PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Witaj Gosiu Trzymam kciuki za wygrana :multi: :kciuki: a co to jest? :crazyeye: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :oops: gosienko ja sobie pozwoliłam wytypowac 3 fotki :oops: bo naprawde zrobiły na mnie wieeeelkie wrazenie (jest ich wiecej, no ale nie chce sie narzucac ;) ) Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dziekuję Madziu za pomoc (te trzy fotki uwzględniłam)... sama nie jestem w stanie ocenić co się innym podoba ;) powybierałam troszkę zdjec już... niedługo kilka wrzucę do konkursu - boję sie sama nie wiem czego - ale przecież nic nie stracę ;) wiec raz kozie śmierć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musze teraz fotki opisać i pogrupować na kategorie.... Agnieszko - to jest piana z mycia samochodu :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 PIKA napisał(a):a co to jest? :crazyeye: Sasanka:p:p Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gosiek napisał(a):dziekuję Madziu za pomoc (te trzy fotki uwzględniłam)... sama nie jestem w stanie ocenić co się innym podoba ;) powybierałam troszkę zdjec już... niedługo kilka wrzucę do konkursu - boję sie sama nie wiem czego - ale przecież nic nie stracę ;) wiec raz kozie śmierć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musze teraz fotki opisać i pogrupować na kategorie.... Agnieszko - to jest piana z mycia samochodu :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mi się podobała jętka haker :cool3: A Gosiu jak krówki? Zrobiłaś? Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='olcha']Mi się podobała jętka haker :cool3: A Gosiu jak krówki? Zrobiłaś?hahaha zrobiłam i zjadłam.. zdjęcia jakieś mam w aparacie - nawet nie mam czasu zgrać przez to przeglądanie zdjec.. ale chce sobie te kilka(naście) uporzadkować i dopiero wezmę sie za bieżące foty :lol: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha zrobiłam i zjadłam.. zdjęcia jakieś mam w aparacie - nawet nie mam czasu zgrać przez to przeglądanie zdjec.. ale chce sobie te kilka(naście) uporzadkować i dopiero wezmę sie za bieżące foty :lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: to tak jak ja. Wogóle zaczęło mi się kończyć miejsce na dysku C :oops: i musiałam przewalać całe zasoby zdjęć na dysk E :shake: jeszcze nie skończyłam. Muszę się w końcu wziąć i pozgrywac na płyty :shake: Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 olcha napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: to tak jak ja. Wogóle zaczęło mi się kończyć miejsce na dysku C :oops: i musiałam przewalać całe zasoby zdjęć na dysk E :shake: jeszcze nie skończyłam. Muszę się w końcu wziąć i pozgrywac na płyty :shake:ja też mam na E :lol::lol::lol: a wiesz? dziś porządki w zdjęciach robię... miałam ponad 34 000 z nowego aparatu (haha nowego od zeszłego stycznia) i pokasowałam duuuuużo z tych zdjec :evil_lol: i teraz mam miejsce na nowe/lepsze zdjecia ;) Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gosiek napisał(a):ja też mam na E :lol::lol::lol: a wiesz? dziś porządki w zdjęciach robię... miałam ponad 34 000 z nowego aparatu (haha nowego od zeszłego stycznia) i pokasowałam duuuuużo z tych zdjec :evil_lol: i teraz mam miejsce na nowe/lepsze zdjecia ;) Ja też sporą część wyrzuciłam. Mój jeden plik na C ma 8,43 GB (bajtów: 9 058 651 512) plus to co na E :shake: już się kopmuterek buntuje :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 widze ze nie tylko ma nie mam miejsca na zdjecia na swoim kompie, po maturze mam plany zgrac wszytsko na płyyty pochowac głeboko zeby nikt nie znalazł i moge spokojnie pstrykac dalej ;) Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 A mi sie podobaja te fotki: Same kropelki........ale tak jakos wyszlo Uff.....przegladalam chyba z 20 stron:lol: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']A mi sie podobaja te fotki: Same kropelki........ale tak jakos wyszlo Uff.....przegladalam chyba z 20 stron:lol: O faktycznie, to mi się jeszcze te dwie podobają :loveu: Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Tej fotki, co to się w kropelce wody domostwo odbija nie widziałam:crazyeye: Ale wypas!!! Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gosieńko ja nie jestem w stanie wybrać jednej foty pocieszajace jest to ze mozna wyslac wiele fot czyli slij wszystkie ;) Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dzięki Madziu - hahaha kropelki też dam - a co :evil_lol: wysłałam już 3 zdjecia na kategorię *wymagajaca :roll: jak na razie robalki :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):Gosieńko ja nie jestem w stanie wybrać jednej foty pocieszajace jest to ze mozna wyslac wiele fot czyli slij wszystkie ;) Ty łobuzico :lol::lol::lol: rozbestwiłam się.. wybrałam 18 zdjec na kat. wymagajacą :diabloti: Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']Gosieńko ja nie jestem w stanie wybrać jednej foty pocieszajace jest to ze mozna wyslac wiele fot czyli slij wszystkie ;) Hahahha.......Gosiu slyszalas?? Dominika ma racje:lol: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gosiek napisał(a):Ty łobuzico :lol::lol::lol: rozbestwiłam się.. wybrałam 18 zdjec na kat. wymagajacą :diabloti: Jakie? Jakie? Pokaaaaszzz! Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Evelina']Paluszki w tej kropelce maczalam :megagrin: ;) Naprawdę?????????????????? A ja myślałam, że to tak samo wyszło... Quote
Evelina Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 r_2005 napisał(a):Naprawdę?????????????????? A ja myślałam, że to tak samo wyszło...Samo wyszlo, tylko ciut inaczej :evil_lol: Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 olcha napisał(a):Jakie? Jakie? Pokaaaaszzz! Lepiej nie.....jeszcze ktos popelni plagiat:roll: Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Evelina']Paluszki w tej kropelce maczalam :megagrin: ;) hahaha ale dziewczyny sie nie połapały ;) na konkurs pójdzie orginał.. bez przeróbek..... postawiłam sobie takie wymaganie sama dla siebie - zdjec nie przerabiam.. dodałam "niewidoczny" podpis i pozmniejszałam tylko do 800:600px... więc na DGM tych fot nie wstawie... a najfajniejsze jest to ze zdjecia na konkurs wysyła sie bezpośrednio z własnego kompika :multi: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Magda_Miki napisał(a):Lepiej nie.....jeszcze ktos popelni plagiat:roll: :-( :-( :-( Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Ola.. zdjęcia są za duże na DGM więc ich nie wstawię ale.. większość jeśli nie wszzystkie wstawiałam już tutaj i w topiku makro :cool1: Quote
Recommended Posts