Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Evelina']A ja ze swoja wscibkoscia sie zapytam: Czy ten kwiatek na drugim koncu smyczy to pan Gosiek ? :roll:

tak jest - to mój mężuś właśnie

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']

bardzo sie cieszę ze akwedukt i Wam sie spodobał.... dopiero jak zgrałam zdjeia zobaczyłam że źle ufociłam :placz:
Patrzyłam na to by było ładne odbicie w wodzie i zrobiłam krzywe zdjecie - dzięki ze o tym nie wspomniałyście :evil_lol:
Gosiu właśnie na tym plega jego urok. Nie zawsze 'równe' jest najładniejsze:p

Posted

[quote name='Gosiek']cześć śpiochy

wstawiam zdjęcia owadzików na dobry początek dnia :p

Gosiu przecudowne!!!:crazyeye:

Gosiu jak widziałaś takie świntuszenie, trzeba było je packą...:mad:
Z tego wyjdzie kilkadziesiąt takich brzydactw...:cool1:
:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']o jaka fajowa ikonka :p strasznie mi sie podoba - taka optymistyczna :)

[quote name='Gosiek']

Gosiu, zabilas mnie! Ale tak pozytywnie, wiec dziekuje bardzo :)

PIEKNE!!!

Posted

Gosiu, jak wlazłam do twojej galerii tak wylezć nie mogę :evil_lol: Oglądam i oglądam twoje foty o tak...:crazyeye: Są przecudne, ale właśnie nie tylko to...one mają swój smak, klimat, koncepcję itd...itd Jesteś Mistrzunio :multi: Jeszcze nie oglądałam fot konkursowych, ale i tak WIEM , że wygrasz! :p I trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!:lol:

Posted

Cześć dziewczyny - witam słonecznmie i wesoło :p
Jakis dobry humorek mam od rana :multi:

baaardzo mi miło ze Wam w oko wpadła fotka z "oknem" - strasznie mi sie podobało takie "widzenie na przestrzał" :lol:

owadziki uwielbiam fotografować więc tym bardziej mi przyjemnie ze się spodobały :evil_lol:

Mam dla Was ślicznego owadzika - zafascynował mnie bardzo i zrobilam mu kilka zdjeć - dwa z nich wstawiam zebyscie też go mogły zobaczyć :cool1:

ale najpierw serce tulipka :razz:

a oto słonik bez uszek bądź mrówkojadek w makro - maleńki robalek a jaki uroczy ..... wielkość około 4mm :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']Cześć dziewczyny - witam słonecznmie i wesoło :p
Jakis dobry humorek mam od rana :multi:

baaardzo mi miło ze Wam w oko wpadła fotka z "oknem" - strasznie mi sie podobało takie "widzenie na przestrzał" :lol:

owadziki uwielbiam fotografować więc tym bardziej mi przyjemnie ze się spodobały :evil_lol:

Mam dla Was ślicznego owadzika - zafascynował mnie bardzo i zrobilam mu kilka zdjeć - dwa z nich wstawiam zebyscie też go mogły zobaczyć :cool1:

ale najpierw serce tulipka :razz:

a oto słonik bez uszek bądź mrówkojadek w makro - maleńki robalek a jaki uroczy ..... wielkość około 4mm :loveu:

wydało się :multi: takich robali NIE MA :shake: on jest SZTUCZNY :mad: ;)

to okno to majstersztyk :loveu:

Posted

[quote name='AlKil']Witaj Gosieńko!
"słonik" prześliczny, ale przyznaj się, Ty chyba z lupą i na kolanach wychodzisz do ogródka...:modla: hihi nie - ale łażę i przygladam sie intensywnie roślinkom w ogródku :lol::lol::lol:
wyobraź sobie jak to musi z boku wyglądać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aga
:eviltong: a właśnie ze prawdziwy ale pooooowoooolny i spoko można było zdjecia robić :multi:
a za okienko dziękuję :p

Posted

AlKil napisał(a):
Wyobrażam sobie....:razz: Dobrzeże ogródek masz racjonalnych rozmiarów, bo co Ty byś robiła w dżungli....:cool3:
hahaha no właśnie - oj ale ile bym mogła makro fotek porobić ... u mnie tylko jedna rzecz jest do bani - nie ma motylków :shake:
latają sobie wszędzie obok (czyt. u sąsiadów) a u mnie nie... wielkie swięto jak mi sie uda motylko sfotografować :diabloti:

Posted

Tutaj jak zwykle przecudne zdjęcia :loveu: aż brak słów...
..ten ryjek mnie rozwalił...taki mini mrówkojad :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Apel do motyli: przylatujcie do Gosikowego ogródka !!!!!albo do sasiadow: zapraszajcie Gosie do siebie! :lol:

[quote name='Gosiek']

Gosiu - on jest boski! To moja ukochana rodzina chrzaszczy - Curculionidae. Chociaz chron swoje roslinki, bo to jego przysmaki :diabloti: