Evelina Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']nie dosc ze najlepsza to jeszcze 500 stronka jej sie zbiliza :multi: :multi: :multi:Madzia Quote
aga1215 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Evelina']Madzia Ewuś - a cóż Ci to???;) :evil_lol: Quote
Evelina Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Gosiaczek-Foteczek wybyl wiec sobie grasujemy :evil_lol: [quote name='aga1215']Ewuś - a cóż Ci to???;) :evil_lol: Dziwne moce sie we mnie budza [SIZE="1"] Wprawdzie czynimy zlo, ale robimy to dobrze. Quote
aga1215 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Evelina']Gosiaczek-Foteczek wybyl wiec sobie grasujemy :evil_lol: Dziwne moce sie we mnie budza Wprawdzie czynimy zlo, ale robimy to dobrze. tylko niech może te moce Tally oszczędzą :modla: ;) :evil_lol: Gosiek - WRACAJ!!!!! Quote
jo-jo Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Gosiek']a prosze uprzejmie :p Ola - nie dziekuję choć wielkich nadziei nie mam :evil_lol: przepiękne..dlaczego ja takich zdjęć nie umiem robić :placz: Quote
r_2005 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 PIKA napisał(a):gdzie? :crazyeye: Na przykład u mnie:lol: Ja mam 499:lol: Quote
Gosiek Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 czesć jestem ale padam na twarz i idę do ogrodu odpoczywać... byłam od rana na "spacerze" w Nieborowie.. własnie wróciłam.. będzie tona zdjec - wieczorkiem :p Quote
aga1215 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Gosiek napisał(a):czesć jestem ale padam na twarz i idę do ogrodu odpoczywać... byłam od rana na "spacerze" w Nieborowie.. własnie wróciłam.. będzie tona zdjec - wieczorkiem :p i znowu czekać:shake: :placz: dałabyś cuś na osłodę :modla: Quote
Teklunia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 czesc Gosiu, moj mistrzu niedoscigly!!! wpadlam tu po 1-dniowej przerwie i od razu trafilam na maly jubileusz :lol: za 500 stron z cudownymi zdjeciami!!! :drinking::drinking::drinking: Quote
Alka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Kasiu, ja też mam farta :cunao::cunao::cunao: :laola::laola: Gosiu, gratuluje 500 stronki ! za następne równie owocne :drink1::drink1::drinking::drinking: Quote
Gosiek Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 u mnie 250stronka dopiero :evil_lol: wstawiam kilka zdjątek - nie byłabym sobą gdybym od razu ich nie przejrzała... zdjeć zrobiłam w sumie 168 więc na pewno zasypię Was widoczkami :diabloti: Quote
aga1215 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Gosiek']u mnie 250stronka dopiero :evil_lol: wstawiam kilka zdjątek - nie byłabym sobą gdybym od razu ich nie przejrzała... zdjeć zrobiłam w sumie 168 więc na pewno zasypię Was widoczkami :diabloti: jak dobrze, że jeszcze 162 zdjęcia będą Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Gosiek']u mnie 250stronka dopiero :evil_lol: wstawiam kilka zdjątek - nie byłabym sobą gdybym od razu ich nie przejrzała... zdjeć zrobiłam w sumie 168 więc na pewno zasypię Was widoczkami :diabloti: Gosiu wspaniałe. A co to za miejsce? Quote
Gosiek Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Aniu - to Nieborów.. rodowa siedziba Radziwiłłów :p piekna prawda? A park... ojk mozna sie naspacerować całkiem sporo... potem pojdjechalismy jeszcze do Arkadii - niesamowity park pełen ruin - cuuuuudo dla fotografa :p ale te zdjecia pewnie jutro bo mam całą masę - a dziś pokażę właśnie Nieborów i widoczki z parku. To pałac od strony wejścia to od strony wewnętrznej - czyli ogrodu Axio Quote
Alka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Gosiu, widzę ,że zaszalałas ...:multi: super ! miałaś co focic :loveu: a jak Axio, podobała mu się wycieczka ? Tuffcio po dzisiejszym naszym wypadzie , padnięty...:evil_lol: Quote
dbsst Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A Ty Debe ? A Ty ??? :razz: :razz: :razz: a ja wspieram Gosiaczka :multi: hello my Dear Quote
r_2005 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Poprzednim razem jak byłam tutaj to miałam 499 stronę, teraz mam 250, co jest?:roll: Gosiek, daj więcej foteczek:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 ehhhh a ja mam taaaaki kawał do nieborowa :placz: gosia pociesz choc foteczkami :loveu: Quote
Gosiek Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 wklejam jeszcze kilka zdjęć na dobranoc.. uciekam juz na dzisiaj bo śpiąca strasznie jestem :cool1: "pospinane" drzewko Quote
olcha Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Uwielbiam to drzewko (magnolia??) [SIZE=2]wygląda jakby ktoś powiązał na gałązkach białe kokardki :loveu: :loveu: :loveu: co tu dużo gadać... "pospinane" drzewko Czekam teraz na resztę :p Quote
r_2005 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Gosiek, tak wcześnie chodzić spać to zbrodnia:evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='r_2005']Gosiek, tak wcześnie chodzić spać to zbrodnia:evil_lol:jeszcze nie śpię :eviltong: popijam freeq'a dla rozluźnienia mięśni :evil_lol: hahaha oj pomęcze Was zdjeciami.... wstawiam kolejna partię zostało jeszcze ...... 57 zdjec do wstawienia :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ale to juz naprawdę jutro bo teraz zmykam książeczke poczytać :cool1: Biedny, wymęczony Axelek juz dawno spi... dziś przywiózł z wycieczki wbitego kleszcza :angryy: ale drań dopiero co sie zdążył chyba wbić... pod paszkę :shake: i zginął śmiercią tragiczną :diabloti: Quote
PIKA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ale cudnie w tym Nieborowie :multi: Saba juz by mi się skapała :evil_lol: Quote
olcha Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Jaaaaaaaa cieeeeeeeeeeeee fotki znowu wymiatają :-o A co to za plamko-kropelki? Quote
Recommended Posts