Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga1215']ale cudeńka - Gosia, Ty je gdzieś podpisywałaś??? hihi no pewnie - maleńkie podpisiki są przeważnie w lewym dolnym rogu.. no albo w górnym ;)

Anetko
- faajnie ze Ci sie spodobały chmurki - uwielbiam takie widoczki - szkoda tylko że mało wyraźne mi chmurki wychodzą... ech moze kiedyś ufocę je w wyraźny sposób ;)

Roczku - no faktycznie niektóre zdjecia są kiepskie jakościowo ale.. wg regulaminu liczy się pomysł i prezentacja zdjecia wiec wszystko możliwe :cool1:

Alu - zdjecia można dodawać do 10 czerwca (akurat moje imieninki więc moze ... ) no a publikacja wyników bedzie 15 czerwca

a ja dalej przeglądam swoje zdjęcia :oops:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aga1215 napisał(a):
Nie mogłam znaleźć podpisów:oops:

a ja widzę Gosine podpisy,maciupeńkie ale widoczne :multi:(patrze bez okularków :evil_lol:)

Posted

[quote name='aga1215']Nie mogłam znaleźć podpisów:oops: a jakieś ramki,PS?
Gosia -mroź szampana:lol:żadnych ramek a w PSie tylko podpisik i w niektórych fotkach lekko kontrast poprawiłam :evil_lol:

hahaha szampan non stop w lodówce sie chłodzi... od Sylwestra już tam leży.. kilka okazji urodzinowo-imieninowych przeleżał... zapomniany biedulek :cool1:
wypiję sobie na pocieszenie po 15 czerwca :eviltong:

Ala - no to gratuluję - starałam sie zeby sie nie rzucały w oczy i stopiły z tłem ;)

Posted

[quote name='Gosiek']

Ala - no to gratuluję - starałam sie zeby sie nie rzucały w oczy i stopiły z tłem ;)

ja taka gapiowata ,a zauważyłam , sama sobie gratuluję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']Roczku - no faktycznie niektóre zdjecia są kiepskie jakościowo ale.. wg regulaminu liczy się pomysł i prezentacja zdjecia wiec wszystko możliwe :cool1:
Twoje nie są kiepskie jakościowo, a pomysł i prezentacja - jak najbardziej na miejscu:lol: Nie ma dwóch zdań, jak nie wygrasz to będzie jakaś ściema:p

Posted

r_2005 napisał(a):
Twoje nie są kiepskie jakościowo, a pomysł i prezentacja - jak najbardziej na miejscu:lol: Nie ma dwóch zdań, jak nie wygrasz to będzie jakaś ściema:p
Roczku - dzieki za wiare w moje fotki :p

Na nic nie liczę... ale zadebiutować gdzieś kiedyś przeciez trzeba :razz:

Posted

Gosia zadręczasz mnie fotami :placz:jak oglądam moje to mówię sobie ale ładne a potem jak zajrzę do ciebie to nie wiem czy mam moje wstawiać :oops:

Posted

Oranżeria niestety jest zamknięta dla zwiedzajacych ale...zrobiłam fotki przez szybę :diabloti:

Pąki morelki

truskawa - właściwie kwiat truskawki ;)

Posted

[quote name='Gosiek']Roczku - dzieki za wiare w moje fotki :p Hi hi, to tak bardziej w Ciebie wiara:lol:

ale zadebiutować gdzieś kiedyś przeciez trzeba :razz:
Pewnie, że trzeba, trzymam kciuki:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Gosia zadręczasz mnie fotami :placz:jak oglądam moje to mówię sobie ale ładne a potem jak zajrzę do ciebie to nie wiem czy mam moje wstawiać :oops: wstawiać !!!
i nie marudzić :p

dziś robiłam czystkę w zdjeciach.. te pierwsze były kjoszmarne - sama sie dziwiłam jak ja mogłam takie zdjecia robić - no ale przecież człowiek sie cały czas uczy wiec i foty z biegiem czasu zaczynamy lepiej robić :p
Sama zobacz na pierwsze zdjecia swoje a na te teraźniejsze - jest różnica w jakosci? JEST :eviltong:

Posted

r_2005 napisał(a):
Hi hi, to tak bardziej w Ciebie wiara:lol:
Pewnie, że trzeba, trzymam kciuki:p
:calus: cieszę sie niesamowicie ze mam takie poparcie :laugh2_2:

Posted

Witaj Gosiu

Fotki z wycieczki cudne :loveu:

Widze, ze w tym Nieborowie z psami wpuszczają, czy przemycilas Axelka "pod pazuchą" ? :razz:

I trzymam kciuki za konkursik :kciuki:

Posted

Nie dziękuję (żeby nie zapeszyć ;) ) ale bardzo sie cieszę :multi:

Do obydwu parków wpuszczają z pieskami - baaaaardzo mi sie to podoba...

ostatnia partia fotek ogólnych z Nieborowa.. za chwilę Axio w roli głównej :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:calus: cieszę sie niesamowicie ze mam takie poparcie :laugh2_2:
Nie od parady masz aparat przyklejony do ręki (jak mówi Twój TZ):lol:

Posted

[quote name='r_2005']Nie od parady masz aparat przyklejony do ręki (jak mówi Twój TZ):lol: hahaha no faktycznie... no i takie wycieczki są wspaniałe... nafociłam się na maxa i zadowolona wróciłam baaaardzo

zwłaszcza ze.... zrobiłam nareszcie moje wymarzone zdjecia... np te dwa :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']

Moje moje kochane :loveu: śliczne są te drzewka

Piękne...brak słów

Ale fajne sztuczne żaby tam mają :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']Moje moje kochane :loveu: śliczne są te drzewka

Piękne...brak słów

Ale fajne sztuczne żaby tam mają :evil_lol: hahaha pierwszy raz że tak powiem w naturze i na zywo widziałam rzekotkę :loveu:

a magnolia kwitła tylko jedna :-(