Gosiek Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='aga1215']ale cudeńka - Gosia, Ty je gdzieś podpisywałaś??? hihi no pewnie - maleńkie podpisiki są przeważnie w lewym dolnym rogu.. no albo w górnym ;) Anetko - faajnie ze Ci sie spodobały chmurki - uwielbiam takie widoczki - szkoda tylko że mało wyraźne mi chmurki wychodzą... ech moze kiedyś ufocę je w wyraźny sposób ;) Roczku - no faktycznie niektóre zdjecia są kiepskie jakościowo ale.. wg regulaminu liczy się pomysł i prezentacja zdjecia wiec wszystko możliwe :cool1: Alu - zdjecia można dodawać do 10 czerwca (akurat moje imieninki więc moze ... ) no a publikacja wyników bedzie 15 czerwca a ja dalej przeglądam swoje zdjęcia :oops: Quote
aga1215 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Nie mogłam znaleźć podpisów:oops: a jakieś ramki,PS? Gosia -mroź szampana:lol: Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 aga1215 napisał(a):Nie mogłam znaleźć podpisów:oops: a ja widzę Gosine podpisy,maciupeńkie ale widoczne :multi:(patrze bez okularków :evil_lol:) Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='aga1215']Nie mogłam znaleźć podpisów:oops: a jakieś ramki,PS? Gosia -mroź szampana:lol:żadnych ramek a w PSie tylko podpisik i w niektórych fotkach lekko kontrast poprawiłam :evil_lol: hahaha szampan non stop w lodówce sie chłodzi... od Sylwestra już tam leży.. kilka okazji urodzinowo-imieninowych przeleżał... zapomniany biedulek :cool1: wypiję sobie na pocieszenie po 15 czerwca :eviltong: Ala - no to gratuluję - starałam sie zeby sie nie rzucały w oczy i stopiły z tłem ;) Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Gosiek'] Ala - no to gratuluję - starałam sie zeby sie nie rzucały w oczy i stopiły z tłem ;) ja taka gapiowata ,a zauważyłam , sama sobie gratuluję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 jacie jacie jacie jaaaaakie piekniaste gosiaa wygrasz :eviltong: Quote
r_2005 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Gosiek']Roczku - no faktycznie niektóre zdjecia są kiepskie jakościowo ale.. wg regulaminu liczy się pomysł i prezentacja zdjecia wiec wszystko możliwe :cool1: Twoje nie są kiepskie jakościowo, a pomysł i prezentacja - jak najbardziej na miejscu:lol: Nie ma dwóch zdań, jak nie wygrasz to będzie jakaś ściema:p Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 wklejam kolejną partię zdjeć z Nieborowa :lol: jeszcze trochę i dojdziemy w końcu do Arkadii :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 r_2005 napisał(a):Twoje nie są kiepskie jakościowo, a pomysł i prezentacja - jak najbardziej na miejscu:lol: Nie ma dwóch zdań, jak nie wygrasz to będzie jakaś ściema:pRoczku - dzieki za wiare w moje fotki :p Na nic nie liczę... ale zadebiutować gdzieś kiedyś przeciez trzeba :razz: Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Gosia zadręczasz mnie fotami :placz:jak oglądam moje to mówię sobie ale ładne a potem jak zajrzę do ciebie to nie wiem czy mam moje wstawiać :oops: Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Oranżeria niestety jest zamknięta dla zwiedzajacych ale...zrobiłam fotki przez szybę :diabloti: Pąki morelki truskawa - właściwie kwiat truskawki ;) Quote
r_2005 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Gosiek']Roczku - dzieki za wiare w moje fotki :p Hi hi, to tak bardziej w Ciebie wiara:lol: ale zadebiutować gdzieś kiedyś przeciez trzeba :razz: Pewnie, że trzeba, trzymam kciuki:p Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gosia zadręczasz mnie fotami :placz:jak oglądam moje to mówię sobie ale ładne a potem jak zajrzę do ciebie to nie wiem czy mam moje wstawiać :oops: wstawiać !!! i nie marudzić :p dziś robiłam czystkę w zdjeciach.. te pierwsze były kjoszmarne - sama sie dziwiłam jak ja mogłam takie zdjecia robić - no ale przecież człowiek sie cały czas uczy wiec i foty z biegiem czasu zaczynamy lepiej robić :p Sama zobacz na pierwsze zdjecia swoje a na te teraźniejsze - jest różnica w jakosci? JEST :eviltong: Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 r_2005 napisał(a):Hi hi, to tak bardziej w Ciebie wiara:lol: Pewnie, że trzeba, trzymam kciuki:p :calus: cieszę sie niesamowicie ze mam takie poparcie :laugh2_2: Quote
PIKA Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Witaj Gosiu Fotki z wycieczki cudne :loveu: Widze, ze w tym Nieborowie z psami wpuszczają, czy przemycilas Axelka "pod pazuchą" ? :razz: I trzymam kciuki za konkursik :kciuki: Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Nie dziękuję (żeby nie zapeszyć ;) ) ale bardzo sie cieszę :multi: Do obydwu parków wpuszczają z pieskami - baaaaardzo mi sie to podoba... ostatnia partia fotek ogólnych z Nieborowa.. za chwilę Axio w roli głównej :lol: Quote
r_2005 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Gosiek napisał(a)::calus: cieszę sie niesamowicie ze mam takie poparcie :laugh2_2: Nie od parady masz aparat przyklejony do ręki (jak mówi Twój TZ):lol: Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='r_2005']Nie od parady masz aparat przyklejony do ręki (jak mówi Twój TZ):lol: hahaha no faktycznie... no i takie wycieczki są wspaniałe... nafociłam się na maxa i zadowolona wróciłam baaaardzo zwłaszcza ze.... zrobiłam nareszcie moje wymarzone zdjecia... np te dwa :loveu: Quote
Moniś Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Cudne!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jesteś niesamowita Gosiu! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 a jaką miałam radochę z focenia :p no to przyszedł czas na.... Axia w wydaniu specjalnym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Gosiek'] Moje moje kochane :loveu: śliczne są te drzewka Piękne...brak słów Ale fajne sztuczne żaby tam mają :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='olcha']Moje moje kochane :loveu: śliczne są te drzewka Piękne...brak słów Ale fajne sztuczne żaby tam mają :evil_lol: hahaha pierwszy raz że tak powiem w naturze i na zywo widziałam rzekotkę :loveu: a magnolia kwitła tylko jedna :-( Quote
Recommended Posts