Teklunia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Gosiek'] sasaneczka piekna sasaneczka i piekny mały żebraczek :lol: ale pogoda...szkoda gadac :shake: Quote
Gosiek Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Teklunia napisał(a):piekna sasaneczka i piekny mały żebraczek :lol: ale pogoda...szkoda gadac :shake: no cóż.. dziś sasaneczka cała mokra i niefotogeniczna :roll: a Axio/foczka nie żebrał tylko chciał sie joniecznie napić z karchera :lol::lol::lol::lol: pogoda typowo depresyjna :eek: Quote
Poświata Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Teklunia napisał(a):ale pogoda...szkoda gadac :shake:Oj szkoda, szkoda:mad: . Gosiek napisał(a):pogoda typowo depresyjna :eek: dbsst napisał(a):raczej pogoda typowo FORUMOWA :evil_lol:Eeeee tam, jak dla mnie pogoda typowa BAROWA. Ja właśnie z mężulem do obiadku rozpijam flaszeczkę winka wytrawnego :lol: zerkając na forum, bo na taką pogodę to najlepsze zajęcie :lol: . Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 oooooooo i mnie po glowie jakis barowiec chodzi chyba zaraz wypije jakies winko :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 no i stało się właśnie popijam sobie winko białe pół słodkie mniaaaam TZ zmusiłam do konsumcji coby nie było że ja jakaś moaczy dusza jestem ;) Quote
Poświata Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst']oooooooo i mnie po glowie jakis barowiec chodzi chyba zaraz wypije jakies winko :evil_lol: na zdrowie !!! Flaszki się sprzątnie jutro :lol: . Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Poświata'] na zdrowie !!! Flaszki się sprzątnie jutro :lol: . hahahahaha na zdowie !!!!!!!!!!!!!!! :drink1: :popcorn: :lol: Quote
Poświata Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst']no i stało się właśnie popijam sobie winko białe pół słodkie mniaaaam TZ zmusiłam do konsumcji coby nie było że ja jakaś moaczy dusza jestem ;) Łomatko, żeby tylko nie było, że młodzieży zły przykład daję :oops: :shake: . Wasze zdrowie !!! Żeby jutro się wypogodziło !!! Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Poświata']Łomatko, żeby tylko nie było, że młodzieży zły przykład daję :oops: :shake: . Wasze zdrowie !!! Żeby jutro się wypogodziło !!! hahahha młodzieży zamykamy łoczy ;) :evil_lol: Quote
r_2005 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Gosiek napisał(a)::megagrin::lol!::lol!: dwie fotki sie nie wyświetliły :eviltong: A już myślałam, że coś ze mną nie tak:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 dbsst napisał(a):hahahahaha na zdowie !!!!!!!!!!!!!!! :drink1: :popcorn: :lol: hahahah widze ze dominika nie tylko w mojej galerii libacje urządziła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kochana wpadaj do sosnowca prowiantu u nas tyle ze do kolejnej majówki nie wytrzezwiejesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sylwcia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 a cóż to za piękne (jak zwykle zresztą) zdjątka?? Prosimy o jeszcze ... :-) :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gosiu ???? Gdzie jesteś ? Gosiu ? :roll: lenię się ;) i pogoda mi humor odebrała :shake: idę zaraz robić krówki :diabloti: wg przepisu Kasi... nie ma to jak coś słodkigo na poprawę humorku :lol: Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 dzisiejsze foteczki... do popołudnbia było dość słonecznie choć chłodno.. po południu zrobiliśmy sobie grilla i ... zaczął padać deszcz :angryy: Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ale rozkoszne grzybki :multi:hahaha no cóż.. moja teściowa tak nie uważa :diabloti: a te "psiaczki" są takie fotogeniczne :razz: Quote
Teklunia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu, ja cos czuje ze niedlugo zglosza sie do Ciebie panowie z NG i podkupia Cie i bedziesz dla nich tylko robila zdjecia za ciezkie pieniadze, a nam juz nic nie bedziesz wstawiac :placz::placz::placz: Quote
an3czka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Gosiek']dzisiejsze foteczki... do popołudnbia było dość słonecznie choć chłodno.. po południu zrobiliśmy sobie grilla i ... zaczął padać deszcz :angryy: Gosieńko niesamowite!:crazyeye: Gratuluję!!! Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Gosiu jesteś MISTRZUNIEM nad MISTRZUNIAMI Twoje macro to poezja :loveu: :loveu: :loveu: :modla: nie myślałas o jakims konkursie :roll: Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 no co Wy dziewczyny.. jakie NG, jakie konkursy... Dominisiu - przeciez zagladasz na cyberFoto... widziałaś jakie tam makro robią ? :crazyeye: gdzie mi do nich :shake: ale dziekuję bardzo - uwielbiam makrofotografię... lunbię też krajobrazy ale... hahaha nie mam gdzie ich focić... czekam na jakieś wycieczki blizej wakacji pewnie. wstawiam jeszcze 4 fotaski Focone przez mojego męża a to moje Quote
Evelina Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Nie jestem w stanie skomentowac wszystkiego co tu wklejasz :oops: Z francuska powiem krotko, robisz fotki extraordinaires ! :lol: Po kontakcie bliskiego stopnia z yorkiem mialam dziwne przeczucie, ze yorki pochodza od wiewiorek i chyba sie to potwierdza :lol: Sliczniutki !!! Wyjatkowo mu do pyszczka w tej "dziewczynskiej" fryzurce :lol: [quote name='Gosiek']lenię się ;) i pogoda mi humor odebrała :shake: idę zaraz robić krówki :diabloti: wg przepisu Kasi... nie ma to jak coś słodkigo na poprawę humorku :lol:Ciekawe czy twórczo Cie krowki pociagna ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts