Magda Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Gosiek napisał(a):próbowałaś zrobić kiedyś zdjecie gwiazdki? A niby czym?:evil_lol::evil_lol: Musialaby byc wielkosci ksiezyca. Dzien dobry!! Wstawac, szkoda dnia!:multi: Quote
aga1215 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Gosiek']jak to jak? normalnie - na max zoomie ;) Daga - zgadza sie, Robert w pracy a ja przed kompikiem :evil_lol: Poswiatka miała być też dzisiaj ale jakos jej nie widzę :razz: zdjecie z ostatniej chwili - przed chwilką robione zrobiłam ale "z ręki" - :angryy: :oops: nie mogę ujarzmić statywiku:angryy: :angryy: :angryy: Gosiek - jak to robisz, że Cie słucha????????? Quote
PIKA Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Witaj Gosiu :multi: Jak tam w ten sloneczny piekny dzionek ? :loveu: [quote name='Magda_Miki'] N apisał(a) Gosiek próbowałaś zrobić kiedyś zdjecie gwiazdki? A niby czym?:evil_lol::evil_lol: . teleskopem z wbudowanym aparatem :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 aga1215 napisał(a): zrobiłam ale "z ręki" - :angryy: :oops: nie mogę ujarzmić statywiku:angryy: :angryy: :angryy: jak to nie mozesz ujarzmić? :crazyeye: rusza się bez Twojej zgody? :crazyeye: Moze on zywy :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 cześć zdjęcie mszycy zrobiłam - pod wieczór dopiero wstawię bo teraz kompletie brak mi czasu. Zaraz zmykam na zakupy, potem czeka mnie kuchnia... jak by nie było moja córka ma jutro rocznicę komunii i cosik trzeba poszykować ;) Aga - zdjecia księzyca robię też z ręki - statywiku rzadko kiedy uzywam i to głównie do focenia mróweczek lub innych maciupków znajdujących sie blisko ziemi :lol: no to zmykam i życzę miłego dzioneczka :p do wieczorka Quote
Gosiek Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 PIKA napisał(a):jak to nie mozesz ujarzmić? :crazyeye: rusza się bez Twojej zgody? :crazyeye: Moze on zywy :evil_lol: hahaha ucieka na swoich 3 nóżkach a Aga go z aparatem goni :roflt::roflt::roflt: Quote
Teklunia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Gosiek']hmmmm mezalians? jejku, jaki fajny negatyw biedronki :lol: czesc Gosienko :multi: Quote
an3czka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Gosiek']hmmmm mezalians? Gosia! Coś pięknego! Uwiecznić taki moment! I to mezalians w dodatku!!! Cholera gratuluję:lol: Quote
an3czka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Gosiek']kto sie dopatrzy samolotu? Ja, ja!!! Piękne zdjęcie, a te kolory...:loveu: Quote
an3czka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Gosiek'] zdjecie z ostatniej chwili - przed chwilką robione A to jest po prostu niesamowite:multi: Quote
nataliyka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Biedronki są świetne!:multi: I księżyc też fajny;) Quote
malawaszka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 :crazyeye: CUDNY!!! księżyc CUDNY!!!!!!!! a ja wrócę jeszcze do minimrówkojada :lol: on ma fajkę w gębie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Ja cie krece http://images2.fotosik.pl/65/4vfvnbiann18otta.jpg Ale kolory i ten samolocik :lol: Ksiezyk A biedronki, szok w trampkach Dzis na ramieniu usiadla mi taka zolta w czarne kropki :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Gosiu, dobry wieczór ! Czy nadal przygotowujesz pyszności na tę rodzinną uroczystość ??? Poprosimy jakieś apetyczne zdjęcia :p Quote
PIKA Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Cześć Gosiu :multi: A ty gdzie? :roll: Krzyżem, przed oltarzem lezycie, w podziekowaniu tej pierwszek komunii? :hmmmm: ;) Quote
Teklunia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Gosiu :multi: A ty gdzie? :roll: Krzyżem, przed oltarzem lezycie, w podziekowaniu tej pierwszek komunii? :hmmmm: ;)hihihihi :D Pika, jestes niesamowita :lol: Quote
an3czka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Gosiu :multi: A ty gdzie? :roll: Krzyżem, przed oltarzem lezycie, w podziekowaniu tej pierwszek komunii? :hmmmm: ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 czesć Pika - hahaha wariatka :eviltong: Jakaś bez chęci na cokolwiek jestem :oops: ale już sie poprawiam i sie ujawniam ;) [quote name='Cola']...zobaczyłam księżyc i .....bombowe zdjęcie :) dziękuję bardzo :buzi: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 tak wyglądało w niedzielę moje rocznicowe dziecię a dzis ma egzamin trzeciolkasisty :roll: na który idzie już za pół godzinki Quote
Poświata Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Urocza panienka, niedługo się nie opędzicie od kawalerów :lol: :cool3: . A na egzaminie połmania długopisu :razz: . ps. a moje młodsze będzie podobnie za rok wyglądało :eviltong: :multi: . Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Poświata napisał(a):Urocza panienka, niedługo się nie opędzicie od kawalerów :lol: :cool3: . A na egzaminie połmania długopisu :razz: . ps. a moje młodsze będzie podobnie za rok wyglądało :eviltong: :multi: .bedzie komunijne czy rocznicowe? Nie dziekuję - ciekawa jestem tego testu - dzieciaki od kilku tygodni robiły w domu testy próbne - może jakieś zadanka sie na tym właściwym teście powtórzą ;):evil_lol::evil_lol: Quote
Poświata Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Gosiek napisał(a):bedzie komunijne czy rocznicowe? Komunijne :roll: , Młoda w pierwszej klasie teraz jest. Gosiek napisał(a):Nie dziekuję - ciekawa jestem tego testu - dzieciaki od kilku tygodni robiły w domu testy próbne - może jakieś zadanka sie na tym właściwym teście powtórzą ;):evil_lol::evil_lol:Eeee teścik łatwizna, nie wymyślą nic ponad to co się dzieciaki przez trzy lata uczyły :shake: . Gorzej -bo to pierwszy stres u dzieci, takie poważne słowo "egzamin:crazyeye: ", ale takie porąbane czasy :mad: . Ja pierwszy egzamin miałam....... na maturze, a teraz dzieci zaczynają już w podstawówce, regularny wyścig szczurów..... Nastaw się też psychicznie na totalną zmianę od klasy czwartej, przeważnie kończy się ochronka, a zaczyna prawdziwa szkoła.... życia :mad: . Quote
AlKil Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Hmmm, mój trzecioklasista żadnego testu nie pisze... czyżby Gdańsk był opóźniony w rozwoju????? A pannica śliczna i do twarzy jej w bieli :evil_lol: Rocznicę komunii mam w tą niedzielę, muszę przypomnieć małemu o wypastowaniu butów...:mad: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='Poświata']Komunijne :roll: , Młoda w pierwszej klasie teraz jest. Eeee teścik łatwizna, nie wymyślą nic ponad to co się dzieciaki przez trzy lata uczyły :shake: . Gorzej -bo to pierwszy stres u dzieci, takie poważne słowo "egzamin:crazyeye: ", ale takie porąbane czasy :mad: . Ja pierwszy egzamin miałam....... na maturze, a teraz dzieci zaczynają już w podstawówce, regularny wyścig szczurów..... Nastaw się też psychicznie na totalną zmianę od klasy czwartej, przeważnie kończy się ochronka, a zaczyna prawdziwa szkoła.... życia :mad: . no to "nerwy z Kościołem" będziesz miała - oj niemiło wspominam przygotowania do Komunii u nas - egzaminy, kłótnie między rodzicami - koszmar. Egzamin jest faktycznie olbrzymim stresem - nie wiem kto to wymyślił żeby już takie małe dzieciaki musiały nerwówkę przeżywać - po co to komu :roll: Paulina pobiegła juz do szkółki ubrana na galowo... dobre to że piszą we własnej klasie i nie ma spędu trzecich klas - zawsze to łatwiej i m,oże mniej nerwowo :cool1: Ewa - u Was tgo nmie ma? Myślałam ze wszędzie weszło takie durne zarządzenie - kurczę a może to tylko w naszej szkole? :crazyeye: Quote
Recommended Posts