam ubierać choineczkę 8-)

Gosiek juz sa pyszniutkie, chrupiace pierniczki mniammmmm ale się objadłam ale są pyszne :-D :-D
a z kształtami prowizorka - nie jest tak źle nawet choineczkę mam wycinana nożem :-D :-D

Posted

[quote name='sayma']Gosiek juz sa pyszniutkie, chrupiace pierniczki mniammmmm ale się objadłam ale są pyszne :-D :-D
a z kształtami prowizorka - nie jest tak źle nawet choineczkę mam wycinana nożem :-D :-D

Posted

Alka napisał(a):
sayma , jestem pod wrażeniem :klacz: śliczne i na pewno smaczne ciasteczka :-D

hahaha napewno są PYSZNE :-D :-D
Alka w poniedziałek robie te twoje (drugie z życiu yyuuupiii) ale juz z foremkami 8-) 8-)

może jak ozdobie to nie bedą takie pokraczne hahaha
Gosiek czy one mi nie wyszły za cienkie??

Posted

[quote name='sayma']jaka bombaseczka śliczna sama robiłaś?? cuuudeńko :-D :-D Sama :cool2:
Bardzo mi miło ze sie podoba - dwa lata temu mnei naszło i tak się bawiłam :lol:

Posted

Gosiu, ta choineczka to już tegoroczna ? Śliczna !:-D Moja leży na balkonie, dopiero w przyszłym tygodniu będziemy ją ubierac

Mateusz mi pokazał jak wstawiać fotki , jakos nie umiem się odnależć na nowym forum

Posted

A ja sama kombinuję co i jak robić :nonono2:

Tak Alunia, to już tegoroczna choinka - właśnie niedawno skończyłam ja ubierać.
Teraz troszkę czuję ze sie swięta zbliżają - pięknie pachnie i ... strasznie kłuje ;)

Posted

sayma napisał(a):
:multi: :multi: i te jamiołeczki sliczne też??
Nie, jamiołeczki kupiłam w Leroyu 8-) ale strasznie mi sie podobają i wiszą że tak powiem na samym wierzchu.

Posted

to już was Gosiaczku przenoszę na 1 stronke, przynajmniej chwilowo :-D
kurcze, w ogole nie moge sie polapac w tym nowym dogo, i watki mam nie po kolei, tragedia .., a gdzie sa te dawne ikonki, wszystko pozmieniane :nonono2: :nonono2: :nonono2:

Posted

cześć i czołem.... ale dzis fajnie.
Biało za oknem, choineczka pieknie w domku pachnie.... ach teraz czuję ze sie swięta zbliżają :lol:

Agatko - emotki podreczne są kiepsko dobrane wiec niestety trzeba otwierać okno z pozostałymi albo wpisywać ręcznie ;)

Kasieńko juz sie wpisałam do nowego topiku - bardzo sie cieszę ze takowy powstał :-D
Dziś cały dzień bedę piekła ciacha, jutro będę je dekorować, więc jutro mogę wstawić dwa nowe przepisiki na ciasteczka 8-)

Lecę na dwór z piesiem - poszalejemy troszkę na tym białym puszku a potem... do roboty w kuchni :lol: