Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuję Madziu za pomoc (te trzy fotki uwzględniłam)... sama nie jestem w stanie ocenić co się innym podoba ;) powybierałam troszkę zdjec już... niedługo kilka wrzucę do konkursu - boję sie sama nie wiem czego - ale przecież nic nie stracę ;) wiec raz kozie śmierć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Musze teraz fotki opisać i pogrupować na kategorie....

Agnieszko - to jest piana z mycia samochodu :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
dziekuję Madziu za pomoc (te trzy fotki uwzględniłam)... sama nie jestem w stanie ocenić co się innym podoba ;) powybierałam troszkę zdjec już... niedługo kilka wrzucę do konkursu - boję sie sama nie wiem czego - ale przecież nic nie stracę ;) wiec raz kozie śmierć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Musze teraz fotki opisać i pogrupować na kategorie....

Agnieszko - to jest piana z mycia samochodu :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mi się podobała jętka haker :cool3:

A Gosiu jak krówki? Zrobiłaś?

Posted

[quote name='olcha']Mi się podobała jętka haker :cool3:

A Gosiu jak krówki? Zrobiłaś?hahaha zrobiłam i zjadłam.. zdjęcia jakieś mam w aparacie - nawet nie mam czasu zgrać przez to przeglądanie zdjec.. ale chce sobie te kilka(naście) uporzadkować i dopiero wezmę sie za bieżące foty :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha zrobiłam i zjadłam.. zdjęcia jakieś mam w aparacie - nawet nie mam czasu zgrać przez to przeglądanie zdjec.. ale chce sobie te kilka(naście) uporzadkować i dopiero wezmę sie za bieżące foty :lol:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: to tak jak ja.

Wogóle zaczęło mi się kończyć miejsce na dysku C :oops: i musiałam przewalać całe zasoby zdjęć na dysk E :shake: jeszcze nie skończyłam. Muszę się w końcu wziąć i pozgrywac na płyty :shake:

Posted

olcha napisał(a):
:eviltong: :eviltong: :eviltong: to tak jak ja.

Wogóle zaczęło mi się kończyć miejsce na dysku C :oops: i musiałam przewalać całe zasoby zdjęć na dysk E :shake: jeszcze nie skończyłam. Muszę się w końcu wziąć i pozgrywac na płyty :shake:
ja też mam na E :lol::lol::lol:
a wiesz? dziś porządki w zdjęciach robię... miałam ponad 34 000 z nowego aparatu (haha nowego od zeszłego stycznia) i pokasowałam duuuuużo z tych zdjec :evil_lol: i teraz mam miejsce na nowe/lepsze zdjecia ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
ja też mam na E :lol::lol::lol:
a wiesz? dziś porządki w zdjęciach robię... miałam ponad 34 000 z nowego aparatu (haha nowego od zeszłego stycznia) i pokasowałam duuuuużo z tych zdjec :evil_lol: i teraz mam miejsce na nowe/lepsze zdjecia ;)

Ja też sporą część wyrzuciłam. Mój jeden plik na C ma 8,43 GB (bajtów: 9 058 651 512) plus to co na E :shake: już się kopmuterek buntuje :shake:

Posted

[quote name='Magda_Miki']A mi sie podobaja te fotki:

Same kropelki........ale tak jakos wyszlo

Uff.....przegladalam chyba z 20 stron:lol:

O faktycznie, to mi się jeszcze te dwie podobają :loveu:

Posted

dzięki Madziu - hahaha kropelki też dam - a co :evil_lol:

wysłałam już 3 zdjecia na kategorię *wymagajaca :roll:
jak na razie robalki :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
Gosieńko ja nie jestem w stanie wybrać jednej foty

pocieszajace jest to ze mozna wyslac wiele fot

czyli slij wszystkie ;)
Ty łobuzico :lol::lol::lol:
rozbestwiłam się.. wybrałam 18 zdjec na kat. wymagajacą :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']Gosieńko ja nie jestem w stanie wybrać jednej foty

pocieszajace jest to ze mozna wyslac wiele fot

czyli slij wszystkie
;)

Hahahha.......Gosiu slyszalas?? Dominika ma racje:lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Ty łobuzico :lol::lol::lol:
rozbestwiłam się.. wybrałam 18 zdjec na kat. wymagajacą :diabloti:

Jakie? Jakie? Pokaaaaszzz!

Posted

[quote name='Evelina']Paluszki w tej kropelce maczalam :megagrin: ;)
hahaha ale dziewczyny sie nie połapały ;)
na konkurs pójdzie orginał.. bez przeróbek..... postawiłam sobie takie wymaganie sama dla siebie - zdjec nie przerabiam.. dodałam "niewidoczny" podpis i pozmniejszałam tylko do 800:600px... więc na DGM tych fot nie wstawie... a najfajniejsze jest to ze zdjecia na konkurs wysyła sie bezpośrednio z własnego kompika :multi:

Posted

Ola.. zdjęcia są za duże na DGM więc ich nie wstawię ale.. większość jeśli nie wszzystkie wstawiałam już tutaj i w topiku makro :cool1: