Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
albo do sasiadow: zapraszajcie Gosie do siebie! :lol:

Gosiu - on jest boski! To moja ukochana rodzina chrzaszczy - Curculionidae. Chociaz chron swoje roslinki, bo to jego przysmaki :diabloti:
ooo to chrząszcz? Ale śliczny jest prawda? a o roślinki sie nie boję, co takie maleństwo może zjeść? Niech sobie wcina a ja bedę zdjecia robić :lol::lol::lol:

do sąsiadów chodzę czasem ale - głupio tak iść na kawę i latać po ogródku z aparatem :eviltong:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']

a oto słonik bez uszek bądź mrówkojadek w makro - maleńki robalek a jaki uroczy ..... wielkość około 4mm :loveu:

O jaki on śliczny! (w przeciwieństwie do much, które tak lubisz fotografować:eviltong:)

Posted

[quote name='Gosiek']

a oto słonik bez uszek bądź mrówkojadek w makro - maleńki robalek a jaki uroczy ..... wielkość około 4mm :loveu:

Zaiste, uroczy:watpliwy:

Posted

Gosiek napisał(a):
ooo to chrząszcz? Ale śliczny jest prawda? a o roślinki sie nie boję, co takie maleństwo może zjeść? Niech sobie wcina a ja bedę zdjecia robić :lol::lol::lol:

cześć Gosiu !

Ale okaz z tego chrząszcza :crazyeye:
Gosiu, pilnuj roślinek , bo jak je pozjada to co będziesz fociła ?:evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
cześć Gosiu !

Ale okaz z tego chrząszcza :crazyeye:
Gosiu, pilnuj roślinek , bo jak je pozjada to co będziesz fociła ?:evil_lol:
bedzie focila upasionego chrzaszcza, ktory nie bedzie mial sily sie ruszyc nigdzie :evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiu, obejrzalam foty z kilku stron wstecz...i padlam na twarz!!! :question:
Przecudowne to malo powiedziane!! Perfekcyjne!!! :cool2:
Arkadnia bardzo mi sie spodobala...ten pocisk (tez mi sie tak skojarzylo hhihihih) troszke mniej :lol:
A owadziki.....WOOOOOOOWWWWW
Jeszcze troche i by Ci w obiektyw wlazly :lol:

Posted

Witaj Gosiu wieczorowa pora :multi:

O rany jaki cudak :crazyeye: pierwszy raz takie cos widze :razz:

ale sliczny :loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Witaj Gosiu wieczorowa pora :multi:

O rany jaki cudak :crazyeye: pierwszy raz takie cos widze :razz:

ale sliczny :loveu:

a ja ciągle jestem przekonana, że on jest sztuczny :evil_lol:

Posted

Hihih - widzę ze dzieki takim zdjeciom można polubić robalki - ten "mrówkojadek" mnie zafascynował - niestety chyba już sie wyniósł z mojego ogródka bo go nigdzie nie widziałam..

dziekuję ślicznie za przemiłe słowa :p

Posted

aga1215 napisał(a):
:hmmmm: ciekawe, jakie będą młode :hmmmm:

No wlasnie....... Pierwszy raz widze cos takiego. To moze sie zdarzyc tylko w ogrodku Gosi:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Gosiu... czy mi się wydaje, czy ostatnio jakoś tematyka Ci się lekko ukierunkowała na ...
oraz

i

a może mam złudzenie optyczne???? hahaha Ewa - wiosna przecież... teraz innych biedronek właściwie nie ufocisz :oops:
a pocisk.. no sama powiedz - jak mogłabym go nie ufocić :eviltong: jedyne dziwadło w Arkadii - poza tym piękne ruinki :evil_lol:

co do czarnych biedronek to jutro mogę takich sporo uwiecznic w kadrze - oj masa ich, tak samo jak żółtych w mnóstwo czarnych kropeczek :eviltong:

Proszę bardzo - dziś udało mi sie zrobić zdjecie prawdopodobnie skutkowi podobnego mezaliansu :cool1:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No wlasnie....... Pierwszy raz widze cos takiego. To moze sie zdarzyc tylko w ogrodku Gosi:evil_lol::evil_lol:
hahaha po prostu baczne oko fotografa :eviltong:

oj można wiele takich dziwaków spotkać jak sie wie gdzie szukać - a u mnie żywopłot opanowały jak zwykle mszyce - jak mszyce to i zatrzęsienie biedronek :multi:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha po prostu baczne oko fotografa :eviltong:

oj można wiele takich dziwaków spotkać jak sie wie gdzie szukać - a u mnie żywopłot opanowały jak zwykle mszyce - jak mszyce to i zatrzęsienie biedronek :multi:

To teraz poprosimy zdjecie zywoplotu:lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
To teraz poprosimy zdjecie zywoplotu:lol:
żywopłotu czy mszyc :diabloti:

nei ma sprawy - jutro pstryknę zdjecie zywopłotu z powijanymi listkami - mszyce są koszmarem niestety :mad:

Posted

Gosiek napisał(a):
żywopłotu czy mszyc :diabloti:

nei ma sprawy - jutro pstryknę zdjecie zywopłotu z powijanymi listkami - mszyce są koszmarem niestety :mad:

A u nas mszyc nie ma w zywoplocie:shake:
Dzisiaj moj tata byl na dzialeczce i znalazl pod naszym domkiem letniskowym kryjowke.....jeza!:crazyeye: Spal sobie smacznie zwiniety w kuleczke i czekal na cieplejsza pore:cool3:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
A u nas mszyc nie ma w zywoplocie:shake:
Dzisiaj moj tata byl na dzialeczce i znalazl pod naszym domkiem letniskowym kryjowke.....jeza!:crazyeye: Spal sobie smacznie zwiniety w kuleczke i czekal na cieplejsza pore:cool3:
u mnie jeża można często zobaczyć - na drodze ;)
niestety rozklapcianego :shake:
ale i zdaży sie czasem zobaczyć tuptajacego jeża :multi:

Posted

Gosiek napisał(a):
u mnie jeża można często zobaczyć - na drodze ;)
niestety rozklapcianego :shake:
ale i zdaży sie czasem zobaczyć tuptajacego jeża :multi:

Gosiu jest moze cos czego u ciebie nie mozna zobaczyc?:roll::evil_lol::evil_lol:
Ja nie wiem..... no istny cud

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Gosiu jest moze cos czego u ciebie nie mozna zobaczyc?:roll::evil_lol::evil_lol:
Ja nie wiem..... no istny cud
Madziu- takie są uroki mieszkania na peryferiach miasta - całkiem niedaleko są pola uprawne i nieraz gdy jedziemy do sklepu, można wypatrzeć zajączki :loveu:
Prawie codziennie słyszę też jak się dra bażanty w przeróżnych zaroslach - na szczęście jest jeszcze troche miejsca gdzie ludzi mało i można spokojnie z psiakami chodzić. Chodzę z Axiem codziennie właśnie taką trasą psiarzy :evil_lol:

Posted

Gosia ja kcem koniecznie zobaczyc mszyce w makro :evil_lol:

[quote name='Magda_Miki']A u nas mszyc nie ma w zywoplocie:shake:

ale chyba tata go nie budził :shake: