Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
próbowałaś zrobić kiedyś zdjecie gwiazdki?

A niby czym?:evil_lol::evil_lol: Musialaby byc wielkosci ksiezyca.

Dzien dobry!! Wstawac, szkoda dnia!:multi:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']jak to jak? normalnie - na max zoomie ;)

Daga - zgadza sie, Robert w pracy a ja przed kompikiem :evil_lol:
Poswiatka miała być też dzisiaj ale jakos jej nie widzę :razz:

zdjecie z ostatniej chwili - przed chwilką robione

zrobiłam ale "z ręki" - :angryy: :oops: nie mogę ujarzmić statywiku:angryy: :angryy: :angryy:
Gosiek - jak to robisz, że Cie słucha?????????

Posted

Witaj Gosiu :multi:

Jak tam w ten sloneczny piekny dzionek ? :loveu:

[quote name='Magda_Miki'] N

apisał(a) Gosiek
próbowałaś zrobić kiedyś zdjecie gwiazdki?

A niby czym?:evil_lol::evil_lol: .
teleskopem z wbudowanym aparatem :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
zrobiłam ale "z ręki" - :angryy: :oops: nie mogę ujarzmić statywiku:angryy: :angryy: :angryy:

jak to nie mozesz ujarzmić? :crazyeye: rusza się bez Twojej zgody? :crazyeye: Moze on zywy :evil_lol:

Posted

cześć

zdjęcie mszycy zrobiłam - pod wieczór dopiero wstawię bo teraz kompletie brak mi czasu. Zaraz zmykam na zakupy, potem czeka mnie kuchnia... jak by nie było moja córka ma jutro rocznicę komunii i cosik trzeba poszykować ;)

Aga
- zdjecia księzyca robię też z ręki - statywiku rzadko kiedy uzywam i to głównie do focenia mróweczek lub innych maciupków znajdujących sie blisko ziemi :lol:

no to zmykam i życzę miłego dzioneczka :p

do wieczorka

Posted

PIKA napisał(a):
jak to nie mozesz ujarzmić? :crazyeye: rusza się bez Twojej zgody? :crazyeye: Moze on zywy :evil_lol:
hahaha ucieka na swoich 3 nóżkach a Aga go z aparatem goni :roflt::roflt::roflt:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Gosiu :multi:

A ty gdzie? :roll:
Krzyżem, przed oltarzem lezycie, w podziekowaniu tej pierwszek komunii? :hmmmm:
;)
hihihihi :D

Pika, jestes niesamowita :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Gosiu :multi:

A ty gdzie? :roll:
Krzyżem, przed oltarzem lezycie, w podziekowaniu tej pierwszek komunii? :hmmmm:
;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

czesć

Pika - hahaha wariatka :eviltong:

Jakaś bez chęci na cokolwiek jestem :oops: ale już sie poprawiam i sie ujawniam ;)

[quote name='Cola']...zobaczyłam księżyc i .....bombowe zdjęcie :) dziękuję bardzo :buzi:

Posted

Urocza panienka, niedługo się nie opędzicie od kawalerów :lol: :cool3: . A na egzaminie połmania długopisu :razz: .

ps. a moje młodsze będzie podobnie za rok wyglądało :eviltong: :multi: .

Posted

Poświata napisał(a):
Urocza panienka, niedługo się nie opędzicie od kawalerów :lol: :cool3: . A na egzaminie połmania długopisu :razz: .

ps. a moje młodsze będzie podobnie za rok wyglądało :eviltong: :multi: .
bedzie komunijne czy rocznicowe?

Nie dziekuję - ciekawa jestem tego testu - dzieciaki od kilku tygodni robiły w domu testy próbne - może jakieś zadanka sie na tym właściwym teście powtórzą ;):evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
bedzie komunijne czy rocznicowe?
Komunijne :roll: , Młoda w pierwszej klasie teraz jest.

Gosiek napisał(a):
Nie dziekuję - ciekawa jestem tego testu - dzieciaki od kilku tygodni robiły w domu testy próbne - może jakieś zadanka sie na tym właściwym teście powtórzą ;):evil_lol::evil_lol:
Eeee teścik łatwizna, nie wymyślą nic ponad to co się dzieciaki przez trzy lata uczyły :shake: . Gorzej -bo to pierwszy stres u dzieci, takie poważne słowo "egzamin:crazyeye: ", ale takie porąbane czasy :mad: . Ja pierwszy egzamin miałam....... na maturze, a teraz dzieci zaczynają już w podstawówce, regularny wyścig szczurów..... Nastaw się też psychicznie na totalną zmianę od klasy czwartej, przeważnie kończy się ochronka, a zaczyna prawdziwa szkoła.... życia :mad: .

Posted

Hmmm, mój trzecioklasista żadnego testu nie pisze... czyżby Gdańsk był opóźniony w rozwoju?????
A pannica śliczna i do twarzy jej w bieli :evil_lol:
Rocznicę komunii mam w tą niedzielę, muszę przypomnieć małemu o wypastowaniu butów...:mad:

Posted

[quote name='Poświata']Komunijne :roll: , Młoda w pierwszej klasie teraz jest.

Eeee teścik łatwizna, nie wymyślą nic ponad to co się dzieciaki przez trzy lata uczyły :shake: . Gorzej -bo to pierwszy stres u dzieci, takie poważne słowo "egzamin:crazyeye: ", ale takie porąbane czasy :mad: . Ja pierwszy egzamin miałam....... na maturze, a teraz dzieci zaczynają już w podstawówce, regularny wyścig szczurów..... Nastaw się też psychicznie na totalną zmianę od klasy czwartej, przeważnie kończy się ochronka, a zaczyna prawdziwa szkoła.... życia :mad: . no to "nerwy z Kościołem" będziesz miała - oj niemiło wspominam przygotowania do Komunii u nas - egzaminy, kłótnie między rodzicami - koszmar.

Egzamin jest faktycznie olbrzymim stresem - nie wiem kto to wymyślił żeby już takie małe dzieciaki musiały nerwówkę przeżywać - po co to komu :roll:
Paulina pobiegła juz do szkółki ubrana na galowo... dobre to że piszą we własnej klasie i nie ma spędu trzecich klas - zawsze to łatwiej i m,oże mniej nerwowo :cool1:

Ewa - u Was tgo nmie ma? Myślałam ze wszędzie weszło takie durne zarządzenie - kurczę a może to tylko w naszej szkole? :crazyeye: