Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Teklunia napisał(a):albo do sasiadow: zapraszajcie Gosie do siebie! :lol: Gosiu - on jest boski! To moja ukochana rodzina chrzaszczy - Curculionidae. Chociaz chron swoje roslinki, bo to jego przysmaki :diabloti: ooo to chrząszcz? Ale śliczny jest prawda? a o roślinki sie nie boję, co takie maleństwo może zjeść? Niech sobie wcina a ja bedę zdjecia robić :lol::lol::lol: do sąsiadów chodzę czasem ale - głupio tak iść na kawę i latać po ogródku z aparatem :eviltong: Quote
an3czka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Gosiek'] a oto słonik bez uszek bądź mrówkojadek w makro - maleńki robalek a jaki uroczy ..... wielkość około 4mm :loveu: O jaki on śliczny! (w przeciwieństwie do much, które tak lubisz fotografować:eviltong:) Quote
r_2005 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Gosiek'] a oto słonik bez uszek bądź mrówkojadek w makro - maleńki robalek a jaki uroczy ..... wielkość około 4mm :loveu: Zaiste, uroczy:watpliwy: Quote
Alka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosiek napisał(a):ooo to chrząszcz? Ale śliczny jest prawda? a o roślinki sie nie boję, co takie maleństwo może zjeść? Niech sobie wcina a ja bedę zdjecia robić :lol::lol::lol: cześć Gosiu ! Ale okaz z tego chrząszcza :crazyeye: Gosiu, pilnuj roślinek , bo jak je pozjada to co będziesz fociła ?:evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Alka napisał(a):cześć Gosiu ! Ale okaz z tego chrząszcza :crazyeye: Gosiu, pilnuj roślinek , bo jak je pozjada to co będziesz fociła ?:evil_lol:bedzie focila upasionego chrzaszcza, ktory nie bedzie mial sily sie ruszyc nigdzie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sympatyczny osobnik, wygląda jakby miał czapeczkę na łepku chrzaszczyki jedzą roslinki Quote
anetta Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosiu, obejrzalam foty z kilku stron wstecz...i padlam na twarz!!! :question: Przecudowne to malo powiedziane!! Perfekcyjne!!! :cool2: Arkadnia bardzo mi sie spodobala...ten pocisk (tez mi sie tak skojarzylo hhihihih) troszke mniej :lol: A owadziki.....WOOOOOOOWWWWW Jeszcze troche i by Ci w obiektyw wlazly :lol: Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Witaj Gosiu wieczorowa pora :multi: a oto słonik bez uszek bądź mrówkojadek w makro - maleńki robalek a jaki uroczy ..... wielkość około 4mm :loveu: O rany jaki cudak :crazyeye: pierwszy raz takie cos widze :razz: ale sliczny :loveu: Quote
aga1215 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='PIKA']Witaj Gosiu wieczorowa pora :multi: O rany jaki cudak :crazyeye: pierwszy raz takie cos widze :razz: ale sliczny :loveu: a ja ciągle jestem przekonana, że on jest sztuczny :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Hihih - widzę ze dzieki takim zdjeciom można polubić robalki - ten "mrówkojadek" mnie zafascynował - niestety chyba już sie wyniósł z mojego ogródka bo go nigdzie nie widziałam.. dziekuję ślicznie za przemiłe słowa :p Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Nie, no ta ciemna to na pewno sztuczna :evil_lol: Nie ma ciemnych biedronek :shake: :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosiu... czy mi się wydaje, czy ostatnio jakoś tematyka Ci się lekko ukierunkowała na ... oraz i a może mam złudzenie optyczne???? Quote
aga1215 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Gosiek']hmmmm mezalians? :hmmmm: ciekawe, jakie będą młode :hmmmm: Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 aga1215 napisał(a)::hmmmm: ciekawe, jakie będą młode :hmmmm: No wlasnie....... Pierwszy raz widze cos takiego. To moze sie zdarzyc tylko w ogrodku Gosi:evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='AlKil']Gosiu... czy mi się wydaje, czy ostatnio jakoś tematyka Ci się lekko ukierunkowała na ... oraz i a może mam złudzenie optyczne???? hahaha Ewa - wiosna przecież... teraz innych biedronek właściwie nie ufocisz :oops: a pocisk.. no sama powiedz - jak mogłabym go nie ufocić :eviltong: jedyne dziwadło w Arkadii - poza tym piękne ruinki :evil_lol: co do czarnych biedronek to jutro mogę takich sporo uwiecznic w kadrze - oj masa ich, tak samo jak żółtych w mnóstwo czarnych kropeczek :eviltong: Proszę bardzo - dziś udało mi sie zrobić zdjecie prawdopodobnie skutkowi podobnego mezaliansu :cool1: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):No wlasnie....... Pierwszy raz widze cos takiego. To moze sie zdarzyc tylko w ogrodku Gosi:evil_lol::evil_lol: hahaha po prostu baczne oko fotografa :eviltong: oj można wiele takich dziwaków spotkać jak sie wie gdzie szukać - a u mnie żywopłot opanowały jak zwykle mszyce - jak mszyce to i zatrzęsienie biedronek :multi: Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha po prostu baczne oko fotografa :eviltong: oj można wiele takich dziwaków spotkać jak sie wie gdzie szukać - a u mnie żywopłot opanowały jak zwykle mszyce - jak mszyce to i zatrzęsienie biedronek :multi: To teraz poprosimy zdjecie zywoplotu:lol: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):To teraz poprosimy zdjecie zywoplotu:lol:żywopłotu czy mszyc :diabloti: nei ma sprawy - jutro pstryknę zdjecie zywopłotu z powijanymi listkami - mszyce są koszmarem niestety :mad: Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosiek napisał(a):żywopłotu czy mszyc :diabloti: nei ma sprawy - jutro pstryknę zdjecie zywopłotu z powijanymi listkami - mszyce są koszmarem niestety :mad: A u nas mszyc nie ma w zywoplocie:shake: Dzisiaj moj tata byl na dzialeczce i znalazl pod naszym domkiem letniskowym kryjowke.....jeza!:crazyeye: Spal sobie smacznie zwiniety w kuleczke i czekal na cieplejsza pore:cool3: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):A u nas mszyc nie ma w zywoplocie:shake: Dzisiaj moj tata byl na dzialeczce i znalazl pod naszym domkiem letniskowym kryjowke.....jeza!:crazyeye: Spal sobie smacznie zwiniety w kuleczke i czekal na cieplejsza pore:cool3:u mnie jeża można często zobaczyć - na drodze ;) niestety rozklapcianego :shake: ale i zdaży sie czasem zobaczyć tuptajacego jeża :multi: Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosiek napisał(a):u mnie jeża można często zobaczyć - na drodze ;) niestety rozklapcianego :shake: ale i zdaży sie czasem zobaczyć tuptajacego jeża :multi: Gosiu jest moze cos czego u ciebie nie mozna zobaczyc?:roll::evil_lol::evil_lol: Ja nie wiem..... no istny cud Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 wstawiam jeszcze jedna fotę biedronki - pierwszy raz taką widziałam... no i jak na biedronkę to wielka była :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):Gosiu jest moze cos czego u ciebie nie mozna zobaczyc?:roll::evil_lol::evil_lol: Ja nie wiem..... no istny cudMadziu- takie są uroki mieszkania na peryferiach miasta - całkiem niedaleko są pola uprawne i nieraz gdy jedziemy do sklepu, można wypatrzeć zajączki :loveu: Prawie codziennie słyszę też jak się dra bażanty w przeróżnych zaroslach - na szczęście jest jeszcze troche miejsca gdzie ludzi mało i można spokojnie z psiakami chodzić. Chodzę z Axiem codziennie właśnie taką trasą psiarzy :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosia ja kcem koniecznie zobaczyc mszyce w makro :evil_lol: [quote name='Magda_Miki']A u nas mszyc nie ma w zywoplocie:shake: Dzisiaj moj tata byl na dzialeczce i znalazl pod naszym domkiem letniskowym kryjowke.....jeza!:crazyeye: Spal sobie smacznie zwiniety w kuleczke i czekal na cieplejsza pore:cool3: ale chyba tata go nie budził :shake: Quote
Recommended Posts