Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
piekna sasaneczka i piekny mały żebraczek :lol:
ale pogoda...szkoda gadac :shake:
no cóż.. dziś sasaneczka cała mokra i niefotogeniczna :roll:
a Axio/foczka nie żebrał tylko chciał sie joniecznie napić z karchera :lol::lol::lol::lol:

pogoda typowo depresyjna :eek:

Posted

Teklunia napisał(a):
ale pogoda...szkoda gadac :shake:
Oj szkoda, szkoda:mad: .
Gosiek napisał(a):
pogoda typowo depresyjna :eek:
dbsst napisał(a):
raczej pogoda typowo FORUMOWA :evil_lol:
Eeeee tam, jak dla mnie pogoda typowa BAROWA. Ja właśnie z mężulem do obiadku rozpijam flaszeczkę winka wytrawnego :lol: zerkając na forum, bo na taką pogodę to najlepsze zajęcie :lol: .

Posted

no i stało się właśnie popijam sobie winko białe pół słodkie mniaaaam

TZ zmusiłam do konsumcji coby nie było że ja jakaś moaczy dusza jestem ;)

Posted

[quote name='dbsst']no i stało się właśnie popijam sobie winko białe pół słodkie mniaaaam
TZ zmusiłam do konsumcji coby nie było że ja jakaś moaczy dusza jestem ;)
Łomatko, żeby tylko nie było, że młodzieży zły przykład daję :oops: :shake: .
Wasze zdrowie !!! Żeby jutro się wypogodziło !!!

Posted

[quote name='Poświata']Łomatko, żeby tylko nie było, że młodzieży zły przykład daję :oops: :shake: .
Wasze zdrowie !!! Żeby jutro się wypogodziło !!!

hahahha młodzieży zamykamy łoczy ;) :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahahaha na zdowie !!!!!!!!!!!!!!! :drink1: :popcorn: :lol:

hahahah widze ze dominika nie tylko w mojej galerii libacje urządziła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kochana wpadaj do sosnowca prowiantu u nas tyle ze do kolejnej majówki nie wytrzezwiejesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosiu ???? Gdzie jesteś ? Gosiu ? :roll: lenię się ;)
i pogoda mi humor odebrała :shake:

idę zaraz robić krówki :diabloti: wg przepisu Kasi... nie ma to jak coś słodkigo na poprawę humorku :lol:

Posted

dzisiejsze foteczki... do popołudnbia było dość słonecznie choć chłodno.. po południu zrobiliśmy sobie grilla i ... zaczął padać deszcz :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
ale rozkoszne grzybki :multi:hahaha no cóż.. moja teściowa tak nie uważa :diabloti: a te "psiaczki" są takie fotogeniczne :razz:

Posted

[quote name='Gosiek']
Gosiu, ja cos czuje ze niedlugo zglosza sie do Ciebie panowie z NG i podkupia Cie i bedziesz dla nich tylko robila zdjecia za ciezkie pieniadze, a nam juz nic nie bedziesz wstawiac :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Gosiek']dzisiejsze foteczki... do popołudnbia było dość słonecznie choć chłodno.. po południu zrobiliśmy sobie grilla i ... zaczął padać deszcz :angryy:

Gosieńko niesamowite!:crazyeye: Gratuluję!!!

Posted

Gosiu jesteś MISTRZUNIEM nad MISTRZUNIAMI Twoje macro to poezja :loveu: :loveu: :loveu: :modla:

nie myślałas o jakims konkursie :roll:

Posted

no co Wy dziewczyny.. jakie NG, jakie konkursy... Dominisiu - przeciez zagladasz na cyberFoto... widziałaś jakie tam makro robią ? :crazyeye: gdzie mi do nich :shake:

ale dziekuję bardzo - uwielbiam makrofotografię... lunbię też krajobrazy ale... hahaha nie mam gdzie ich focić... czekam na jakieś wycieczki blizej wakacji pewnie.

wstawiam jeszcze 4 fotaski

Focone przez mojego męża

a to moje

Posted

Nie jestem w stanie skomentowac wszystkiego co tu wklejasz :oops:
Z francuska powiem krotko, robisz fotki extraordinaires ! :lol:

Po kontakcie bliskiego stopnia z yorkiem mialam dziwne przeczucie, ze yorki pochodza od wiewiorek i chyba sie to potwierdza :lol:
Sliczniutki !!!

Wyjatkowo mu do pyszczka w tej "dziewczynskiej" fryzurce :lol:

[quote name='Gosiek']lenię się ;)
i pogoda mi humor odebrała :shake:

idę zaraz robić krówki :diabloti: wg przepisu Kasi... nie ma to jak coś słodkigo na poprawę humorku :lol:Ciekawe czy twórczo Cie krowki pociagna ? :evil_lol: