Gosiek Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Roczku, tak, Axio spotkał "koleżanke".. strasznie sie do niego rwała i coś jej tam szepnął na uszko :lol::lol::lol: zmykam już na dzisiaj... dobrej nocki zycze wszystkim i do juterka :sleep2: Quote
Hanna R. Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Gosiu, moje poprzedniczki napisały już wszystko o Twoich zdjęciach. Trzymam kciuki ! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
olcha Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha pierwszy raz że tak powiem w naturze i na zywo widziałam rzekotkę :loveu: a magnolia kwitła tylko jedna :-( Rzekotka obłędna! Oni je tam jakoś specjalnie wpuszczają? Czy sobie tak poprostu żyją? Moja nie chce kwitnąć wcale :shake: Gosiu robisz przepiękne zdjęcia. Dobranoc Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu - cudeńko! :) [quote name='Gosiek'] hahaha... dwa wielkie ,grozne zwierza :D Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Gosiu no poprostu cudne te zdjecia sa:crazyeye: A to? Musze dokladnie obejrzec wszystki makro na stronie olympusa:cool3: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 czesc Gosiu :) jak Ci minal dzien bez Dogo? ciezko to przezylas? bo ja tak ;) Quote
Moniś Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Teklunia napisał(a): jak Ci minal dzien bez Dogo? ciezko to przezylas? bo ja tak ;) i ja :placz::placz::placz: mimo tego, że głowe zaprząta mi fakt iż nie zaliczyłam polaka :shake: Cześć Gosiu:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha no faktycznie... no i takie wycieczki są wspaniałe... nafociłam się na maxa i zadowolona wróciłam baaaardzo zwłaszcza ze.... zrobiłam nareszcie moje wymarzone zdjecia... np te dwa :loveu: ehhhh jak w raju :loveu: Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Gosia to chyba myśli, ze dogo nadal nie dziala :shake: Quote
Hanna R. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)coż za podobieństwo :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Dzień dobry Gosiu! :hand: Śliczna sesja zdjęciowa :loveu: Quote
Moniś Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Gosiu, gdzie Ty się podziewasz?:-( Wyciągam Was z 3 stronki.. :shake::shake::shake: Quote
Gosiek Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Cześć Monisiu - i cześć wszystkim. Jestem, żyję, funkcjonuję ;) Przeglądam Wasze galeryjki - zaległości mam całą tonę wiec zajmie mi to pewnie z pół dnia :diabloti: Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 O Gosia się znalazła :multi: Gosiek napisał(a): Przeglądam Wasze galeryjki - zaległości mam całą tonę wiec zajmie mi to pewnie z pół dnia :diabloti: jak będziesz u mnie to nie zemdlej :roll: Quote
Gosiek Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 PIKA napisał(a):O Gosia się znalazła :multi: jak będziesz u mnie to nie zemdlej :roll:hahahaha no ładna taśmowa produkcja u Ciebie sie stworzyła :eviltong: Quote
Teklunia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 czesc zgubo :multi: masz racje, u Piki wesolo ze hej:diabloti: Quote
AlKil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Hej Gosiu! Ja już nadrobiłam zaległości u Ciebie i cieszę się, że bierzesz udział w konkursie!!! Trzymam kciuki! A teraz lecę po następnych galeryjkach... Quote
Alka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Gosiek napisał(a):hahahaha no ładna taśmowa produkcja u Ciebie sie stworzyła :eviltong: Witaj Gosiu ! fajnie ,że wreszcie jesteś :multi: Gdzie się podziewałaś tyyyle czasu ?:cool3: a u Piki ...taśmowa produkcja zeberek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 czesc gosia:buzi: gdzie foteczki :cool3: Quote
Recommended Posts