Gosiek Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 cześć tak, wszystko jest OK :p Dogo znów dzis strasznie zawiodło - co sie ostatnio dzieje? Foteczki mam jeszcze te z Arkadii ale nie wiem czy chcecie oglądać fotki ruin :evil_lol: dzis na wieczornym spacerku Axelek zapoznał sie z przepiękna sunią Viki... briardzikiem :loveu: Sunieczka przesłodka i bardzo żywiołowa :lol: A jej pani zakochana w yoreczkach wypytywała o Axelka, mówiąc ze bardzo jej sie podobają takie yoreczki i że naczytała sie mnóstwo o ich miniaturyzowaniu :cool1: hihi w sam raz pasuje na DGM taka oswiecona osóbka :cool3: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Witaj Gosiu ....ile masz emotek ......bo ja tylko 1...o taką :p Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witaj Gosiu ....ile masz emotek ......bo ja tylko 1...o taką :p a ja mam absolutnie wszystkie :eviltong: :Cool!: :bigcool: :Cool!: Quote
PIKA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 No to Gosiu to jak juz postanowilas wrócić to wstaw jednak te fotki :razz: Quote
Alka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Gosiu, jesteś:multi: , obyś znowu nie zniknęła ...:diabloti: ostatnio pojawiasz się i znikasz :cool3::cool3::cool3: Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Alka napisał(a):Gosiu, jesteś:multi: , obyś znowu nie zniknęła ...:diabloti: ostatnio pojawiasz się i znikasz :cool3::cool3::cool3: hihi bo ja tak jakaś ostatnio na brak czasu cierpię... doba się skróciła chyba... no i w niedzielę mam rocznicę Pauliny więc w okolicach weekendu sie mnei nie spodziewajcie tutaj :cool1: zaraz wstawię fotki na serwerek i pomcze Was w takim razie :diabloti: Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='malawaszka']:roll: wow :oops: hahaha wiedziałam że TA fotka wpadnie w oko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sama sie nieźle uśmiałam z tego kolosa :cool1: Quote
PIKA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Gosiek'] zaraz wstawię fotki na serwerek i pomcze Was w takim razie :diabloti: pomcz nas, pomcz i dawaj jeszcze :evil_lol: [quote name='Gosiek'] :crazyeye: o ja cie a ktory to ten Radziwil mial takiego, ze aż mu pomnik postawili? :crazyeye: Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='PIKA']pomcz nas, pomcz i dawaj jeszcze :evil_lol: :crazyeye: o ja cie a ktory to ten Radziwil mial takiego, ze aż mu pomnik postawili? :crazyeye:hahaha czepialska :eviltong: Arkadię czyli park założyła Helena Radziwiłłowa... a na "TYM" nie było żadnej tabliczki więc nie wiem cóż to ma przedstawiać tak naprawdę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 PIKA napisał(a): :crazyeye: o ja cie a ktory to ten Radziwil mial takiego, ze aż mu pomnik postawili? :crazyeye: No Pikuś jak zwykle bez ogródek :lol: A wszystkie myślimy o TYM SAMYM :evil_lol: Cześć Gosiaku :multi: Płakać mi się chce, że jestem tak okropnie nie na bieżąco z waszymi galeriami :placz: Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 mmbbaj napisał(a):No Pikuś jak zwykle bez ogródek :lol: A wszystkie myślimy o TYM SAMYM :evil_lol: Cześć Gosiaku :multi: Płakać mi się chce, że jestem tak okropnie nie na bieżąco z waszymi galeriami :placz:nie płacz... looknij na zdjecia i starczy... ja tak ostatnio robiłam bo nawet 2-3 dni nieobecności stwarza straszne zaległosci w galeriach :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a co to :D:D:D:D:d hihi a nie wiem.... ale każdy ma odpowiednie skojarzenia :lol::lol::lol: Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Gosiek'] hmmm, a to ciekawe :cool1: Quote
Gosiek Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='Teklunia']hmmm, a to ciekawe :cool1: taaaak? A czemu? :diabloti: cześć dziewczyny jakiś dzionek dziś niezbyt ładny z rana.... zimny wiatr i chmury - brrr było na spacerku :roll: Na szczęście już słonko wylazło zza tych chmur i robi sie cieplej :multi: Quote
AlKil Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Witam słonecznie. Oj to zdjęcie zrobiło furorę!!! Całkiem ładny dzień sie zapowiada, tym bardziej, że dogo mi działa, bo wczoraj miałam tylko czarny napisik...:shake: Quote
Gosiek Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 AlKil napisał(a):Witam słonecznie. Oj to zdjęcie zrobiło furorę!!! Całkiem ładny dzień sie zapowiada, tym bardziej, że dogo mi działa, bo wczoraj miałam tylko czarny napisik...:shake:cześć Ewa :multi: Dogo wczoraj odpoczywało do 16 :angryy: coś ostatnio strasznie szwankuje - myślę że po prostu jest nas taki ogrom że DGM nie wyrabia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a zdjecie faktycznie zaciekawiło jak widzę :diabloti: nie powiem żebym go specjalnie nie pstryknęła :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Po 16 już nie zaglądałam, dostatecznie się zniechęciłam i zajęłam zaszywaniem dziur i rozdarć w garderobie dzieciątek. Potem powstawiam kolejne zdjęcia, tylko zawiozę synka do szkoły - ostatnio biję rekordy- rozkopali pół miasta i odstawienie małego zajmuje mi od 40 minut do 1g10min - normalnie 15 minut... Quote
Gosiek Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 AlKil napisał(a):Po 16 już nie zaglądałam, dostatecznie się zniechęciłam i zajęłam zaszywaniem dziur i rozdarć w garderobie dzieciątek. Potem powstawiam kolejne zdjęcia, tylko zawiozę synka do szkoły - ostatnio biję rekordy- rozkopali pół miasta i odstawienie małego zajmuje mi od 40 minut do 1g10min - normalnie 15 minut... jej, no to nieźle - współczuję takich objazdów i taaakiej straty czasu Quote
an3czka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='Gosiek'] Wygląda jak nabój:evil_lol: Quote
Recommended Posts