Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='PIKA']Gosia ja kcem koniecznie zobaczyc mszyce w makro :evil_lol: no coś ty - brzydkie są :eviltong: naprawdę chcesz mszyce w makro? Hahaha jutro mogę ufocić jeśli tylko słonko dopisze ;) Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosiek napisał(a):no coś ty - brzydkie są :eviltong: naprawdę chcesz mszyce w makro? Hahaha jutro mogę ufocić jeśli tylko słonko dopisze ;) jasne :evil_lol: I nie dla ich urody jeno z ciekawości jak wyjdzie w makro maciupcia kropeczka :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 PIKA napisał(a):jasne :evil_lol: I nie dla ich urody jeno z ciekawości jak wyjdzie w makro maciupcia kropeczka :evil_lol: wyjdzie :p jutro pstrykam fotę w takim razie :cool3: Quote
Alka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 PIKA napisał(a):Nie, no ta ciemna to na pewno sztuczna :evil_lol: Nie ma ciemnych biedronek :shake: :evil_lol: nie dość ,że sztuczna to polakierowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 PIKA napisał(a): ale chyba tata go nie budził :shake: No mam nadzieje, ze nie:roll: W sumie to tata nie wiedzial co to jest... Patrzyl czy czasem pod domkiem niczego nie ma i zauwazyl pelno trawy w jednym rogu. No to grabie w rece i pod domek. Zaczal powoli zagrabiac, bo domyslal sie, ze cos tam pewnie sobie mieszka i nagle zobaczyl tego jeza, wiec zostawil go w spokoju. Dlatego musze jutro kupic Mikiemu obroze na pchly, bo wybieramy sie na dzialke, a nie chce nieproszonych gosci od jeza:lol: Ja w sumie kocham ta nasza dzialeczke:loveu: Uwielbiam przyrode i te stworzonka. Rok temu w kibelku (mamy taki drewniany na dworze:evil_lol:) zrobily sobie gniazdko pliszki i wysiadywaly swoje mlode:loveu: Oczywiscie codzinnie zagladalam sobie do malych, ktore rosly jak na drozdzach. Z trzech niestety odchowaly sie tylko dwa najsilniejsze... Zostalby tylko jeden, ale uparta Madzia mimo zakazu rodzicow brala lapke na muchy, talerzyk i pencete i karmila maluszka muszkami:lol: Od czasu do czasu mozna zobaczyc dzika, sarenki i kroliczki (kilka juz przebieglo przez nasza dzialke:lol:) A teraz to wogle mamy sliczny krajobraz, bo zostaly wybudowane elektrownie wiatrowe. Po prostu super widoczki!! Ale sie rozpisalam....mam nadzieje, ze Gosia sie nie obrazi:oops: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 no a na co bym się miała obrazić? Nie zartuj :lol: Zazdroszczę - u mnei nie ma tak dobrze - no i właśnie cisza też sie kończy bo budują bloki - ech - wybudowali już 3 a teraz buduja właśnie kolejny - no i ci wszyscy ludzie łażą po mojej ulicy - więc jak by nie było, nie ma już ciszy w ogródku :shake: i często podpite towarzycho łazi głośno "śpiewajac" bądź "rozmawiajac" - ech gdzie te ciche dni :-( Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Gosiek'] Zazdroszczę - u mnei nie ma tak dobrze - no i właśnie cisza też sie kończy bo budują bloki - ech - wybudowali już 3 a teraz buduja właśnie kolejny - no i ci wszyscy ludzie łażą po mojej ulicy - więc jak by nie było, nie ma już ciszy w ogródku :shake: i często podpite towarzycho łazi głośno "śpiewajac" bądź "rozmawiajac" - ech gdzie te ciche dni :-( Jak tak dalej pojdzie to Gosia bedzie mieszkac w centrum miasta:evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='Magda_Miki']Jak tak dalej pojdzie to Gosia bedzie mieszkac w centrum miasta:evil_lol::evil_lol:nie, nie, nie :mad: raczej nie ma szans bo to osiedle domków jednorodzinnych a te bloki powstały na miejscu wykarczowanych chaszczy za cmentarzem :evil_lol: pozostałe bloki mam przynajmniej 100m od domu więc nie będzie tak źle ;) samolotów dużo lata- ostatnio zmienili chyba tunele bo latają bezpośrednio nad moim domkiem - kiedyś latały "boczkiem" i mogłam zdjecia robić - teraz nie bardzo sie da bpo latają o wiele wyżej :roll: kto sie dopatrzy samolotu? Quote
mmbbaj Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Gosiek'] kto sie dopatrzy samolotu? Widzę go :multi: Prawie na środku, leci w chmurki :lol: Piękne zdjęcie! To zresztą u ciebie normalka ;) Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 PIKA napisał(a):matko to dzisiejsze niebo? :crazyeye:nie - zdjecie zrobiłam "kiedyś" Małgosiu - znalazłaś :p mam zdjecie księżyca sprzed 2 dni - chcecie? Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosiek napisał(a): mam zdjecie księżyca sprzed 2 dni - chcecie? Pewnie, ze tak!! Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Gosiek']proszę bardzo A na niebie nie ma zadnej gwiazdki?:roll: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):A na niebie nie ma zadnej gwiazdki?:roll:próbowałaś zrobić kiedyś zdjecie gwiazdki? Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Cześc Gosiu, czyżby mężulek w pracu, ze na dogo jeszcze urzedujesz :evil_lol: :evil_lol: księzyc i niebo z mini samolocikiem rewelacja, nie wspomne już o o owadzikach :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Gosiek']proszę bardzo Gosiek :crazyeye: jak Ty to zrobiłaś??? Czy znowu sztuczne???? Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='aga1215']Gosiek :crazyeye: jak Ty to zrobiłaś??? Czy znowu sztuczne????jak to jak? normalnie - na max zoomie ;) Daga - zgadza sie, Robert w pracy a ja przed kompikiem :evil_lol: Poswiatka miała być też dzisiaj ale jakos jej nie widzę :razz: zdjecie z ostatniej chwili - przed chwilką robione Quote
Poświata Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Gosiek'] kto sie dopatrzy samolotu? No ta ja mam bliżej samolot :eviltong: , od jakiegoś czasu startują łobuzy w naszą stronę nad Szczęśliwice:diabloti: , i tak se jeden za drugim latają :mad: . Fotka robiona z balkonu :razz: . ps. miałam Ci dotrzymać dziś towarzystwa na dogo, ale mi się Konrado poważnie rozchorował, całe popołudnie spędziliśmy u lekarzy i na badaniach :roll: :sad: Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Księzyc odpalowy :crazyeye: :loveu: a co do samolotow, to ja sie kiedyś zawezme i Wam zrobie lądujący samolot :evil_lol:. brud na samolocie dokladnie zobaczycie :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='Poświata']No ta ja mam bliżej samolot :eviltong: , od jakiegoś czasu startują łobuzy w naszą stronę nad Szczęśliwice:diabloti: , i tak se jeden za drugim latają :mad: . Fotka robiona z balkonu :razz: . ps. miałam Ci dotrzymać dziś towarzystwa na dogo, ale mi się Konrado poważnie rozchorował, całe popołudnie spędziliśmy u lekarzy i na badaniach :roll: :sad: uuu to współczuję bardzo :glaszcze: samoloty latają tak "inaczej" od soboty - musieli łobuzy coś pozmieniać - tak to robiłam zdjecia "z bliska" - później poszukam i wstawię jakis samolocik.. teraz lataja o wiele wyzej wiec juz zdjeć takich nie porobie niestety Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 PIKA napisał(a):Księzyc odpalowy :crazyeye: :loveu: a co do samolotow, to ja sie kiedyś zawezme i Wam zrobie lądujący samolot :evil_lol:. brud na samolocie dokladnie zobaczycie :evil_lol:oj koniecznie - bardzo chciałabym to zobaczyć :evil_lol: Ja samoloty pokasowałam - właśnie przejrzałam fotki na szybko.... Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 aga1215 napisał(a):u nas widać tylko biały ślad na niebie ...powinnaś sie z tego cieszyć - przynajmneij nie huczy Ci nic nad głową co chwilę :diabloti: zmykam juz dziewczyny - idę poczytać ksiazeczkę dobrej nocki Quote
AlKil Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Cześć Gosiu!!! Odsypiasz nocną sesję komputerową :user:, czy leżysz na żywopłocie i makrujesz mszyce???:evil_lol: Quote
Recommended Posts