Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']Gosia ja kcem koniecznie zobaczyc mszyce w makro :evil_lol:
no coś ty - brzydkie są :eviltong:
naprawdę chcesz mszyce w makro? Hahaha jutro mogę ufocić jeśli tylko słonko dopisze ;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
no coś ty - brzydkie są :eviltong:
naprawdę chcesz mszyce w makro? Hahaha jutro mogę ufocić jeśli tylko słonko dopisze ;)
jasne :evil_lol: I nie dla ich urody jeno z ciekawości jak wyjdzie w makro maciupcia kropeczka :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
jasne :evil_lol: I nie dla ich urody jeno z ciekawości jak wyjdzie w makro maciupcia kropeczka :evil_lol:
wyjdzie :p
jutro pstrykam fotę w takim razie :cool3:

Posted

PIKA napisał(a):
Nie, no ta ciemna to na pewno sztuczna :evil_lol:

Nie ma ciemnych biedronek :shake: :evil_lol:

nie dość ,że sztuczna to polakierowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):

ale chyba tata go nie budził :shake:

No mam nadzieje, ze nie:roll: W sumie to tata nie wiedzial co to jest... Patrzyl czy czasem pod domkiem niczego nie ma i zauwazyl pelno trawy w jednym rogu. No to grabie w rece i pod domek. Zaczal powoli zagrabiac, bo domyslal sie, ze cos tam pewnie sobie mieszka i nagle zobaczyl tego jeza, wiec zostawil go w spokoju.
Dlatego musze jutro kupic Mikiemu obroze na pchly, bo wybieramy sie na dzialke, a nie chce nieproszonych gosci od jeza:lol:

Ja w sumie kocham ta nasza dzialeczke:loveu: Uwielbiam przyrode i te stworzonka. Rok temu w kibelku (mamy taki drewniany na dworze:evil_lol:) zrobily sobie gniazdko pliszki i wysiadywaly swoje mlode:loveu: Oczywiscie codzinnie zagladalam sobie do malych, ktore rosly jak na drozdzach. Z trzech niestety odchowaly sie tylko dwa najsilniejsze... Zostalby tylko jeden, ale uparta Madzia mimo zakazu rodzicow brala lapke na muchy, talerzyk i pencete i karmila maluszka muszkami:lol: Od czasu do czasu mozna zobaczyc dzika, sarenki i kroliczki (kilka juz przebieglo przez nasza dzialke:lol:)

A teraz to wogle mamy sliczny krajobraz, bo zostaly wybudowane elektrownie wiatrowe. Po prostu super widoczki!!

Ale sie rozpisalam....mam nadzieje, ze Gosia sie nie obrazi:oops:

Posted

no a na co bym się miała obrazić?
Nie zartuj :lol:

Zazdroszczę - u mnei nie ma tak dobrze - no i właśnie cisza też sie kończy bo budują bloki - ech - wybudowali już 3 a teraz buduja właśnie kolejny - no i ci wszyscy ludzie łażą po mojej ulicy - więc jak by nie było, nie ma już ciszy w ogródku :shake: i często podpite towarzycho łazi głośno "śpiewajac" bądź "rozmawiajac" - ech gdzie te ciche dni :-(

Posted

[quote name='Gosiek']
Zazdroszczę - u mnei nie ma tak dobrze - no i właśnie cisza też sie kończy bo budują bloki - ech - wybudowali już 3 a teraz buduja właśnie kolejny - no i ci wszyscy ludzie łażą po mojej ulicy - więc jak by nie było, nie ma już ciszy w ogródku :shake: i często podpite towarzycho łazi głośno "śpiewajac" bądź "rozmawiajac" - ech gdzie te ciche dni :-(

Jak tak dalej pojdzie to Gosia bedzie mieszkac w centrum miasta:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Jak tak dalej pojdzie to Gosia bedzie mieszkac w centrum miasta:evil_lol::evil_lol:nie, nie, nie :mad:
raczej nie ma szans bo to osiedle domków jednorodzinnych a te bloki powstały na miejscu wykarczowanych chaszczy za cmentarzem :evil_lol:

pozostałe bloki mam przynajmniej 100m od domu więc nie będzie tak źle ;)

samolotów dużo lata- ostatnio zmienili chyba tunele bo latają bezpośrednio nad moim domkiem - kiedyś latały "boczkiem" i mogłam zdjecia robić - teraz nie bardzo sie da bpo latają o wiele wyżej :roll:

kto sie dopatrzy samolotu?

Posted

[quote name='Gosiek']

Widzę go :multi: Prawie na środku, leci w chmurki :lol: Piękne zdjęcie! To zresztą u ciebie normalka ;)

Posted

PIKA napisał(a):
matko to dzisiejsze niebo? :crazyeye:
nie - zdjecie zrobiłam "kiedyś"

Małgosiu - znalazłaś :p

mam zdjecie księżyca sprzed 2 dni - chcecie?

Posted

[quote name='aga1215']Gosiek :crazyeye: jak Ty to zrobiłaś??? Czy znowu sztuczne????jak to jak? normalnie - na max zoomie ;)

Daga - zgadza sie, Robert w pracy a ja przed kompikiem :evil_lol:
Poswiatka miała być też dzisiaj ale jakos jej nie widzę :razz:

zdjecie z ostatniej chwili - przed chwilką robione

Posted

[quote name='Gosiek']

No ta ja mam bliżej samolot :eviltong: , od jakiegoś czasu startują łobuzy w naszą stronę nad Szczęśliwice:diabloti: , i tak se jeden za drugim latają :mad: . Fotka robiona z balkonu :razz: .

ps. miałam Ci dotrzymać dziś towarzystwa na dogo, ale mi się Konrado poważnie rozchorował, całe popołudnie spędziliśmy u lekarzy i na badaniach :roll: :sad:

Posted

Księzyc odpalowy :crazyeye: :loveu:

a co do samolotow, to ja sie kiedyś zawezme i Wam zrobie lądujący samolot :evil_lol:. brud na samolocie dokladnie zobaczycie :evil_lol:

Posted

[quote name='Poświata']No ta ja mam bliżej samolot :eviltong: , od jakiegoś czasu startują łobuzy w naszą stronę nad Szczęśliwice:diabloti: , i tak se jeden za drugim latają :mad: . Fotka robiona z balkonu :razz: .

ps. miałam Ci dotrzymać dziś towarzystwa na dogo, ale mi się Konrado poważnie rozchorował, całe popołudnie spędziliśmy u lekarzy i na badaniach :roll: :sad: uuu to współczuję bardzo :glaszcze:
samoloty latają tak "inaczej" od soboty - musieli łobuzy coś pozmieniać - tak to robiłam zdjecia "z bliska" - później poszukam i wstawię jakis samolocik.. teraz lataja o wiele wyzej wiec juz zdjeć takich nie porobie niestety

Posted

PIKA napisał(a):
Księzyc odpalowy :crazyeye: :loveu:

a co do samolotow, to ja sie kiedyś zawezme i Wam zrobie lądujący samolot :evil_lol:. brud na samolocie dokladnie zobaczycie :evil_lol:
oj koniecznie - bardzo chciałabym to zobaczyć :evil_lol:

Ja samoloty pokasowałam - właśnie przejrzałam fotki na szybko....

Posted

aga1215 napisał(a):
u nas widać tylko biały ślad na niebie ...
powinnaś sie z tego cieszyć - przynajmneij nie huczy Ci nic nad głową co chwilę :diabloti:

zmykam juz dziewczyny - idę poczytać ksiazeczkę

dobrej nocki